-
Οντως σε αυτο το τεστ η 147 τα ειχε για πρωινο τα γερμανακια. Γι' αυτο μου εκανε εντυπωση που με πηραν τα δυο Α3. Σημειωτεον το ενα ειχε ενα ωραιο 'μπουρι' απο πισω το οποιο με εβαλε σε υποψιες για το ποσο 'απειραχτο' ηταν!!! Παντως οσον αφορα το κατα ποσο στρωνει μετα τα 10000 χλμ, ρε παιδια εγω δεν ειδα καμια φοβερη διαφορα (ειμαι τωρα στα +20000 χλμ). Μαλιστα εχω την εντυπωση οτι τον τελευταιο καιρο πηγαινει πιο αργα. Μηπως το εχω συνηθισει πια ?
-
χαίρομαι για τις νηφάλιες απόψεις και άλλων μελων...είχα αρχίσει να πιστεύω ότι η ομορφιά της alfa μας είχε τυφλώσει...
μια διευκρίνιση: ο βελτιωτής της opel λέγεται bilas και όχι dbilas.ανεβάζει τα 1.6 μέχρι και 140 άλογα...αλλά τα ψοφάει χαμηλά.αυτά
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Κάπου κάποιος φίλος είπε ότι είδε 210km/h στις 6500 σ.α.λ.
Κάποιος άλλος είπε οτι η 5η δίνει 32,5 km/h να 1000 σ.α.λ.
6,5Χ32,5=190 km/h,που σημαίνει σχεδόν 10% σφάλμα ταχυμέτρου αν το στροφόμετρο δείχνει σωστά.Αυτά για να μην ξεχνάμε οτι οδηγούμε αυτοκίνητα 1600 κυβικών εκατοστών και οτι οι τελικές θέλουν άλογα και αεροδυναμική...Συγνωμη αλλα 6,5 Χ 32,5 = 211 (κοντερισια).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
η 2η θέση της 147, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, οφείλεται καθαρά σε ανθρώπινο λάθος και όχι σε βλάβη που έβγαλε το αυτοκίνητοΚάποιος πέρασε άγαρμπα τα κερμπ, βγήκε από την πίστα κι ράγισε το κάρτερ; Αν στράβωνε η ανάρτηση θα το καταλάβαινα. Όπως και να το κάνουμε σε τεστ αξιοπιστίας δεν ακούγεται καλό.
-
Νομίζω ότι κανένας δεν είπε πως η Αlfa 147 είναι Ferrari, αυτό που ειπώθηκε είναι ότι είναι πιο γρήγορη από το Astra. Από τη μεριά μου παύω να ασχολούμαι με αυτή την σύγκριση, η οποία άλλωστε δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Υ.Γ. Από μικροί μαθαίνουμε πως πρέπει να συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα προκειμένου οι συγκρίσεις μας να δίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ απλά υπεραμύνθηκα αυτής της άποψης, παραδέχομαι ότι η λέξη 'ιεροσυλία' ήταν τραβηγμένη
-
Καταρχην δεν ξερουμε ακριβως που κοπανισε το αυτοκινητο αρα δεν θα πρεπει να βγαζουμε ευκολα συμπερασματα σε σχεση με την αξιοπιστια. Δεν νομιζω οτι οι Γερμανοι φτιαχνουν αυτοκινητα τα οποια δεν χαλανε σε συγκρουσεις. Ενα χρονο που εχω το αμαξι μπορει να γκρινιαζω για τριξιματα στο εσωτερικο αλλα σοβαρο μηχανικο προβλημα δεν εχω δει. Και την εχω περασει απο διαφορων ειδων εδαφη με οχι παντα τις ενδεδειγμενες ταχυτητες.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Κάποιος πέρασε άγαρμπα τα κερμπ, βγήκε από την πίστα κι ράγισε το κάρτερ;Το έχεις διαβάσει το εν λόγω άρθρο; Αυτό ακριβώς λέει.
Αν στράβωνε η ανάρτηση θα το καταλάβαινα.
Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Πιθανότατα μόλις έφυγε ο εξωτερικός τροχός από την ψηλή πλευρά του κερμπ βρήκε το κάρτερ στην ακμή του.
Όπως και να το κάνουμε σε τεστ αξιοπιστίας δεν ακούγεται καλό.
