-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μην κοιτάς μόνο την βαθμολογία για να βγάλεις συμπεράσματα. Για το καλό του το λέω ώστε το επόμενο post σου να μην είναι το 'O Irvine πηρε τα σώβρακα του Schumacher το 1999' -
π.χ. Όταν εγώ λέω πως ο Albers είναι εξωγήινος το λέω για πλάκα ενω εσείς το λέτε και το πιστεύετε.
Δηλαδη ο πρωτοπορος της βαθμολογια λεει:'ειμαι περηφανος που αντιμετοπιζω εναν 'αλλο''.Δε ειναι αρκετο για να γραφτει στο Formula1-Diafora nea?
Πόσοι και για ποιους έχουν πει ο ένας για τον άλλον. Βεβαια εσυ για τον Raikkonen είπαν κι έτσι όπως είσαι αντικειμενικός και με πολύχρωμα γυαλιά δεν κάβλωσες καθόλου.
Αν έλεγε ο Alonso πως ο Schumacher είναι ο καλύτερος οδηγός στο grid θα το έκανες post; ΟΧΙ, θα προσπαθούσες να βρεις τρόπους και να κάνεις ένα post όπου να υποστηρίζεις το αντίθετο όπου είναι σημαντικο... για σένα.Aυτα λες εσυ.Ναι θα το εκανα ποστ οπως και πολλα αλλα που δεν αφορουν το Raikkonen.Mιλας και εσυ για αντικειμενικοτητα ρε καμενε που προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα(βλεπε προηγουμενο ποστ).Που ξαφνικα πηρα νικη ο Monty,καυλωσες,και αρχισες και να ψηφιζεις και σωστα και να σχολιαζεις......Το οτι ο KIMI ειναι ο πιο ατυχος οδηγος στο Grid δε το περιλαμβανεις στην αντικειμενικοτατη συγκριση σου.Μελβουρνη εσβησε κινητηρας.μαλαισια πηγαινε για βαθρο και εσκασε το ελαστικο,ιμολα εγκατελειψε απο πρωτη θεση απο συστημα διευθυνσης,ισπανια προβληματα με κινητηρα ευτυχως δεν κοστισαν,στην ευρωπη εγκατελειψε απο πρωτος 8 στροφες πριν το τελος,καναδα τον τραβαγε το τιμονι αριστερα,στην αμερικη δεν ετρεξαν ενω ξεκινουσε 2 πισω απο τρουλι με αλονσο 5(?),γαλλια εσκασε κινητηρας την παρασκευη,αγγλια το σαββατο.Και παρολα αυτα ειναι ακομα μεσα στο πρωταθλημα και εσυ αντε δικαιολογα τα αδικαιολογητα
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Οτι και να λεμε ο ανθρωπος για μενα ετσι οπως οδηγαει ειναι θεος. Ανωτερος απο τους teammate του, ταχυτατος απο τον 1ο γυρο, ικανος με κατωτερο μονοθεσιο, τρομακτικος με ανωτερο μονοθεσιο, ακομα και αγνοια κινδυνου εχει δειξει καποιες φορες. Ας ελπισουμε να εχει το μονοθεσιο και την τυχη να μη μεινει χωρις πρωταθλημα.Συμφωνα σε αυτα(φαινεται αλλωστε.. )
ελαχιστα λαθη
Διαφωνω εδω...... Το μονο ελλατωμα νομιζω ειναι οτι κανει αρκετα λαθη ακομη
-
Τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Τα πραγματα μιλανε απο μονα τους. Ο Kimi μεχρι στιγμης εχει μετα συγχωρησεως παρει τα σωβρακα του Juan Pablo.
Edit: Θα πηγε για υπνο για να μην απανταει...
Ποιος Κίμι, το ΤΕΝΙΣ του πήρε τα σώβρακα!!!
Εγω περιμενα με ενδιαφερον τη φετινη χρονια για κοντρες μεταξυ δυο εντυπωσιακων πιλοτων με διαφορετικα στυλ. Τετοιες κοντρες δεν εχουμε δει. Δε νομιζω αν καποιος ασχολειται να αμφιβαλλει ακομα ποιος ειναι ο καλυτερος απο τους δυο.
