-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 307 ΜΙΛΟΥΣΑ ΠΟ ΠΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ!ΓΑΙ ΤΟ 307 1.6 ΜΙΛΟΥΣΑο μονος τροπος φιλε μου για να σου ληθει η απορια ειναι να στηθεις μαζι με ενα astra 1.4 και να τα πατε οχι μια αλλα δυο η και τρεις φορες και μετα θα βγαλεις τα συμπερασματα σου .
φυσικα το σωστο θα ηταν να αλλαξετε και αυτοκινητα αλλα αυτο μαλλον δυσκολο το βλεπω.παντως αν εισαι αθηνα μπορουμε να το κανονισουμε ετσι για την ιστορια και για την πλακα μας............
-
Den nomizw to Astra 1.4 na mporei na perasei to 307 1.6...
To sigouro einai oti stis epitaxynseis to Astra 8a to pernas...H teliki taxythta enos aftokinitou den eksartatai apo to varos alla apo tis antistaseis (aerodynamikes, tribis) kai apo tin ipodynami toy kinitira...kai apo tis sxeseis tou kibwtiou, tin ECU, ton kofti ktl ktl...
Min se anisixei i teliki, to 307 exei ontws ton kalytero kinitira stin katigoria meta tin alpha romeo me ta 120 aloga
exei sxedon tis idies epidoseis me tin toyota 1.6 vvti.118.6 alloga den sygrinontai me 90 poy exei to astra...
Apla logo twn ry8misewn exei tin idia teliki an kai den to pistevw...
Mallon o typos 8a to eixe peiraksei to astra tou i 8a itan arketa kala strwmeno (50.000km +), 8a eixe stenotera elastika... -
to diko mou exei 25000 diladi akoma thelei gia na strosei gia na dosei?sigoyra ton pairno epitaxunseis xekinhma kai en kinhsei kathara alla me zorise sthn teliki phgaina 200 toso paei den paei allo aporo pos alloi me 188 kataskeyasth to pane 210+ aporo!apla sthn teliki ton eperna oriaka stis anhfores ton eperna kathara pados kai sti strofes ton afhna polu piso meta ton perimena pali sthn egnatia alla ekei ton eperna oriaka
-
to diko mou exei 25000 diladi akoma thelei gia na strosei gia na dosei?sigoyra ** ton pairno** epitaxunseis xekinhma kai en kinhsei kathara alla me zorise sthn teliki phgaina 200 toso paei den paei allo aporo pos alloi me 188 kataskeyasth to pane 210+ aporo!apla sthn teliki ** ton eperna** oriaka stis anhfores ton eperna kathara pados kai sti strofes ton afhna polu piso meta ton perimena pali sthn egnatia alla ekei ** ton eperna** oriaka
Genika ton pairneis...
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
to diko mou exei 25000 diladi akoma thelei gia na strosei gia na dosei?sigoyra ** ton pairno** epitaxunseis xekinhma kai en kinhsei kathara alla me zorise sthn teliki phgaina 200 toso paei den paei allo aporo pos alloi me 188 kataskeyasth to pane 210+ aporo!apla sthn teliki ** ton eperna** oriaka stis anhfores ton eperna kathara pados kai sti strofes ton afhna polu piso meta ton perimena pali sthn egnatia alla ekei ** ton eperna** oriaka
Genika ton pairneis...
Dev, θα σε μαλώσω!!!
Πάντως η έκφραση δεν εμφανίζεται 3 φορές στην συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά 4 (κάπου λέει 'τον έπαιρνα καθαρά' και δεν το μαρκάρισες)
Παιδιά, γίνεται να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες;
-
Ο χρήστης Νίκος Καρνής έγραψε:
Πάντως το 106 το δεκαεξαβάλβιδο είναι ψιλοχάλι από τελική... Το 1300 έπιανε άνετα τα 210, το 1600 πιάνει 190 αστραπή, αλλά πάνω από 200 βλέπεις με κόπο (πάντα μιλάω για νορμάλ).
Τώρα η διαδρομή που κάναμε κατά βάση έχει ευθείες με ελάχιστη κατηφορική κλίση σε κάποια σημεία. Όχι πως δεν θα τον αφήναμε, αλλά θα έπρεπε να ξεζουμίσουμε το Ραλί (κάτι που αυτός έκανε στο Άστρα ούτως ή άλλως). Πάντως σίγουρα δεν περιμένεις αυτά τα χιλιόμετρα από αμάξι 90 ίππων.