Αν και τα τρία αυτοκίνητα είχαν υποστεί την ίδια δοκιμασία (έξοδος από την πίστα στο ίδιο σημείο με την ίδια ταχύτητα ) και μόνο το κάρτερ της Άλφα είχε ραγίσει μπορεί και να το δεχόμουν αυτό που λες, αν και πιστεύω πως δεν μπορεί να κριθεί η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου από το αν το κάρτερ του αντέχει σε τέτοια κακομεταχείριση. Έτσι όμως όπως έγινε δεν το δέχομαι με τίποτα!
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Νομίζω ότι κανένας δεν είπε πως η Αlfa 147 είναι Ferrari, αυτό που ειπώθηκε είναι ότι είναι πιο γρήγορη από το Astra. Από τη μεριά μου παύω να ασχολούμαι με αυτή την σύγκριση, η οποία άλλωστε δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Υ.Γ. Από μικροί μαθαίνουμε πως πρέπει να συγκρίνουμε ομοειδή πράγματα προκειμένου οι συγκρίσεις μας να δίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ απλά υπεραμύνθηκα αυτής της άποψης, παραδέχομαι ότι η λέξη 'ιεροσυλία' ήταν τραβηγμένη
πιθανώς να μη σε ενδιαφέρει η σύγκριση γιατι ο ίδιος δηλώνεις φανατικός αlfisti...εγώ πάντως δηλώνω οδηγός alfa romeo αλλά δε θα πέθαινα κιόλας...
ok σύγκριση ομοειδών πραγμάτων...αλλά εδώ τίθεται το θέμα του πώς ορίζονται τα ομοειδή πράγματα...θες να μου εξηγήσεις...αδυνατώ να καταλάβω...εγώ πάντως ορίζω τα δύο αυτοκίνητα ομοειδή (δηλαδή του ίδιου είδους) επειδή έχουν και τα δύο τέσσερις ρόδες, μια μηχανή, ένα τιμόνι,πόρτες και πολλά άλλα κοινά στοιχεία...οπότε τολμώ να κάνω σύγκριση και να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
-
Τότε μπορείς να συγκρίνεις ένα Matiz με μια Bugatti, 4 ρόδες το ένα 4 ρόδες και το άλλο, μία μηχανή, ένα τιμόνι, πόρτες κλπ. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας ομοειδή. (Βλέπε 24ώρο τεστ 4τροχών). Όσο για το fanatikos alfisti, προφανώς αντιλαμβάνεσαι το αυτοκίνητο ως ένα μεταφορικό μέσο. Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα, ωστόσο θα μου επιτρέψεις και μένα να βλέπω το αυτοκίνητο σαν κάτι που με εκφράζει εν μέρει, και τελειώνω λέγοντας πως δεν έχω καμμιά πρόθεση να αντιδικίσω μαζί σου[/quote]
-
Guys δεν υπαρχει ευκολοτερος τροπος να σκοτωσουμε ενα topic απο το να το κανουμε χωρο 'ανουσιας' αντιπαραθεσης . Υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα θεματα να συζητησουμε, οπως το 'Ποτε θα βρεθουμε ολοι οι Alfisti (φανατικοι και μη) για να τα πουμε απο κοντα και που;' Αυτην την Κυριακη, μεσημερακι, Λιμνη Βουλιαγμενης πως σας φαινεται;
-
Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
ok σύγκριση ομοειδών πραγμάτων...αλλά εδώ τίθεται το θέμα του πώς ορίζονται τα ομοειδή πράγματα...θες να μου εξηγήσεις...αδυνατώ να καταλάβω...εγώ πάντως ορίζω τα δύο αυτοκίνητα ομοειδή (δηλαδή του ίδιου είδους) επειδή έχουν και τα δύο τέσσερις ρόδες, μια μηχανή, ένα τιμόνι,πόρτες και πολλά άλλα κοινά στοιχεία...οπότε τολμώ να κάνω σύγκριση και να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Προς θεού, μην το πάρεις προσωπικά αλλά νομίζω ότι η περίπτωσή σου είναι ο λόγος που τόσοι die hard Αλφίστες υποστηρίζουν ότι η Alfa τελείωσε...
Μ'άλλα λόγια, θα μπορούσες να οδηγείς και Golf
Και εκεί είναι το πρόβλημα... για όλους εμάς που η Alfa δεν είναι μόνο 'μια ακόμα μάρκα'.
