-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Επιμένω επί της ουσίας και προτείνω καφέ για κουβέντα τις επόμενες ημέρες...
Μέχρι τότε...
το 7αρι πάει αέρα και προσφέρει ευχαρίστηση με πολύ λιγότερα χρήματα... Αν όμως, λέμε αν τα είχαμε τα χρήματα δεν τείθεται θέμα... Βαδίζουν αλλοιώς τα κουπέ από το Τσουφενχ... Ακόμα και η Ναόμι με τους 300 (μιά απλή καρέρα-2, 996 του 97 Δεκ ήταν...) που μένει πίσω από 7 αρια και Sti αφήνει άλλες γεύσεις. ισως μάλιστα η διαφορά είναι ανάλογη του κόστους...
Σκαιλάιν τώρα! Απαιχτο... το 1ης, το 2ης το 3ης γενιάς και όλα... αλλά πούντο; Θεωρητικό είναι! Στην αγγλία αν και ίσως...
RS6 δεν ε΄χω δοκιμάσει... Σαν κονσεπτ το θεωρώ υπερβολή... Λατρεύω το S3 και βέβαια μία οποιαδήποτε Μ3. Είτε του 85, είτε του 2005... Εχουν άποψη... Αντέχουν στο χρόνο...
Στους 4Τ Φεβρ θα βρείτε S3vsWRX-5θυρο, ωραίο κομμάτι! Αλλος θα πάρει το ένα, άλλος το άλλο... Εν τέλει....
ΣΧΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...
Tι γνώμη έχεις για το Εvo 8;
Επίσης στα αμερικάνικα περιοδικά λένε ότι το F1 κιβώτιο της Μαζεράτι είναι αργό (όπως επίσης είναι και αυτό στην 147 Selespeed). H ερωτηση μου είναι, αυτό της Μαζεράτι δεν είναι το ίδιο με αυτό της Μόντενα; Φαντάζομαι ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δύο. -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Επιμένω επί της ουσίας και προτείνω καφέ για κουβέντα τις επόμενες ημέρες...
Μέχρι τότε...
το 7αρι πάει αέρα και προσφέρει ευχαρίστηση με πολύ λιγότερα χρήματα... Αν όμως, λέμε αν τα είχαμε τα χρήματα δεν τείθεται θέμα... Βαδίζουν αλλοιώς τα κουπέ από το Τσουφενχ... Ακόμα και η Ναόμι με τους 300 (μιά απλή καρέρα-2, 996 του 97 Δεκ ήταν...) που μένει πίσω από 7 αρια και Sti αφήνει άλλες γεύσεις. ισως μάλιστα η διαφορά είναι ανάλογη του κόστους...
Σκαιλάιν τώρα! Απαιχτο... το 1ης, το 2ης το 3ης γενιάς και όλα... αλλά πούντο; Θεωρητικό είναι! Στην αγγλία αν και ίσως...
RS6 δεν ε΄χω δοκιμάσει... Σαν κονσεπτ το θεωρώ υπερβολή... Λατρεύω το S3 και βέβαια μία οποιαδήποτε Μ3. Είτε του 85, είτε του 2005... Εχουν άποψη... Αντέχουν στο χρόνο...
Στους 4Τ Φεβρ θα βρείτε S3vsWRX-5θυρο, ωραίο κομμάτι! Αλλος θα πάρει το ένα, άλλος το άλλο... Εν τέλει....
ΣΧΥΓ...Χωρίς κουτσομπολίστικη διάθεση... Βάλτε μικρά ονόματα σαν υπογραφές και πείτε ηλικίες... με ξέρετε δεν σας ξέρω και νοιώθω κάπως...