Rallye 1.3 210 km?Αν δε με απατά η μνήμη μου ο κατασκευαστής δίνει 190 πραγματικά Km για το 1.3. Ακόμα και κατηφορικά, με ούριο άνεμο (ανεβασμένα τα πανιά) και πάλι το βλέπω χλωμό. Όσο για το 1.6 16v επειδή τυγχάνει να είμαι κάτοχος δεν με δυσκολεύει καθόλου να δω 210 (στο κοντέρ) και μάλιστα στους ίσως?? χειρότερους δρόμους του Εθνικού Δικτύου που διαθέτει η χώρα στη Κρήτη.
Φίλε το 1.3 σε κατηφόρα και με κόφτη στις 7.800 rpm 'δίνει' από γρανάζωμα 215 km. Στην ευθεία πολύ δύσκολα θα πιάσει παραπάνω από 200 km, αλλά το πρώτο νούμερο είναι πολλαπλώς επιβεβαιωμένο.
-
[quote='GeorgeTabsΠάντως η έκφραση δεν εμφανίζεται 3 φορές στην συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά 4 (κάπου λέει 'τον έπαιρνα καθαρά' και δεν το μαρκάρισες)
quote]Το διόρθωσα ήδη...
-
Astra 1.4 - 307 1.6: μια διαφορά στην ποιότητα της βενζίνης δεν θα εξηγούσε το ...φαινόμενο ? (αν και για μένα πολύ φασαρία για το τίποτα).
-
[>Petros Το 16v έχει όλες τις προϋποθέσεις για τα 220 (κοντερίσια πάντα), καθώς και 205+ τελική έχει (190 το 1.3) και πολλά παραπανίσια άλογα, χωρίς μάλιστα η 5η του να είναι ιδιαίτερα μακρυά (γύρω στα 32χλμ/1000στροφές αν δεν κάνω λάθος = 6400στρ. στα 205χλμ/ώρα
).
Petro το 106 1.6 16V έχει στις 1000στρ/λεπτό με 5η 30.3 χλμ/ώρα ,τώρα στις ευθείες βλέπω σχετικά άνετα 210 και μικρή κατηφόρα να έχει τα 220 είναι γεγονός.Το στροφόμετρο δεν το έχω δει να παιρνάει τις 6.800-6.900 με 5η.
nakata δεν έχω κάτι άλλο να πω(με έχουν καλύψει όλοι)απλά δεν γνωρίζω τα χλμ. που έχεις κάνει με το αυτ/το. Πάντως το μοτέρ συνέχεια θα 'ανοίγει' και μετα τα 20.000 - 25.000 χλμ.
Απο ίδια εμπειρία με XSARA 1.6 16V(ίδιο μοτέρ με 307,δεν ξέρω για κλιμάκωση κιβωτίου)έχω δεί σε ευθεία με 4 άτομα + αποσκευές + clima 210χλμ(και είχε λίγο ακόμα) ενώ μόνος έχω δει 220 και οι στροφές στην αρχή του κόκκινου(6.250 περίπου).ΑΣΧΕΤΟ: Που το πάμε που το φέρνουμε πάντα σε PEUGEOT 106 θα κατάλήγουμε(όχι πως δεν μ'αρέσει).Αν κάποιος έμπαινε στο forum για πρώτη φορά(χωρίς να κοιτάξει τις ψηφοφορίες των αυτ/των) δεν θα αργούσε να καταλάβει πως το forum PEUGEOTκρατείται ή έστω οτι γαλλοφέρνει.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ: Που το πάμε που το φέρνουμε πάντα σε PEUGEOT 106 θα κατάλήγουμε(όχι πως δεν μ'αρέσει).Αν κάποιος έμπαινε στο forum για πρώτη φορά(χωρίς να κοιτάξει τις ψηφοφορίες των αυτ/των) δεν θα αργούσε να καταλάβει πως το forum PEUGEOTκρατείται ή έστω οτι γαλλοφέρνει.Όντως! Αν και τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τα ΠΟΛΥ πάνω της η Τσέχικη σχολή με την Οκτάβια.