Για το τεννις που λες το δεχομαι, αλλα η επιστροφη του εγινε αρχες Μαιου και οπου να'ναι φευγει ο Ιουλιος. Και ο ιδιος και η ομαδα απο τοτε ελεγαν οτι ειναι μια χαρα. Αλλα αυτο γνωμη μου ειναι, δεν μπορω να ειμαι και απολυτος. Ευχομαι παντως να γυρισει ο τροχος και να δειξει ενα καλυτερο προσωπο. Το Hockenheim του παει οποτε να δουμε.
Κι εγώ περίμενα και περιμένω κόντρες, αλλά όχι με το καλημέρα, όχι μόλις φόρεσε τα ασημί να βγάλει και όλη την απόδοσή του...
Η επιστροφή του Έγινε αρχές Μαΐου, και από τότε έχει κερδίσει έναν αγώνα, θα είχε κερδίσει άλλον ένα που η ομάδα του έκανε δώρο στον Κίμι...
Μάλιστα τότε θα είχε δύο νίκες ο Κίμι, δύο και ο νεόφερτος στην ομάδα Μοντόγια!!!
Δε λέω πως είναι καλύτερος από τον Κίμι, δεν το πιστεύω άλλωστε. Απλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους όσο έδειξε η φετινή χρονιά στα νούμερα.Το είπα αστειευόμενος, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα: ΤΟ ΤΕΝΙΣ τον έφαγε!!!
4 πόντοι του ΝτεΛαΡόζα και 6 από τον Βούρτς, πόντοι που θα είχε πάρει και εκείνος λογικά, και πιθανότατα θα είχε και παραπάνω, αφού όλοι αναγνωρίζουν πως είναι πιο αποτελεσματικός από αυτούς (αλλιώς αυτός θα ήταν δοκιμαστής και εκείνοι πιλότοι... )
Έμεινε πίσω στο να δεθεί στην ομάδα, αγχώθηκε, έπεσε πολύ πίσω σωματικά, δεν ήταν να εξελίξει το μονοθέσιο στα μέτρα του και παρόλα αυτά δείχνει άριστα στοιχεία ήδη!
Δηλαδή αν δεν είχε τον τραυματισμό θα ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικός!!Και υπενθυμίζω! Για μένα και πάλι δεν θα ήταν σαν τον Κίμι. Όμως γερές μάχες κατα περιπτώσεις θα βλέπαμε άφθονες!!
Πάντως ποιός πιστεύει πως αν ο Κίμι πήγαινε στην Γουίλιαμς με τον Μόντι, και είχε και έναν τραυματισμό πάνω που άριζε να δένεται με την ομάδα δεν θα είχε το πάνω χέρι ο Κολομβιανός; Ειδικά αν τραβούσε ο Φρανκ τον Κίμι για μαύρη σημαία από την κορυφή...
Ίσως βέβαια να μην ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά, ιδίως αν ο Μόντι είχε τον 'όλα στα κάρβουνα' κινητήρα της Γουίλιαμς...Εγω ξερω οτι οταν ο Κιμι πρωτομπηκε στην F1 καποιοι ειχαν ανησυχιες για την ασφαλεια και τους εκλεισε το στομα. Και οταν ηρθε στη μεγαλη McLaren απο μια ομαδα της σειρας, οταν δεν ειχε εγκαταλειψεις (12 αγωνες αν θυμαμαι καλα ) παλεψε στα ισια για νικες και τα πηγε θαυμασια απεναντι σε καποιον με τα αρχικα DC που την προηγουμενη χρονια ειχε επισκιασει τον δις πρωταθλητη Hakkinen. Διεψευσε οσους τον ελεγαν αλλο ενα 'ταλεντο' και εδραιωθηκε με την αξια του στην ομαδα. Και φυσικα το 2003 του πηρε και τα σωβρακα
Οτι και να λεμε ο ανθρωπος για μενα ετσι οπως οδηγαει ειναι θεος. Ανωτερος απο τους teammate του, ελαχιστα λαθη, ταχυτατος απο τον 1ο γυρο, ικανος με κατωτερο μονοθεσιο, τρομακτικος με ανωτερο μονοθεσιο, ακομα και αγνοια κινδυνου εχει δειξει καποιες φορες. Ας ελπισουμε να εχει το μονοθεσιο και την τυχη να μη μεινει χωρις πρωταθλημα.
