-
leon, μιλάω για 1.6 16v που εχω κάνει 30.000 χιλιόμετρα και είμαι απόλυτος.Για τους άλλους κινητήρες ούτε ξέρω, ουτε με ενδιαφέρει και δεν κατάλαβα και που διαφωνείς![/b]
-
Καταρχήν να πω οτι συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο predator.Η διαφωνία ή μάλλον η συζήτηση όμως , δεν γίνεται για το εάν η 98αρα είναι καλύτερη από την 95αρα(αυτό είναι όπως πολύ σωστά είπες αυτονόητο) ,αλλά σε ποιούς κινητήρες ταιριάζει.
Προς leon4john :Φίλε Γιάννη,γίνε λίγο πιό σαφής σχετικά με τις εντυπώσεις σου.Επίσης γράψε μου μια και έχεις αρκετά km,εάν έχεις κάποιο προβλημα,παραπονο κλπ.Τώρα για το τουρμπο ,όσο και αν έχω ψάξει .........τίποτα !!!! -
Το ερώτημα που είχα θέσει αφορούσε βελτίωση στον κινητήρα 1,6 16v της Seat. Έτσι θα ήταν καλό να μοιραστούμε εμπειρίες από τέτοιου είδους παρεμβάσεις καθώς και τα κόστη. Τώρα το θέμα των βενζινών είνα μεγάλο και δεν τελειώνει εύκολα, μιας και θα πρέπει να υπεισέλθουν και παράγοντες ποιοτικού ελέγχου στα βενζινάδικα που είναι ανύπαρκτοι.
-
Ο χρήστης leon4john έγραψε:
leon, μιλάω για 1.6 16v που εχω κάνει 30.000 χιλιόμετρα και είμαι απόλυτος.Για τους άλλους κινητήρες ούτε ξέρω, ουτε με ενδιαφέρει και δεν κατάλαβα και που διαφωνείς![/b]Αναφέρομαι στο σχόλιο σου για τους 1,4 και εκεί μην είσαι απόλυτος. Για πήγαινε και καμία βόλτα απο το site της SEAT στην Ελλάδα να δείς στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Leon 1,4 για 'απλά προτεινόμενα' οκτάνια.
Αυτά...
-
Αναφέρομαι στο σχόλιο σου για τους 1,4 και εκεί μην είσαι απόλυτος. Για πήγαινε και καμία βόλτα απο το site της SEAT στην Ελλάδα να δείς στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Leon 1,4 για 'απλά προτεινόμενα' οκτάνια. :
Αυτά
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
1)Το θέμα αφορά βελτιώσεις leon 1.6 16v όπως πολύ σωστά είπε ο vgrigoriou.2)Το site της SEAT όντως αναφέρει ελαχιστο αριθμό οκτανίων 98 για τι 1.4 16v.Προφανώς δεν το έψαξαν πολύ.Το βιβλιαράκι του κατασκευαστή πάντως λέει καύσιμο απλή αμόλυβδη και αν δεν πιστεύεις κανε και μια βόλτα από το site της SEAT στην Ισπανία να το δεις! http://www.seat.com/en/
Φιλικά Γιάννης -
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝ ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ . ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
-
Φίλε blackharry66:Θα σου πω μια μετατροπή για +70 άλογα με 900 ευρώ! Με το που αγόρασα το αυτοκίνητο, άλλαξα τις ζάντες με αυτές από το 1.8 20vt
Πέρα από την πλάκα,το βαρελάκι το έβαλα στα 12.000 χλμ περίπου.Στα + είναι μια γενικότερη αίσθηση ότι το αυτοκίνητο πάει καλύτερα και μια μετρημένη τελική πριν-μετα διπλοτσεκαριμένη +5χλμ.Αν δε σε ενοχλεί, ο περισσότερος θόρυβος από την εισαγωγή είναι πωρωτικότατος και ψαρωτικότατος.Αυτό που ενοχλεί σίγουρα ειναι το βουητό σε ανηφόρα με 5η και 3-4000 στροφές όπως και εθνική με τελική.Είναι θέμα προτεραιοτήτων:εγώ δεν το πήρα για να κοιμούνται παιδιά μέσα και να γκρινιάζει γυναίκα οπότε.....