-
Καλημέρα σε όλους,
Οντας κάτοχος ενος 106 1.6 16V μοντ 2001 εχω να παραθέσω τα παρακάτω:
Οντως η 5η του είναι τα χαλια της σε σχέση με το ρυθμό που ανεβάζουν οι υπόλοιπες ταχύτητες.Παρολ αυτα το αμάξι στην κατηφόρα του Σείριου εχει βάλει την 5η λιγο πριν τον κόφτη ~7200rpm και πανω απο 220 χαω ,στην ευθεία του Καπανδριτίου εχει λιγο πανω απο 215χαω κοντερίσια και ~7000rpm και την ανηφόρα του Σχηματαρίου την ανεβαίνει με 210 χαω και ~6800rpm.Το αμάξι φοράει μονο σκούπα Peugeot sport και τιποτε αλλο.Παντως ενα πιο κοντο κορωνοπηνιο θα βοηθούσε αρκετά την κατάσταση.Σκέφτομαι απο το 1.6 8V που εχει τελική σχέση 4,06 αντιθέτως με το 16V που είναι 3,939 (σχετικά μακρύ) και του 1.3 8V που είναι 4,54 (πολύ κοντό για πολιτική/νορμαλ χρήση)Τελικά αυτό που θέλω να πω είναι οτι και αυτό που συνέβη με το astra & to 307 να έχει σχέση με τις σχέσεις του διαφορικού
-
Φίλε pugsang αν το 106 16v είχε την τελική σχέση του 1.6 8v δεν πιστεύω πως θα βλέπαμε πάνω απο 200.Μέχρι εκεί όμως θα ήταν πιο γρήγορο.Πιστεύω οτι η 5η του είναι μία χαρά για πολιτική/νορμάλ χρήση,έως και κοντή θα τη χαρακτήριζα.(προς Θεού δεν θα'θελα πιο μακριά).
'Οσον αφορά την τελική εγώ στα 220 δεν έχω περάσει τις 7.000 και απόρησα που εσύ έχεις δει 7200.Μήπως δεν πρόσεξες τόσο καλά το στροφόμετρο? -
Παιδιά καλοτάξιδοι!!!
Προσέξτε μόνο μην χρειαστεί ποτέ να φρενάρετε......
Δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι συνεπιβάτης σε XSARA 1,6 με τέσσερα άτομα να πηγαίνω πολύ άνετα από ότι καταλαβαίνω με 210χλμ. και να έχω την ωραία δροσιά του κλιματιστικού.
Το αλεξίπτωτο οπισθέλκουσας πού μπαίνει?Σας αναφέρω ότι τον τελευταίο μήνα έχω παρατηρήσει
- 2ο Σάββατο εκλογών Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου λίγο πριν την διασταύρωση για Πάτρα και Τρίπολη Peugeot 206 μόνο του στην ευθεία ΒΙΔΕΣ
- Παρασκευή 1/11 (03:40) Peugeot 206 στην δεξιά στροφή του Περιφερειακού (στα έργα) ΒΙΔΕΣ
- Σάββατο 2/11 (04:00) Xsara (δεν ξέρω τι) δυο στροφές πιο κάτω στον Περιφερειακό πολύ άσχημα χτυπημένο εμπρός και πίσω
- Κυριακή 4/11 (08:00) Στο φανάρι του Υγεία ένα Peugeot 106 από την μέση και πίσω ΒΙΔΕΣ
Παιδιά τα αυτοκίνητα δεν είναι φτιαγμένα για αυτή την δουλειά
Τώρα για τύπο με 1,3 που ψάχνει κατηφόρες για να πάει με 200+ ότι και να πούμε είναι λίγο
Στις ανηφόρες τι κάνει το παίρνει στον ώμο?
Τώρα αν κάποιοι λετε ότι ταξιδεύετε άνετα μάλλον έχετε μείνει λίγο πίσω.
Φοράτε ωτοασπίδες για να μην σας ενοχλεί ο θόρυβος του αυτοκινήτου?
Αλήθεια από αποσκευές τι παίρνετε μαζί? (Τα βασικά φαντάζομαι)Αλήθεια αν 1,6 αυτοκίνητο ταξιδεύει άνετα με 200 και 220 χλμ. το 2 λιτρο GTI θα πηγαίνει με ευκολία με 250 - 260 χλμ. (Μ3 κάντε στην άρκη έρχονται οι σφαιράτοι) Μήπως το WRC του Gronholm να βάλει κινητήρα 1,3 ή 1,6?
