-
Το έπαιξα τόσο σε Xbox, όσο και PS2 και είμαι έτοιμος να αγοράσω Xbox (δεν μπορώ να περιμένω για το PC, άσε που χρειάζομαι και DVD-Player ).
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, με το καλύτερο μοντέλο καταστροφών που έχω δει σε αντίστοιχο παιχνίδι (προφυλακτήρες και λαμαρίνες κρέμονται, τζάμια σπάνε και βέβαια στραβώνουν ψαλίδια και άντε να οδηγήσεις). Πάρα πολύ καλό μοντέλο φυσικής (αν και θεωρώ ότι το Race of Champions έχει καλύτερο), ιδανικό για παιχνίδι με χρήση Gamepad (αναγκαστικά με μικρές παραχωρήσεις ως προς το ρεαλισμό).
Υπάρχουν όμως και τα... ΓΚΡΡΡΡ. Βρε παιδιά της Codemasters ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PEUGEOT??? Εντάξει, και πρωταθλητής ο Colin, και πολύ καλό το Focus, αλλά χωρίς 206WRC άντε να καταλάβεις... WRC!
Για τα γραφικά δε μιλάμε, έμεινα με το στόμα ανοικτό... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Ειδικά τα εφέ φωτισμού και οι γυαλάδες σε λαμαρίνες και τζάμια είναι απίστευτα. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: Στις πίστες της Ελλάδας υπάρχουν ταμπέλες γραμμένες στα Ελληνικά!!!
Για την ώρα έχω παίξει μία δύο πίστες αναγνωριστικές. Ελπίζω στις επόμενες ημέρες να καταφέρω να ολοκληρώσω κανένα πρωταθληματάκι κι επιστρέφω... δημήτριος!
Θέλω, θέλω, θέλω, θέλω...
-
Το έπαιξα τόσο σε Xbox, όσο και PS2 και είμαι έτοιμος να αγοράσω Xbox (δεν μπορώ να περιμένω για το PC, άσε που χρειάζομαι και DVD-Player ).
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, με το καλύτερο μοντέλο καταστροφών που έχω δει σε αντίστοιχο παιχνίδι (προφυλακτήρες και λαμαρίνες κρέμονται, τζάμια σπάνε και βέβαια στραβώνουν ψαλίδια και άντε να οδηγήσεις). Πάρα πολύ καλό μοντέλο φυσικής (αν και θεωρώ ότι το Race of Champions έχει καλύτερο), ιδανικό για παιχνίδι με χρήση Gamepad (αναγκαστικά με μικρές παραχωρήσεις ως προς το ρεαλισμό).
Υπάρχουν όμως και τα... ΓΚΡΡΡΡ. Βρε παιδιά της Codemasters ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PEUGEOT??? Εντάξει, και πρωταθλητής ο Colin, και πολύ καλό το Focus, αλλά χωρίς 206WRC άντε να καταλάβεις... WRC!
Για τα γραφικά δε μιλάμε, έμεινα με το στόμα ανοικτό... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Ειδικά τα εφέ φωτισμού και οι γυαλάδες σε λαμαρίνες και τζάμια είναι απίστευτα. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά: Στις πίστες της Ελλάδας υπάρχουν ταμπέλες γραμμένες στα Ελληνικά!!!
Για την ώρα έχω παίξει μία δύο πίστες αναγνωριστικές. Ελπίζω στις επόμενες ημέρες να καταφέρω να ολοκληρώσω κανένα πρωταθληματάκι κι επιστρέφω... δημήτριος!
-
-
Εντάξει τρομερό παιχνίδι- ο ήχος του Subaru όλα τα λεφτά...αλλά αναλογίσου πως με ΧΒΟΧ δεν έχεις ούτε Gran Turismo 3 A-spec, ούτε concept όπως ούτε WRC II Extreme που λένε οτι θα προκαλέσει το CMR3 σε πάρα πολλά πράγματα, έχοντας τις προδιαγραφές να νικήσει.
Α, άκουσα πως κάπου-κάπως υπάρχει τσιπάκι για ΧΒΟΧ, που το μετατρέπει σε κανονικό PC! Αφού έχει μνήμη-σκληρο-επεξεργαστή-κάρτα γραφικών-DVD είναι το ποιό οικονομικό και ταυτόχρονα αξιοπρεπές μηχάνημα της αγοράς!!!
Αποφάσισε, αλλά σκέψου καλά ποιο θα πάρεις!
-
Ναι,πράγματι το WRC 2 νίκησε!!!!!PS 2 rulezzzzz!Καλό το X Box σαν κονσόλα αλλά τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για PS 2 είναι αλλού!Μόνο για το GT 3 αξίζει να πάρεις PS 2,πόσο μάλλον και για όλα τα άλλα!
-
Exete dikio xwris Peugeot 206 WRC kai sto Championship mono me Ford Focus.
De tha to agorasw to paixnidi gi' autous tous duo vasikous logous.
-
Re seis pote vgainei se PC????
-
Aρχες του 2003 θα βγει σε pc.