Μπορείς να μας ονομάσεις φανατικούς αν το θέλεις, αλλά για να έχεις άποψη πρέπει και Ιστορία να γνωρίζεις και να βλέπεις λίγο πέρα από το 'ποιος-έριξε-πόσες-κολώνες-σε-ποιον'.
Α, και όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω πρόβλημα να αντιδικίσω μαζί σου.
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Guys δεν υπαρχει ευκολοτερος τροπος να σκοτωσουμε ενα topic απο το να το κανουμε χωρο 'ανουσιας' αντιπαραθεσης .Τα πιο σοφά λόγια που έχω 'ακούσει' εδώ και βδομάδες! Κι εγώ είμαι 'φανατικός αλφίστας' αλλά όσο και να με έτρωγαν τα δάχτυλά μου δεν απάντησα στο θέμα 147-Άστρα. Νομίζω άλλωστε ότι δεν μπορείς να 'εκλογικεύσεις' κάποια άκρως υποκειμενικά πράγματα, όπως π.χ. γιατί ερωτεύεσαι μια γυναίκα.
Υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα θεματα να συζητησουμε, οπως το 'Ποτε θα βρεθουμε ολοι οι Alfisti (φανατικοι και μη) για να τα πουμε απο κοντα και που;' Αυτην την Κυριακη, μεσημερακι, Λιμνη Βουλιαγμενης πως σας φαινεται;
Χμμμ... δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για τα Λιμανάκια, αν το πας εκεί. Τώρα, αν δίναμε ένα ραντεβού στην Ανάβυσσο και πηγαίναμε προς Σούνιο μάλλον θα είχε περισσότερο (οδηγικό) ενδιαφέρον...
Αναλαμβάνει κάποιος να το οργανώσει; Μπορούμε να ανοίξουμε ένα θέμα στο 'Ανακοινώσεις-Εκδηλώσεις' και να δηλώσουμε συμμετοχή εκεί. Δείτε και ένα παρόμοιο χάπενινγκ που έγινε το Σάββατο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ... δε μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για τα Λιμανάκια, αν το πας εκεί. Τώρα, αν δίναμε ένα ραντεβού στην Ανάβυσσο και πηγαίναμε προς Σούνιο μάλλον θα είχε περισσότερο (οδηγικό) ενδιαφέρον...Φιλε kyan καμια σχεση με Λιμανακια. Απλως το θεωρησα καλο σημειο εκκινησης και οχι πολυ μακρια.
Αναλαμβάνει κάποιος να το οργανώσει; Μπορούμε να ανοίξουμε ένα θέμα στο 'Ανακοινώσεις-Εκδηλώσεις' και να δηλώσουμε συμμετοχή εκεί. Δείτε και ένα παρόμοιο χάπενινγκ που έγινε το Σάββατο.
Θα το οργανωνα εγω πολυ ευχαριστως αλλα δεν επειδη εχω ιδιαιτερες γνωσεις (διαδρομες, παραλιες, οινομαγειρια κλπ ) για την περιοχη, δεν ξερω αν ειμαι ο καταλληλος. Βεβαια μπορουμε να ριξουμε γενικα την ιδεα και να περιμενουμε προτασεις. Παντως Κυριακη(11/5) 12:00 με 13:00 προς ΝοτιοΑνατολικη Αττικη ειναι μια καλη αφετηρια.
-
Φιλε kyan στο topic για την εκδρομη της προηγουμενης Κυριακης κατι λες για 'ένα ελεύθερο φιλτρο και ένα τελικό Festus' Για explain, εκτος απο ηχο τι αλλο σου προσφερε και ποσο στοιχισε?
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Τότε μπορείς να συγκρίνεις ένα Matiz με μια Bugatti, 4 ρόδες το ένα 4 ρόδες και το άλλο, μία μηχανή, ένα τιμόνι, πόρτες κλπ. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας ομοειδή. (Βλέπε 24ώρο τεστ 4τροχών). Όσο για το fanatikos alfisti, προφανώς αντιλαμβάνεσαι το αυτοκίνητο ως ένα μεταφορικό μέσο. Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα, ωστόσο θα μου επιτρέψεις και μένα να βλέπω το αυτοκίνητο σαν κάτι που με εκφράζει εν μέρει, και τελειώνω λέγοντας πως δεν έχω καμμιά πρόθεση να αντιδικίσω μαζί σου[/quote]
δε θες να αντιδικίσεις μαζί μου αλλά αυτό κάνεις....