-
cpp, το παίζεις και πολύ γνώστης. Ότι λένε τα παιδιά ισχύει πάντως. Κι εγώ έχω δει με Rallye 16v σχετικά άνετα 220 (αλλά στην κατηφόρα, σε ευθεία δεν έχει τύχει να το ανοίξω όσο πάει ) και με Astra 1.4 του πατέρα μου έχω δει πάνω από 200 κοντέρ (δε θυμάμαι ακριβώς πόσο, αλλά πάνω από 200 ). Επίσης (και αυτό είναι το εκπληκτικό ) με Kadett 1.4 του πατέρα μου έχω δει 203 κοντέρ όπως επίσης και σε Austin Metro 1.0 (κάπου 40 ίπποι νομίζω ) 155 σε πολύ κατηφόρα (και μετά έβγαινε κάποιος με όπισθεν στο δρόμο και αναγκάστηκα να φρενάρω , πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη ). Εννοείται ότι δεν ελέχγεις τελική οπουδήποτε, αλλά νομίζω είναι λίγοι αυτοί (και μπράβο τους ) που έχουν το 'μικρόβιο' και δεν έχουν προσπαθήσει να δουν την τελική του αυτοκινήτου τους.
Όσον αφορά το 'άνετα'είναι σχετικό και υποκειμενικό αυτό. Για τα 2.0 GTI που λες, καμία σχέση. Η διαφορά τους σε ιπποδύναμη δεν είναι αρκετά μεγάλη για τις διαφορές που λες (έστω και αν το λες ειρωνικά). Σε αυτές τις ταχύτητες πρώτο ρόλο παίζει η αεροδυναμική αντίσταση η οποία ως γνωστόν είναι ανάλογη του τετραγώνου της ταχύτητας. -
Είμαι τελείως άσχετος. Πίστεψέ με.
Τα ειδικά θέματα τα αφήνω σε επιστήμονες.
Προσπαθώ να ταξιδεύω με ασφάλεια στους δημόσιους δρόμους.
Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι είναι οδηγός και πάει με 200+ στις κατηφόρες με αυτοκίνητο φτερό στον άνεμο (Δικό του πρόβλημα, δεν θα του εξηγήσω εγώ ότι οδηγεί κουβά με ρόδες), αλλά θα είχε πλάκα να τους μάζευε η αστυνομία και να τους έπαιρνε το δίπλωμα για ένα ή δυο χρόνια.
Λίγοι είναι αυτοί που κλαίγονται στους αστυνομικούς «Μη με γράφετε σας παρακαλώ, δεν θα ξανατρέξω γράψτε με για λιγότερα, κλπ»Τέλος όπως διάβασα και πιο πάνω κατηφόρα είναι και ο γκρεμός.
ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝΛυπάμαι που δεν είμαι τυχερός να έχω Astra ή Rallye ή Saxo
-
cpp, συγχαρητήρια για το λεπτό και διακριτικό σου χιούμορ, καθώς και για την καλοδουλεμένη ειρωνία σου. Δεν έχουμε όλοι λεφτά για Μ3, EVO, Impreza κλπ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε κι εμείς να δοκιμάσουμε σε αντίστοιχες συνθήκες ασφάλειας πόση είναι η τελική του αυτοκινήτου που οδηγούμε. Εκτός αν θεωρείς ότι και οι συντάκτες των 4Τ αλλά και των υπόλοιπων περιοδικών του ειδικού τύπου έχουν τάσεις αυτοκτονίας, είναι αχαρακτήριστοι κλπ, αφού δοκιμάζουν ό,τι αυτοκίνητο βρεθεί στα χέρια τους για την τελική του ταχύτητα.