Μία μικρή αύξηση στην κατανάλωση θα την έχεις, είτε γιατι καίει πραγματικά περισσότερο είτε γιατί ασυναίσθητα θα θέλεις πηγαίνεις γρηγορότερα.Ενα περίεργο ήχο από συντονισμό κάτω αριστερά από το τιμόνι στις 2000-2500 στροφές κυρίως όταν το αυτοκίνητο φρενάρει με τον κινητήρα είναι επίσης πιθανό να έχεις.Πάντως συνηθίζεται και δεν ενοχλεί.205-55-16:Τέλεια αίσθηση τιμονιού, απίστευτη αμεσότητα αντιδράσεων και ρυθμισιμότητα στο όριο.Μπαίνεις όπως θέλεις κοινώς.Είχα πισωκίνητο και δεν περίμενα από ένα προσθιοκίνητο να τοποθετείται έτσι στην στροφή.Με τιμονιά φεύγει η ουρά και αρχίζει η ώρα του παιδιού αφού είναι πολύ εύκολο να το διορθώσεις.Χωρίς να το θέλεις,δεν φεύγει απλώς.ΤΑ φρένα (ακόμη δεν άλλαξα τακάκια),πόσο μάλλον με τους μεγαλύτερους τροχούς.Το τίμημα για τα 30.000 σχεδόν αγωνιστικά χιλιόμετρα;Τριγμοί σε ανώμαλο οδόστρωμα, πίσω δεξιά κυρίως, από την εταζιέρα και πρόσφατα και μεσα από το ταμπλώ που μου΄σπασε τα νεύρα αλλα ως δια μαγείας σταμάτησε μόνο του! Ά,και ένα κλατάρισμα μπροστά σε μία τεράστια κατά τα άλλα λακούβα.
Συμβουλή προς όλους τους leonόβιους;μή χρησιμοποιείτε την ποτηροθήκη το καλοκαίρι για freddo.Υγροποιείται από έξω το πλαστικό ποτήρι και στάζει επάνω στην οθόνη του κλιματισμού.Εγώ την έκαψα..
θέλω 30 άλογα ακόμη για να κοιμάμαι ήσυχος.Δε φοβάμαι άλλους στις στροφές, στα φανάρια μόνο!Θεωρώ οποιαδήποτε βελτίωση αναρτήσεων-φρένων περιττή και πολύ xtreem.To αυτοκίνητο είναι ήδη χαμηλό και σκληρό από τη μάνα του.Μάλλον ταλαιπωρία πλαισίου θα είναι περισσότερο.
θέλω και ευρώ.
Τα λέμε... -
Φίλε Γιάννη,κατάρχην ευχαριστώ για την απάντηση.
