-
Εμένα πάλι θα μου κακοφανεί ακόμα περισσότερο αν έρθει ως βασικός
χορηγός στην ομάδα το ποτό Jonny Walker (όπως ακούγεται).
Να φύγουμε από τα τσιγάρα, όχι όμως να πάμε και στα ποτά! -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Να φύγουμε από τα τσιγάρα, όχι όμως να πάμε και στα ποτά!Δυστυχως στις μερες μας,εκει υπαρχουν τα πολλα λεφτα....
-
Και επίσημα ο Coulthard στη Red Bull Racing με συμβόλαιο ενός έτους
για το 2005! Σώθηκε ο Σκοτσέζος! -
Και επίσημα ο Coulthard στη Red Bull Racing με συμβόλαιο ενός έτους
για το 2005! Σώθηκε ο Σκοτσέζος!Kαι το 2006,στην DubaiF1.....!!!
-
Να φύγουμε από τα τσιγάρα, όχι όμως να πάμε και στα ποτά!Εμένα πάλι το συγκεκριμένο θέμα δεν με απασχολεί. Ούτε το τσιγάρο ούτε το ποτό πρόκειται να αρχίσω εξαιτίας οποιασδήποτε χορηγίας. Άλλο είναι το φλέγον θέμα
Θα αλλάξει ο χρωματισμός των μονοθεσίων και αν ναι πώς; -
Λογικά θα γίνει λίγο πιο.... κόκκινο.... χίκ!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Θα αλλάξει ο χρωματισμός των μονοθεσίων και αν ναι πώς;
Και εμενα,αυτο ειναι που με απασχολει περισσοτερο...
Οσο και να το κανουμε απο το '97 ειχαμε συνηθισει την McLaren σε εναν συγκεκριμενο συνδυασμο χρωματων. -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Θα αλλάξει ο χρωματισμός των μονοθεσίων και αν ναι πώς;
Και εμενα,αυτο ειναι που με απασχολει περισσοτερο...
Οσο και να το κανουμε απο το '97 ειχαμε συνηθισει την McLaren σε εναν συγκεκριμενο συνδυασμο χρωματων.Ω, ρε μάγκες, το ότι θα αλλάξει είναι κάτι το λογικό και σίγουρο. Τώρα που λέτε από '97 είναι τα χρώματα αυτά... δηλαδή τι να πουν για τα χρόνια πριν το 1997 τα χρώματα για την διάρκεια...
Και στην τελική όπως λέει ο Fox, PAPAYA ORANGE
Fire_Bro
-
Πάντως η πιο ενδιαφέρουσα 'είδηση' για την McLaren, αν και η ομάδα την διέψευσε κατηγορηματικά, είναι ότι τρίτος οδηγός θα είναι ο ... Mika Hakkinen
Παρά τη διάψευση οι φήμες εντείνονται. Λέτε; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πάντως η πιο ενδιαφέρουσα 'είδηση' για την McLaren, αν και η ομάδα την διέψευσε κατηγορηματικά, είναι ότι τρίτος οδηγός θα είναι ο ... Mika Hakkinen
Παρά τη διάψευση οι φήμες εντείνονται. Λέτε;Σε καμία περίπτωση.
Fire_Bro
-
Another red car on the track
Mercedes starts next season with new sponsor: Whisky-Gigant Johnnie Walker. Mega deal- with 53 million euro per year the second largest sum, which is paid in the formula 1 (Marlboro Ferrari sponsor- 83 million).Fans are concerned: will the silver arrow die?
The new sponsor has also all rights at the design. Till now West had the main part, but ''Tobacco Imperial'' steps out 2006. because tobacco advertising is banned in EU.Mercedes Insider: ''The plan is already being drawn. That would be terrible for tradition. But in the final result it counts who pays.'
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Παναγια μου,θα ξερασωωωωω......
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ελεεινό....
-
Στις 8/1/05 η ΤΟΥΟΤΑ θα παρουσιασει τη νεα TF105,στην πιστα του Montmelo.
-
Ταξιδι ''Αστραπη'',εκανε σημερα στην χωρα μας,ο αγωνιστικος διευθυντης της Michelin Pierre Dupasquier,οπου ηταν προσκεκλημενος της Michelin Eλλαδος!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=7062&race_id=0 -
Ελεεινό....
... και τρισάθλιο
sakiss που το βρήκες αυτό το σχέδιο; Πάντως το τελικό ελπίζω να έχει αρκετές διαφορές. -
Ψυχραιμια, απλη, κακογουστη φωτοσοπια ειναι
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Another red car on the track
Mercedes starts next season with new sponsor:McLaren denied on Tuesday that they could start the Formula One season in March without tobacco sponsor West.
'West continue to be the team's title partners and they will be on our car for the Australian Grand Prix,' a team spokesperson said.
Πάντως όλοι οι οπαδοί της McLaren αντί να ασχολούντε με το πως θα είναι το μονοθέσιο από πλευρά απόδοσης, ασχολούντε με τα χρώματα και πόσο κόκκινο θα έχει ή πόσο δεν θα έχει. Όταν είχε τα κόκκινα της Marlboro για ΤΟΣΑ χρόνια ήταν όλα OK (και πρωταθλήματα και όλα), απλά τότε η Ferrari ήαν στα 'πέτρινα χρόνια', ενώ τώρα που παίρνει το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο έχει δημιουργήσει κάποιο σχετικό 'κόμπλεξ' και δεν μπορούν να αποδεχτούν αυτή την αλλαγή (προς το κόκκινο)
Ήρεμα ρε μάγκες, μπορεί να βάλουν το 'Black Label' και να τα βρείτε μια χαρά'
Fire_Bro
-
Ωπα φιλε FireBro,κουλαρε λιγακι......
Την παρουσα χρονικη στιγμη εμεις οι φιλοι της McLaren οπως λες,δεν εχουμε τη δυνατοτητα να κρινουμε την ΜΡ4-20,απο πλευρα αποδοσης γιατι πολυ απλα δεν εχει ''πατησει'' ακομα πιστα....
Λοιπον οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη,να εισαι σιγουρος πως το πρωτο απ'ολα που θα μας ενδιαφερει ειναι η αποδοση που θα εχει και τι χρονους θα γραψει εντος πιστας,και δευτερευοντα λογο θα εχει η εξωτερικη εμφανιση....να εισαι σιγουρος γι'αυτο! -
Εγώ δεν είπα να κρίνουμε την MP4/20. Απλά παρατηρώ πως όλοι τώρα περισσότερο ανησυχούν για το τι χρώματα θα έχει στο μέλλον παρα να λένε **'τι θα γίνει θα είναι καλό το μονοθέσιο;' ** 'θα βρούμε αξιοπιστία;' , κάτι τέτοιο στην τελική. Και πίστα να πατήσει η MP4/20 πάλι συμπέρασμα δεν πρόκειται να βγάλουμε (ειδικά φέτος για όλες τις ομάδες) και γενίκα για την McLaren που στα pre-season πάντα μια χαρά, όλα ΟΚ, και οταν πατάει στην πίστα της Μελβούρνης τα τελευταία χρόνια, απογοητεύει.
Fire_Bro
Formula 1 - Διάφορα νέα