-
Κοίτα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Επειδή όμως...είσαι αυθόρμητος ρε γαμώτο και σε πάω
όλα ΟΚ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εσύ είπες ότι η 147 δεν πάει μια στο δρόμο. Λόγω ταμπλώ δεν πάει;
το οτι δεν παει το λεω σε σχεση με την αλφα και αυτο που διαφημιζε.
θα μου πεις οτι και η 156 δεν παει,ναι αλλα η 156 ειναι ενα οικογενειακο αμαξι και οχι σπορ .Ρε συ πάνε αυτά πεθάνανε...τράβα κατηγόρα κανά άλλο χρέπι που κάθεσαι και ασχολείσαι με την 12 ετή 156 και την 9.5ετή 147
Αυτά από του χρόνου πάνε στα 'Κλασσικά'δεν πεθαινει μια αγαπη
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κοίτα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Επειδή όμως...είσαι αυθόρμητος ρε γαμώτο και σε πάω
όλα ΟΚ...
Kαι εσύ Eddie για να είναι ευχαριστημένος ο ιταλάκιας και να μην φαίνεται το χρέπι που έχεις για αμάξι, αιτήσου αλλαγή nickname και γίνε EDDIE_156-9
-
αλλαζω.
η 147 ηταν το καλυτερο στην κατηγορια της αλλα ο για αλφα ρομεο κινητηρας
δεν την εκανε γκαζιαρικο αμαξι.
αν ειχε ενα μοτερ με 150 ιππους απο 1.4 θα ηταν τελειο γιατι οπως και να το κανουμε απο οδικη συμπεριφορα,κρατημα ,φρενα ηταν κορυφαιο.
η αληθεια ειναι οτι ηθελα να αγορασω μια οταν βγηκε αλλα δεν υπηρχε χρημα,θα μου πεις τωρα υπαρχει;
EDDIE σεφτιαξα τωρα ετσι -
Με φτιάχνει και με το παραπάνω ο TS πάνω από τις 4.000 στροφές, οπότε είμαι καλυμμένος...
-
Με φτιάχνει και με το παραπάνω ο TS πάνω από τις 4.000 στροφές, οπότε είμαι καλυμμένος...Δεν πάει μία λέμε....
-
Εσύ είπες ότι η 147 δεν πάει μια στο δρόμο. Λόγω ταμπλώ δεν πάει;
το οτι δεν παει το λεω σε σχεση με την αλφα και αυτο που διαφημιζε.
θα μου πεις οτι και η 156 δεν παει,ναι αλλα η 156 ειναι ενα οικογενειακο αμαξι και οχι σπορ .Ρε συ πάνε αυτά πεθάνανε...τράβα κατηγόρα κανά άλλο χρέπι που κάθεσαι και ασχολείσαι με την 12 ετή 156 και την 9.5ετή 147
Αυτά από του χρόνου πάνε στα 'Κλασσικά'Σωστά.
Και που να ανοίξει τόπικ περί της επόμενης γενιάς 159... Οποιεσδήποτε ομοιότητες με την περίπτωση της 147/149, μπορούν να θεωρηθούν 'τυχαίες'
-
Ρε συ Παρασκευά γιατί με ακολουθείς παντού όπως η μύγα το σκατό?
Αντί να είσαι εκεί έξω εσύ με αργαλείο και να σπέρνεις ανέμους και να θερίζεις θύελλες, άντε αγόρι μου τσάγιασε καμιά AR άντε το χουν ανάγκη(πολύυυυ) -
![](http://i.ebayimg.com/23/!!p8LCvgB20~$(KGrHgoH-DUEjlLlw8DFBJ2wJcnMu!~~_27.JPG)
Ποιό χρώμα είναι αυτό....;;;;;;;;;;;;;;;
Απλά απίστευτο!!!!!εδιτ: για το ALFA ROMEO FORUM την προόριζα αλλά λάθος...
-
To grigio lipari πρέπει να είναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να δω κι άλλες φωτό αν έχεις...
-
-
Άσχετο αλλά οι στρογγυλές απολήξεις νομίζω της πάνε περισσότερο απο τις παραλληλόγραμμες...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Άσχετο αλλά οι στρογγυλές απολήξεις νομίζω της πάνε περισσότερο απο τις παραλληλόγραμμες...Διαφωνώ εντελώς με τις αισθητικές παρεμβάσεις του κατόχου, μάλλον γερμανός πρέπει να είναι, αμάν ρε γαμώτο αυτοί οι άνθρωποι με την κακογουστιά τους....
Για να ήταν τουλάχιστον λίγο ταιριαστές οι στρογγυλές απολήξεις έπρεπε να είχε επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα ώστε να είναι αρμονικά δεμένες με αυτόν. Τώρα δεν είναι...
Για τις ζάντες ουδέν σχόλιον, και να πω ότι δεν είχε ωραίες ζάντες σαν επιλογή πάει στο καλό...@Eddie το χρώμα μάλλον έτσι λέγεται, είναι ίδιο με του DeP στην brera του
-
Πραγματικα, την εκανε 'γερμανικη' τη spider του.
-
Άσχετο αλλά οι στρογγυλές απολήξεις νομίζω της πάνε περισσότερο απο τις παραλληλόγραμμες...
Διαφωνώ εντελώς με τις αισθητικές παρεμβάσεις του κατόχου, μάλλον γερμανός πρέπει να είναι, αμάν ρε γαμώτο αυτοί οι άνθρωποι με την κακογουστιά τους....
Για να ήταν τουλάχιστον λίγο ταιριαστές οι στρογγυλές απολήξεις έπρεπε να είχε επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα ώστε να είναι αρμονικά δεμένες με αυτόν. Τώρα δεν είναι...Αριστερά ο καγκουρεμένος Ιταλός και δεξιά ο αυθεντικός Ιταλός...
Παραδόξως και στις δύο περιπτώσεις βλέπουμε στρογγυλές απολήξεις σε παραλληλόγραμμο πλαίσιο, αλλά ο ένας μόνο είναι κακόγουστος...?
Πάντως εαν θες να δεις τι σημαίνει κακόγουστη τοποθετηση εξάτμισης, δεν χρειάζεται να τρέχεις μέχρι την Γερμανία...
-
H spider τρελη ναραμου παντως
-
To grigio lipari πρέπει να είναι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να δω κι άλλες φωτό αν έχεις...
Μια διόρθωση διότι το χρώμα είναι το grigio Touring
-
![](http://i.ebayimg.com/07/!!p8LF!w!20~$(KGrHgoH-DYEjlLl4)iEBJ2wK(s!wQ~~_27.JPG)
Δεν εχω δει πιο ομορφο αμαξι στη ζωη μου... μου αρεσει πιο πολυ και απο την 8C
Tι εχει κανει και ειναι τοσο διαφορετικη απο την απλη Brera? -
Το φοβερό με αυτό το αυτοκίνητο (όπως ισχύει σε όλες τις Alfa αλλά εδώ περισσότερο) είναι ότι οι φωτογραφίες το αδικούν...
-
Το φοβερό με αυτό το αυτοκίνητο (όπως ισχύει σε όλες τις Alfa αλλά εδώ περισσότερο) είναι ότι οι φωτογραφίες το αδικούν...Το εχεις δει Live?
Alfa 147 forum