Για το θέμα των ζαντολάστιχων δεν υπάρχει για την ώρα λόγος να το βελτιώσω,γιατί από την μαμά ηρθε με 205/55/16 με μια μικρή επιβαρυνση(200 ε).Τώρα για το βαρελάκι : που έβγαλες την εισαγωγή του αέρα ,γιατί εχω ακούσει οτι ενώ με το κρυο πάει τζάμι,όταν έχει ζέστη το σύστημα υποφέρει.Εσύ το έχεις παρατηρησει αυτό το καλοκαίρι .Τώρα για την εξατμιση εμένα στην SEAT μου ειπαν για την SUPERSPRINT και όχι REMUS. Για το τριξιμο πίσω δεξιά που λες, κοίτα το σημείο που κλειδώνει η πλάτη του πίσω καθίσματος.Εάν είναι εκεί το πρόβλημα,όπως ήταν στο δικό μου,αφού ανοίξεις το κάθισμα, θα τυλίξεις το σημείο που κουμπώνει με μονωτική ταινία , θα κουμπώσεις και .....τέλος το τρίξιμο για πάντα(δεν φαινεται τίποτα εξωτερικά).ΟΧΙ ΓΡΑΣΟ Η ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ. -
Ευχαριστώ για τις συμβουλές!Ελπίζω να ειναι εκεί το τρίξιμο και να διορθωθεί.Για το βαρελάκι:το δικό μου μοντέλο είχε ενα καπάκι στον κινητήρα που μέσα είχε το φίλτρο αέρα.Αυτό αφαιρέθηκε εντελώς, και το βαρελάκι προσαρμόστηκε, με μια γωνία που έρχεται πακέτο,εγκάρσια και οριζόντια στο αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του κινητήρα, προς την πλευρά του παρ μπριζ (το έγραψα σωστά;)δηλαδή.Από το βαρελάκι ξεκινάει ένα εύκαμπτο κολλάρο που το δένεις με σφιγκτήρα και καταλήγει μπροστά στη μάσκα πάνω και αριστερά από το ψυγείο,όπως βλέπεις το αυτοκίνητο από μπροστά(στο χώρο του κινητήρα βέβαια για να μή ρουφάει νερά από βροχή κλπ).Υποτίθεται ότι από εκεί ρουφάει κρύο αέρα,πηγαίνει στο βαρελάκι,στροφιλίζεται και κατεβαίνει στον κινητήρα.Θεωρητικά το όλο σύστημα θα έπρεπε να είναι παράλληλο στη ροή του αέρα οταν το αυτοκίνητο κινείται για να αποδώσει τα μέγιστα .Θεωρητικά επίσης το καλύτερο θα ήταν το βαρελάκι να βρίσκεται πιο κοντα στη μάσκα και να μην παρεμβάλεται το κολλάρο που περνά σχεδόν πάνω από τον κινητήρα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κρύος ο αέρας. Πρακτικά είναι αδύνατο να γίνει λόγω της θέσης της εισαγωγής.Γι΄αυτο και το υλικό κατασκευής αυτού του φίλτρου εξωτερικά είναι διαφορετικό και αυτό πληρώνεις άλλωστε.Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια άξια λόγου διαφορά απόδοσης χειμώνα-καλοκαίρι.Πάντως έχω την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο μέχρι να ζεσταθεί ο κινητήρας, στα πρώτα 5-10 λεπτά, πάει καλύτερα.Δεν το πιέζω τότε όμως γιατί τα λάδια είναι κρύα και μακροπρόθεσμα κάνει κακό.
Εγώ πάντως δεν το έχω μετανιώσει -
Filoi mou kai sto diko mou to Leon pou exei kanei 1000 km emfanistike autos o thoribos... Einai ontos o mixanismos asfalisis tou piso deksia tmimatos tou kathismatos. Ebala monotikini tainia oste na menei orthio o mixansimos asfalisis kai den akougetai tipota...
Aparadekti tetoia astoxia ylikou...
Kata ta alla i poiotita kataskeuis einai poli kali...
Exoun kai alloi auto to problima?
-
Απο ότι έχω ακούσει , το πρόβλημα με το τρίξιμο στο πίσω κάθισμα , το έχουν αργά ή γρήγορα όλα τα πεντάπορτα ή τρίπορτα για τον απλούστατο λόγο οτι το κάθισμα δεν είναι βιδωμένο όπως στα τετράπορτα αλλά κουμπώνει , με αποτέλεσμα σιγά σιγά να αποκτά ανοχές και να τρίζει.
Γιάννη (leon4john) τι έγινε , λύθηκε το πρόβλημα ; -
Παιδιά κατ'αρχην Χρόνια Πολλά σε ολους & καλούς δρόμους !!!!!
Χθές έβαλα επιτέλους το βαρελάκι της ΒΜC , αλλά πριν γράψω εντυπώσεις θα κάνω πρώτα λιγα χιλιόμετρα ,γιατί άκουσα οτι δεν βλέπεις αμέσως μεγάλη διαφορά ,αλλά πρέπει πρώτα να αντιληφθεί την νέα παροχή αέρα ο εγκέφαλος!!!! ;;;;; Eίναι όντως έτσι ;...δεν ξέρω .Ξέχασα επίσης να σας γραψω ότι πρίν μία εβδομάδα λογω ελλείψεως V-POWER RACING την οποία χρησιμοποιώ,εβαλα super αμόλυβδη από μια άλλη εταιρία.
