-
-
Χωρίς πλάκα την περασμένη Παρασκευή το βράδυ το έβαλε ο Εν Λευκό και μ' έπιασε σπαστικό γέλιο...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Youtube VideoΦίλη του Πάσχου είσαι?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλη του Πάσχου είσαι?
Πασχος; Οδηγά κ ειναι λιώμα; κ του τελειωσε το πιώμα;;;;
Γιούχου, αννα καλεί πάσχο!
-
Επικο ασμα..
-
Ο χρήστης IOANNIS ZOIS έγραψε:
Προσωπικά όταν οδηγώ στην Αθήνα ακούω σχεδόν αποκλειστικά ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΚΛΑΣΙΚΗ, πρώτα λόγω αγάπης στην κλασική μουσική και δευτερευόντως για να με 'καλμάρει', να μην οδηγώ επιθετικά και να μην εκνευρίζομαι με αυτά που βλέπω γύρω μου. Στην εθνική ή σε επαρχιακούς δρόμους μπορεί να ακούσω και κάτι διαφορετικό, πιο σύγχρονα ξένα ακούσματα (τζαζ αλλά και ποπ, ροκ, ενίοτε μέχρι και club music, χορευτική μουσική, πρόσφατα πχ με έπιασε μια 'λόξα' με τα πορτογαλικά/βραζιλιάνικα τραγούδια εκτός από την σταθερή προτίμηση στη γαλλική μουσική, θυμάμαι στα χρόνια ως φοιτητής στο Καπποδιστριακό, τέλη '80 στις πρώτες 'ένδοξες' μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας επί δημάρχου Έβερτ δεν έχανα την εκπομπή του Κ. Διακογιάννη--του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου--στον 9.84 'Το γαλλικό Τραγούδι', ωραίες 'ραδιοφωνικές' εποχές). ΙΠΖΣυμφωνώ για το 3ο (95,6) μέσα στην Αθήνα αλλά και μέσα στο σπίτι.
Η άλλη μου επιλογή συνήθως είναι ΚΟΣΜΟΣ 93,6. Αναρωτιέμαι τι κάνει η ποιότητα του ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 από τότε που πουλήθηκε... ... έχω καιρό να ακούσω, κάποια στιγμή παλαιότερα είχα αυτές τις δύο επιλογές (87,7 + 93,6 ) αλλά τώρα που είμαι μεσήλιξ με κερδίζει όλο και περισσότερο το ΤΡΙΤΟ (και με βρίζει αντίστοιχα η γυναίκα μου ή μου κλείνει το ραδιόφωνο) -
Χαλασαν οι RedFm και Rock που ακουγα παλιοτερα (αλλα τοτε δεν οδηγουσα)!
Παντως, ακομα και τωρα θα βαλω αυτους τους σταθμους να σιγοπαιζουν (ή κανεναν Ατλαντις αν παιζει ροκομεταλιες) ή κανα cdακι απο τα δικα μου (Epica, Kamelot κλπ..) -
ΚΟΣΜΟΣ 93,6
Πολύ καλή επιλογή. Παλιότερα-πριν 6 μήνες- το κόσμος ήταν κάπου στο 100,κάτι? Ή ήταν αναμετάδοση.
Σε όλα τα αυτοκίνητα έχω και από ένα αντίγραφο Oscar Peterson- Night Train. Προτείνεται για μεταμεσονύκτια οδήγηση μεγάλων απόστασεων.
-
Προσφατα αγορασα ενα r-cd Pioneer με USB...
Πλεον, οταν οδηγαω εχω στη διαθεση μου:
4GB με ροκιες. (απο 60's μεχρι 90's)
2GB με Heavy metal (κυριως 80's)
1GB με Ελληνικα (Tζιμη, Τρυπες, Λακη, Πουλικακο, κτλ)
1GB με Latin, Jazz κτλΗ 'συλλογη' ειναι φτιαγμενη πολυ προσεγμενα (αναλογα με τα γουστα μου) και παιζει random.
-
Ακούω τα πάντα σχετικά με την νέα ξένη και ενχώρια μουσική ,ενω πάντα υπάρχει δίπλα η κασετίνα με ροκ απο 70' 80΄και ντισκο τραγούδια
Ανάλογα με τι στύλ οδηγώ ,βάζω και το ανάλογο κομμάτι.