Tι γνώμη έχεις για το Εvo 8;
Επίσης στα αμερικάνικα περιοδικά λένε ότι το F1 κιβώτιο της Μαζεράτι είναι αργό (όπως επίσης είναι και αυτό στην 147 Selespeed). H ερωτηση μου είναι, αυτό της Μαζεράτι δεν είναι το ίδιο με αυτό της Μόντενα; Φαντάζομαι ότι τα έχεις οδηγήσει και τα δύο.Καλη ερωτηση ( EVO VII vs EVO VIII).
Αλλα βεβαια τα αλλα περιοδικα ηδη αρχιζουν να αναφερουν τις διαφορες. Το ιδιο που ειπαν οταν το καινουργιο WRX ηρθε. Βαρυτερο, πιο αργο, εχει χασει την αγριαδα που ειχε το προηγουμενο μοντελο. Επισης οτι ειναι ασχημο, αμερικανοποιημενο κτλ... Τα εχω ακουσει ολα και στο Impreza club. Αρχιζω να τα βλεπω στο EVO.net (συγκρισεις με εισαγωμενα EVO VII vs EVO VIII).
Nikos
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Το ιδιο που ειπαν οταν το καινουργιο WRX ηρθε. Βαρυτερο, πιο αργο, εχει χασει την αγριαδα που ειχε το προηγουμενο μοντελο. Επισης οτι ειναι ασχημο, αμερικανοποιημενο κτλ...Εγώ πάλι άκουσα οτι το νέο Ιμπρέζα WRC θα έχει ενσωματωμένη πισίνα για να κάνει μπανάκι στο Ακρόπολις ο Πετράκης μεταξύ των ειδικών διαδρομών. Βέβαια η ¨τεχνολογία' αυτή θα περάσει και στηνπολιτική έκδοση. Ενδιαφέρεσαι? Εγώ θα δανειστώ πάντως και θα το αποκτήσω!!!
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Ερώτηση και μην αρχίσετε να πυροβολείτε όλοι μαζί γιατί άφησα το κράνος στο γραφείο...
Σήμερα το 2003 μήπως τιο ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας;
Ολα δείχνουν ίδια, από εκεί και πέρα όμως η διαφορά που δεν είναι θέμα λεπτομέρειας μόνο, (όπως θέλουν να την εμφανίζουν), έχει να κάνει και με το κόστος...
Στην κορυφή, σε όλα τα επίπεδα δεν νομίζω πως ο ΕυρωπαΊος παίζεται! Είναι αλλού... Απλά, σε άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι εδώ που πουλάνε τις φτερούγες λες και είναι Μ3 και RS6 στη χώρα τους, οι ιάπωνες προσφέρουν ευχαρίστηση και ποίότητα σε τμή ευκαιρίας...
Κάθεσαι στο τιμόνι και δημιουργείς όταν για να κάνεις το ίδιο με έναν καλό Ευρωπάιο θέλεις εκεί που γεννιέται τα διπλά ή και τα τριπλά...
Και προσοχή... Αναφερόμαστε σε αυτοκίνητα από την Αμερική και την Ιαπωνία που έρχονται στην Ευρώπη η και για κατασκευές που περιορίζονται στην εγχώρια παραγωγή... Τότε μπερδεύει αλλάζει το πράγμα...
Φιλικά
ΣΧ(αγαπώ τα Ιταλικά όπως οι Αλφα και τα άλλα τα ακατανόμαστα, μου αρέσουν τα γερμανικά με άποψη όπως τα Αουντι και τα ΒΜW, έφαγα τη ζωή μου με τα γιαπωνέζικά και δεν μετανοώ, είμαι, άσχετος με τα made in USA-sorry Gavril, nikos k.λπ- αλλά και από ότι διαβάζω τίποτα δεν με προκαλεί ώστε να θέλω να μάθω... αν και αυτό δεν ταιριάζει αφού λογω της δουλειάς μου πρέπει να είμαι ενημερωμένος για όλα)
Ειναι δυσκολο να τραβηξουμε γραμμες μεταξυ Αμερικανικη/Ιαπωνικη/Ευρωπαικη αυτοκινητοβιομηχανια και ο λογος ειναι οτι τα ορια/συνορα εχουν σχεδον πεσει η πεφτουν πολυ προσεχως. Υπαρχουν πλατφορμες που παραγονται για ολο τον κοσμο και αλλες που εστιαζονται στο γεωγραφικο χωρο.