Συμφωνούμε εδώ, και από ότι βλέπω συμφωνούσαμε και από τότε, πριν καν γεννηθεί αυτό το φόρουμ!! (αν και για μένα κορυφαίος οδηγός, θεός πες το, ήταν ο Σέννα, και ο Κίμι δεν με έχει πείσει πως είναι σε αυτό το επίπεδο. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Για επίπεδο Σουμάχερ, ναι, θα το έλεγα!!)
-
-
To post με τον εξωγήινο είναι για να τονίσω την διαφορά των δύο posts.
-
Ούρλιαξε λίγο ακόμα για την αντικειμενικότητα που δεν έχεις. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν προσπαθώ καν. Τα γεγονότα μιλάνε για μένα. Και οι δύο ποινες και ο σπασμένος ώμος πιστεψε με δεν θέλει προσπάθεια μαζί και με τα υπόλοιπα που αναφέρθηκα. Τα γεγονότα αναφέρω. Όπως και πως ο Raikkonen πήγαινε διαβολεμένα, αλλά σε πειραζει που το ακους αυτό από το στόμα μου.
Μία διαφορά μεταξυ της αντικειμενικότητας και της δικής σου υποκειμενικότητας είναι πως εσύ είδες απλά τον κινητήρα του Raikkonen να σταματάει στην Aυστραλία. Αφτό σου έφτανε και κρύφτηκες πίσω από τον Mercedes. Δεν σου γούσταρε όμως (μπορει να μην έχεις και την γνώση) οτι ο Raikkonen βγήκε και είπε πως 'ήταν δικό μου λάθος που έσβησε ο κινητήτας, πάτησα λάθος κουμπι', κι έτσι μας το παρουσιάζεις σαν ατυχία.
Αυτά να πας να τα πεις σε κανα ανηψάκι σου για να τα πιστέψει. Έμεις ξέρουμε ποια ήταν οδηγηκά λάθη ποια ήταν μηχανικά και ποια ήταν απλά ατυχίες.
Σε έπιασε η τρεμούρα πάλι και είπες να μας γράψεις τις ατυχίες του Raikkonen λες και δεν τις ξέρουμε. Τουλάχιστον γράψτες σωστά.
-
-
Μία διαφορά μεταξυ της αντικειμενικότητας και της δικής σου υποκειμενικότητας είναι πως εσύ είδες απλά τον κινητήρα του Raikkonen να σταματάει στην Aυστραλία. Αφτό σου έφτανε και κρύφτηκες πίσω από τον Mercedes. Δεν σου γούσταρε όμως (μπορει να μην έχεις και την γνώση) οτι ο Raikkonen βγήκε και είπε πως 'ήταν δικό μου λάθος που έσβησε ο κινητήτας, πάτησα λάθος κουμπι', κι έτσι μας το παρουσιάζεις σαν ατυχία.
Αν το παμε ετσι λοιπον και το τεννις μας το παρουσιαζεις σαν ατυχια.Στα @@ που χτυπησε,αυτος εφταιγε,οπως και στο μονακο αυτος εφταιγε και ξεκινησε τελευταιος.Συνεπως μιλαει η βαθμολογια αρα μοκο...
Αυτά να πας να τα πεις σε κανα ανηψάκι σου για να τα πιστέψει. Έμεις ξέρουμε ποια ήταν οδηγηκά λάθη ποια ήταν μηχανικά και ποια ήταν απλά ατυχίες.
Λες να μην ξερω οτι το ειπε αυτο.Απο τη στιγμη που παρουσιαζεις τις παπαριες του μονακο ως ατυχιες παρουσιαζω και εγω αυτο...Φαινεται πως ξερεις να σχολιαζεις αφου δικαιολογεις τα αδικαιολογητα...
Σε έπιασε η τρεμούρα πάλι
???Απο ποιον?
και είπες να μας γράψεις τις ατυχίες του Raikkonen λες και δεν τις ξέρουμε. Τουλάχιστον γράψτες σωστά.
Εσενα περιμενα να μου τις πεις.
Ούρλιαξε λίγο ακόμα για την αντικειμενικότητα που δεν έχεις
???Παλι χορτο καπνιζεις ρε?
