-
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΙΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ 147 ΣΟΥ .ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους φίλους με τα αδερφάκια 147.Ερώτηση: το εργοστασιακό Radio-CD της Blaupunkt έχει line-in για σύνδεση με εξωτερική πηγή? Από πίσω εννοώ γιατί από εμπρός δεν έχει.
Θέλω να συνδέσω ένα MP3 player με σκληρό δίσκο (το iPOD της Apple). Μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να μου βγάλει ένα καλώδιο έξω?Η σελίδα του προιόντος δεν αναφέρει κάτι ή δεν το καταλαβαίνω αφού είναι στα γερμανικά.
Καλή χρονιά σε όλους.
Εδώ θα βρεις κάτι που ίσως σε βοηθήσει: http://forum.alfa156.net/forum_posts.asp?TID=741&PN=1
ή πήγαινε κατευθεία εδώ: http://www.ihavetohave.it/acatalog/ICE- ... Romeo.htmlΥποψήφιος ιδιοκτήτης 147 ( καμιά συμβουλή; )
-
Ο χρήστης kida έγραψε:
Καλή χρονιά σε όλους.
Εδώ θα βρεις κάτι που ίσως σε βοηθήσει: http://forum.alfa156.net/forum_posts.asp?TID=741&PN=1
ή πήγαινε κατευθεία εδώ: http://www.ihavetohave.it/acatalog/ICE- ... Romeo.htmlΕύχαριστώ για τις πληροφορίες. Κάτι θα κάνω.
Υποψήφιος ιδιοκτήτης 147 ( καμιά συμβουλή; )
Πριν την αγορά καμία, μετά εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Αντε με το καλό!!
-
Ο χρήστης LARINI έγραψε:
ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΙΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ 147 ΣΟΥ .ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜέσα όποτε θέλεις!
Oπως ίσως σου έχει πει ο Δημήτρης ψήνομαι και για kompressor! Τότε να δουμε πως θα πηγαίνει! -
καλησπερα συναδελφοι,χθες πηγα για το σερβις των 40000 στον τολια.τελευταια φορα που παω εκει,απαραδεκτη συμπεριφορα ειδικα του υπευθυνου,γιαννης λεγεται.ο ηλεκρτολογος που τον εχουνε βαλει να φτιαχνει τριγμους ηταν λες και εκανε αγγαρεια.ειχαν χαλαρωσει καποιες βασεις,της εξατμισης και του παπα και μου το λεγανε λες και τις ειχα ξεβιδωσει εγω,σαν να με κατηγορουσαν!!!τρεις φορες πηγε να μου το παραδωσει εχοντας ξεχασει να κανει τα μισα απο΄σα του χα πει... οι δοιανειες μου φτιαξανε και τον μπροστα αεραγωγο και τον κανανε χειροτερα,τωρα τριζει 10 φορες περισσοτερο!και να φανταστειτε οτι εμεινα εκει απο τις 8.30 ως τις 4.00 το απογευμα!!!πληρωσα 350 ευρω με τα λαδια δικα μου!!!φιλτρα λαδιου,γυρης,αερα,ευθυγραμμιση,προστατευτικο εξατμισης,πατακια(οχι τ¨αυθεντικα,20ευρω ειχαν) και το σερβις που κοστιζει 70.ωραια ε???αυριο παλι εκει για τον αεραγωγο!
ερωτηση.για να αλλαξεις το φιλτρο δεν πρεπει να βγαλεις μπαταριες κλπ?ειναι φασαρια δεν ειναι?γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να τ'αλλαξανε καν.βλεπετε δεν σ'αφηνουν καν να πλησιασεις οποτε ή μου ξεφυγε ή δεν τ'αλλαξανε...ουτε τα ανταλακτικα σου δινουν μετα που θα πρεπε!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ,μακρια απ΄το συνεργειο του τολια,τα λεγατε εσεις...
-
Παιδιά το service του Τόλια ήταν ΟΚ μέχρι που άλλαξε ο επικεφαλής μηχανικός, αλλά και ο ηλεκτρολόγος. Εγώ πήγαινα εκεί για δυο χρόνια και σταμάτησα να πηγαίνω όταν ανέλαβε αυτός ο μ@λ@κ@ς.
Ο τύπος εκτός από άσχετος δεν έχει και τρόπους και καλύτερα να μη μιλήσουμε για 'εγγύηση', γιατί θα κάνουν το παν να μην βάλουν ανταλακτικά στην εγγύηση λέγοντας (το λιγότερο) ηλίθιες δικαιολογίες.Μακριά από τους κλέφτες, καιρός να τους κάνουμε να μάθουν τρόπους, αλλά και τη δουλειά τους....
-
Συμφωνώ με τον Τόλια. Μία φορά το πήγα και το κατάλαβα αμέσως. Πλησιαζώ κι εγώ τα 20.000 και δεν ξέρω που να το πάω....