Και φυσικα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν οπαδοι, φανατικοι και μη, λογικοι και οχι, συναισθηματικοι και οχι. Μπορουμε να μιλαμε για μηνες για το ειναι το πιο καλο τι μας εκφραζει και τι θεωρουμε ασχετο. Τα Ερωπαικα αυτοκινητα εχουν μια χροια που δεν την βρισκουμε πουθενα αλλου. Αυτο νομιζω ειναι και το μυστικο. Το μαρκετινγ με τις διαφημισεις το εκμεταλευεται για να προωθησει τις πωλησεις. Μακαρι να λεγαμε οτι ολοι τα αγοραζουνε γιατι ξερουν απο που ερχονται και τι σημαονουν αλλα αυτο ειναι αληθινο μονο κατα ενα ποσοστο. Τα Ιαπωνικα εχουν διαφορες οψεις και προσωπα. Εχουν την τοπικη αγορα, την ευρωπαικη αγορα και φσικα την Αμερικανικη αγορα. Οποτε πρεπει να διαλεξουν και να παραγουν αυτοκινητα για ολες αυτες. Δεν εχουν την χροια των ευρωπαιων (Μιας BMW, Mercedes, Porsche αλλα σιγα σιγα βγαινουν με παιχτες που συναγωνιζονται). Αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι μονο τελευταια εριξαν τα ματια τους σε αυτη την αγορα. Οποτε ειναι αργα στο παιχνιδι αλλα ξερουμε οτι μαθαινουν γρηγορα (ασχετα αν μερικοι φωναζουν για αντιγραφη ).
Οι Αμερικανοι ειναι αλλη φαρα. Εχουν την μεγαλυτερη αγορα στο εσωτερικο. Λογω διαμορφωσης της χωρας, μεγεθους και νοοτροπιας εχουν αναπτυξει την αυτοκινηστικη βιομηχανια σε αλλες κατευθυνσεις. Τα SUV ειναι το κλασικο παραδειγμα. Αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το κοινο στην Αμερικη εχχει την μεγαλυτερη καταναλωτικη δυναμη στον κοσμο και ολοι οι κατασκευαστες το εχουν καταλαβει αυτο.
Κακως η καλως εχουν βλεπουν που ειναι οι πωλησεις και λιγωτερο ο συναισθηματισμος. Δεν ξερω γιατι αλλα οταν κανουν συγκριτικα τεστ για σπορ αυτοκινητα παντα βλεπεις το Corvette, Mustang SVT Cobra και to Viper. Παντα ηθελα και εγω να βαζανε μεσα και ενα δυο Γερμανους και ισως ενα Γιαπωνεζο. Δηλαδη δεν θα ηταν ασχημα να βλεπαμε ενα τεστ μεταξυ τα αμερικανικα και μια 911 τουρμπο, ενα Μ3, το NSX, το Skyline. Αλλα βεβαια ποιος θα ενδιαφεροτανε για τετοιο τρελλο συνδιασμο. Πολυ λιγο ενδιαφερον στην Ελλαδα και οχι πολυ εδιαφερον στην Αμερικη. Αλλα ποιος ξερει. (Ρε Γαβριηλ, Αγη τι λετε να ανοιξουμε μια ανεξαρτητη δοκιμαστικη εταιρια και να δινουμε τα αρθρα σε γνωστα περιοδικα; Ποιος ξερει μπορει να δημοσιευσουν και κανενα )
Φιλικα
Νικος
-
G60 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΓΙΑ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
Εγώ πάλι άκουσα οτι το νέο Ιμπρέζα WRC θα έχει ενσωματωμένη πισίνα για να κάνει μπανάκι στο Ακρόπολις ο Πετράκης μεταξύ των ειδικών διαδρομών. Βέβαια η ¨τεχνολογία' αυτή θα περάσει και στηνπολιτική έκδοση. Ενδιαφέρεσαι? Εγώ θα δανειστώ πάντως και θα το αποκτήσω!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΑΛΦΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ WRC ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, (KAI MH MOY ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ' ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ') ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ DELTONAAAA) ΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ....ΠΙΣΙΝΑ!
