-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν εξαιρέσεις ότι μετά την ιστορία με το Napster γίνανε ξεπουλημένες λαχουρένιες ρόμπες, καλοί είναι.Που κολαει αυτο με το αν παιζουνε καλη μουσικη ή οχι?
-
Μήπως στους ντράμερ θα έπρεπε να συμπληρώσουμε και τον Jeff Porcaro από τους ΤΟΤΟ...;
-
ΜΕΤΑLLICA
St. Anger
11 new songs
Dvd
Twenty-eight pages booklet with lyricsPlay It Loud !!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
ΜΕΤΑLLICASt. Anger
11 new songs
Dvd
Twenty-eight pages booklet with lyricsPlay It Loud !!!
Κορυφαίο! έχει λιώσει το DVD από το ανηλεές παίξιμο!!!! Και οι γείτονες μαζεύουν υπογραφές να με διώξουν... . (πόσο σου κόστισε; το αγόρασα από open24.gr και έκανε 14,5 ευρώ με δωρεάν αποστολή! )
-
Τοσο εχει γυρω στα 14 euro !!
Εγω παντως εδω και χρονια ειμαι το μαυρο προβατο τις
γειτονιας!!!
Οχι μονο ακουω τεζα μουσικη φαντασου οταν παιζω και
τυμπανα !!!
Τρελλο γλεντι !!!!Stay alive . . . !!!
-
Ελληνικο HIP HOP kai sto radio otinane afou de pezei hip hop(housakia-ploutarxo-remo klp)
-
Mainly , Soad
-
Αναλόγως...πού πάω!
Αν είμαι μεσα στην πόλη, ακούω κανενα σταθμό, σιγανά και όμορφα με ξενη μουσική...
Αν είμαι ομως σε δρόμο 'προς εκδρομη', κατεβάζω λαϊβ συλλογες ελληνικά που να ξέρει όλη η 'γαλαρία' και να τραγουδούμε σε όοοολο το δρόμο σαν τα στρουμφάκια!!!
Προτίμηση βέβαια ο Καρράς!!!! Μην κοροϊδεύετε, σας βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Προτίμηση βέβαια ο Καρράς!!!! Μην κοροϊδεύετε, σας βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προτίμηση βέβαια ο Καρράς!!!! Μην κοροϊδεύετε, σας βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+πάνος κιαμος και ανετα μαρμαρινού
-
Προσωπικά όταν οδηγώ στην Αθήνα ακούω σχεδόν αποκλειστικά ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΚΛΑΣΙΚΗ, πρώτα λόγω αγάπης στην κλασική μουσική και δευτερευόντως για να με 'καλμάρει', να μην οδηγώ επιθετικά και να μην εκνευρίζομαι με αυτά που βλέπω γύρω μου. Στην εθνική ή σε επαρχιακούς δρόμους μπορεί να ακούσω και κάτι διαφορετικό, πιο σύγχρονα ξένα ακούσματα (τζαζ αλλά και ποπ, ροκ, ενίοτε μέχρι και club music, χορευτική μουσική, πρόσφατα πχ με έπιασε μια 'λόξα' με τα πορτογαλικά/βραζιλιάνικα τραγούδια εκτός από την σταθερή προτίμηση στη γαλλική μουσική, θυμάμαι στα χρόνια ως φοιτητής στο Καπποδιστριακό, τέλη '80 στις πρώτες 'ένδοξες' μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας επί δημάρχου Έβερτ δεν έχανα την εκπομπή του Κ. Διακογιάννη--του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου--στον 9.84 'Το γαλλικό Τραγούδι', ωραίες 'ραδιοφωνικές' εποχές). ΙΠΖ
-
Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Κατά συνέπεια δεν είναι ίδια κι η μουσική. Τα γούστα μου κυμαίνονται από κλασική έως punk. Ακούω δε περισσότερη μουσική στο αυτοκίνητο παρά στο σπίτι, γι' αυτό κι η 'δισκοθήκη' του οχήματος κοντεύει να γεμίσει το χώρο αποσκευών...
-
Εγώ ακούω τα πάντα στο ράδιο.....
..................αρκεί να είναι** Ποντιακά.**
-
Εμενα οποτε μου το δινει ο πατερας μου βαζω χαλαρα τραγουδακια η καψουροτραγουδα!!!
-
-
Εγω αυτο βαζω στη δια πασων!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nR_XFA3Usns
ΜΕ ΚΑΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣ!!! -
εγω ακούω ραδιο μονο μέσα στην πολη κυριως ελληνικά. Αλλά όταν ταξιδεύω ακούω κυριως cd με ροκ http://www.youtube.com/watch?v=fkuOAY-S6OY και http://www.youtube.com/watch?v=tqWP1rsAMrw Τα βάζω στε φουλ ένταση
-
Βασικό (default) και πλέον αγαπημένο ταξιδιωτικό και βολτίσιο άκουσμα για μένα είναι τα μπλουζ και η τζαζ, και δη οι jazz vocalists, καθώς και όλες οι πέριξ αυτών αφροαμερικάνικης προέλευσης μουσικές - από παληό χωριάτικο νότιο ροκ έως cool τζαζ-σάμπα (μπόσα νόβα).
