-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Καλα θα μας τρελανεις μου φαινεται πρωινιατικα.
- Στους δύο πρώτους αγώνες ο Montoya ήταν καλύτερος.
Αυστραλια: Ο Κιμι κανει χοντρο λαθος στα 2α επισημα και παλι καταληγει 1 θεση πισω απο τον JPM. Στον αγωνα κολλαει στην εκκινηση ξεκινα απο το pitlane και παλι τερματιζει 4 δευτερα πισω του, με το Montoya να κοβει βολτες εκτος πιστας. Ταχυτερος γυρος απο τους δυο: KR -0.1s
Μαλαισια: qf: ΚR 0.5s ταχυτερος. Race: Ο KR και κανει ολοκληρο γυρο χωρις λαστιχο και εξτρα pitstop. Ταχυτερος γυρος: KR -1.1s.
- Σε Bahrain και Άγιο Μαρίνο που δεν έτρεξε λόγω σπασμένου ώμου ο Montoya του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen... έεετσι...
έεετσι ετσι...
- Γυρνάει που λέτε o Montoya στην Barcelona και αφού έχει χάσει μια μεγάλη εξέλιξη του μονοθεσίου, ξεκινάει και πρώτος στα δοκιμαστικά. Το ότι έτρεχε με ενέσεις να μην το αναφέρω καθόλου, δεν μετράει καθοοοοόλου...
Βαρκελωνη: 1α δοκιμαστικα: Ξεκιναει ο Κιμι 4ος, βγαινει τελειως εκτος πιστας και σχεδον παιρνει pole. JPM: +1.2s και κλαιγεται που βγηκε 1ος στην πιστα. 2α δοκιμαστικα: Ο JPM δε βγαινει πια 1ος αλλα χανει ακομα 0.8s. Αγωνας: Ο JPM κανει τετακε, μετα δεν μπορει να προσπερασει το Massa για 20 γυρους. Το αμαξι εν τω μεταξυ ειναι σε αλλη κλαση σε αυτη την πιστα. Τελικα τρωει γυρο απο τον Κιμι. Στο τελος κλαιγεται και για τον ωμο του ενω πριν τον αγωνα ολα μελι-γαλα.
- Στο Monaco πάλι με ενέσεις τρώει την ποινή και ξεκινάει με τους τελευταίους, και είδατε μέχρι που έφτασε στον αγώνα... Παααααάλι του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen...
Ο Montoya κανει εξυπναδα και τρωει ποινη. Στον αγωνα οι Renault και Toyota διαλυουν τα λαστιχα τους και παιρνει βαθμο. Μπραβο του. Το αμαξι παλι ειναι σε αλλη κλαση. Ταχυτερος γυρος: KR -1.5s απο Montoya.
- Στο Nurbrurgring πρέπει να σου ζητήσουμε συγγνώμη που έκανε καλή εκκίνηση και τον πέτυχε ο Webber στο τέλος της ευθείας και έπεσε στους τελευταίους. Φέρε τα σώβρακα μου πίσω Raikkoneeeeeeeen...
Δοκιμαστικα: JPM +0.8 απο Κιμι. Στην εκκινηση ο ατυχεστατος και συμπαθεστατος Monty πεφτει στους τελευταιους. Μαζι του ομως πεφτουν τελευταιοι οι Webber, MS, Trulli, Fisichella, Sato... Για την ακριβεια ο DC καταληγει 4ος και ο Monteiro 10os Γω την ατυχια μου γω!!! Τελικα ο Κιμι σερνεται στο τελος οπως ολοι ξερουμε και παλι ο Monty τερματιζει 1 λεπτο πισω. Ταχυτερος γυρος: KR -0.9 απο Montoya. Γιατι ρε γμτ αφου το αμαξι και παλι πεταει! Μαλλον οικονομια δυναμεων θα εκανε
- Στον Canada.... ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥ RAIKKONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Ανελπιστα ο JPM ειναι εφαμιλλος του Κιμι σε δοκιμες και αγωνα. Στον αγωνα ειναι λιγα δευτερα εμπρος του, η ομαδα μαγειρευει το αποτελεσμα, μετα αυτος κανει και την πατατα του. Παρομοιος ρυθμος και απο τους δυο, μπραβο στον Κολομβιανο. Ταχυτερος γυρος: KR -0.2 απο JPM πριν αυτος εγκαταλειψει.