ΥΓ ΣΤΡΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΜ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
-
Ο χρήστης Imprezas έγραψε:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΑΛΦΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ WRC ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, (KAI MH MOY ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ' ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ') ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ....ΠΙΣΙΝΑ!Δεν αναφερόμουν 'προσωπικά' στο Impreza, αλλά γενικά στην αμερικανική νοοτροπία περί αυτοκίνησης. Καμμία σχέση με ειρωνία απέναντι στο όπλο. Το έχω ξαναγράψει, τα όπλα τα σέβομαι...Αυτό που με 'απογειώνει' έίναι η λογική των Αμερικανών του τύπου 'ε, καλά και τί έγινε αν έχει και πισίνα, αφού τελικά θα είναι φθηνότερο μας συμφέρει'
-
Η Ευρώπη κακά τα ψέμματα δείχνει το δρόμο και οι άλλοι (japs) ακολουθούν (και όλο και πιο συχνά ξεπερνούν). Η νέα τρέλλα μάλλον θα είναι SUV υπερεπιδόσεων (στυλ Cayenne turbo)για να (ξανα)τρέχουν οι Ιάπωνες να τους (ξανα)ξεπεράσουν.Προβλέπω σε 5 χρόνια να γίνεται η αντίστοιχη κουβέντα για αυτά τα 'περίεργα' οχήματα που εδώ στην Ελλάδα θα είναι 'χαμηλωμένα', με ελευθέρας εξαγωγή,αεροτομή στυλ WRX 330 και μπλε ledακια στα πιτσιλιστίρια και θα κυνηγιούνται με type-r,RS κλπ κλπ στους δρόμους του 2ου ποδιού της Χαλκιδικής!!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΑΛΦΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ WRC ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, (KAI MH MOY ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ' ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ') ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ....ΠΙΣΙΝΑ!
Δεν αναφερόμουν 'προσωπικά' στο Impreza, αλλά γενικά στην αμερικανική νοοτροπία περί αυτοκίνησης. Καμμία σχέση με ειρωνία απέναντι στο όπλο. Το έχω ξαναγράψει, τα όπλα τα σέβομαι...Αυτό που με 'απογειώνει' έίναι η λογική των Αμερικανών του τύπου 'ε, καλά και τί έγινε αν έχει και πισίνα, αφού τελικά θα είναι φθηνότερο μας συμφέρει'
Μια και εισαι 'απογειώμενος' ετοιμασου για ανωμαλη προσγειωση:
Απο τους τεχνολογικα υπαναπτυκτους Αμερικανους
Νικος
ΥΓ: τελευταια φορα που ασχολουμαι με τις δημοσευσεις σου
-
Δεν αναφερόμουν 'προσωπικά' στο Impreza, αλλά γενικά στην αμερικανική νοοτροπία περί αυτοκίνησης. Καμμία σχέση με ειρωνία απέναντι στο όπλο. Το έχω ξαναγράψει, τα όπλα τα σέβομαι...Αυτό που με 'απογειώνει' έίναι η λογική των Αμερικανών του τύπου 'ε, καλά και τί έγινε αν έχει και πισίνα, αφού τελικά θα είναι φθηνότερο μας συμφέρει'Πως θα ήθελες να είναι η αμερικανική νοοτροπία για τα αυτοκίνητα;
Επίσης πες μας πως προτείνεις να γίνει για το αυτοκίνητο το οποίο θα πρέπει να οδηγήσω για 10 ώρες για να πάω από Τορόντο Σικάγο (για παράδειγμα) και που μπορεί να οδηγάω για 30-40 χιλ. χιλιόμετρα το χρόνο πηγαίνοντας στην δουλειά καθημερινά;
Για να σε προλάβω αν δεν είναι μεγάλο, αθόρυβο και άνετο πως μπορώ να κάνω τα παραπάνω; Όχι με ενα αυτοκίνητο 1.6 σίγουρα έστω και αν είναι η 147. Με μια GTA ίσως.