ΟΚ εγω αντιλαμβάνομαι το αυτοκίνητο ως μεταφορικό μέσο ενώ εσύ ως μέσο έκφρασης...επέτρεψε μου να σε ρωτήσω από που το έβγαλές το συμπέρασμα αυτό...εγώ πάντως έκανα ένα check στις δημοσιεύσεις σου και δε βρήκα κάτι που να με πείθει ότι αντιλαμβάνεσαι το αυτοκίνητο ως κάτι παραπάνω από μεταφορικό μέσο...για κάτι τριγμούς ψαχνόσουν στην αρχή εαν δε κάνω λάθος...
μπορώ να δηλώσω και εγώ άνετα ότι ξέρω τα πάντα για το αυτοκίνητο, ότι πετάω ως οδηγός, ότι παίρνω με τα όσα τις στροφές, όπως μπορείς και εσύ να λες ότι βρίσκεις το αυτοκίνητο μέσο έκφρασης ενώ εγώ ως απλό μεταφορικό μέσο...τα λόγιά είναι εύκολο πράγμα...
πάυω την αντιδικία και σηκώνω σημαία ανακωχής...μου αρέσει η alfa, οδηγώ alfa, αλλά δε θα πεθάνω και για αυτή...4χρόνια στην ΑΣΟΕΕ έμαθα κάτι για τις επιχειρήσεις και το τρόπο που λειτουργούν...αυτοκίνητα θέλει η alfa και η κάθε alfa να πουλήσει και εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο την ιστορία της...αυτά
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Φιλε kyan καμια σχεση με Λιμανακια. Απλως το θεωρησα καλο σημειο εκκινησης και οχι πολυ μακρια.
OK, μπορούμε όντως να συναντηθούμε εκεί, στο πάρκινγκ δίπλα στην είσοδο της λίμνης. Να πιούμε έναν καφέ στο 'Αγνάντι' π.χ. για τη γνωριμία και να ξεκινήσουμε για Σούνιο.
Θα το οργανωνα εγω πολυ ευχαριστως αλλα δεν επειδη εχω ιδιαιτερες γνωσεις (διαδρομες, παραλιες, οινομαγειρια κλπ ) για την περιοχη, δεν ξερω αν ειμαι ο καταλληλος.
Δυστυχώς κι εγώ δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από την περιοχή.
Βεβαια μπορουμε να ριξουμε γενικα την ιδεα και να περιμενουμε προτασεις. Παντως Κυριακη(11/5) 12:00 με 13:00 προς ΝοτιοΑνατολικη Αττικη ειναι μια καλη αφετηρια.
Άνοιξε λοιπόν το θέμα στο 'Ανακοινώσεις-Εκδηλώσεις' με αυτά και θα δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Μετά μπορείς να διορθώνεις το αρχικό post ανάλογα με τι προτιμάει ο κόσμος καθώς και να προστέσεις μια λίστα συμμετοχών όπως έκανα εγώ.
'ένα ελεύθερο φιλτρο και ένα τελικό Festus' Για explain, εκτος απο ηχο τι αλλο σου προσφερε και ποσο στοιχισε?
Χμμμ... δεν θυμάμαι ακριβώς τιμές αλλά και τα 2 μαζί πρέπει να στοίχισαν ~90-100 χιλιάδες. Πήρα κυρίως καλύτερη ροπή χαμηλά και καλύτερη απόκριση στο γκάζι. Δε νομίζω ότι πήρα παραπάνω άλογα πάντως.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Προς θεού, μην το πάρεις προσωπικά αλλά νομίζω ότι η περίπτωσή σου είναι ο λόγος που τόσοι die hard Αλφίστες υποστηρίζουν ότι η Alfa τελείωσε...
Μ'άλλα λόγια, θα μπορούσες να οδηγείς και Golf
Και εκεί είναι το πρόβλημα... για όλους εμάς που η Alfa δεν είναι μόνο 'μια ακόμα μάρκα'.
Μπορείς να μας ονομάσεις φανατικούς αν το θέλεις, αλλά για να έχεις άποψη πρέπει και Ιστορία να γνωρίζεις και να βλέπεις λίγο πέρα από το 'ποιος-έριξε-πόσες-κολώνες-σε-ποιον'.