Υ.Γ. 1. Δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε υποστήριξε εδώ ότι έχει φοβερές οδηγικές ικανότητες επειδή έχει δει 210 χλμ στο κοντέρ με 1300άρι αυτοκίνητο, κάτι τέτοιο θα ήταν γελοίο, άρα το 'ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ' πού κολλά;Υ.Γ.2. Το υποκλίνομαι γράφεται με γιώτα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λυπάμαι που δεν είμαι τυχερός να έχω Astra ή Rallye ή Saxo
Αγαπητε φιλε κακως επιτιθεσαι σε αυτους τους οδηγους και τα αυτοκινητα χωρις ισως να τα εχεις οδηγησει τοσο γρηγορα. Και το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι κουβαδες. Απλα εχουν λιγοτερη παθητικη ασφαλεια (αν ξερεις τι ειναι αυτο ), αλλα την απολυτη ενεργητικη (σαξοραλα). Καταρχην ο ιδιος ο κατασκευαστης δινει τελικες ταχυτητες περιπου οσο αναφερονται πιο πανω, οποτε εχουν τις σωστες προδιαγραφες. Και λες να μην ξερουν οι οδηγοι τους που αναφερουν εδω οτι πανε με 220 τι ακριβως κανουν και αν τους παιρνει να πανε τοσο? Λες να μην ξερουν οτι τα λαθη πληρωνονται? Εγω που πηγαινα με Corolla με 210 λες να ημουνα βλακας η να ηθελα να αυτοκτονησω? Και μαλιστα το συγκεκριμενο αυτοκινητο φρεναρε πολυ ανετα και δεν χρειαστηκε κανενα αλεξιπτωτο. Τωρα για τα στουκαρισμενα σαξοραλα κ.λ.π. φταινε οι ιδιοι οι πιτσιρικαδες που τα οδηγουν και νομιζουν οτι επειδη εχουν πεζο ραλι θα τους κρατησει σε ολες τις συνθηκες. Αμ δεν ειναι ετσι. Εγω με το Κλιό το δικο μου ακομα να ξεπερασω τα ορια του κιας το εχω 9 χρονια και ειναι και πιο αργο.
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
cpp, συγχαρητήρια για το λεπτό και διακριτικό σου χιούμορ, καθώς και για την καλοδουλεμένη ειρωνία σου. Δεν έχουμε όλοι λεφτά για Μ3, EVO, Impreza κλπ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε κι εμείς να δοκιμάσουμε σε αντίστοιχες συνθήκες ασφάλειας πόση είναι η τελική του αυτοκινήτου που οδηγούμε. Εκτός αν θεωρείς ότι και οι συντάκτες των 4Τ αλλά και των υπόλοιπων περιοδικών του ειδικού τύπου έχουν τάσεις αυτοκτονίας, είναι αχαρακτήριστοι κλπ, αφού δοκιμάζουν ό,τι αυτοκίνητο βρεθεί στα χέρια τους για την τελική του ταχύτητα.
Υ.Γ. 1. Δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε υποστήριξε εδώ ότι έχει φοβερές οδηγικές ικανότητες επειδή έχει δει 210 χλμ στο κοντέρ με 1300άρι αυτοκίνητο, κάτι τέτοιο θα ήταν γελοίο, άρα το 'ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ' πού κολλά;Υ.Γ.2. Το υποκλίνομαι γράφεται με γιώτα.
Αν ανησυχείς για τις γνώσεις μου σου αναφέρω ότι έχω τελειώσει πανεπιστήμιο, ενώ έχω κάνει και μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Μπορεί να είμαι ανορθόγραφος, (σπάνιο φαινόμενο για το forum) αλλά αποφεύγω τα λάθη στους δρόμους.
Δουλεύω αρκετά, είμαι από τους έλληνες φορολογούμενους που τα ακουμπάνε κανονικά κάθε χρόνο στην εφορία, χωρίς να εισπράττω ανταποδοτικά από το Κράτος αυτά που πρέπει, γιατί απλά, σε αυτή την χώρα οι μισοί ζουν εις βάρος των υπολοίπων. (Μάλλον, δεν ξέρεις πόσο στοιχίζει σε κάθε φορολογούμενο της χώρας, ένας νεκρός ή ένας τραυματίας που πιάνει για μήνες το κρεβάτι ενός νοσοκομείου, από ένα ανόητο ατύχημα επειδή κάποιος θέλει να κατέβει τον Περιφερειακό με 150 χλμ.)
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί ο καθένας και ο τρόπος που συμπεριφέρεται με αυτό στους δημόσιους δρόμους αποτελεί σαφές δείγμα του μυαλού που κουβαλάει.Ταυτόχρονα, διακρίνω μια υπερβολική εμμονή κάποιων σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Λογικευτείτε λίγο, δεν είναι τα απόλυτα μηχανήματα. Όλα έχουν τα τρωτά τους σημεία και πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που οδηγούμε.