-
Δεν αναφερόμουν 'προσωπικά' στο Impreza, αλλά γενικά στην αμερικανική νοοτροπία περί αυτοκίνησης. Καμμία σχέση με ειρωνία απέναντι στο όπλο. Το έχω ξαναγράψει, τα όπλα τα σέβομαι...Αυτό που με 'απογειώνει' έίναι η λογική των Αμερικανών του τύπου 'ε, καλά και τί έγινε αν έχει και πισίνα, αφού τελικά θα είναι φθηνότερο μας συμφέρει'
ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!) ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ VIPER KAI ΣΤA CORVETE! -
ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!) ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ VIPER KAI ΣΤA CORVETE!Τα αυτοκίνητα με πισίνες και γενικά τα λιμο (οι μετατροπές) είναι μόνο για να πας σε ένα πάρτυ με κατι το διαφορετικό. Αν θες να γιορτάσεις κάτι. Δεν είναι αυτοκίνητα, περισσότερο πάνε προς την κατηγορία των λεωφορείων με λιγες θέσεις άρα περισσότερο χώρο για διασκέδαση.
-
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.Ωραία λοιπόν, αλλά όταν κάποτε βγει στην παραγωγή Impreza με ποτηροθήκες και άνετη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο ταξίδι τους απο Αριζόνα προς Αλαμπάμα, τότε να δω τι θα μου πεις. Απο την άλλη, η ανάγκη για άνεση είναι προνόμιο μόνο των Αμερικανών? Θεωρείς την πισίνα σε ένα αυτοκίνητο στοιχείο ανέσεως, ή στοιχείο τρέλας? Και η Ένζο είναι απλησίαστη λόγω κυβικών. Εσύ θα προτιμούσες Βάιπερ ή Κορβέτ απο την κούκλα? Και για να μημε πας σε μονοπάτια περί τιμής αγοράς, τι θα προτιμούσες την καλλίφωνη και κουκλάρα Μόντενα ή την 'ατσούμπαλη' και απρόσωπη Βάιπερ?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μια και εισαι 'απογειώμενος' ετοιμασου για ανωμαλη προσγειωση:Απο τους τεχνολογικα υπαναπτυκτους Αμερικανους
titsataki έγραψε:
Και βασικα αν θες να δεις ποιος εχει τα πρωτεια στην τεχνολογια πες μου ποιος φτειαχνει F16/F18, ποιος πηγε στο φεγγαρι το 60 κατι και ποιος παει και ερχεται καθε 2 μηνες στο διαστημα... οι Ιταλοι η οι Γερμανοι; Η αυτα δεν μετρανε για τεχνολογια και επιτευγματα κατ' εσε;Φίλε μου εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα και όταν μιλάμε ειδικότερα για τεχνλογία στα αυτοκινητα, τότε είναι διαφορετικά...είναι κάτι που βγάζει απο την ψυχή του ο Ιταλός μηχανικός (σαν τη 'συνταγή' της πίτσας. ότι και να κάνουν οι αμερικάνοι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν την πίτσα να μοιάσει με αυτή της Ιταλίδας 'μαμάς'), είναι τέχνη, αλλά με έννοια πολύ διαφορετική, δεν είναι μόνο συνονθύλευμα μετάλλων, είναι βαθιά βαλμένη και η 'ψυχή' μέσα.... Κάτι τέτοιο βέβαια είναι παντελώς ανούσιο για ένα αεροπλάνο, η δουλειά του αεροπλάνου είναι συγκεκριμένη, είναι μια πολεμική μηχανή, δεν χρειάζεται την 'ψυχή' είναι κάτι σαν τα Έβο που σου έλεγα νωρίτερα(τα εκτιμώ σαν 'πολεμικές μηχανές και για τίποτα παραπάνω'). Και να είσαι σίγουρος πως αν τώρα βρισκόμασταν σε φόρουμ αεροπλάνων, τότε θα σε παραδεχόμουνα, θα παραδεχόμουν τους Αμερικάνους στο σημείο αυτό. Αλλά εδώ είναι διαφορετικά...είναι δύσκολο το φόρουμ αυτό...!
