-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρέ παιδιά,ξέρει κανείς άν μπορούμε νά τό κάνουμε νά μήν κουνάει;
Επαιξα δύο-τρείς ειδικές,καί τά μάτια μου δέν βλέπουν τίποτα σωστά!!!
Επίσεις,υπάρχει τρόπος νά ρυθμίσουμε τό πληκτρολόγιο(δέν έχω τιμονιέρα )νά στρίβει ομαλότερα;Πάρε καλύτερα μια τιμονιέρα να βρείς την υγειά σου!!!
Υποθέτω ότι θα έχεις όλες τις τελευταίες αναβαθμήσεις σε drivers,codecs και directx
H αλήθεια είναι ότι με τα πλήκτρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παιχτεί.Αλλού στρίβεις και αλλού ...θέλει να πηγαίνει [χαντάκια ,γράνες,γκρέμια....] !!!!!
Ρίξτε μια ματιά στο site http://www.relaygames.com/ στην ενότητα CMR3 WORLD CHAMPIONSHIP
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!
-
Αξίζει μια επίσκεψη στο http://www.racing-line.org
...γιατί η διεθνής κόντρα έχει ανάψει!!!!!
-
Μήπως θα πρέπει να γίνει μια επικόλληση ή μετακίνηση αυτού του θέματος στο **ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ** ?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Aρχες του 2003 θα βγει σε pc.Kαι ακόμα περιμένω...
-
Ωραία !!!Μία φορά το στειλα το post τρείς βγήκε!!!!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Aρχες του 2003 θα βγει σε pc.
Kαι ακόμα περιμένω...
Αλήθεια LYBE τί ακριβώς περιμένεις ??
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Αλήθεια LYBE τί ακριβώς περιμένεις ?Να βγει σε PC το Colin McRae Rally 3
-
Εχει βγεί! Δες το αντίστοιχο θέμα στο 'Περί αυτοκίνησης'
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αλήθεια LYBE τί ακριβώς περιμένεις ?
Να βγει σε PC το Colin McRae Rally 3
Εχει βγει...3 cdάκια....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχει βγει...3 cdάκια....Ρε παιδιά θα με τρλάνετε... Σοβαρά μιλάτε, και εγώ που ήμουν?????????????????????????????????????????????
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Εχει βγει...3 cdάκια....
Ρε παιδιά θα με τρλάνετε... Σοβαρά μιλάτε, και εγώ που ήμουν?????????????????????????????????????????????
LYBE,φαινεται πως κοιμασαι τον υπνο του δικαιου
Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια οσοι το εχετε αγορασει το παιχνιδι ποσο εχετε πληρωσει για ολο το πακετο;Σε ενα μαγαζι που ρωτησα μου ειπε πως με μια καλη τιμη φτανει τα 14,5 ευρω,οχι τιποτα αλλο μη μας πιανουν και κοροιδα.
-
Για 3 cd και για τετοιο παιχνιδι καλη τιμη ειναι τα 14,5 ευρω φιλε Φανη!
-
Το PCmagazine το δίνει σε demo version. Έτσι για να το δοκιμάσεις πρίν το πάρεις....
Το παιχνίδι δεν είναι απαιτητικό από θέμα υπολογιστικής ισχύως αν και τα γραφικά είναι πολύ καλά!!!
Προσωπικά δεν μου άρεσε γιατί μοιάζει πολύ ψεύτικος ο χειρισμός του... (αν και μάλλον θα το πάρω )
Όπως έγραψα και παραπάνω ο χειρισμός και οι αντιδράσεις στο WRC2 sto playstation2 μου άρεσε περισσότερο.Περι ορέξεως....
-
Τελος Σεπτεμβριου κυκλοφορει το Νο 04 για PS2 και XBOX,και απο οτι δοαβαζω στα forums θα ειναι καταπληκτικο!Αντε καλα στριψιματα.
