-
τα εγκαταταλελειμενα αυτοκινητα εφ'οσον ο δημος εχει υπογραψει συμβαση με ιδιωτη για να τα αποσυρει απο τους δρομους ο μονος τροπος για να ανακτησει κανεις ειναι εαν αφου αποδειξει οτι ειναι δικο του να πληρωσει το κοστος του γερανου που ειναι συνηθως 70-80 ευρω.
εαν δεν ειναι δικο του το αυτοκινητο τοτε θα το παζαρεψει με τον ιδιοκτητη της μαντρας που εχει καταληξει και μπορει φυσικα να την μαθει μεσω του δημου και αφου το πληρωσει το παιρνει.
βεβαια με λιγο θρασος και με εναν ιδιοκτητη γερανου που δεν την ψαχνει και πολυ μπορει κανεις να ''σηκωσει'' το αυτοκινητο που θελει και σιγουρα οι γειτονες θα του χρωστουν χαρη.
παντως εγω εχω δει ενα calibra εγκαταλελειμενο και με βασανιζει η σκεψη οτι μπορει να το ''φαει'' ο παλιατζης!!!!!
απο την αλλη περισυ διελυσα δυο καντετ τρακαρισμενα για ανταλλακτικα και δεν εχω και πολυ ορεξη για να κανω παλι τα ιδια φετος.βεβαια αυτο ειναι calibra
-
Για να δούμε, τώρα που το θυμήθηκα, ποιος γνωρίζει την ταυτότητα του παρακάτω αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Για να δούμε, τώρα που το θυμήθηκα, ποιος γνωρίζει την ταυτότητα του παρακάτω αυτοκινήτου...Δεν αναβιώνεις καλύτερα αυτό το θέμα;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... light=quiz
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για να δούμε, τώρα που το θυμήθηκα, ποιος γνωρίζει την ταυτότητα του παρακάτω αυτοκινήτου...
Δεν αναβιώνεις καλύτερα αυτό το θέμα;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... light=quiz
Έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το θέμα. Θα το δημοσιεύσω εκεί.
-
Ξέρατε ότι όσοι έχουν αντίκα και είναι μέλη σε κάποια λέσχη πληρώνουν 60 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ασφάλεια?
Τώρα το έμαθα!!!
-
Χθες πρέπει να γινόταν κάποια εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ, είδα στην περιοχή μου μία Jaguar MkII, ένα Austin Healey (νομίζω), κι άλλο ένα που δεν πρόλαβα να δω τι ήταν. Το βράδυ στην Κηφισιά είδα μια πανέμορφή Celica με πινακίδες ΦΙΛΠΑ και αριθμό στην πόρτα, όπως και τα μεσημεριανά.
-
Παιδιά. Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για την έκδοση πινακίδων ΦΙΛΠΑ η ΕΛΠΑ για αμάξια 20ετίας και πάνω. Έχω ένα παλιό Volvo 140 το οποίο είναι στο φαναρτζίδικο για μπογιάτισμα και φρεσκάρισμα αλλα με τρώει το ότι άμα του βγάλω άδεια κυκλοφορίας θα πληρώνω !!!!!!372 Ευρώ για ΤΚ και βάλε άλλα 150-200 για ασφάλεια. Και όλα αυτά για να το βγάζω 2-3 φορές τον μήνα!!!!. Άπο ότι άκουσα για την ΦΙΛΠΑ θα πρέπει να είσαι συνδρομητής κάθε χρόνο με συνδρομή 100.000δρχ (294 Ευρώ).
Τί πέζεται με την ΕΛΠΑ?
Τι κλεφτοκοτάδες αυτό το Ελληνικό κράτος....Είναι άδικο να πληρώνωνται τέλη κυκλοφορίας με αυτή την προκρούστια λογική. Δηλαδή όλο το βάρος να το πληρώνουν τα μεσαία αυτοκίνητα και τα μεγάλα να είναι ελάχιστα χρήματα παραπάνω.