Αποτέλεσμα .... :
Tο αυτοκίνητο χτύπαγε πιράκια,δεν τραβαγε στις ανηφόρες,δεν έσβηνε αμέσως,και είχα και δύσκολο ξεκίνημα ,με αποκορύφωμα πριν δυο μέρες να χρειαστούν τρείς προσπάθειες για να παρει μπρός και όταν πήρε δούλευε για περίπου 40 sec στις 350-500 στροφες χωρίς να δέχεται γκάζι.Φυσικά το αμάξι πήγε για έλεγχο , όπου όλα ήταν εντάξει και μου είπαν ότι μαλλον είναι πρόβλημα καυσίμου.Μετά από ένα φουλάρισμα με Racing ολα έγιναν όπως πριν και το προβλημα εξαφανίστηκε.Με αυτο δεν λέω ότι φταίει απαραίτητα η εν λόγω εταιρία.Μπορεί να συντρέχουν αλλοι λογοι π.χ. νοθεία...!!!!
Εγώ απλώς παραθέτω την εμπειρία μου και θα χρησιμοποιώ μονο RACING ! -
Ο χρήστης blackharry66 έγραψε:
Παιδιά κατ'αρχην Χρόνια Πολλά σε ολους & καλούς δρόμους !!!!!
Χθές έβαλα επιτέλους το βαρελάκι της ΒΜC , αλλά πριν γράψω εντυπώσεις θα κάνω πρώτα λιγα χιλιόμετρα ,γιατί άκουσα οτι δεν βλέπεις αμέσως μεγάλη διαφορά ,αλλά πρέπει πρώτα να αντιληφθεί την νέα παροχή αέρα ο εγκέφαλος!!!! ;;;;; Eίναι όντως έτσι ;...δεν ξέρω .Kαλορίζικο το βαρελάκι.
Όσο για τον εγκέφαλο, ακούω πολλούς να λένε ότι θέλει μερικές μέρες για να προσαρμοστεί, ότι πρέπει να κάνεις reset μετά από κάθε μετατροπή, για να αντιληφθεί τη διαφορά, κλπ. Όλα αυτά μου φαίνονται τραβηγμένα, διότι η δειγματοληψία δεδομένων και η επεξεργασία τους, κρατάει ελάχιστα. Αυτό που θέλει λίγο χρόνο, είναι η φυσική προσαρμογή του συστήματος 'κινητήρας' στις νέες παραμέτρους λειτουργίας. Αλλά και πάλι, δεν κρατάει μέρες. Αν ήταν έτσι, όταν ξαφνικά έκανε κρύο, ο κινητήρας δεν θα πήγαινε αμέσως καλύτερα, αλλά θα ήθελε μερικές μέρες να προσαρμοστεί ή ακόμα και reset.
Στην περιπτωση του κρύου, ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται την έξτρα ποσότητα οξυγόνου και την εκμεταλλεύεται αποδίδοντας καλύτερα. Γιατί να μην κάνει το ίδιο με μια εισαγωγή αέρα που υποτίθεται πως του φέρνει περισσότερο αέρα, αλλά να θέλει μερικές μέρες;
Φίλε blackharry66 , το σχόλιο δεν έχει σχέση με εσένα, απλώς το έβαλα για προβληματισμό, μήπως και βρούμε άκρη στο θέμα των εγκεφάλων και της προσαρμοστικότητας τους.
Περιμένουμε εντυπώσεις από το βαρελάκι.