-
Όσο για το 'edit: χόρτο...' ήταν ώραια μαγκια όταν δεν ξές τι άλλο να πεις. Έτσι σε θέλω να επιχειρηματολογείς...
-
Μπράβο παιδιά, συνεχίστε!!
Κάτι τέτοια είναι ο λόγος που διαβάζω όλο και πιο λίγο το F1 forum
-
Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ EDIT ΕΝΏ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ EDIT KAI OTAN OTAN ΕΙΔΑ ΤΟ EDIT ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ
ΓΑΜΩΤΟ
-
- Δεν το παρουσιάζω σαν καθαρά ατυχία αυτο στο Monaco. Απλά είπε ο pininfarina πως του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen. Για να το πούμε αυτό πρέπει να τρέχουν στον αγώνα υπο τις ίδιες σύνθήκες καο όχι για παράδειγμα ο ένας ξεκινάει τελευταίος και ο άλλος από την πρώτη σειρά. Ούτε επειδή τον στούκαραν τον άλον στην εκκίνηση, αλλά όπως και να χάνει ο άλλος 10 θέσεις στην εκκίνηση λόγω σπασμένου κινητήρα.
Μα ουτε εγω λεω οτι του πηρε τα σωβρακα.Αλλα απο το 'δεν του πηρε τα σωβρακα' μεχρι αυτο που προσπαθεις να πεις εσυ εχει μεγαλη διαφορα
Το ότι θεωρείς εσύ ατυχία και τι όχι, είτε για tennis είτε για μεθύσια δεν με ενδιαφέρει
Αν δεν το παρουσιαζες ετσι στο πρωτο ποστ δεν θα το εκανα ουτε εγω.
γιατί εγώ μιλάω για τα αδιαψευσθα γεγονότα που έχω δει στους αγώνες
Τα οποια λενε?
- Το ότι το λάθος του Raikkonen στην Αυστραλία το παρουσίασες σαν ατυχία ισχύει.
Εχοντας δει επαναλαμβανω αυτα που εγραφες στο πρωτο ποστ(χωρις τη διευκρινηση που εκανες τωρα)
- Σε έπιασε η τρεμούρα να υποστηρίηεις τον Raikkonen και τώρα για να δηκαιολογήσεις αυτό για την Αυστραλία. Αν το ήξερες πως το είπε αυτό μετά τον αγώνα γιατί δεν το έγραψες και απλά το πέρασες μέσα στις ατυχίες; Δεν σε σύνεφερε να το πεις, ή μάλλον καλύτερα σε σύμφερε να μην το πεις.
Παλι το ιδιο.Απο τη στιγμη που το παρουσιασες ετσι το γεγονος του μονακο εκανα το ιδιο.Πιστεψε ξερω τα παντα που εχουν σχεση με τον κιμι.Τωρα αν ο Μοντογια ειναι καλυερος στο 2 μισο απο τον κιμι μακαρι να τον περασει.Δεν θελουμε τιποτα χωρις να το αξιζουμε.Οπως και με τον Αλονσο,αν συνεχισει να μην εχει προβλημα μαγκια τους να το παρουν
-
http://www.f1net.gr/articles/articles.php?id=2237
Για τα πρωτα δοκιμαστικα -
Καλα θα μας τρελανεις μου φαινεται πρωινιατικα.
- Στους δύο πρώτους αγώνες ο Montoya ήταν καλύτερος.
Αυστραλια: Ο Κιμι κανει χοντρο λαθος στα 2α επισημα και παλι καταληγει 1 θεση πισω απο τον JPM. Στον αγωνα κολλαει στην εκκινηση ξεκινα απο το pitlane και παλι τερματιζει 4 δευτερα πισω του, με το Montoya να κοβει βολτες εκτος πιστας. Ταχυτερος γυρος απο τους δυο: KR -0.1s
Μαλαισια: qf: ΚR 0.5s ταχυτερος. Race: Ο KR και κανει ολοκληρο γυρο χωρις λαστιχο και εξτρα pitstop. Ταχυτερος γυρος: KR -1.1s.
- Σε Bahrain και Άγιο Μαρίνο που δεν έτρεξε λόγω σπασμένου ώμου ο Montoya του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen... έεετσι...