Α, και όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω πρόβλημα να αντιδικίσω μαζί σου.
...ουτε εγώ...
φυσικά και θα μπορούσα να οδηγώ οποιαδήποτε άλλη μάρκα..γιατί δεν είμαι φανατικός...είμαι καταναλωτής που αποφασίζει με βάση το λογικό αλλά και το θυμικό που θα δώσει τα χρήματα του και συνεπως δε θα διστάσω να μην ξαναγοράσω alfa εαν ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος...εν ολίγοις δε θα αγοράσω alfa απλά για να λέω ότι έχω alfa...όσο για γνώση της ιστορίας (ιστορία με Ι κεφαλαίο θα έγραφα μόνο για πιο σημαντικά θέματα...βλέπε πολέμους, γενοκτονίες,πολιτικά γεγονότα..) απλά να σου πω ότι κάπου εδώ έχω πρόσβαση σε κάτι τέυχη 4τροχών από τη δεκαετία του 70...σου λέει κάτι
πρόσεχε τα golf με τα 180 άλογα...ή και με τα 150...αλλά λέγε αγαπητέ φίλε ότι οδηγείς alfa..
αρκετα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρά και δε μου αρέσει...
-
Ααααα, δεν θα κρατηθώ άλλο!
όσο για γνώση της ιστορίας (ιστορία με Ι κεφαλαίο θα έγραφα μόνο για πιο σημαντικά θέματα...βλέπε πολέμους, γενοκτονίες,πολιτικά γεγονότα..)
Α, δηλαδή μόνο η καταστροφή γράφει ιστορία, όχι η δημιουργία; Φαντάζομαι ότι ούτε η (κλασσική) τέχνη σε συγκινεί, ούτε αναγνωρίζεις την αξία της, έτσι;
απλά να σου πω ότι κάπου εδώ έχω πρόσβαση σε κάτι τέυχη 4τροχών από τη δεκαετία του 70...σου λέει κάτι
Αυτό πάλι δηλαδή τι σημαίνει;!
πρόσεχε τα golf με τα 180 άλογα...ή και με τα 150...αλλά λέγε αγαπητέ φίλε ότι οδηγείς alfa..
Άτοπο σχόλιο. Δεν σου αρέσει, όμως συμβάλλεις κι εσύ στον 'ηλεκτρισμό' της. Αυτό που προσπαθεί να σου εξηγήσει ο Βασίλιος είναι ότι 'εμείς εδώ' δεν είμαστε ορθολογιστές σαν κι εσένα αλλά έχουμε μια -ας πούμε- συναισθηματική σχέση με την Άλφα Ρομέο και δεν σε ειρωνεύτηκε. Νομίζω λοιπόν πως δεν είναι καθόλου ευγενικό να μπαίνεις σε αυτό το συγκεκριμμένο θέμα και να μας ειρωνεύεσαι. Αν βρίσκεις γελοίο τον συναισθηματισμό μας μην ξαναποστάρεις εδώ αλλά αν συνεχίσεις έτσι οι αντιδράσεις που θα εισπράξεις θα είναι οι αναμενόμενες και θα φταις εσύ.
-
1.η πολιτική είναι καταστροφή;μερικές φορές μπορεί...αλλες πάλι είναι δημιουργία
2.εαν σε ενδιαφέρει κάνω συλλογή δίσκων και παίζω μπάσσο.σε αυτοκινητιστικό φορουμ θέλεις να μιλήσουμε για τέχνη;ανοιχτός είμαι πάντως.
3. δεν ειρωνευτηκα κανέναν...απλώς μου έγινε μια πρόκληση και την αποδέκτηκα...αρκετοί εδώ μέσα συμφωνησαν με αυτά που έγραψα
4.ο καθένας γράφει και κρίνεται...και έμενα μπορεί να μην μου αρέσουν οι δημοσιεύσεις σου αλλά δε σου ζήτησα να μη γράφεις νομίζω -
...ουτε εγώ...
Ωραία, χαίρομαι γιατί αντιπαθώ τις κότες... εκτός αν είναι ψητές στο πιάτο μου
φυσικά και θα μπορούσα να οδηγώ οποιαδήποτε άλλη μάρκα..γιατί δεν είμαι φανατικός...
Τι μας λες;
Για κάνε μια αυτοανάλυση καλύτερα, γιατί το ύφος σου μου θυμίζει πολύ τον κατηχητή μας στο Δημοτικό. Και το να μπαίνεις εδώ και να αποκαλείς τους άλλους φανατικούς φαντάζει τουλάχιστον προκλητικό.
Και εγώ θα οδηγούσα μια άλλη μάρκα, εξάλλου και από την Alfa όπως είναι σήμερα δεν έχω πολλά μοντέλα να ζηλέψω (πρακτικά δύο...).
Αυτό δεν μου αφαιρεί την τιμή να αυτοαποκαλούμαι Alfista καθώς πρόκειται για έναν προσδιορισμό που εκφράζει στάση ζωής και όχι μόνο επιλογές στα αυτοκίνητα, μια παράμετρο την οποία κατά τα φαινόμενα, αδυνατείς να συλλάβεις, όπως φαίνεται και όταν λες...
είμαι καταναλωτής που αποφασίζει με βάση το λογικό αλλά και το θυμικό που θα δώσει τα χρήματα του
... επιβεβαιώνοντας όσα γράφω παραπάνω.
Με λίγα λόγια και στο πνεύμα της προηγούμενης απάντησής μου, μου φαίνεται ότι έχεις λάθος αυτοκίνητο. Αυτό δεν είναι κακό, όλοι κάνουμε λάθος επιλογές. Εγώ μπορεί να στεναχωριέμαι που Alfa 147 βρίσκονται στο δικό σου, ή και σε άλλων που ξέρω, τα γκαράζ, γιατί είμαι ρομαντικός (όπως λέω εγώ, φανατικός όπως λες εσύ). Ατυχώς, στην αντιπροσωπεία δεν σου ζητάνε πιστοποιητικό φρονημάτων όταν πας να αγοράσεις αυτοκίνητο.
Η μόνη ελπίδα λοιπόν είναι να καταλάβεις στο μεταξύ τι είναι αυτό που αγόρασες. Αν δεν πιάσεις το νόημα, δεν διαφέρεις σε τίποτα από τα Αμερικανάκια που δεν τους άρεσαν οι Porsche γιατί δεν είχαν ποτηροθήκες...
όσο για γνώση της ιστορίας (ιστορία με Ι κεφαλαίο θα έγραφα μόνο για πιο σημαντικά θέματα...βλέπε πολέμους, γενοκτονίες,πολιτικά γεγονότα..) απλά να σου πω ότι κάπου εδώ έχω πρόσβαση σε κάτι τέυχη 4τροχών από τη δεκαετία του 70...σου λέει κάτι
Ναι, μου λέει ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι με την ανασφάλειά σου. Άκου τεύχη από την δεκαετία του 70!!!! Ρε συ, τη δεκαετία του 70 μπορείς να μας πεις που βρισκόσουν; Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό;
πρόσεχε τα golf με τα 180 άλογα...ή και με τα 150...αλλά λέγε αγαπητέ
φίλε ότι οδηγείς alfa..Ξέχασες να αναφέρεις τα S3 και τα 'μεγάλα' Α3, θα μπορούσα να αναφέρω παραπάνω από μια περίπτωση αλλά θα με κατηγορούσες πιθανότατα ότι κοκορεύομαι... Ο οδηγός κάνει τα άλογα φίλε μου, αυτό είναι ένα ακόμα πράγμα που θα μάθεις όταν 'μεγαλώσεις' αυτοκινητιστικά...
Τώρα αν υπονοείς ότι το Golf είναι σπορ αυτοκίνητο επειδή έχει 'πολλά άλογα' (sic!) θα πρέπει μάλλον να επανεκτιμήσεις τις γνώσεις σου περί αυτοκινήτων, ανατρέχοντας πιθανώς στα τεύχη των 4Τροχών στα οποία έχεις άμεση πρόσβαση.
Τι λέτε;
Να μας συγχωρείτε που δεν ανεχτήκαμε την πολιτική σας ορθότητα. Ζητούμε ταπεινά συγνώμη που δεν ενστερνιζόμαστε την απόψεις σας περί σχέσης τιμής/απόδοσης. Και δεν θα μας λείψετε καθόλου αν δεν ξαναpostάρετε σ'αυτό το thread.
Μετά τιμής
Alfa 147 forum