Δοκιμάστε ανοιξιάτικη κατάβαση από Δεσφίνα σε Ιτέα-Γαλαξείδι με Madeleine Peyroux, ταξίδι στην όποια εθνική με John Lee Hooker ή Robert Cray (κατά προτίμηση στο νοτισμένο θεσσαλικό κάμπο με τα φυτοφάρμακα να μοσχοβολούν), διάσχιση οποιουδήποτε χιονισμένου τοπίου με Louis & Ella, βολτάρισμα στη νυχτερινή δροσιά της αττικής εξοχής (όση έμεινε) με τον Leister Young στο σαξόφωνο και τον Teddy Wilson στο πιάνο (Pres & Teddy). Για απογευματινή Αργολίδα, ίσως και Μεσσηνία, δοκιμάστε 'Bossa 'n' Stones', 'βέβηλες' μποσανοβοειδείς διασκευές κομματιών των Στόουνς από cool Βραζιλιάνες μουνήθρες. Τέλος, η τρυφερή και άδολη πράξη της διανομής φορτίου μεθυσμένων κοριτσιών στα σπίτια των, θέλει τη Nora Jones της.
Τα αμάξια μου ήταν πάντα λίγο-πολύ blues wagons.Από εκεί και πέρα, ειδικές συνθήκες επιβάλλουν και ειδικά ακούσματα:
Περιηγήσεις στη φθινοπωρινή Ήπειρο θέλουν ηπειρώτικο κλαρίνο, ιδίως σε μοιρολόγια (οργανικά).
H ανοιξιάτικη Μάνη θέλει την Ακολουθία των Παθών, ή πάντως κάτι σωστό βυζαντινό.
Τα ρεμπέτικα, και δη τα παλαιότερα 'μουρμούρικης' προέλευσης, της φυλακής και του τεκέ, τα λατρεύω μεν, αλλά δεν θα τα ακούσω στο αυτοκίνητο.
Τέλος, σε μποτιλιαρίσματα στην Αθήνα και άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, προτιμώ λεβέντικα τσάμικα (Ένας Αητός, Ιτιά, Να' ταν τα Νιάτα Δυο Φορές, Τούτη η Γης Που την Πατούμε, κλπ) στη διαπασών...Όταν προσπαθώ να οδηγήσω πραγματικά, πιέζοντας το αμάξι και εμένα, εννοείται ότι δεν βάζω μουσική. Ή οδηγείς, ή απλώς μετακινείσαι απολαμβάνοντας τοπίο και μουσική. Ιδιαιτέρως εύηχο μοτέρ δεν αξιώθηκα ποτέ, πάντως. Συγκρατώ μόνον τον cult χαρακτηριστικό ήχο του αερόψυκτου μπόξερ του Σκαραβαίου του '67. Ο 1721κ.εκ. της Ρενώ ήταν πραγματικά αφόρητος στο αυτί. Ο 1,8 20V - T της Οκτάβιας δεν έλεγε κάτι ξεχωριστό ηχητικώς, πλην του χαριτωμένου σφυρίγματος της τουρμπινίτσας, και του διασκεδαστικού, ως politically incorrect, ξεφυσίματος (εν είδει κλανιάς) της σκάστρας.
Και εις άλλα με υγεία
-
http://www.youtube.com/watch?v=qh6XfzGv ... =rec-HM-rn
-
Εγω ακουω τα δικα μου mix (house). Aυτο το Traktor DJ με εχει κανει Antoine Clamaran και δεν παλευω οπως παλια. Αμα παρω κανενα αμαξι της προκοπης θα ξανακουσω Drum n' bass και Trance (αυστηρως επιλεγμενα εννοειται) απο το ενδοξοτατο παρελθον, οπως και τους λατρεμενους prodigy οταν θα οδηγω πραγματικα. Δοξα τω θεω που ανοιξε ο Freefm και η μουσικουλα γεμιζει και παλι την καμπινα στην Αθηνα. Φτιαχτε τους πομπους ομως ρε παιδια γιατι το παρασιτο παει συννεφο.
ΥΓ: Μετα τη Μαλακασσα ομως, ο ηλεκτρονικος πολιτισμος παραχωρει αναγκαστικα τη θεση του σε 'ντιγκιτάλ' ασματα τυπου 'πουλαω τρελα και οποια θελει αγοραζει'.
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