-
Για κοιτάξτε ποιος φορουμάς είναι στην 25η θέση της κατάταξης στο ΜακΡέι 3!!!
http://www.racing-line.org/calcRatings.php?Game=CM3
Μπράβο Γιάννη, και εις ανώτερα!!!
-
Αν και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό σε Play Sτation και Χ-box δεν το έχω δει ούτε το έχω παίξει γιατί είμαι κάτωχος PC και μόνο. Όμως απ'ότι βλέπω προς το παρόν δεν κυκλοφορεί σσε PC.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Aρχες του 2003 θα βγει σε pc.Εγώ ξέρω για τον Μάιο!
-
Ειναι καταπληκτικο παιχνιδι οσο αφορα το handling τα γραφικα και τισ challenging πιστες αλλα υστερει σε modes.Επισης στο πρωταθλημα παιζεις μονο με focus (υπαρχει ενας κωδικος που μπαινει και εχεις 30% περισσοτερη δυναμη στο focus οποιος ενδιαφερεται μπορω νατου πως μπαινει)Οσον αφορα το WRC2 εμενα δεν μου αρεσει καθολου μου θυμιζει πολυ το Νο 1.Τελος διαβασα οτι ετοιμαζουν το Νο 4 προς τατελη του χρονου. ΥΓ.Η Ελλαδα δεν μοιζει πολυ με την πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Εγώ ξέρω για τον Μάιο!
Νεότερες πληροφορίες μιλούν για Ιούνιο... Τουλάχιστον κάτι θα έχει σχέση με το σήμερα - η φωνή του Nicky Grist όπως την ακούμε πια από τις αναλύσεις του για τις ειδικές!
-
Παιδια το εχω για playstation και εχω κερδισει :Metro,Lancia 037,
Citroen 2CV και αλλα οχι τοσο καταπληκτικα ομως!!! -
EXEI TA KAΛHTEPA XAPAKTHPIΣTIKA OΔHΓHΣHΣ TO EXΩ ΣE PS2 KAI OΛA TA XPHMATA EINAI ME TIMONIEPA USB THΣ LOGITECH AΠIΣTEYTH ΠPOΣOMOIOΣH KATAΛABAINEIΣ ΠOY EINAI OI POΔEΣ ΣOY TH EΔAΦOΣ ΠATAEI ΣE ΣXEΣEI ME TO V RALLY AΛΛO ΠPAΓMA TO WRC2 ΘA TO NOIKIAΣΩ KAI ΘA ΣAΣ ΠΩ
-
Ο χρήστης gpap100 έγραψε:
EXEI TA KAΛHTEPA XAPAKTHPIΣTIKA OΔHΓHΣHΣ TO EXΩ ΣE PS2 KAI OΛA TA XPHMATA EINAI ME TIMONIEPA USB THΣ LOGITECH AΠIΣTEYTH ΠPOΣOMOIOΣH KATAΛABAINEIΣ ΠOY EINAI OI POΔEΣ ΣOY TH EΔAΦOΣ ΠATAEI ΣE ΣXEΣEI ME TO V RALLY AΛΛO ΠPAΓMA TO WRC2 ΘA TO NOIKIAΣΩ KAI ΘA ΣAΣ ΠΩTO WRC2 EXTREME ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΚΙΟΣΚΙ ΤΗΣ SONY ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΡΑΛΛΥ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ GAMEPLAY ΤΟΥ McRAE 3 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!
-
i codemasters lei oti tha vgi iounio gia pc.tora an ine dvd den xero.to kovo gia 1 i 2 cd-rom
-
Παιδες επειδη ειμαι κατοχος τουλαχιστον 50 παιχνιδιων σε p/c με αμαξια (γιαυτο και 26:35 στο 206WRC(χωρις κολπακια )) απο τα πιο καλα μεχρι τα πιο ασχετα θα εκφερω τη γνωμη μου!!
Καταρχας για μενα το Vrally ειναι απο τα πιο απαραδεκτα παιχνιδια!!
Εγω εχω να προτεινω το Rally Championship (εχει απεξω ενα κιτρινο Ibiza)
καθως και το STCC2(ειναι touring με πιστες στη σουηδια,γιαυτο σας λεω τρελλαμενος αλλα και ψαγμενος)που ειναι το πιο κοντινο παιχνιδι στη πραγματικοτητα που εχω πεξει!Πραγματικα ομως ειναι απιστευτα δυσκολο!!
Τα αμαξια συμπεριφερονται σαν μπροστοκινιτα π.χ. alfa 156 GTA και σαν πισωκινιτα π.χ BMW 3? 320 μαλλον δε θυμαμαι!!!
Ο ρεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!!! -
Εγώ πρώτη φορά (και τελευταία) το έπαιξα ατην AUTO-EXELIXIS στο stand με το PS2...και ψαρώθηκα...Ασχετο αν μου την βίδωσε η κ**οτιμονιέρα...
Περιμένω την έκδοση για PC ου ακούστηκε για αρχές Ιουνίου...
Είδωμεν... -
gia na sas anapsw ta aimata ligo akoma pigente sto parakatw link na deite
http://www.codemasters.com/colinmcraera ... ally04.php
WRC Games