- Indy: -
7.5 Γαλλια (το ξεχασαμε ε?): Δοκιμαστικα: JPM +0.9s απο Κιμι. Μια αιωνιοτητα και μια μερα με ιδια παλι στρατηγικη. Ο Κιμι εχει κινητηρα και πεφτει 13ος. Αγωνας: Απιστευτο. μεχρι το 1ο pitstop εχει περασει με καποιο μαγικο και ανεπαναληπτο τροπο το Montoya. Και εγω που νομιζα οτι μονο ο Σουμαχερ ξερει τετοια μαγικα. Ο JPM ειναι παλι εκτος ρυθμου και τελικα εγκαταλειπει. Στο τελος λεει οτι ισως τα λαστιχα του να κραταγαν καλυτερα στο τελος. Ταχυτερος γυρος: KR -0.2s απο JPM.
- Silverstone:
Δοκιμαστικα: Ο Κιμι αρκετα φορτωμενος κανει απιστευτο γυρο και σχεδον κερδιζει pole. Εχει παλι κινητηρα και ξεκινα 12ος. JPM +0.5s. Αγωνας: Ο Κιμι καλυπτει συνολικα 15 δευτερα σε 30 γυρους απο το Montoya εχοντας 20 γυρους πισω απο το Σουμαχερ. Η McLaren ειναι παλι σε αλλη κλαση, γυρω στα 0.5s το γυρο, αλλα ο Juan παλι με τα χιλια ζορια κερδιζει. Στο τελος μερικοι πανηγυριζουν και κανουν post φωτογραφιες θριαμβου.
α) Καθοοοοοοόλου άτυχος ο Montoya φέτος. Μόνο ο Raikkonen.
Ατυχιες ειχαν και οι δυο, μαλλον περισσοτερες ο Κιμι, που ομως δεν αφηνουν αμφιβολια για το ποιος πεταει και ποιος σερνεται, συμφωνα με τις παραπανω επιδοσεις τους.
β) Δεν διαφωνώ πως όταν βελτιώθηκε η McLaren και ήταν αξιόπιστη ο Raikkonen πήγαινε διαβολεμένα.
Διαβολεμενα σημαινει μακραν ανωτερος απο τον teammate του? Νομιζω?Αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτο.
γ) Βλέπε και καναν αγώνα για να δεις τι γίνεται. Μην κοιτάς μόνο την βαθμολογία για να βγάλεις συμπεράσματα. Για το καλό του το λέω ώστε το επόμενο post σου να μην είναι το 'O Irvine πηρε τα σώβρακα του Schumacher το 1999'
Καλα εισαι και τελειως βλακας. Συγνωμη κυριοι moderators με το συμπαθειο αλλα μου λεει να δω κανεναν αγωνα και οχι μονο βαθμολογιες λες και ειμαι κανενα παιδακι... Αφηστε που μου εφαγε μιση μερα να του εξηγω τα αυτονοητα απαντωντας στις εξυπναδες του
-
Εγώ δεν προσπαθώ να φανώ κακός λέγοντας κλαιγεται ο ένας ή κλαίγεται ο άλλος. Εσυ αν θες να κάνεις τον Montoya έτσι κάντο.
-
Έκατσες και έγραψες τα review των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Πίστεω θα κατάλαβες πως δεν ήταν στα ίσα. Όπως απάντησα και στον angel.
-
Έκατσες και τα έγραψες μαζί αλλά δεν βλέπω τι έγραψα εγω λάθος. Τίποτα.
-
Απλά τα γράφεις για να βγάλεις την κακία σου για τον Montoya. Τα σχόλια σου είναι καθαρά υποκειμενικά.
Τι 1, 2, 3 και 13 μου λες τωρα?
Αν αυτο που σου εμεινε απο το post μου ειναι οτι κλαιγεται ο JPM τι να πω. Απλα δινω εμφαση οτι οταν τον τρωει πουλα συχνα δικαιολογιες ενω ο Κιμι με ολη την γκαντεμια του το βουλωνει. Αλλα αν θες το παιρνω πισω, δεν ηταν αυτη η κεντρικη ιδεα.
Ναι εκατσα και εγραψα τα reviews. Εσυ μας λες τωρα οτι πανω απο μιση χρονια δεν αρκει να μας δωσει εικονα για το ποιος υπερισχυει. Επειδη και καλα τις μισες φορες καποιος ξεκινησε τελευταιος. Και μας λες και απο πανω οτι βλεπουμε μονο βαθμολογιες και οχι αγωνες. Εχουν γραψει οι δυο τους εκατονταδες γυρους σε δοκιμαστικα και αγωνες και δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.
Το μονο λαθος που εγραψες ειναι οτι στους δύο πρώτους αγώνες ο Montoya ήταν καλύτερος. Α, και παρελειψες και το Γαλλικο GP. Τιποτε αλλο. Αλλα μετα παρουσιασες τους αγωνες οπως σε συμφερει. Με παρωπιδες οπως ο ιδιος λες για αλλους. Εγω σου ειπα πως εγιναν τα πραγματα. Ουτε εγω εχω καπου λαθος. Απλα τα δικα μου λογω λεπτομερειας αποδεικνυουν περισσοτερα απο τα δικα σου.