-
Φίλε BTS εγώ συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες και όπως είδες η διατύπωση μου : (Χθές έβαλα επιτέλους το βαρελάκι της ΒΜC , αλλά πριν γράψω εντυπώσεις θα κάνω πρώτα λιγα χιλιόμετρα ,γιατί άκουσα οτι δεν βλέπεις αμέσως μεγάλη διαφορά ,αλλά πρέπει πρώτα να αντιληφθεί την νέα παροχή αέρα ο εγκέφαλος!!!! ;;;;; Eίναι όντως έτσι ;...δεν ξέρω . ) αυτό υποδηλώνει.Απλώς επειδή πάρα πολλοί έχουν αντίθετη αποψη από την δική μας ,είπα ότι πριν βγάλω συμπεράσματα θα περιμένω λίγο και έτσι θα έχω ασφαλή συμπεράσματα-εντυπώσεις και ιδία(προσωπική)άποψη επί του θέματος.
-
Προς Labros
Φίλε Λάμπρο , προς το παρόν δεν έχω κάνει άλλη μετατροπή , αλλά μεσα στα σχέδια μου είναι μία εξάτμιση και το body kit cupra που αναφέρεις.Αρα λοιπόν δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο!!!!!!Το βαρελάκι πήγε 280ε λόγω γνωριμίας(κανονική τιμή γύρω στα 320ε).
Αν θέλεις γράφε μου κατ'ευθείαν στα θέματα :
Leon 1,6 16V Sport (Bελτιώσεις) ,
ώστε να διαβάζουν και οι άλλοι οτι λέμε και να γίνεται επικοδομιτική συζήτηση και να μαθαίνει ο ένας απ'τον άλλο! -
ευχαριστω για την απαντηση...σημερα ρωτησα για το bodykit του cupra r το original εχει λεει (κρατησου!!!!) 1.500 ευρω!!!!! μισο εκατομυριακι δηλαδη!!!! σα πολυ δε παει??? υπαρχει και μαιμου αλλα ποιο φθηνο ισως??? επισης λες να χαμηλωσει πολυ??? τι ξερεις επ αυτου???
-
Φίλε Λάμπρο δεν ξέρω τίποτα περισσότερο.Οτι νεώτερο θα σου πω!!!
Τα πρώτα συμπεράσματα απο την ΒΜC:
Οταν δεν έχει πολλή ζέστη δηλαδή το βράδυ ή νωρίς το πρωί,το αμάξι αλλάζει πολύ συμπεριφορά(τράβηγμα , γραμικότητα του κινητήρα ρεμπρίζ)
Ειδικά στα ψηλά ,πανω από 4000 στροφές πετάει.
Με την ζέστη η απόδοση πέφτει αρκετά όχι ομως χειρότερα από πριν,μάλλον καλύτερα θα έλεγα.(ιδέα μου ,δεν ξέρω )
Το φίλτρο παίρνει τον αέρα από έναν σωλήνα σπιραλ αλουμινίου ο οποίος βγαινει αριστερά δίπλα από την μπαταρία.
Σκεφτόμουν για άλλου είδους σωλήνα(πχ σιλικόνης) για καλύτερα θερμομόνωση.
Ξέρει κανείς κάτι για το θέμα αυτό;(απόδοση ,τιμές κλπ) -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση...σημερα ρωτησα για το bodykit του cupra r το original εχει λεει (κρατησου!!!!) 1.500 ευρω!!!!! μισο εκατομυριακι δηλαδη!!!! σα πολυ δε παει??? υπαρχει και μαιμου αλλα ποιο φθηνο ισως??? επισης λες να χαμηλωσει πολυ??? τι ξερεις επ αυτου???Κανενας αλλος επι του θεματος Bodykit-Leon για τιμες και εμπειριες???
Φιλικα
-
Τελικα η SHELL V-POWER θα κανει τη διαφορα απο την απλη αμολυβδη που βαζω??? Αξιζει τα παραπανω χρηματα???
-
Aν θέλεις την γνώμη μου ,ανεπιφύλαχτα ναι.Σε ένα - δυο γεμίσματα θα δεις αισθητή διαφορά.Οσο για την διαφορά τιμής θα την καλύψεις αμέσως γιατί λόγω καλύτερης καύσης ,θα βγάζεις περισσότερα χιλιόμετρα στο ντεπόζιτο.
Leon 1,6 16V Sport (ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ)