-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Κι εγώ κατ'αρχήν μέσα για Βαρνάβα, αν και λόγω πεσμένων αμορτισέρ θα δυσκολεύομαι να σας ακολουθήσω.
Άσε Kyan,
Και εγώ μια από τα ίδια είμαι !! συν τα φαγωμένα λάστιχα
Βόλτα θα πάμε...!Ναι, ναι, μας πείσατε, όλοι με τα όρια (30-50) θα πηγαίνετε!!!
Ε, καλά κι εσύ. Με τέτοιες ταχύτητες μόνο με ...αράχνη του Safetrack διασκεδάζεις!
-
Μέσα και εγω για όποτε κανονιστεί.
Και θα στείλω μήνυμα και στον 'Alex vil' απο το http://www.alfa145.com αν μπορεί να έρθει με την δική του bella, 145 2.0Q παρακαλώ !!! -
Αγαπητοί Alfίsti γειά
Αναφέρω ξανά το πρόβλημά μου γιατί από λάθος το έστειλα εκτός της ενότητας Α147. Είμαι και γω κάτοχος Α147 120 ΗΡ η οποία κλείνει τα δύο της χρόνια σε 20 ημέρες. Μέχρι τώρα λοιπόν μου έχει συμβεί 4 φορές το εξής: Στο ξεκίνημα ανάβει το λαμπάκι του ABS, του ASR και του χειρόφρενου ενώ ταυτόχρονα δε δουλεύει το κοντέρ και ο χιλιομετρητής. Μετά από 2-3 χιλιόμετρα πορείας όλα σβήνουν (εκτος από αυτό του EOBD). Στον έλεγχο ως βλάβη καταγράφεται 'Σφάλμα ταχυμέτρου'. Γίνεται reset στον εγκέφαλο και περιμένω την επόμενη φορά. Αυριο έχω κλέισει ραντεβού γιά έλεγχο και δεν ξέρω αν θα βρούν τίποτα. Εχει τύχει σε κανέναν σας;.
Τέλος πάντων καλή η Alfa, αλλά από αξιοπιστία δεν ξέρω τι να πώ.
Μέχρι τώρα αναφέρω: πυράκια, αλλαγή ψαλιδιού γιατί έτριζε, αλλαγή μπαταρίας (ξέμεινα), νερά στις πόρτες, τριξίματα.
Σκέφτηκα την επέκταση της εγγύησης αλλά οι μάγκες ζητάνε πολλά. -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Άσε Kyan,
Και εγώ μια από τα ίδια είμαι !! συν τα φαγωμένα λάστιχα
Βόλτα θα πάμε...!Alfa147 ρήξε την ιδέα στους Alfisti του GTC !!
Θα είναι φανταστικά να μαζευτούμε καμιά 30αρία+ Alfa147, 156, 145/6, αλλά και πανέμορφες 'Γριούλες' .
Πάντως προτείνω ΜΟΝΟ ALFA ROMEO !!
(Χωρίς παρεξήγηση προς τους υπόλοιπους απανταχού Forumίστες !! )Κανονίστε ένα απόγευμα για καφέ και εγώ θα το πω στους δικού μας πάντως και ο Νίκος σίγουρα θα έρθουμε
Για τα πιρακια που λέτε το έχουν σχεδόν όλα τα A.R
Η λύση όμως μάλλον βρέθηκε όταν τα πούμε από κοντά μπορεί να έχω μάθει σίγουρα και να σας πω -
Φίλε andre η μόνη φορά που είδα όλα αυτές τις ενδείξεις αναμένες ήταν όταν είχα πρόβλημα με την μπαταρία. Λαμβάνοντας υπόψην ότι είναι χειμώνας και ότι όλα πάνε ρολόι μετά από μερικά km θα μπορούσα να υποθέσω ότι κι εδώ το πρόβλημα οφείλεται σε χαμηλή τάση. Βλέπω βέβαια ότι ήδη έχεις αλλάξει μπαταρία οπότε αυτό περιορίζει τις πιθανότητες. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε δει και μπαταρίες να εμφανίζουν προβλήματα τάσης κι από τον ένα μήνα.
Ότι κι αν είναι θα περάσει. -
Ο χρήστης andre έγραψε:
Τέλος πάντων καλή η Alfa, αλλά από αξιοπιστία δεν ξέρω τι να πώ.
Μέχρι τώρα αναφέρω: πυράκια, αλλαγή ψαλιδιού γιατί έτριζε, αλλαγή μπαταρίας (ξέμεινα), νερά στις πόρτες, τριξίματα.
Σκέφτηκα την επέκταση της εγγύησης αλλά οι μάγκες ζητάνε πολλά.Είσαι μάλλον από τους λίγους άτυχους...
Τι βενζίνη βάζεις? το πρατήριο είναι αξιόπιστο? -
Ηρθε, και ειναι και πανεμορφη!!! Μολις χθες παρελαβα την καταμαυρη 147 Τι μου, και χαλαλι της τα εξτρα ...ευρωπουλα! Οι ζαντες, ολα τα λεφτα, αλλα και τα Momo να μην θες να βγεις! Το τιμονι διαφορετικο και ωραιοτερο απο των αλλων 147, και γενικοτερα μια 147 διαφορετικη και πολυ ομορφοτερη των απλων (νομιζω εγω, δηλαδη)! Σε οσους υποψηφιους θα την προτεινα ανεπιφυλακτα! Παω βολτα τωρα...(παλι!)
-
Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερα διαφορετικό από μια απλή 147, κι εγώ πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά της.
Καλές βόλτες alfistis147 και μακριά από κακοτοπιές. -
Καλορίζικη, απολαυσέ την όσο μπορείς (ε, λίγο κράτημένα στην αρχή... )
-
Περιμένετε λιγάκι να δείτε τι θα γίνει με τα νέα body kit look gta
Και ένα άλλο πολλή πιο άγριο
Θα έρθουν σε λίγο καιρό και προβλέπω να γεμίσει η Ελλάδα με gta -
Ο χρήστης alfa147 έγραψε:
... και προβλέπω να γεμίσει η Ελλάδα με gtaΤώρα αυτό είναι καλό; Γενικά ότι καταντάει σούπα δεν σε χαλάει; Αλοίμονο στο Larini.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
... και προβλέπω να γεμίσει η Ελλάδα με gta
Τώρα αυτό είναι καλό; Γενικά ότι καταντάει σούπα δεν σε χαλάει; Αλοίμονο στο Larini.
Ο larini πάντα θα είναι πιο μπροστά από τους άλλους
Τώρα να γεμίσει η Ελλάδα με gta εντάξει για πλάκα το είπα
Απλώς είναι τόσο ωραίο το κιτ που αρκετοί τρελαμένη με την αγάπη τους (147)θα θελαν να το βάλουν
Πάντως ο πρώτος που θα το βάλει θα είμαι εγώ
Δεν έχουμε και saxorala που έχει γεμίσει η Ελλάδα και όχι μόνο
Πάντα θα ξεχωρίζουμε -
Ο χρήστης TAGHeuer έγραψε:
Ξαναθέτω την ιδέα για παραλία Βαρνάβα (Για όσους δεν ξέρουν : Παραθαλάσιο ΨαροΧώρι στην Αττική, Από Καπανδρίτι ακολουθεις μια φοβερή διαδρομή που καταλήγει ανάποδα στη ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΑΡΝΑΒΑ !! )
Πρωτείνω ενα από τα Σ ή Κ , μετά τις εκλογές στις 7 Μάρτη και πριν την 25 Μαρτιου.Να σημειώσω κάτι για την ανάβαση-κατάβαση Βαρνάβα.
Την έκανα το Σάββατο το μεσημέρι(εντελώς τυχαία ) και απλά ήθελα να επισημάνω πως σε κάποια σημεία το κλασικό χαλικάκι (που βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους στην άκρη) σ'αυτόν υπάρχει έως και 1+ μέτρο μέσα στη λωρίδαΠροσοχή παίδες για να έχουμε
-
Ρε σεις! Οι Γάλλοι γείτονες μας ξεπέρασαν σε posts! Πού είσαστε ωρέ;!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε σεις! Οι Γάλλοι γείτονες μας ξεπέρασαν σε posts! Πού είσαστε ωρέ;!Οι Γάλλοι είναι γνωστοί πολυλογάδες!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε σεις! Οι Γάλλοι γείτονες μας ξεπέρασαν σε posts! Πού είσαστε ωρέ;!Ε ας μας περάσουν κι αυτοί κάπου!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε σεις! Οι Γάλλοι γείτονες μας ξεπέρασαν σε posts! Πού είσαστε ωρέ;!Μας πέρασαν και σε λιγότερο χρόνο!!! Έχουν περισσότερα προβλήματα από εμάς φαίνεται...
-
Να ητανε η ζηλεια ψωρα ....θα την ειχε ολη η χωρα.......
Ε...Οχι και πιο πολυλογαδες οιΓαλλοι απο τους Ιταλους βρε παιδια....
Για τα προβληματα δεν θα αναφερθουμε καθολου, γιατι σας αγαπαμε και δεν θελουμε να σας πληγωσουμεΚαλα να ειμαστε να μπορουμε να γραφουμε φιλοι μας
-
Ρουφιανοpost ειναι... Μη δινετε σημασια! Οι 307ακηδες ξερουν!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!Ο παλιος ΚΑΚΟΣ Hiluxboy ειναι παλι εδω
Κι εδώ!
Alfa 147 forum