Για το οτι ο Κιμι εχει παρει τα σωβρακα του JPM μιλανε οι γυροι τους. Και εννοω οι γυροι κατ'αρχας σε δοκιμαστικα, οπου ολοι τρεχουν επι ισοις οροις, εκτος αν αρχισεις τα δικα σου οτι ο Montoya δυο φορες ξεκινησε 1ος και κατι εγινε, λες και ο Κιμι αλλες φορες δεν ξεκιναγε νωρις. Αλλα κυριως στον αγωνα, οπου το δειγμα ειναι μεγαλυτερο, και το πραγμα φωναζει οτι ο JPM συνολικα κινειται σε σαφως αργοτερο ρυθμο. Κοιτα λιγακι τα νουμερα -και δεν εννοω τους βαθμους Κοιτα πως ο Κιμι ειναι παντα ταχυτερος στα επισημα, πως παντα γραφει ταχυτερο γυρο απο τον Κολομβιανο στον αγωνα, και τον τροπο που καταφερνει να του ανοιγει/κλεινει διαφορες. Αν αυτα δε σου αρκουν τι να πω, sorry αλλα δε μπορω να στους βαλω διπλα-διπλα να τρεξουν υπερειδικη.
Τον Κιμι τον θαυμαζω αλλα δεν τον υποστηριζω. Οπως και δεν αντιπαθω το Montoya. Μαλιστα συχνα γουσταρω τον τσαμπουκα του. Ειπα πριν μακαρι να τα παει καλυτερα. Δεν εχω λογο να ειμαι υποκειμενικος. Απλα μου τη δινει να ακουω παραμυθια.
-
Βρε παιδια, δεν ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος οχι, αλλα ολα ειναι ρευστα και να σας παρακαλεσω να σταματησετε γιατι δεν οδηγει πουθενα οταν κανενας δεν βαζει νερο στο κρασι του.
Εξαλλου εδω δεν ειναι και το καταλληλο thread. -
Μα δεν διαφωνώ πως ο Ραικκονεν είναι πολύ γρήγορος. Τώρα εσυ αν είσαι μηδενιστής και το πηγαίνεις στο ότι του παίρνει τα σώβρακα...
π.χ. το ότι έσπασε τον ώμο του και όταν γύρισε έτρεχε με ενέσεις δεν σε νοιαζει. Βάζεις τα ίδια κριτήρια πάντα.
Όσο για του πρώτους αγώνες ο Montoya τα πήγε καλύτερα.
Για παράδειγμα στην Αυστραλία... κάνει λάθος ο Raikkonen στα δοκιμαστικά και βγαίνει λίγο εκτός πίστας και χάνει χρόνο και στον αγώνα κάνει το λάθος και σβήνει τον κινητήρα. ΟΚ σύνέχισε να λες πως τα πήγε καλύτερα ο Raikkonen από τον Montoya.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Βασικα σας εχει βαρεθει η ψυχη μου. Θελετε να γραφετε σεντονια για τα αυτονοητα, κανενα προβλημα. Αλλα βρισιδια και τσαμπουκαδες κομμενα. Αλλιως θα πεσει ban και στους δυο ανεξαρτητως κανονισμου ή οτιδηποτε. Το φορουμ αυτο τυγχανει αν ειναι των 4Τ, οχι παιδικος σταθμος ή το IRC, κατανοητο;moderator
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, μου έχουν γίνει τα @@@@ ομελέτα. ΕΛΕΟΣ
αν και για μένα κορυφαίος οδηγός, θεός πες το, ήταν ο Σέννα, και ο Κίμι δεν με έχει πείσει πως είναι σε αυτό το επίπεδο. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Για επίπεδο Σουμάχερ, ναι, θα το έλεγα!!)
George μην ανάβεις φωτιές, αν θες πάμε σε άλλο thread να τσακωθούμε
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, μου έχουν γίνει τα @@@@ ομελέτα. ΕΛΕΟΣΣτα @@@@@@@@@@ μου.
-
McLaren are planning to bring an earlier than expected end to their sponsorship deal with tobacco company West, Autosport-Atlas has learned.
The change is due to take place after Friday practice for the Hungarian Grand Prix.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, μου έχουν γίνει τα @@@@ ομελέτα. ΕΛΕΟΣ -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, μου έχουν γίνει τα @@@@ ομελέτα. ΕΛΕΟΣ
Στα @@@@@@@@@@ μου.
