-
όχι ρε συ Jim μη με τρομάζεις γιατί έπρεπε να είχα πέσει μέσα...!
Από το Φράγμα του Μόρνου, στρίβεις δεξιά και ανεβαίνεις προς Κόκκινο, περνάς μέσα από το χωριό και μετά ανεβαίνεις μέχρι Πενταγιούς. 18 λέπτα μετρημένα με μια ανάσα.
Βαλτο στο γοογλ μαπς και δες από το φράγμα μέχρι Πενταγιούς ειναι η δεύτερη διαδρομή που βγαίνει 20 χιλιόμετρα.Δεν περνάς από το Κροκύλειο (κάνεις κύκλο για Πενταγιούς από εκεί) αλλά ούτε και από το Περιβόλι.
Γραμμένη Οξυά!
Έχω μερικές διαδρομές καλές να ποστάρω, σόρυ νοου πικς...
-
Καλησπέρα στην παρέα
Χτες το μεσημεράκι προέκυψε μια ωραία διαδρομή, την οποία είχα μεν ξανακάνει, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες.Αναφέρομαι στην ανάβαση από Μάδυτο για Βαρβάρα.Στην Βαρβάρα πηγαίνω τα τελευταία 2-3 καλοκαίρια για το φεστιβάλ της (προτείνεται για τους φίλους του λεγόμενου έντεχνου), που διοργανώνεται τις πρώτες μερες του Αυγούστου.Όπως καταλαβένετε εκείνες τις μέρες έχει αρκετή κίνηση στο δρόμο, και δεν είναι για να το κυνηγάς, αλλά φαινόταν ότι η διαδρομή έχει ενδιαφέρον
Η συνολική διαδρομή τελικά ήταν αυτή --> http://goo.gl/maps/0l59K
(για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω link ,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη)
Η Νέα Μάδυτος είναι ένα ωραίο μοντέρνο χωριουδάκι με περιποιημένα σπιτάκια και όμορφη πλατεία,έλα όμως που τα καλύτερα περιμένουν και δύσκολα θα κάνεις στάση εκεί.Ακολουθούν πέρι τα 15 χλμ. αυτοκινητιστικής μούρλας μέσα σε πανέμορφο φθινοπωρινό τοπίο
Η κίνηση ήταν μηδενική-κυριολεκτικά-και η κατάσταση του δρομου καλή,χωρίς λακκούβες αλλά με κάποια σημεία που δε τα έβλπεπε ο ήλιος να κρατάνε υγρασία
Βέβαια ήταν και κάποιοι που μας κοιτούσαν με μισό μάτι που τους ξεσηκώσαμε
Στην συνέχεια αφήνοντας τη Βαρβάρα πέρνουμε το δρόμο που οδηγεί προς Ε.Ο. Θεσ.-Ιερισσού,προσπερνώντας με μισή καρδιά την διασταύρωση για Ολυμπιάδα
Τώρα είσαι στο δρόμο για Αρναία και νιώθεις οτι πέρασες ωραία αλλά δεν έχεις χορτάσει ρε παιδί μου
κι εκεί,λίγο παρά πέρα έχει μια ταμπέλα που λέει για Ταξιάρχη αριστερά. Ε δε στρίβεις?Στρίβεις λέμε!
Ακολουθεί προσπάθεια καταγραφής βίντεο,όσοι θέλετε να ταλαιπωρηθείτε χαμηλώστε τον ήχο γιατι αντί για τσαφ τσουφ ακούγεται ένα φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ και ξανα φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ και βάλτε το στο 720p για κινηματογραφική ποιότητα! (το ξέρω ότι πρέπει να πάρω καμιά action camera είναι στο πρόγραμμα )
Οι υπόλοιποι προχωρήστε στο κλείσιμο παρακαλώ...Να σημειώσω επίσης ότι στην περιοχή έχει πολύ καλό φαγητό π.χ. η ταβέρνα που διαφημίζεται στην παρακάτω ταμπελίτσα
το φαί είναι εκ διαμέτρου αντίθετης ποιότητας με την αισθητική της ταμπέλαςκαι πολλά μονοπάτια για περπάτημα ή mountain bike και λοιπές βουνίσιες δραστηριότητες πλην του κυνηγιού (θέλω να πιστεύω )
Μια τελευταία φωτό...
...και βουρ για σουβλάκια στον Αγ.Πρόδρομο,μας έφαγαν οι δρόμοι -
Σ'ωραίος.