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Παιδιά. Ξέρει κανείς ποια είναι η διαδικασία για την έκδοση πινακίδων ΦΙΛΠΑ η ΕΛΠΑ για αμάξια 20ετίας και πάνω. Έχω ένα παλιό Volvo 140 το οποίο είναι στο φαναρτζίδικο για μπογιάτισμα και φρεσκάρισμα αλλα με τρώει το ότι άμα του βγάλω άδεια κυκλοφορίας θα πληρώνω !!!!!!372 Ευρώ για ΤΚ και βάλε άλλα 150-200 για ασφάλεια. Και όλα αυτά για να το βγάζω 2-3 φορές τον μήνα!!!!. Άπο ότι άκουσα για την ΦΙΛΠΑ θα πρέπει να είσαι συνδρομητής κάθε χρόνο με συνδρομή 100.000δρχ (294 Ευρώ).Τί πέζεται με την ΕΛΠΑ?
Τι κλεφτοκοτάδες αυτό το Ελληνικό κράτος....Είναι άδικο να πληρώνωνται τέλη κυκλοφορίας με αυτή την προκρούστια λογική. Δηλαδή όλο το βάρος να το πληρώνουν τα μεσαία αυτοκίνητα και τα μεγάλα να είναι ελάχιστα χρήματα παραπάνω.
Για την ασφάλεια όμως όπως πρόσφατα έγραψα μπορείς με κανονικές πινακίδες και αν είσαι μέλος σε κάποια λέσχη με παλιά αυτοκίνητα να πληρώνεις ΜΟΝΟ 60 ευρώ το χρόνο...
Οπότε 372 για ΤΚ και 60 για ασφάλεια και 60 για συνδρομή στη λέσχη
-
Παίδες ξέρει κανείς που πουλάνε στην Ελλάδα Αμερικάνικα μοντέλα χρονολ. 1990 και κάτω;;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Παίδες ξέρει κανείς που πουλάνε στην Ελλάδα Αμερικάνικα μοντέλα χρονολ. 1990 και κάτω;;;δεν γνωριζω καποια εκθεση που να ειδικευεται σε τετοια αυτοκινητα και θεωρω μαλλον λιγο απιθανο να υπαρχει.
παρακολουθα τακτικα την χρυση ευκαιρια στην στηλη ''διαφορα οχηματα'' ή κατι τετοιο ........εκει μπορεις να βρεις πολλα ''περιεργα'' για τα δεδομενα μας αυτοκινητα και οχι μονο.
-
Υπάρχει σίγουρα κάποιος στήν Αθήνα,πού φέρνει αμερικάνικα τετρακίνητα Pick-up.Αυτή τη στιγμή δέν θυμάμαι τό όνομά του,αλλά αύριο θά τό βρώ καί θά τό γράψω.Ισως,άμα τού ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο,νά μπορέσει νά στό φέρει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπάρχει σίγουρα κάποιος στήν Αθήνα,πού φέρνει αμερικάνικα τετρακίνητα Pick-up.Αυτή τη στιγμή δέν θυμάμαι τό όνομά του,αλλά αύριο θά τό βρώ καί θά τό γράψω.Ισως,άμα τού ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο,νά μπορέσει νά στό φέρει.λιγο δυσκολο απο οικονομικης πλευρας να μπορεσει να εκτελωνιστει κανεις αυτοκινητο τοσο παλιο.
μαλλον με ηδη ελληνικες πινακιδες πρεπει να ενδιαφερεται ο φιλος μας εκτος και αν εχει κατι αλλο στο μυαλο του.
-
Κοιτάξτε τα μοντέλα που με κοιτάω είναι:
- Chevrolet Corvette C3 Stingray
- Pontiac Firebird μοντ. 1983 - 1992 σε μαύρο χρώμα κατα προτίμηση.
Στην Αμερική τα μοντέλα αυτά τα βρίσκω με κόστος $4.000 (Corvette) και $1500 (Firebird)
Στην Αγγλία τα βρίσκω £4.000 και £1500 αντοίστιχα.
Πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει το όλο project; (μεταφορά και κυρίως ο εκτελωνισμός, λαδώματα κτλ.)
Μπορώ αν είναι σημαντική η διαφορά κόστους μεταξύ: αμερικής-αγγλίας και αμερικής-ελλάδας μπορώ να το μεταφέρω στην Αγγλία και απο εκεί να το φέρω μόνος μου οδικός χωρίς να έχω πρόβλημα να περάσω απο τις άλλες χώρες;
Ξέρει κανείς κάποιο τηλέφωνο που θα μπορώ να ρωτήσω σε τελωνίο για να μου πουν τιμές;Ευχαριστώ όλους
-
Έχω δει στη Γλυφάδα μάντρα με πολλά βαν αμερικάνικα. Είναι στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κάπου γύρω στην Toyota.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Έχω δει στη Γλυφάδα μάντρα με πολλά βαν αμερικάνικα. Είναι στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κάπου γύρω στην Toyota.Αυτός είναι πού έλεγα.