Συνηθως αυτα που εννοεις οτι εγιναν ομελετα συμβολιζονται ετσι @@
Αν βαλεις @@@@ τοτε μαλλον προκειται για 2 ζευγη απο @@
Αν βαλεις @@@@@@@@@@ τοτε μιλαμε για 5 ζευγη, δηλαδη τρελ αντριλα.
-
Τι Γκλέτσος, Ζαγοράκης και GeorgeTabs μου λες τώρα...
Αυτός τους έχω για να μου φέρνουν τσίχλες...
-
Στα @@@@@@@@@@ μου.
Συνηθως αυτα που εννοεις οτι εγιναν ομελετα συμβολιζονται ετσι @@
Αν βαλεις @@@@ τοτε μαλλον προκειται για 2 ζευγη απο @@
Αν βαλεις @@@@@@@@@@ τοτε μιλαμε για 5 ζευγη, δηλαδη τρελ αντριλα.
Τί να κάνουμε...βλέπεις ευτυχώς δεν έχω μετατραπεί σε internetfreak.
Όσο για την αντρίλλλλα δεν θα διαφωνήσω
-
Βασικα σας εχει βαρεθει η ψυχη μου. Θελετε να γραφετε σεντονια για τα αυτονοητα, κανενα προβλημα. Αλλα βρισιδια και τσαμπουκαδες κομμενα. Αλλιως θα πεσει ban και στους δυο ανεξαρτητως κανονισμου ή οτιδηποτε. Το φορουμ αυτο τυγχανει αν ειναι των 4Τ, οχι παιδικος σταθμος ή το IRC, κατανοητο;moderator
Συγνώμη για το άσχετο, απλώς επειδή αναφέρθηκε το IRC, να αναφέρω ότι ο 'κύριος' έχει ήδη αποβληθεί από το αντίστοιχο κανάλι στο GRnet...
-
Τί να κάνουμε...βλέπεις ευτυχώς δεν έχω μετατραπεί σε internetfreak
...ώστε να ξέρω όλους τους συμβολισμούς. Απλά το αναφέρω ώστε να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Συγνώμη για το άσχετο, απλώς επειδή αναφέρθηκε το IRC, να αναφέρω ότι ο 'κύριος' έχει ήδη αποβληθεί από το αντίστοιχο κανάλι στο GRnet...
Ο Καιρός Γαρ Εγγύς...
-
Ακόμη ένα thread 'down the drain' εξαιτίας του παλληκαριού. Απορώ πλέον τι βίσμα έχει στο forum και δεν τρώει ban μετά από τόσες προσβολές σε τόσα μέλη. Αντί για 'fire' μπορεί κάλλιστα να βάλει 'flame' στο nickname του.
-
FIA Cancels Indianapolis Verdict
The seven Michelin Formula One teams have been officially exonerated of blame for refusing to race at the United States Grand Prix.
-
Monaco derives its name from the nearby Greek colony, Monoikos, founded in the 6th century BC by the Phoceans. According to an ancient myth, Hercules passed through the Monaco area. A temple was constructed there by Phoceans, the temple of Hercules Monoikos (Μόνοικος means single house or single temple).
Το μυαλο μου είναι σαν μικρού παιδιού... χμμμ... σφουγγάρι δηλαδή, κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο
Που είναι η πιπίλα μουυυ...;
-
Που είναι η πιπίλα μουυυ...;Αυτό αναρωτιόμαστε και μεις τόσο καιρό..
-
**Briatore to Make Movie Debut **
Renault's managing director Flavio Briatore will make his debut as an actor when he makes a cameo appearance in an Italian movie.
The flamboyant Italian will play himself in an Italian film titled Costa Smeralda (Emerald Coast), which will be shot around his Billionaire nightclub in Sardinia.
'I will play a part I know already: that of Flavio Briatore, aiming for the excesses, obviously. I'm laughing already,' the Italian told Gazzetta dello Sport.
Μπράβο του! Τον θαυμάζω. Σου λέει εξασφαλισμένα τα έχω και και τα δύο πρωταθλήματα ας κάνω και κάτι διαφορετικό τώρα...
Fire_Broοο σουτ... μην ανάβεις φωτιές τώρα...
-
Τι Γκλέτσος, Ζαγοράκης και GeorgeTabs μου λες τώρα...Αυτός τους έχω για να μου φέρνουν τσίχλες...
Το ότι δεν την παλεύεις ούτε με σφαίρες είναι γνωστό τοις πάσει.
Το παραπάνω που κολλάει με το προηγούμενο θέμα;
-
????
-
Williams are expected to announce a one-year deal with Cosworth for engine supply in 2006, Autosport-Atlas has learned.
The Grove-based team, who will lose engine partner BMW at the end of this season, will race with the Cosworth V8 engines in 2006 but are expected to link up with Toyota in 2007.
Formula 1 - Διάφορα νέα