έεετσι ετσι...
- Γυρνάει που λέτε o Montoya στην Barcelona και αφού έχει χάσει μια μεγάλη εξέλιξη του μονοθεσίου, ξεκινάει και πρώτος στα δοκιμαστικά. Το ότι έτρεχε με ενέσεις να μην το αναφέρω καθόλου, δεν μετράει καθοοοοόλου...
Βαρκελωνη: 1α δοκιμαστικα: Ξεκιναει ο Κιμι 4ος, βγαινει τελειως εκτος πιστας και σχεδον παιρνει pole. JPM: +1.2s και κλαιγεται που βγηκε 1ος στην πιστα. 2α δοκιμαστικα: Ο JPM δε βγαινει πια 1ος αλλα χανει ακομα 0.8s. Αγωνας: Ο JPM κανει τετακε, μετα δεν μπορει να προσπερασει το Massa για 20 γυρους. Το αμαξι εν τω μεταξυ ειναι σε αλλη κλαση σε αυτη την πιστα. Τελικα τρωει γυρο απο τον Κιμι. Στο τελος κλαιγεται και για τον ωμο του ενω πριν τον αγωνα ολα μελι-γαλα.
- Στο Monaco πάλι με ενέσεις τρώει την ποινή και ξεκινάει με τους τελευταίους, και είδατε μέχρι που έφτασε στον αγώνα... Παααααάλι του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen...
Ο Montoya κανει εξυπναδα και τρωει ποινη. Στον αγωνα οι Renault και Toyota διαλυουν τα λαστιχα τους και παιρνει βαθμο. Μπραβο του. Το αμαξι παλι ειναι σε αλλη κλαση. Ταχυτερος γυρος: KR -1.5s απο Montoya.
- Στο Nurbrurgring πρέπει να σου ζητήσουμε συγγνώμη που έκανε καλή εκκίνηση και τον πέτυχε ο Webber στο τέλος της ευθείας και έπεσε στους τελευταίους. Φέρε τα σώβρακα μου πίσω Raikkoneeeeeeeen...
Δοκιμαστικα: JPM +0.8 απο Κιμι. Στην εκκινηση ο ατυχεστατος και συμπαθεστατος Monty πεφτει στους τελευταιους. Μαζι του ομως πεφτουν τελευταιοι οι Webber, MS, Trulli, Fisichella, Sato... Για την ακριβεια ο DC καταληγει 4ος και ο Monteiro 10os Γω την ατυχια μου γω!!! Τελικα ο Κιμι σερνεται στο τελος οπως ολοι ξερουμε και παλι ο Monty τερματιζει 1 λεπτο πισω. Ταχυτερος γυρος: KR -0.9 απο Montoya. Γιατι ρε γμτ αφου το αμαξι και παλι πεταει! Μαλλον οικονομια δυναμεων θα εκανε
- Στον Canada.... ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥ RAIKKONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Ανελπιστα ο JPM ειναι εφαμιλλος του Κιμι σε δοκιμες και αγωνα. Στον αγωνα ειναι λιγα δευτερα εμπρος του, η ομαδα μαγειρευει το αποτελεσμα, μετα αυτος κανει και την πατατα του. Παρομοιος ρυθμος και απο τους δυο, μπραβο στον Κολομβιανο. Ταχυτερος γυρος: KR -0.2 απο JPM πριν αυτος εγκαταλειψει.
- Indy: -
7.5 Γαλλια (το ξεχασαμε ε?): Δοκιμαστικα: JPM +0.9s απο Κιμι. Μια αιωνιοτητα και μια μερα με ιδια παλι στρατηγικη. Ο Κιμι εχει κινητηρα και πεφτει 13ος. Αγωνας: Απιστευτο. μεχρι το 1ο pitstop εχει περασει με καποιο μαγικο και ανεπαναληπτο τροπο το Montoya. Και εγω που νομιζα οτι μονο ο Σουμαχερ ξερει τετοια μαγικα. Ο JPM ειναι παλι εκτος ρυθμου και τελικα εγκαταλειπει. Στο τελος λεει οτι ισως τα λαστιχα του να κραταγαν καλυτερα στο τελος. Ταχυτερος γυρος: KR -0.2s απο JPM.