Σου έχω απαντήσει ξανά περί τεχνολογίας, ακόμη μία δεν βλάπτει. Εφόσον λοιπόν με σνομπάρεις και δεν ασχολείσαι ξανά με τις δημοσιεύσεις μου, σου παραθέτω το παραπάνω σχόλιο για να με θυμάσαι...
-
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.Ωραία λοιπόν, αλλά όταν κάποτε βγει στην παραγωγή Impreza με ποτηροθήκες και άνετη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο ταξίδι τους απο Αριζόνα προς Αλαμπάμα, τότε να δω τι θα μου πεις. Απο την άλλη, η ανάγκη για άνεση είναι προνόμιο μόνο των Αμερικανών? Θεωρείς την πισίνα σε ένα αυτοκίνητο στοιχείο ανέσεως, ή στοιχείο τρέλας? Και η Ένζο είναι απλησίαστη λόγω κυβικών. Εσύ θα προτιμούσες Βάιπερ ή Κορβέτ απο την κούκλα? Και για να μημε πας σε μονοπάτια περί τιμής αγοράς, τι θα προτιμούσες την καλλίφωνη και κουκλάρα Μόντενα ή την 'ατσούμπαλη' και απρόσωπη Βάιπερ?
Γιατί έχεις κολλήσει στις πισίνες; Δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτε άλλο;
Η Ένζο δεν είναι απλησίαστη λόγω κυβικών αλλά λόγω υψηλής τιμής προ φόρων. Και καθόλου φόροι να μην υπήρχαν πάλι απλησίαστη θα ήταν.
Το Βαίπερ και η Κορβέτ δεν είναι απρόσωπα, αντίθετα έχουν την δική τους προσωπικότητα. Προφανώς η Μόντενα είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο αλλά δεν βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με αυτά (άσε που κάνει τα τριπλά από την Κορβέτ).
Και για να δεις πως πέζει ρόλο το κόστος, εσύ θα προτιμούσες Παγκάνι Ζόντα ή Μόντενα;
Και το Βαιπερ είναι αρκετά καλλίφωνο, αν το είχες ακούσει από κοντά θα συμφωνούσες. Αν περάσεις καλοκαίρι από το Τοροντο έλα να τα δεις και να τα ακούσεις (είναι πολλά εδώ).
-
Ωραία λοιπόν, αλλά όταν κάποτε βγει στην παραγωγή Impreza με ποτηροθήκες και άνετη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά στο ταξίδι τους απο Αριζόνα προς Αλαμπάμα, τότε να δω τι θα μου πεις
NO WAY ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ IMPREZA ΠΟΥ ΛΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ SUBARU HELLAS! KAI ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!
Απο την άλλη, η ανάγκη για άνεση είναι προνόμιο μόνο των Αμερικανών?
Ε ΝΑΙ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ). ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Θεωρείς την πισίνα σε ένα αυτοκίνητο στοιχείο ανέσεως, ή στοιχείο τρέλας?