-
pira apo to plaisio simera akoustika me ensomatomeno mikrofono.sindesa to mic sti karta ixou kai ta akoustika kai evgala me enan antaptora ena zeugari rca ta opia pigan se ena aiwa enisxiti.apo eki exi ta akoustika o odigos efera kai ena filo mou pou kani kalous xronous kai grapsame 2-3 pistes sigekrimena rentina usa 6 kai alli mia.prepi na po oti to apotelesma ine fantastiko.akous to moter tou focus xoris ta logia tou niky grist kai i foni mou akougete pentakathara ston odigo.ego apo ta akoustika mou akouo to moter kai ti foni mou to idio kai o digos.vevea den pexame ston provoela giati theli olokliiri fasaria gia na ftiaxtei(tha gini malon aurio)alla arkestikame stin kenourgia mou 19' crt mitsubishi diamotron.afou egrpasa ti pista xekinisame na pexoume.i alithia ine oti den ine eukolo prama.prepi na les me akrivia pou ine i kathe strofi giati an xasis mia pane oles meta.afou ti pexame 2 fores ti pista e!!!!!ematha na ti diavazo alan8asta.den xero to olo thema me exi porosi poli agria.kai ego kai o filos mou miname afoni.ine porosi.pou na valoume kai ton provolea aurio anipomono!
-
ΠΟΥ ΝΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ FABIA WRC ........ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΡΩΣΗ..!!!!!ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ????
ΘΑ ΠΕΡΙΜΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ 'ΔΟΥΛΕΙΑ.....!!!ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ FABIAKI ΣΤΟ GARAGE ΚΑΙ ΘΑ PROJECTΑΡΩ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ GAME!!! ΜΕ ΚΑΛΑ ΗΧΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ POWER ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!
-
Παντως το παιχνιδι, περα απο τις αθλιες καμερες, ειναι μεγαλη απογοητευση, δεν το περιμενα να ειναι τοσο τραγικα arcade. Σα να παιζω stargate
-
to pc sindethike me to provolea i endoepikinonia etimi i pistes gramenes.to colin 3 to vlepis stis 100 intses.o dromos fenete telia.idika me ti kamera apo mesa me to tamplo ine pexnidaki kamia sxesi me tin othoni tou pc.ego san sinodigos den mporo na po oti ta pramata itan kai toso eukola.idika sti usa 2 prepi na pis oles ti strofes tin mia meta poli grigora giati ine diadoxikes px:fourketa aristeri se aniforiki dexia se anixti aristeri se anixti dexia se anixti aristeri se petalo dexio ouf!to olo thema mageuei.ine apla porosi..........
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
Παντως το παιχνιδι, περα απο τις αθλιες καμερες, ειναι μεγαλη απογοητευση, δεν το περιμενα να ειναι τοσο τραγικα arcade. Σα να παιζω stargateΣυμφωνώ για τις κάμερες, προσπάθησαν να το κάνουν να φαίνεται σαν τα πλάνα του WRC....και το αποτέλεσμα είναι άθλιο.
Επίσης δεν υπάρχουν οι κλασικές επιλογές όπως single rally έστω δυνατότητες ρυθμίσεων στα stages. Όμως σαν εξομοιωτής οδήγησης είναι τέλειο, καθόλου arcade. Κάνει το 2 να φαίνεται απλό παιχνιδάκι. -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
ΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟ **GREECE **[CMR3 PC]
SUPER FOCUS WRC 02
1.**GHARDHIKI ** 03:24.23
2.**SPERKHIAS ** 02:54.48
3.**RENTINA ** 03:18.74
4.**FOURNA ** 03:04.78
5.KALESMENO 03:18.74
6.**MAKRAKOMI ** 03:48.19
7.**LEFKAS SS **01:25.59ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΔΙΟΡΓΑΝΩNOΥΜΕ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΡΟΥΜΑΔΩΝ CMR3?
GARDIKI: 03:18:98
SPERHIAS: 02:45:43
RENTINA: 03:04:55Λοιπόν να πω κι εγώ χρόνους από Ελλάδα με το ΑΠΛΟ FOCUS WRC02 σε X-BOX
1.**GHARDHIKI ** 03:21.22
2.**SPERKHIAS ** 02:50.90
3.**RENTINA ** 02:59.36 !!!
4.**FOURNA ** 02:55.71
5.KALESMENO 03:18:04
6.**MAKRAKOMI ** 03:42.87Για βάλτε χρόνους
WRC Games