- Silverstone:
Δοκιμαστικα: Ο Κιμι αρκετα φορτωμενος κανει απιστευτο γυρο και σχεδον κερδιζει pole. Εχει παλι κινητηρα και ξεκινα 12ος. JPM +0.5s. Αγωνας: Ο Κιμι καλυπτει συνολικα 15 δευτερα σε 30 γυρους απο το Montoya εχοντας 20 γυρους πισω απο το Σουμαχερ. Η McLaren ειναι παλι σε αλλη κλαση, γυρω στα 0.5s το γυρο, αλλα ο Juan παλι με τα χιλια ζορια κερδιζει. Στο τελος μερικοι πανηγυριζουν και κανουν post φωτογραφιες θριαμβου.
α) Καθοοοοοοόλου άτυχος ο Montoya φέτος. Μόνο ο Raikkonen.
Ατυχιες ειχαν και οι δυο, μαλλον περισσοτερες ο Κιμι, που ομως δεν αφηνουν αμφιβολια για το ποιος πεταει και ποιος σερνεται, συμφωνα με τις παραπανω επιδοσεις τους.
β) Δεν διαφωνώ πως όταν βελτιώθηκε η McLaren και ήταν αξιόπιστη ο Raikkonen πήγαινε διαβολεμένα.
Διαβολεμενα σημαινει μακραν ανωτερος απο τον teammate του? Νομιζω?Αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτο.
γ) Βλέπε και καναν αγώνα για να δεις τι γίνεται. Μην κοιτάς μόνο την βαθμολογία για να βγάλεις συμπεράσματα. Για το καλό του το λέω ώστε το επόμενο post σου να μην είναι το 'O Irvine πηρε τα σώβρακα του Schumacher το 1999'
Καλα εισαι και τελειως βλακας. Συγνωμη κυριοι moderators με το συμπαθειο αλλα μου λεει να δω κανεναν αγωνα και οχι μονο βαθμολογιες λες και ειμαι κανενα παιδακι... Αφηστε που μου εφαγε μιση μερα να του εξηγω τα αυτονοητα απαντωντας στις εξυπναδες του
-
Ωχ εχασα επεισοδια μου φαινεται
-
-
Ευτυχώς που έκανες quote την απάντηση μου.
-
Εσύ μπορεί να μην είπες πως του πήρε τα σώβρακα αλλά κι εγώ δεν απαντούσα σε σενα. Στον pininfarina απαντούσα κι από εκεί πηρες το quote.
-
Όπως σου είπα δεν το αναφέρω σαν ατυχία το Monaco. Απλα πήρα ΟΛΟΥΣ τους αγώνες φέτος για να απαντήσω στα σώβρακα που έλεγε ο pininfarina.
-
Τα γεγονότα που έχουν συμβεί ώστε να μην έχουμε δει αγώνες όπου να τρέχουν στα ίσα μέσα στον αγώνα ο Raikkonen και ο Montoya. Σχεδόν πάντα ξεκινάνε με τον έναν μπροστά και τον άλλον τελευταίο. Ειτε ο Raikkonen είτε ο Montoya, οπότε δεν γίνεται να λέμε πήρε ο ένας τα σώβρακα του άλλου και άλλα τέτοια πικάντικα.
-
Το αν ξες για τον Raikkonen δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει όμως να τα γράφεις όλα...
-
-
Και ζητώ συγγνώμη από τον εαυτό μου τον admin.
...
mod
-
Το προηγούμενο πηγαίνει στον pininfarina. Sorry angel νόμιζα πως είναι η απαντηση σου από πάνω.
Pininfarina: σε λιγο full reply.
-
Καλα θα μας τρελανεις μου φαινεται πρωινιατικα.- Στους δύο πρώτους αγώνες ο Montoya ήταν καλύτερος.
Αυστραλια: Ο Κιμι κανει χοντρο λαθος στα 2α επισημα και παλι καταληγει 1 θεση πισω απο τον JPM. Στον αγωνα κολλαει στην εκκινηση ξεκινα απο το pitlane και παλι τερματιζει 4 δευτερα πισω του, με το Montoya να κοβει βολτες εκτος πιστας. Ταχυτερος γυρος απο τους δυο: KR -0.1s
Μαλαισια: qf: ΚR 0.5s ταχυτερος. Race: Ο KR και κανει ολοκληρο γυρο χωρις λαστιχο και εξτρα pitstop. Ταχυτερος γυρος: KR -1.1s.