Βάζω και κλασική μουσική όταν τα έχω τελείως' γραμμένα' και θέλω να γίνω εμπόδιο ! -
Εγω πάλι στο αμαξι του πατερα μου (γιατι δεν εχω πάρει δίπλωμα ακομα) βάζω rock τραγουδια η και λιγο heavy metal όπως Scorpions, ac/dc, rage against the machine, iron maiden ΚΑΙ μερικες φορες βάζω Διονυσίου, Μητροπανο και Καζαντζίδη
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Προσφατα αγορασα ενα r-cd Pioneer με USB...Πλεον, οταν οδηγαω εχω στη διαθεση μου:
4GB με ροκιες. (απο 60's μεχρι 90's)
2GB με Heavy metal (κυριως 80's)
1GB με Ελληνικα (Tζιμη, Τρυπες, Λακη, Πουλικακο, κτλ)
1GB με Latin, Jazz κτλΗ 'συλλογη' ειναι φτιαγμενη πολυ προσεγμενα (αναλογα με τα γουστα μου) και παιζει random.
Τον τελευταιο καιρο ακουω κι εγω τρυπες
Συν ολα τα παραπανω που ειπες εκτος λατιν τζαζ.......Αφιερωμενω στον τριφτυ
http://www.youtube.com/watch?v=rO-6MVbB ... re=related
-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Προσφατα αγορασα ενα r-cd Pioneer με USB...Αχ αυτό το 2 DIN, μας έχει κόψει το μέλλον...
-
[https://www.youtube.com/watch?v=UQAv7oAMsno]
Ως ένδειξη αγάπης, στο συγκρότημα που με έχει συντροφεύσει ΟΛΗ μου τη ζωή, ο τραγουδιστής που ακολουθώ από μικρός.
Σας ευχαριστώ για την όμορφη μουσική που δώσατε, Λυπάμαι που δεν μπόρεσα ποτέ να σας δω ζωντανά.υγ Το πιο κοντινό που βρέθηκα ήταν γύρω στο 2000 όταν εργαζόμουν στο HYATT regency Birmingham στο room service. Ξαφνικά μας έρχεται ένα μέμο και μας ενημερώνει ότι έχει κάνει κράτηση για το Σ/Κ ο Phil Collins. Μας έγραφε διάφορα για τις προτιμήσεις του κλπ κλπ.
Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια από την αγωνία μου. Το περίμενα πως και πως να τον δω από κοντά.
Τελικά ακυρώθηκε η κράτηση γαμώ το κέρατό μου και έμεινα ξάγρυπνος άδικα.
Phil, Tony, Mike κύρια, αλλά και Peter, να είστε πάντα καλά κι εμείς να ακούμε τη μουσική σας. -
Όλες οι μουσικές ωραίες και στα χρόνια που οδηγούμε έπαιζα από Χειμερινούς Κολυμβητές, Μάρκο, Μανώλη Λιδάκη και κλασικό ροκ, μέχρι Thievery Corporation και Madredeus...
Την εποχή της κασέτας, ένα καλοκαίρι πέρασε με QUEEN στο loop για μήνες... Στην Αραπιά το ίδιο με τα Μπλε Παράθυρα του Κοντογιάννη, που είχα κατεβάσει σε μονοκόματο mp3 και δεν σταματούσε ποτέ...
Αλλά από "τεχνικής άποψης", η πιο αποδοτική μουσική για ...ήρεμη εγρήγορση ειδικά σε μακρινά νυχτερινά ταξίδια που είναι και τα πιο δύσκολα... το πολύ υποτιμημένο και ξεχασμένο GLAM ROCK, δεν έχει αντίπαλο!
-
Σημερα λογω εκτακτου γεγονοτος χρειαστηκε να μεταβω στην πατριδα. 300 χλμ πηγαινε κι ελα. Μπολικη βροχη, καπουτσινο και τσιγαρακι και μπολικο ροκ των 70s. Ζαχαρη. Στο χωριο επαιξε Τζονυ με 2 καλους φιλους σε μπαρακι ρετρο στάιλ οριτζιναλ.
-
Στα ταξίδια ξεκινάμε με μουσικές επιλογές της συζύγου και μόλις βαρεθεί να παίζει με τα κουμπιά (60'-90') βάζω ράδιο , γουστάρω να ακούω τα τοπικά ραδιόφωνα , μαθαίνω σε ποια καφενεία κάνουν αρπαχτές οι αοιδοί μας και που θα έχει σούβλα γουρουνοπούλα - προβατίνα κτλ .
Στην καθημερινότητα πάλι ράδιο συγκεκριμένες ψυχαγωγικές εκπομπές με αθλητικό άρωμα και μετά ροκ στο usb! -
Όποιος ακούσει αυτό το βίντεο θα πρέπει να φανταστεί να τρααγουδάαει σε ένα κρητικό κέντρο κι πό κάτω 300-400 βοσκοί. Να δείτε τα μπουκάλια chivas με τι ταχύτητα άνοιγαν!!!!
-
Εχω βρεθει σε πολλα κρητικα γλεντια. Δεν υπαρχει τπτ καλυτερο! Σταθερη αξία η λυρα!
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