American Trucks Nick Lallas ( )
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 121 Γλυφάδα Αγ.Νικόλαος
210 9605533
2109650357
2104007415Υ.Γ. Τό άτομο διαφημίζει αμερικάνικο πίκαπ μέ 5300 καί 8100 κυβικά εκατοστά!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπάρχει σίγουρα κάποιος στήν Αθήνα,πού φέρνει αμερικάνικα τετρακίνητα Pick-up.Αυτή τη στιγμή δέν θυμάμαι τό όνομά του,αλλά αύριο θά τό βρώ καί θά τό γράψω.Ισως,άμα τού ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο,νά μπορέσει νά στό φέρει.Βγαίνουν με άδεια φορτηγού επαγγελματικού έχει πάρει ένας κολλητός πριν από δυο χρόνια ένα Silverado διπλοκάμπινο στα 5.7lt.....
Μειονέκτημα ραδιοφωνο αμερικάνικο δεν παίζει τις ζυγές ή μονές συχνότητες αν θυμάμαι καλά....
Καίει το Βοσπορο αλλά V8 είναι αυτός....
για να το πουλήσεις πρέπει ή να το αποχαρακτηρίσεις για να το δώσεις σε ιδιώτη ή να το πουλήσεις σε επαγγελματία
Τιμή τότε 10 εκ δρχ. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Κοιτάξτε τα μοντέλα που με κοιτάω είναι:- Chevrolet Corvette C3 Stingray
- Pontiac Firebird μοντ. 1983 - 1992 σε μαύρο χρώμα κατα προτίμηση.
Στην Αμερική τα μοντέλα αυτά τα βρίσκω με κόστος $4.000 (Corvette) και $1500 (Firebird)
Στην Αγγλία τα βρίσκω £4.000 και £1500 αντοίστιχα.
Πόσο παραπάνω θα μου κοστίσει το όλο project; (μεταφορά και κυρίως ο εκτελωνισμός, λαδώματα κτλ.)
Μπορώ αν είναι σημαντική η διαφορά κόστους μεταξύ: αμερικής-αγγλίας και αμερικής-ελλάδας μπορώ να το μεταφέρω στην Αγγλία και απο εκεί να το φέρω μόνος μου οδικός χωρίς να έχω πρόβλημα να περάσω απο τις άλλες χώρες;
Ξέρει κανείς κάποιο τηλέφωνο που θα μπορώ να ρωτήσω σε τελωνίο για να μου πουν τιμές;Ευχαριστώ όλους
φίλε τώρα είδα οτι θέλεις ΙΧ για δες στην αντιπροσωπεία της Volvo στην κιφησίας πρέπει να παίζει μια Pontiac που πήγε για ανταλλαγή
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μειονέκτημα ραδιοφωνο αμερικάνικο δεν παίζει τις ζυγές ή μονές συχνότητες αν θυμάμαι καλά....
.. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μειονέκτημα ραδιοφωνο αμερικάνικο δεν παίζει τις ζυγές ή μονές συχνότητες αν θυμάμαι καλά....Eτσι είναι, έχουν εύρος συχνοτήτων από 87.7 έως 107.9 και πηγαίνουν ανά δύο, πιάνοντας μόνο τις μονές (87.9, 88.1, κοκ).
Αλλά δε νομίζω να είναι και μεγάλο πρόβλημα εν όψει τέτοιας αγοράς. Θα καίει τόσο καύσιμο που δε θα στεναχωριέσαι καθόλου για το ραδιόφωνο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Eτσι είναι, έχουν εύρος συχνοτήτων από 87.7 έως 107.9 και πηγαίνουν ανά δύο, πιάνοντας μόνο τις μονές (87.9, 88.1, κοκ).
Αλλά δε νομίζω να είναι και μεγάλο πρόβλημα εν όψει τέτοιας αγοράς. Θα καίει τόσο καύσιμο που δε θα στεναχωριέσαι καθόλου για το ραδιόφωνο.
Ααα...εννοείς σε κάθε γέμισμα θα του δίνουν και ένα ραδιο-Cd?
Πάντως, ομολογώ οτι αυτό με τις μονές συχνότητες δεν το ήξερα και ούτε θα το φανταζόμουν ποτέ
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