-
-
Συν-υπογράφω για την διαδρομή, όπως και για το Φεστιβάλ (βεβαίως-βεβαίως)...
-
sεbastian
-
Sεbastian
Πολύ ωραίες φωτογραφίες από εξαιτερικές διαδρομές, στην καλύτερη εποχή του χρόνου για τα συγκεκριμένα τοπία -
Φοβερη διαδρομη,ωραιες φωτο και ωραιος turboμιαταρος...
-
Eύγε στον Σεβαστιανό!
-
@sebastian
αυτα τα φθινοπωρινα τοπια ειναι τελεια!!!μπορει καποιος να μου δειξει ποιες ειναι οι στροφες του μπραλου (link απο google maps)? ευχαριστω.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@sebastian
αυτα τα φθινοπωρινα τοπια ειναι τελεια!!!μπορει καποιος να μου δειξει ποιες ειναι οι στροφες του μπραλου (link απο google maps)? ευχαριστω.
Μηπως ειναι εδω??
Αυριο θα μαι σε κεινα τα μερη.
-
Η διαδρομή από Βόλο μέχρι και το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου κινηματογραφημένη εδώ... http://www.youtube.com/watch?v=PbtPrVr-Ymg
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
@sebastian
Μηπως ειναι εδω??
Αυριο θα μαι σε κεινα τα μερη.
πηγες η οχι? αυτες ειναι οι στροφες η οχι? η 'παλιοβουνα' που ειναι, ξερει καποιος?
-
Η διαδρομή που έβαλε ο Focusman είναι ο 'νέος' Μπράλος. Ακριβώς δίπλα (αριστερά) είναι και ο 'παλιός'.
Παλιοβούνα είναι το βουνό απέναντι απ' το Ρίο, όπως κοιτάς το Αντίριο αριστερά του. Αυτό το κομμάτι της ΕΟ λέμε Παλιοβούνα.
-
οι λεγομενες 'στροφες του μπραλου' ειναι το νεο κομματι η το παλιο? οι στροφες παλιοβουνας ειναι το κομματι που εβαλες? ευχαριστω για τις πληροφοριες!
-
Το νέο, γιατί το παλιό είναι σακατεμένο...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το νέο, γιατί το παλιό είναι σακατεμένο...Όταν λες 'το Νότο δεν τον ξέρω καλά' τι εννοείς; Ότι δεν έχεις χαρτογραφήσει τη Γαύδο;
-
Πελοπόννησο έχω πολύ διάβασμα...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
μπορει καποιος να μου δειξει ποιες ειναι οι στροφες του μπραλου (link απο google maps)? ευχαριστω.
Μηπως ειναι εδω??
Όντως, αυτός είναι ο νέός (και ο καλός) Μπράλος, που λες και έγινε κατά παραγγελία των ανθρωπόμορφων κτηνών του Τσουφενχάουζεν
Να θυμήσω ότι με τον cavallino στο δεξί κάθισμα της Καρρερίτσας πέρυσι είχαμε δει 200 ανηφορίζοντας συντηρητικά, και σίγουρα θα είχαμε δει αρκετά παραπάνω με εκείνον στο τιμόνι.
Άλλος φίλος έχει δει 270 κατηφορίζοντας με 996 Τούρμπο, αλλά ούτε αυτός θα ήθελε ποτέ να το ξανακάνει, και σίγουρα δεν το συνιστά σε κανέναν... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
μπορει καποιος να μου δειξει ποιες ειναι οι στροφες του μπραλου (link απο google maps)? ευχαριστω.
Μηπως ειναι εδω??
Όντως, αυτός είναι ο νέός (και ο καλός) Μπράλος, που λες και έγινε κατά παραγγελία των ανθρωπόμορφων κτηνών του Τσουφενχάουζεν
Να θυμήσω ότι με τον cavallino στο δεξί κάθισμα της Καρρερίτσας πέρυσι είχαμε δει 200 ανηφορίζοντας συντηρητικά, και σίγουρα θα είχαμε δει αρκετά παραπάνω με εκείνον στο τιμόνι.
Άλλος φίλος έχει δει 270 κατηφορίζοντας με 996 Τούρμπο, αλλά ούτε αυτός θα ήθελε ποτέ να το ξανακάνει, και σίγουρα δεν το συνιστά σε κανέναν...οντως ο Μπραλος εχει μερικα κομματια με ακρως εξωφρενικες ταχυτητες αν δεν φοβηθεις.
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