- Σε Bahrain και Άγιο Μαρίνο που δεν έτρεξε λόγω σπασμένου ώμου ο Montoya του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen... έεετσι...
έεετσι ετσι...
- Γυρνάει που λέτε o Montoya στην Barcelona και αφού έχει χάσει μια μεγάλη εξέλιξη του μονοθεσίου, ξεκινάει και πρώτος στα δοκιμαστικά. Το ότι έτρεχε με ενέσεις να μην το αναφέρω καθόλου, δεν μετράει καθοοοοόλου...
Βαρκελωνη: 1α δοκιμαστικα: Ξεκιναει ο Κιμι 4ος, βγαινει τελειως εκτος πιστας και σχεδον παιρνει pole. JPM: +1.2s και κλαιγεται που βγηκε 1ος στην πιστα. 2α δοκιμαστικα: Ο JPM δε βγαινει πια 1ος αλλα χανει ακομα 0.8s. Αγωνας: Ο JPM κανει τετακε, μετα δεν μπορει να προσπερασει το Massa για 20 γυρους. Το αμαξι εν τω μεταξυ ειναι σε αλλη κλαση σε αυτη την πιστα. Τελικα τρωει γυρο απο τον Κιμι. Στο τελος κλαιγεται και για τον ωμο του ενω πριν τον αγωνα ολα μελι-γαλα.
- Στο Monaco πάλι με ενέσεις τρώει την ποινή και ξεκινάει με τους τελευταίους, και είδατε μέχρι που έφτασε στον αγώνα... Παααααάλι του πήρε τα σώβρακα ο Raikkonen...
Ο Montoya κανει εξυπναδα και τρωει ποινη. Στον αγωνα οι Renault και Toyota διαλυουν τα λαστιχα τους και παιρνει βαθμο. Μπραβο του. Το αμαξι παλι ειναι σε αλλη κλαση. Ταχυτερος γυρος: KR -1.5s απο Montoya.
- Στο Nurbrurgring πρέπει να σου ζητήσουμε συγγνώμη που έκανε καλή εκκίνηση και τον πέτυχε ο Webber στο τέλος της ευθείας και έπεσε στους τελευταίους. Φέρε τα σώβρακα μου πίσω Raikkoneeeeeeeen...
Δοκιμαστικα: JPM +0.8 απο Κιμι. Στην εκκινηση ο ατυχεστατος και συμπαθεστατος Monty πεφτει στους τελευταιους. Μαζι του ομως πεφτουν τελευταιοι οι Webber, MS, Trulli, Fisichella, Sato... Για την ακριβεια ο DC καταληγει 4ος και ο Monteiro 10os Γω την ατυχια μου γω!!! Τελικα ο Κιμι σερνεται στο τελος οπως ολοι ξερουμε και παλι ο Monty τερματιζει 1 λεπτο πισω. Ταχυτερος γυρος: KR -0.9 απο Montoya. Γιατι ρε γμτ αφου το αμαξι και παλι πεταει! Μαλλον οικονομια δυναμεων θα εκανε
- Στον Canada.... ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥ RAIKKONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Ανελπιστα ο JPM ειναι εφαμιλλος του Κιμι σε δοκιμες και αγωνα. Στον αγωνα ειναι λιγα δευτερα εμπρος του, η ομαδα μαγειρευει το αποτελεσμα, μετα αυτος κανει και την πατατα του. Παρομοιος ρυθμος και απο τους δυο, μπραβο στον Κολομβιανο. Ταχυτερος γυρος: KR -0.2 απο JPM πριν αυτος εγκαταλειψει.
