-
η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνια να δω...
-
κυκλοφορεί ένα στα νότια ....μάλλον για V8 ακούγεται
-
Υπάρχουν και μάλιστα ένα γνωστού παλαιού αγωνιζόμενου συμμετέχει και σε αγώνες.....
-
Oλα τα αγωνιστηκα του παρελθοντος....Και φυσικα η Alfa Romeo,Ferrari εχουν την μεγαλυτερη λιστα!
-
Πού μπορώ να βρώ ποιά αυτοκίνητα είναι κλασσικά?
-
-
Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου τα Λάντα 1200ς του 1984 θεωρουντε κλασικα?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Oλα τα αγωνιστηκα του παρελθοντος....Και φυσικα η Alfa Romeo,Ferrari εχουν την μεγαλυτερη λιστα!ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι δεν έχουν DSL, η σελίδα είναι ΤΕΡΑΣ.
(για όνομα ρε Σάκη πια, προειδοποίησέ μας τουλάχιστον ) -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου τα Λάντα 1200ς του 1984 θεωρουντε κλασικα?Ναι, τα 'S' ειδικά....
Το ότι ένα αυτοκίνητο είναι παλιό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κλασικό. Άλλο αντίκα, άλλο κλασικό. Όλα τα αυτοκίνητα γίνονται κάποια στιγμή αντίκες, όχι όμως και κλασικά! -
sta posa xronia ginete ena autokinito andika? otan ginei andika exei megaluterh a3ia h oxi? to lada gia paradeigma tha apoktisei a3ia otan ginei antika h oxi?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Oλα τα αγωνιστηκα του παρελθοντος....Και φυσικα η Alfa Romeo,Ferrari εχουν την μεγαλυτερη λιστα!
ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι δεν έχουν DSL, η σελίδα είναι ΤΕΡΑΣ.
(για όνομα ρε Σάκη πια, προειδοποίησέ μας τουλάχιστον )Se link tin ebala!.....eprepe na balo kai iposimiosi?...''Prosoxi exei polles photos''.....
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου τα Λάντα 1200ς του 1984 θεωρουντε κλασικα?
Ναι, τα 'S' ειδικά....
Το ότι ένα αυτοκίνητο είναι παλιό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κλασικό. Άλλο αντίκα, άλλο κλασικό. Όλα τα αυτοκίνητα γίνονται κάποια στιγμή αντίκες, όχι όμως και κλασικά!Ξαναρώτησα και δεν πήρα απάντηση. Πού μπορώ να μάθω ποιά αυτοκίνητα θεωρούνται κλασσικά?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ξαναρώτησα και δεν πήρα απάντηση. Πού μπορώ να μάθω ποιά αυτοκίνητα θεωρούνται κλασσικά?Τυπικά τα 25ετιάς και άνω.
Πρακτικά αδύνατο να ορίσεις τι σημαίνει κλασσικό...τι σημαίνει αντίκα...
Το σημαντικό είναι ότι όπως και να το κάνουμε πρέπει να δίχνει και για κλασσικό ...όχι μόνο να είναι παλιό...
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ξαναρώτησα και δεν πήρα απάντηση. Πού μπορώ να μάθω ποιά αυτοκίνητα θεωρούνται κλασσικά?Τυπικά τα 25ετιάς και άνω.
Το σημαντικό είναι ότι όπως και να το κάνουμε πρέπει να δίχνει και για κλασσικό ...όχι μόνο να είναι παλιό...
-
BMW 2000ti toy 1967. Δεν λέει τιμή. Γιατί άραγε
http://www.hartge.de/html/demouk02.html -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ξαναρώτησα και δεν πήρα απάντηση. Πού μπορώ να μάθω ποιά αυτοκίνητα θεωρούνται κλασσικά?
Τυπικά τα 25ετιάς και άνω.
Το σημαντικό είναι ότι όπως και να το κάνουμε πρέπει να δίχνει και για κλασσικό ...όχι μόνο να είναι παλιό...Κατα την ταπεινή μου γνώμη, εάν έχεις αυτοκίνητο 20ετίας σε άψογη κατάσταση και έχεις γκαράζ - τότε κράτα το, κρατάς κάτι που η αξία του απλά ανεβαίνει.
-
Μου φαινεται οτι πρεπει να εχει μονο γνησια ανταλλακτικα για να θεωρηθει κλασσικο.
-
[quote='kostakis Ξαναρώτησα και δεν πήρα απάντηση. Πού μπορώ να μάθω ποιά αυτοκίνητα θεωρούνται κλασσικά?[/quote]
http://www.eooe.gr, http://www.alfaclub.gr, στην ΦΙΛΠΑ στον Παπαγο...210-6533420 , Δευτερες απογευματα.
και ο επισημος οργανισμος παγκοσμιος, ο οποιος αντιπροσωπευεται στην Ελλαδα απο την Φιλπα και μονον, ειναι http://www.fiva.org/
Καλο ψαξιμο
-
Κλασσικό θεωρείται ενα αυτοκίνητο κατασκευής από το 1980 και πρίν.
Πρεπει να έχει τα εξαρτήματα (κινητήρα φανάρια σαλόνι κλπ) τα δικά του ή τουλάχιστον κάποια που να έμπαιναν σε ίδια αυτοκίνητα της εποχής εκείνης (πχ μια guilia του 1967 να μην φοράει την τα φανάρια της Nova του 1975, τα καθίσματα να μην είναι από bmw κοκ).
Όσο πιο κοντά στο 1980 πλησιάζουμε τόσο πιο τέλειο πρέπει να είναι το αυτοκίνητο. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ανακατασκευασμένο, αρκεί να είναι εμφανίσιμο (χωρίς τρύπες, στόκους, διχρωμίες κλπ)
Σε περίπτωση που έχουμε ένα αυτοκίνητο που υπερκαλύπτει τις πιο πάνω προδιαγραφές οι επιλογές είναι τρείς: EOE (δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτή) ΦΙΛΠΑ (συγκέντρωση κάθε τεάρτη απόγευμα στου Παπάγου) και ΕΛΠΑ.
Βλέπουν το αυτοκίνητο και σου δίνουν κάρτα - πιστοποιητικό γνησιότητας. Εαν θές σου βγάζουν και αντίστοιχες πινακίδες (ΦΙΛΠΑ ή Ι.Ο.)
Πάντως το ότι έχει τέτοια πιστοποιητικά δεν σημαίνει ότι αυτόματα γίνεται 'αντίκα' με την έννοια ότι αξίζει εκατομύρια εαν θελήσεις να το πουλήσεις. Για αυτοκίνητα από το 1965 και μετά με εξαίρεση κάποιες Alfa mini και σκαραβαίους που κρατάνε τιμές οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες άσχετα εαν έχεις πιστοποιητικό ή όχι. -
παει η ευκαιρια να θησαυρισω με το Λαντα
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