-
Πριν την αγορασεις,επισκέψου ενα συνεργειο και ενα λαμαρινα να την τσεκάρουνε,μην τυχων και υπάρχει πρόβλημα.
-
Το αυτοκινητο κατα 90% δεν θα ταλαιπωρειτε καθημερινα στην πολη.
Πάνω που πήγα να γράψω ένα μεγάλο όχι, διάβασα αυτό. Τότε είσαι καλυμμένος μια χαρά και θα δεις ότι είναι μεγάλο σχολείο, ενώ δεν έχει και το τρελό γκάζι για να έχεις πρόβλημα σαν πρωτάρης. Αν και θέλει την προσοχή του μέχρι να το μάθεις καλά για να το πιέσεις παραπάνω...
-
οπως αρκετοι ξερετε σκεφτομαι να αγορασω μια μεταχειρισμενη 147 ΤΙ '04.λοιπον, χτες μου πε ο μαντρας οτι μου την αφηνει 12κ ευρω .η προταση ειναι ιδιαιτερα δελεαστικη, ομως θελω να προσεξω αρκετα αυτη τη φορα.και ερχομαστε στις αποριες μου:
-πως τσεκαρω αν τα τακακια και τα ελατηρια ειναι οντως ΤΙ και οχι τα απλα?
-μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα με τις ζαντες?(στραβωμα)πως μπορω να το ελεγξω?
-μπορω να βρω το αρχειο σερβις του αυτοκινητου?(καποιος ειχε αναφερει οτι περνιουνται στα κεντρικα και μπορεις να δεις αν τα χει κανει η οχι) -
Πάρε τον αριθμό κυκλοφοριας της και τηλεφώνησε στον ασφαλιστή σου να δείτε το καταγεγραμμενο ιστορικό από τρακαρίσματα και ζημιές. Ολα αυτα με μια επιφυλξη, μπορεί να μην εχουν δηλωθεί.
-
Kατ αρχάς το οδήγησες αυτό; Για να μη βρεθείς πάλι προ εκπλήξεως.
-
πως τσεκαρω αν τα τακακια και τα ελατηρια ειναι οντως ΤΙ και οχι τα απλα?
ποσο στοιχιζουν πανωκατω?αλλον δευτερα θα το παρω ια test drive και αμα μ αρεσει θα το τσιμπισω -
http://www.auto24.gr/html/ent/916/ent.25916.asp
Alfa 147 Ducati Corse
Ωραία τα χρωματάκια, αλλά πόσο καιρό μπορείς να βάφεις ένα πεθαμένο για να δείχνει ζωντανός;
-
Είναι παλιό σχήμα, η Honda το βγάζει από το 1992.
-
Ποιές εκδόσεις της 147 1,6 f/l έχουν VDC; Όλες;
-
Σε 1,6 ήταν ως extra.
-
Ήταν; Σίγουρα;
Όταν μπαίνει, ανάβει λαμπάκι; Το vdc, όχι το asr.
-
Δεν έχω οπότε δεν ξέρω. Απλά θυμάμαι ότι ήταν standar μόνο στη 2λιτρη.
-
Ok, αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ok, αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...Εξτρά είναι.
-
Μάλλον σε αυτήν που οδήγησα (exlusive) είναι στάνταρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον σε αυτήν που οδήγησα (exlusive) είναι στάνταρ.Άκου πώς έχει:
Στην Progression (βασική) είναι εξτρά.
Στις Progression Plus, Distinctive και Imola είναι στάνταρ το ASR και το VDC χρεώνεται επιπλέον (850 ευρώ).
Στην Exclusive όντως ειναι στάνταρ. -
Μια μικρή διόρθωση: το ASR ήταν στάνταρ στις 120άρες και extra στις 105...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια μικρή διόρθωση: το ASR ήταν στάνταρ στις 120άρες και extra στις 105...Είσαι σίγουρος? Νομίζω δεν έβγαινε καν με ASR.
-
Έχω την εντύπωση ότι ήταν extra... Νομίζω την είχε πατήσει κάποιος που αγόρασε μτχ 147 με τα 105 και νόμιζε ότι ήταν 120 επειδή είχε ASR.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον σε αυτήν που οδήγησα (exlusive) είναι στάνταρ.
Άκου πώς έχει:
Στην Progression (βασική) είναι εξτρά.
Στις Progression Plus, Distinctive και Imola είναι στάνταρ το ASR και το VDC χρεώνεται επιπλέον (850 ευρώ).
Στην Exclusive όντως ειναι στάνταρ.Μα καλά, οδήγησα το μοναδικό με vdc γμτκμγ;;;;;;;;;;;
Έτσι εξηγούνται πολλά πάντως.
Alfa 147 forum