-
VATANEN έγραψε:
1)Η επιλογη της Λαιον για το πληρωμα του Μαξι ειναι ανεξαρτητη απο το αποτελεσμα του καπ?
Ο Χατζηρήγας θα οδηγήσει Daewoo Lanos/A6 στο κύπελο Ασφάλτου.
Στανταρ αυτο?Καπου ειχα διαβασει οτι θα συμμετασχει στο πρωταθλημα...
Κριμα να μεινει μονο ασφαλτο,για κεινον κυριως!Ελπιζω τουλαχιστον να κανει και κανενα αγωνα χωμα και το 2004 να τον δουμε στο πρωταθλημα!!
Παντως δεν πηρα απαντηση...Το μαξι το δινουν στον πρωτευσαντα στο καπ και απλα ειχε συμφωνησει ο Χατζηρηγας για το Λανος ή το προτειναν απευθειας στον Αρη?? -
Η επιλογή δεν έχει να κάνει με το καπ! Σαφέστατα οι επιδόσεις του στο καπ έπαιξαν ρόλο για την επιλογή... Μην ξεχνάς την εμπειρία του στο χώμα με το γκρρουπ Α 106 αλλά και με άλλα αυτοκίνητα.
ΣΧ
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Τα Μίκρα θα συμμετέχουν σε αγώνες ενιαίου με εθνική ομολογκασιον. Σε γκρουπ Α ίσως το 2004...Στρατη τα Μικροβια θα ειναι αποκλειστικα για πιστα οπως τα Λεον ή θα πανε και αλλου; Επισης ποτε θα αρχισει να πωλειται το μοντελο στην Ελλαδα, πριν ή μετα τον πρωτο αγωνα;
-
Ο χρήστης mmarg έγραψε:
Και το πιο βασικό, το Μίνι Ραλλυ της Παλλάς πήρε άδεια? Υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί?
Που ακριβώς θα γίνει;
Tο Mίνι Pάλι της Π.A.Λ.A.Σ. θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Aνατολικής Aττικής. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main&race_id=0&article_id=2731
OI EIDIKES POU H POIES 8A EINAI AYTO EINAI POU MAS ENDIAFEREI !!!
POTE 8A ANAKOINO8OUN KAI APO POU? -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
POTE 8A ANAKOINO8OUN KAI APO POU?Αρχίσαμεεεε...
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
POTE 8A ANAKOINO8OUN KAI APO POU?Φίλτατοι, όπως και στο Παλλάδιο (και δεν με πίστεψε κανείς αρχικά), έτσι και τώρα, μπορώ να πω ότι γνωρίζω τα 2/3 των ειδικών! Όχι, δεν είμαι διαπλεκόμενος, κάτοικος Λαυρίου είμαι. Αν έχεις όλους κι όλους δύο χωματόδρομους στην περιοχή σου και εκκίνηση στον Αγ.Κωνσταντίνο, δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβεις από που θα περάσει ο αγώνας. Παρόλα αυτά δεν θα σας πω, για να μην έχουμε τα ίδια.Έτσι και αλλιώς οι ειδικές είναι μικρές και μαθαίνονται με λίγα περάσματα.Υπομονή....
Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως (οι πιο πειθαρχημένοι θεατές που έχω δει, μακράν), αγκάλιασαν ' το ράλι' και θέλουν επανάληψη. Κρίμα που δεν θα είμαι εκεί να τη δω και εγώ.
-
POTE 8A ANAKOINO8OUN KAI APO POU?Οταν είναι έτοιμο το road book...
-
Κώστα
Πιθανότατα ο θεσμός θα περιλαμβάνει και 1-2 αναβάσεις. Ο χαρακτήρας του πάντως δεν θα αλλάξει... Οι αγώνες ταχύτητας θα είναι η βασική μορφή που θα κρίνουν και το αποτέλεσμα...
Στρ -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
POTE 8A ANAKOINO8OUN KAI APO POU?Φίλτατοι, όπως και στο Παλλάδιο (και δεν με πίστεψε κανείς αρχικά), έτσι και τώρα, μπορώ να πω ότι γνωρίζω τα 2/3 των ειδικών! Όχι, δεν είμαι διαπλεκόμενος, κάτοικος Λαυρίου είμαι. Αν έχεις όλους κι όλους δύο χωματόδρομους στην περιοχή σου και εκκίνηση στον Αγ.Κωνσταντίνο, δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβεις από που θα περάσει ο αγώνας. Παρόλα αυτά δεν θα σας πω, για να μην έχουμε τα ίδια.Έτσι και αλλιώς οι ειδικές είναι μικρές και μαθαίνονται με λίγα περάσματα.Υπομονή....
Οι κάτοικοι της περιοχής πάντως (οι πιο πειθαρχημένοι θεατές που έχω δει, μακράν), αγκάλιασαν ' το ράλι' και θέλουν επανάληψη. Κρίμα που δεν θα είμαι εκεί να τη δω και εγώ.
Ομολογησε γιατι θ' αρχισω να ψαχνω.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
....Η επιλογή δεν έχει να κάνει με το καπ! ....OK..τότε, με τι έχει να κάνει η επιλογή;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
OUPS SORRY ALLA TI EGEINE EIPA KATI POU DEN EPREPE?