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
Και η Ένζο είναι απλησίαστη λόγω κυβικών. Εσύ θα προτιμούσες Βάιπερ ή Κορβέτ απο την κούκλα? Και για να μημε πας σε μονοπάτια περί τιμής αγοράς, τι θα προτιμούσες την καλλίφωνη και κουκλάρα Μόντενα ή την 'ατσούμπαλη' και απρόσωπη Βάιπερ?
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ!
ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΒΑΙΠΕΡ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ). ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΙΠΕΡ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ! -
G60 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΓΙΑ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
[list:1vrnpf0c] [/list:u:1vrnpf0c][list:1vrnpf0c]Γι αυτο εχεις πλανταξει στο κλαμα? [/list:u:1vrnpf0c]>ΥΓ ΣΤΡΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΜ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
[list:1vrnpf0c]Δε ντρεπεσε ρε λιγακι? [/list:u:1vrnpf0c][list:1vrnpf0c]μονος σου? [/list:u:1vrnpf0c][list:1vrnpf0c]Ας ανοιξει ενα post ο Στρατης για να μαζευτουμε ολοι μαζι και να μας ορισει και ημερομηνια[/list:u:1vrnpf0c]
-
Α ΦΙΛΕ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΕΤΣΙ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ(;) ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ! -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
είμαι, άσχετος με τα made in USA-sorry Gavril, nikos k.λπ- αλλά και από ότι διαβάζω τίποτα δεν με προκαλεί ώστε να θέλω να μάθω... αν και αυτό δεν ταιριάζει αφού λογω της δουλειάς μου πρέπει να είμαι ενημερωμένος για όλα)Ετσι μπραβο. Τωρα το ειπες. Σωστοτατα. Ενημερωμενος για ολα.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Σήμερα το 2003 μήπως τιο ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας;
Ολα δείχνουν ίδια, από εκεί και πέρα όμως η διαφορά που δεν είναι θέμα λεπτομέρειας μόνο, (όπως θέλουν να την εμφανίζουν), έχει να κάνει και με το κόστος...Ακριβως ο λογος της πρκλησης μου σε ολους εδω για αποδειξη της υπαρξης εθνικιστικων σχολων. Αν και η απαντηση ειναι πολυ πιο πολυπλοκη απο το παραπανω (εαν αναλυθει). Η βαση ομως ειναι αυτη που εγραψες.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
εχουμε το πρόβλημα επικοινωνίας με τους USA που ενώ είναι καλών προθέσεων και εξαιρετικοί επιστήμονες δεν μας πιάνουν αφού καμιά φορά εμείς επικοινωνούμε κωδικοποιημένα.
Δεν ειναι θεμα επικοινωνιας ΣΧ. Ειναι θεμα αληθειας! Η αληθεια ειναι μια. Μπορεις να την δεις απο διαφορες γωνιες, ομως η βαση και το αποτελεσμα ειναι ομοιο στο τελος. Εδω υπαρχει τεραστια διαφορα στις βασεις και οχι μονο.
Βάλε μερικά μαν του μαν to man (X3 δηλαδή σε σχέση με τις 3 σχολές...) να δούμε τι παίζει με αντίστοιχο κόστος σε αντίστοιχη κατηγορία...
Πάμε πιό ουσιαστικά λέει
ΣΧΑυτο εγραψα και εγω στο αλλο θρεντ. Δεν υπαρχουν σχολες. Υπαρχουν κατηγοριες. Μπορουμε ανετα να συγκρινουμε 2, ή παραπανω, συγκεκριμενα αυτοκινητα. Αυτα κανουν νοημα. Γερμανια εναντιον Ιταλιας ειναι παιδιαστικο λαθος και παραπληροφορηση ομως. Για σημερα. 20 χρονια πριν, ναι, ηταν σωστο. Σημερα οχι.
ΙΑΠΩΝΙΑ vs ΕΥΡΩΠΗ vs USA