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από εμένα σε όλους. Και εγώ πλησιάζω τα 20000χλμ και έχω τον ίδιο προβληματισμό με τον cmarin, σε σημείο μάλιστα που σκέφτομαι να μην πάω σε εξουσιοδοτημένο
-
Εγω το πάω 6 χρόνια τωρα (την 33 και μετα την 145) σε αυτούς που διαφημίζονται και στις τελευταίες σελίδες των Τροχών (Σπυρόπουλος - ...). Απο την ημέρα που κατάφεραν να κάνουν το καρμπιλατέρ της 33 να δουλέψει σωστά (μετα απο 3 προσπάθειες σε άλλα συνεργεία) δεν έχω αλλάξει. Και οι τιμές τους τουλάχιστον μεχρι πριν λίγο καιρό ήταν επιπέδου συνοικιακού συνεργείου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συμφωνώ με τον Τόλια. Μία φορά το πήγα και το κατάλαβα αμέσως. Πλησιαζώ κι εγώ τα 20.000 και δεν ξέρω που να το πάω....Εγώ ξέρω. Αλλά θα στο πω ιδιαιτέρως. Στείλε mail.
-
Θα μπορούσες να στείλεις και σε μένα ένα pm?
-
Vasilios μια τετοια πληροφορια ειναι ιδιαιτερως χρησιμη σε ολους, οποτε μαλλον πρεπει να στειλεις αρκετα pm.
-
Παιδιά, επιτρέψτε μου το εξής: το Forum είναι για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών. Οσο λοιπόν επιτρέπεται το να πεις 'πήγα στο συνεργείο ΧΥΖ και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος' άλλο τόσο επιτρέπεται να πεις 'πήγα στο συνεργείο ΑΒΓ και είμαι πολύ ευχαριστημένος'. Δεν θεωρείται διαφήμιση διότι βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες. Και μη φοβάστε, οι 'αλεξιπτωτιστές' διαφημιστές φαίνονται αμέσως.
(Moderator) -
Τα χω παρει στο κρανιο πολυ ασχημα.ειμαι ετοιμος να στειλω μειλ στην αλφα στα κεντρικα!!!εκτος των παραπανω οπως σας ειπα εκανα και ευθυγραμμιση,σημερα διαπιστωσα οτι τ'αμαξι εξακολουθει να τραβαει δεξια,εχοντας πληρωσει 40 για ευθ και αλλα 20 για λιπανση ταμπλο που τωρα παιζει το ρολο μπασου...!!Παιρνω τηλ τον τολια εξαλλος και μιλαω με τον γιαννη.για να μη σας τα πολυλογω,αφου του τα χωσα μου λεει πρεπει να κλεισεις αλλο ραντεβου απο δευτερα,μιλαμε για 1ωρα δουλεια,(προχτες που καθησα οι τυποι κωλοβαραγανε κανονικα,με το πασο τους).εγω πρεπει να φυγω για ιταλια δευτερα,με τ'αμαξι και γι αυτο του το πηγα πριν,και μου λεει φερτο πεμπτη να στο δωσω παρασκευη.αμαξι αντικαταστασης βεβαια ποτε δεν εχει αλλα παντα το μαυρο 147 εκει καθεται...του λεω αστο,θα το παω σε καναν αλλο,οπως θες μου λεει ειρωνικα και μου το κλεινει!Ωραιος???Σε προβλημα του ξαδερφου μου,η αλφα ιταλιας ειχε ανταποκριθει αμεσα,του ειχε τηλεφωνησει ελληνιδα και τον ειχαν παρει 3-4φορες τηλ να τον ρωτησουν αν εμεινε ευχαριστημενος
Οντως droemmen,κατι πρεπει να κανουμε,ποσοι με αλφα ειμαστε εδω μεσα,τους τα σκαμε κανονικα.ακου 350 για να βαλει 3φιλτρα ουσιαστικα!!δηλ αν μιλησω με καποιον υπευθυνο στον τολια και του πω οτι εχει χασει καμμια 15αρια πελατες θα του αρεσει??? -
μετα θα αναρρωτιεται γιατι εκλεισε.....
Αλλα οι αλητες και οι κλεφτες παντα πανε 'μπροστα'.Δυστυχως....Ειναι Ο Τολιας με τα τοσα μαγαζια.....