DEN EIRONEVOME ALLA TI EIXE GINEI STO PAREL8ON SYGXORESTE THN AGNOIA MOU! -
όλα καλα φαινονται! Μήπως όμως νεα παιδια ταλεντα μεινουν εκτος χωρου λόγω χορηγών? θα πάμε βημα πίσω.....Δεν ειναι μόνο να αλλαζουν αυτοκινητα ειναι και να ερχονται νεοι στον χωρο και το βασικοτερο να μπορούν να μεινουν....
Δεν ξερω δεν εχω τιποτα υποψιν μου απλα κανω αυτην την σκέψη και πολυ φοβαμαι ότι θα το δούμε...ας ελπισουμε όχι! -
Τάκινεν..
Δεν σε καταλαβαίνω, αν και έχω προσπαθήσει πολύ!
Βάλε θέμα για την επιλογή και θα σου απαντήσω!
Εδώ είπαμε νέα. Ειδήσεις....
Ε;;!!
ΣΧ -
deggman έγραψε:
Deg... Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του Νάσσου που τα καταφέρνει περίφημα, δεν πρόκειται για προσωπικό... Απλά όταν ανακοινώνεται ένας αγώνας, όλοι συμμετέχοντες και μη ψάχνουν τη διαδρομή ώστε να αρχίσουν δοκιμές. Επειδή μάλιστα η ποιότητα των δοκιμών δεν είναι η αναμενόμενη και δημιουργούνται προβλήματα από υπερβολές, ο Νάσσος σχολίασε πως όπως με το παλάδιο πάμε για νέο κύκλο έρευνας για το που θα γίνει ο αγώνας ώστε να αρχίσει το σκάψιμο...
Στρ. Χ
-
Στη Νορβηγία ο Γιώργος Φιλιππίδης... Άγόρασε ένα Αλμέρα GTi και υπό την εποπτεία του δάσκαλου Τζον Χόκλαντ συμμετέχει σε σειρά αγώνων ώστε να μάθει τον πάγο και το χιόνι και να βελτιώσει το κοντρόλ του γενικώς! (rally gr, όλα οκ;)...Μάλλον θα τον δούμε στο Ακρόπολις με καλό Ν-Μίτσου 6, ενώ η προσπάθεια στο βρετανικό Πεζώ καπ συνεχίζεται με αριστεροτίμονο 206 ΧS......
Με Ν αισιοδοξούν να συμμετάσχουν στο Παν.Π.Ρ. οι Σκαλτσάς και Τοψής!
Ο Βασίλης Νασούλας πούλησε αλλά δεν αποσύρθηκε... Μόλις γυρίσει από τη Γερμανία θα ξέρουμε τι θα οδηγήσει.
ΔΕΝ έχουν συμφωνήσει ακόμα Πάνος-Ρενώ, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επομενες ημέρες-'ωρες...
Η Εγνατία Ασφαλιστική είναι ο πολύ σοβαρός χορηγός που εξασφάλισαν οι Μπίντζος-Τζεφε για το 7 αρι τους. Ευχές για ότι καλύτερο!άλλα;;;;;;;;;;..........
-
Συνεχίζουμε λοιπόν...
Την Πέμπτη στην απονομή της Τογιότα (στην ΕΘΕΑ θα κάνουν απονομή, πότε;; το 2004;;), αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο Γιαρις καπ... και τα πριμ για όσους συμμετάσχουν στο ΠανΠΡ. Για το καπ υπάρχει αγωνία μήπως οι συμμετοχές έχουν πάει στον πάτο.. Πάντως αναμένεται να περιοριστούν οι αγώνες ταχύτητας (σε έναν;), ενώ θα υπάρχει ευαισθησία για τους νέους... Μακάρι!
ΣΧ
-
[
άλλα;;;;;;;;;;..........[/quote]
ειναι ετοιμο και το μιτσου 7 super N
TOY ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠανΠΡ -
EFOSON GINONTE TETOIA SKINKA TOTE DIKIO EXEI O NASS!
OMWS EPEIDH GNORIZW KAPWS TI PERIOXH MOU FENETE PERIERGO NA GNEI EKEI AGWNAS TESPA PERIMENW PANTWS ME AGWNIA POU 8A GINEI O AGWNAS.
SYMEIWSH 1) DEN EIMAI APO AYTOUS POU 8A MPOUKAROUN STIS EIDIKES KAI 8A KANOUN TA GNWSTA KOLPAKIA ALLWSTE EINAI MIA KALH AFORMH GIA ENA KALO KSEXARMANIASMA AFOU EXW NA PARAKOLOU8ISW AGWNA APO TO KALOKAIRI! -
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΧΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.... ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΕΧΑΝΕ ΤΟ CUP
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ GTA;;
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;
ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΕΝ ΦΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ TON ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ '' ΙΑΒΕΡΗ'' ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ¨) -
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 'ΑΡΗ ΙΑΒΕΡΗ' ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...
ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ Ν ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ HVE-YACCO RALLY TEAM!
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ!!!ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!
Ελληνικά αγωνιστικά νέα