-
Λοιπόν,για να μην πολυλογούμε το αυτοκίνητο έτσι κακάσχημο όπως είναι σίγουρα δεν μπορεί να πουληθεί στην Ευρώπη και κατ'εμέ,δημιουργεί μια κατηγορία χωρίς λόγο και αποτελεί καθαρά προϊόν του τμήματος μάρκετινγκ και όχι των μηχανικών (για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ...)
Εγώ το απορρίπτω ασυζητητί και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς θα το αγοράσουν όσοι το αγοράσουν...Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων... -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Λοιπόν,για να μην πολυλογούμε το αυτοκίνητο έτσι κακάσχημο όπως είναι σίγουρα δεν μπορεί να πουληθεί στην Ευρώπη και κατ'εμέ,δημιουργεί μια κατηγορία χωρίς λόγο και αποτελεί καθαρά προϊόν του τμήματος μάρκετινγκ και όχι των μηχανικών (για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ...)
Εγώ το απορρίπτω ασυζητητί και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς θα το αγοράσουν όσοι το αγοράσουν...Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων...Είστε σίγουροι ότι δεν είναι μόνο για εκθέσεις;
-
to eida sto San Francisco car show kai apo konta. Eixe kosmo gyro toy.
Nikos
YG: sorry gia ta fonts. den exei allinika ayto to PC.
-
Συνεχιζεται η συζητηση εδω:
-
(Συνεχίζω εδώ μια και θέλω μόνο να αναφερθώ στο συγκεκριμένο όχημα και την διαφήμησή του.)
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η αγορα που στοχευει το προιόν ειναι η 'post-collegiate, pre-employed, high-spending Gen-Yers'. Δηλαδη νεοι αποφητοι, ενω ψαχνουν για την πρωτη τους 'πραγματικη' δουλεια αλλα ξοδευουν χωρις φοβο. Αυτο που αποκαλουμε εδω 'Γενια Υ'.
Το όχημα αν και δεν μου αρέσει, το βρίσκω πρακτικό. Το Kangoo, μια και το ανέφερε κάποιος, είναι πιό ωραίο δηλαδή?
Αλλά αυτό που λέει η Χόντα, είναι μεγάλη μπαρούφα. Και να μου άρεσε, δεν θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για αυτό το λόγο... θα έμοιαζα να είμαι σε αυτή την κατηγορία.
Κακό marketing θα έλεγα σε αυτή την περίπτωση. Σα να βλέπεις μια διαφήμιση που την θεωρείς χαζή. Δεν σε προδιαθέτη να πάρεις το προϊόν.
Honda Element