Ειστε τοσοι
βρειτε κανα μαστορα καλο..... -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Τα χω παρει στο κρανιο πολυ ασχημα.ειμαι ετοιμος να στειλω μειλ στην αλφα στα κεντρικα!!!εκτος των παραπανω οπως σας ειπα εκανα και ευθυγραμμιση,σημερα διαπιστωσα οτι τ'αμαξι εξακολουθει να τραβαει δεξια,εχοντας πληρωσει 40 για ευθ και αλλα 20 για λιπανση ταμπλο που τωρα παιζει το ρολο μπασου...!!Παιρνω τηλ τον τολια εξαλλος και μιλαω με τον γιαννη.για να μη σας τα πολυλογω,αφου του τα χωσα μου λεει πρεπει να κλεισεις αλλο ραντεβου απο δευτερα,μιλαμε για 1ωρα δουλεια,(προχτες που καθησα οι τυποι κωλοβαραγανε κανονικα,με το πασο τους).εγω πρεπει να φυγω για ιταλια δευτερα,με τ'αμαξι και γι αυτο του το πηγα πριν,και μου λεει φερτο πεμπτη να στο δωσω παρασκευη.αμαξι αντικαταστασης βεβαια ποτε δεν εχει αλλα παντα το μαυρο 147 εκει καθεται...του λεω αστο,θα το παω σε καναν αλλο,οπως θες μου λεει ειρωνικα και μου το κλεινει!Ωραιος???Σε προβλημα του ξαδερφου μου,η αλφα ιταλιας ειχε ανταποκριθει αμεσα,του ειχε τηλεφωνησει ελληνιδα και τον ειχαν παρει 3-4φορες τηλ να τον ρωτησουν αν εμεινε ευχαριστημενος
Οντως droemmen,κατι πρεπει να κανουμε,ποσοι με αλφα ειμαστε εδω μεσα,τους τα σκαμε κανονικα.ακου 350 για να βαλει 3φιλτρα ουσιαστικα!!δηλ αν μιλησω με καποιον υπευθυνο στον τολια και του πω οτι εχει χασει καμμια 15αρια πελατες θα του αρεσει???Εγώ πάντως είμαι μέσα να στείλουμε ομαδική επιστολή με υπογραφές στην Alfa και στον Τόλια αναφέροντας ο καθένας τα πρόβλήματα που αντιμετώπισε...
Άραγε ο Τόλιας ξέρει τι δουλειά κάνουν στο συνεργείο του? -
Συμφωνώ σε μία οργανωμένη κίνηση για συνεργείο. Θα μειώσουμε το κόστος, θα έχουμε ποιότητα στην εργασία (γιατί θα φοβάται να χάσει 10 αυτοκίνητα) και υπηρεσίες.
Αλήθεια ποιοι αντιπρόσωποι δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης για τον χρόνο που μένει μέσα στο σέρβις? -
Παιδιά και γω μαζί σας. Με απασχολεί έντονα το θέμα συνεργείο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά, επιτρέψτε μου το εξής: το Forum είναι για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών. Οσο λοιπόν επιτρέπεται το να πεις 'πήγα στο συνεργείο ΧΥΖ και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος' άλλο τόσο επιτρέπεται να πεις 'πήγα στο συνεργείο ΑΒΓ και είμαι πολύ ευχαριστημένος'. Δεν θεωρείται διαφήμιση διότι βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες. Και μη φοβάστε, οι 'αλεξιπτωτιστές' διαφημιστές φαίνονται αμέσως.
(Moderator)Λοιπόν, αφού έχω το ΟΚ από τον Νάσσο, και κατόπιν των παρατηρήσεών του, θα αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία από το συνεργείο του Κώστα Παραστατίδη στο Γέρακα.
Εδώ και τρία χρόνια, η εντύπωσή μου είναι άριστη, καθώς ο Κώστας είναι ένας πραγματικός Αλφίστας, της 'παλιάς σχολής' και παραδοσιακός 'μάστορας' (με την έννοια ότι είναι περήφανος μέχρι θανάτου για τη δουλειά του και έχει το γνήσιο Ελληνικό (Ποντιακό? ) φιλότιμο).
Τις εντυπώσεις μου μπορεί να επιβεβαιώσει φαντάζομαι και ο Kyan, ο οποίος μπορεί να πηγαίνει την 147 σε άλλο συνεργείο (και λόγω συνήθειας ίσως), αλλά πηγαίνει τη Sud μόνο στον Κώστα.
Αν λοιπόν είσαστε κοντά (από Αττική οδό είναι ~15 λεπτά από την είσοδο της Εθνικής) θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε.
-
Παιδια μεσα και εγω, δεδομενου οτι πλησιαζει και το service των 40000 χλμ. To θεμα ειναι, οσοι απο εμας ειναι ευχαριστημενοι με το συνεργειο τους να βγουν και να το πουν, οπως και το αντιθετο. Μια black list συνεργειων θα βοηθουσε πολυ κοσμο (οπως και μια gold list ). Μια κρισιμη ερωτηση ειναι σε τι δινουμε προτεραιοτητα, στην καλυτερη δουλεια ή στην καλυτερη τιμη? Το λεω αυτο γιατι ξερω συνεργειο που κανει καλη δουλεια αλλα οσον αφορα τιμες, εγγυησεις μπορει και να τσακωθεις!! Απο την αλλη το πρωτο μου συνεργειο ειναι μαλλον το αντιθετο. (μιλαμε παντα για εξουσιοδοτημενους)
Alfa 147 forum