Στο forum καλό είναι να μην υπερβάλουμε και να μην είμαστε επιθετικοί.
Έχω πλήρη γνώση αυτών που λεω, και ζητώ συγνώμη αν ενοχλώ κάποιους.Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι θα δεχθώ μαζική επίθεση αλλά δεν πειράζει. Παράλληλα, σας αναφέρω ότι έχω χάσει ένα πολύ καλό μου φίλο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς ήταν συνεπιβάτης σε Rallye που προσέκρουσε σε προπορευόμενο λεωφορείο
-
Επειδή cpp έχουμε ξανασυμφωνοδιαφωνήσει για το θέμα της ασφάλειας και του εγκεφάλου των οδηγών, σπεύδω να αποσαφηνίσω (ως ο κάτοχος του 'κουβά' των 1300 κυβικών και των 210χαω), για μία ακόμη φορά, ότι το Rallye φρενάρει καλύτερα χωρίς να ψαρεύει, από το Astra 1.6 σε ταχύτητες άνω των 160χαω (δοκιμασμένα πράγματα). Τα δε 205 κοντερίστικα τα έπιασα στην ευθεία της Χαλκίδας 7:00 χαράματα άνοιξης του '97 όταν ήμουν απολύτως μόνος μου σε ολόκληρη εθνική οδό τεσσάρων λωρίδων.
Αν με τσάκωναν οι μπάτσοι, θα τους παρέδιδα από μόνος μου το δίπλωμα (αν και επιμένω ότι ήμουν πολύ πιο ασφαλής, από ό,τι αν πήγαινα με 60 στην Κηφισίας μία οποιαδήποτε καθημερινή).IT IS ALL ABOUT BRAINS, NOT NUMBERS (πω-πω, Οξφόρδη το καταντήσαμε )
-
δεν νομιζω οτι πρεπει να λογοδοτουμε και να απολογουμαστε σε κανεναν για το οτι μας αρεσει η σπορ οδηγηση.
και βεβαια υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι που οδηγουν επικινδυνα οπως υπαρχουν και λατρεις της υπερβολικης βραδυτητας που ειναι πολλη πιο επικινδυνοι ειδικα οταν βγαινουν στην εθνικη οδο.
φυσικα παντα θα υπαρχουν και οι μετριοπαθεις δηλ ουτε το ενα ουτε το αλλο .........ουτε σπορ ουτε χελωνες.........που αγαπανε το αυτοκινητο αλλα το ενστικτο της αυτοσυντηρησης ειναι τοσο δυνατο που υπερισχυει της αναγκης αλλα και ευχαριστησης που αισθανομαστε εμεις οταν ανακαλυπτουμε τα ορια μας.
η συζητηση ειναι περιττη και ατερμωνη γιατι ποτε δεν θα μπορεσει να καταλαβει ο ενας τον αλλο.
γιαυτο λοιπον μην αναλωνουμε τον χρονο μας προσπαθωντας να πεισουμε οι μεν τους δε για το ποιος εχει δικηο γιατι το δικηο σε αυτες της περιπτωσεις ειναι υποκειμενικο.
καλυτερα θα ηταν να μην ξεκιναμε καν τετοιες συζητησεις γιατι καποιοι ψαχνουν για ευκαιριες για να ειρωνευτουν η να επιτεθουν σε αυτους που τολμουν να εχουν αντιθετη αποψη απο την δικη τους.
οποιος ενοχλειται οταν διαβαζει για ταχυτητες και σπορ αυτοκινητα κλπ κλπ να ανοιξει ενα δικο του topic μονο για συντηρητικους οδηγους που εκει ελευθερα με αλλους που εχουν τις ιδιες αποψεις να μπορουν να συζητανε και να ριχνουν στο πυρ το εξωτερον εμας τους υπολοιπους.
εμεις δε με την σειρα μας θα μπορουμε να συζηταμε ελευθερα χωρις να δινουμε σημασια σε ατομα που στο μονο κοινο που εχουμε ειναι οτι ειμαστε στο ιδιο forum αλλα απεχουμε πολλα χιλιομετρα στις αναγκες και στις επιθυμιες μας.
paraxeno me zorise ena astra 1.4