- Indy: -
7.5 Γαλλια (το ξεχασαμε ε?): Δοκιμαστικα: JPM +0.9s απο Κιμι. Μια αιωνιοτητα και μια μερα με ιδια παλι στρατηγικη. Ο Κιμι εχει κινητηρα και πεφτει 13ος. Αγωνας: Απιστευτο. μεχρι το 1ο pitstop εχει περασει με καποιο μαγικο και ανεπαναληπτο τροπο το Montoya. Και εγω που νομιζα οτι μονο ο Σουμαχερ ξερει τετοια μαγικα. Ο JPM ειναι παλι εκτος ρυθμου και τελικα εγκαταλειπει. Στο τελος λεει οτι ισως τα λαστιχα του να κραταγαν καλυτερα στο τελος. Ταχυτερος γυρος: KR -0.2s απο JPM.
- Silverstone:
Δοκιμαστικα: Ο Κιμι αρκετα φορτωμενος κανει απιστευτο γυρο και σχεδον κερδιζει pole. Εχει παλι κινητηρα και ξεκινα 12ος. JPM +0.5s. Αγωνας: Ο Κιμι καλυπτει συνολικα 15 δευτερα σε 30 γυρους απο το Montoya εχοντας 20 γυρους πισω απο το Σουμαχερ. Η McLaren ειναι παλι σε αλλη κλαση, γυρω στα 0.5s το γυρο, αλλα ο Juan παλι με τα χιλια ζορια κερδιζει. Στο τελος μερικοι πανηγυριζουν και κανουν post φωτογραφιες θριαμβου.
α) Καθοοοοοοόλου άτυχος ο Montoya φέτος. Μόνο ο Raikkonen.
Ατυχιες ειχαν και οι δυο, μαλλον περισσοτερες ο Κιμι, που ομως δεν αφηνουν αμφιβολια για το ποιος πεταει και ποιος σερνεται, συμφωνα με τις παραπανω επιδοσεις τους.
β) Δεν διαφωνώ πως όταν βελτιώθηκε η McLaren και ήταν αξιόπιστη ο Raikkonen πήγαινε διαβολεμένα.
Διαβολεμενα σημαινει μακραν ανωτερος απο τον teammate του? Νομιζω?Αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτο.
γ) Βλέπε και καναν αγώνα για να δεις τι γίνεται. Μην κοιτάς μόνο την βαθμολογία για να βγάλεις συμπεράσματα. Για το καλό του το λέω ώστε το επόμενο post σου να μην είναι το 'O Irvine πηρε τα σώβρακα του Schumacher το 1999'
Καλα εισαι και τελειως βλακας. Συγνωμη κυριοι moderators με το συμπαθειο αλλα μου λεει να δω κανεναν αγωνα και οχι μονο βαθμολογιες λες και ειμαι κανενα παιδακι... Αφηστε που μου εφαγε μιση μερα να του εξηγω τα αυτονοητα απαντωντας στις εξυπναδες του
-
Εγώ δεν προσπαθώ να φανώ κακός λέγοντας κλαιγεται ο ένας ή κλαίγεται ο άλλος. Εσυ αν θες να κάνεις τον Montoya έτσι κάντο.
-
Έκατσες και έγραψες τα review των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Πίστεω θα κατάλαβες πως δεν ήταν στα ίσα. Όπως απάντησα και στον angel.
-
Έκατσες και τα έγραψες μαζί αλλά δεν βλέπω τι έγραψα εγω λάθος. Τίποτα.
-
Απλά τα γράφεις για να βγάλεις την κακία σου για τον Montoya. Τα σχόλια σου είναι καθαρά υποκειμενικά.
-
Το προηγούμενο πηγαίνει στον pininfarina. Sorry angel νόμιζα πως είναι η απαντηση σου από πάνω.Pininfarina: σε λιγο full reply.
Ποιο, το να παω να ***? Καποιο λαθος κανεις, εγω δεν εκανα κανενα edit.
-
Στον angel έλεγα αυτό για το edit. Νομιζα πως είχε κάνει edit ενω ήταν δικό σου post.
-
Βασικα σας εχει βαρεθει η ψυχη μου. Θελετε να γραφετε σεντονια για τα αυτονοητα, κανενα προβλημα. Αλλα βρισιδια και τσαμπουκαδες κομμενα. Αλλιως θα πεσει ban και στους δυο ανεξαρτητως κανονισμου ή οτιδηποτε. Το φορουμ αυτο τυγχανει αν ειναι των 4Τ, οχι παιδικος σταθμος ή το IRC, κατανοητο;
moderator
Formula 1 - Διάφορα νέα