Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
cpp, συγχαρητήρια για το λεπτό και διακριτικό σου χιούμορ, καθώς και για την καλοδουλεμένη ειρωνία σου. Δεν έχουμε όλοι λεφτά για Μ3, EVO, Impreza κλπ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε κι εμείς να δοκιμάσουμε σε αντίστοιχες συνθήκες ασφάλειας πόση είναι η τελική του αυτοκινήτου που οδηγούμε. Εκτός αν θεωρείς ότι και οι συντάκτες των 4Τ αλλά και των υπόλοιπων περιοδικών του ειδικού τύπου έχουν τάσεις αυτοκτονίας, είναι αχαρακτήριστοι κλπ, αφού δοκιμάζουν ό,τι αυτοκίνητο βρεθεί στα χέρια τους για την τελική του ταχύτητα.
Υ.Γ. 1. Δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε υποστήριξε εδώ ότι έχει φοβερές οδηγικές ικανότητες επειδή έχει δει 210 χλμ στο κοντέρ με 1300άρι αυτοκίνητο, κάτι τέτοιο θα ήταν γελοίο, άρα το 'ΤΑΠΕΙΝΑ ΥΠΟΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ' πού κολλά;
Υ.Γ.2. Το υποκλίνομαι γράφεται με γιώτα.
Αν ανησυχείς για τις γνώσεις μου σου αναφέρω ότι έχω τελειώσει πανεπιστήμιο, ενώ έχω κάνει και μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Μπορεί να είμαι ανορθόγραφος, (σπάνιο φαινόμενο για το forum) αλλά αποφεύγω τα λάθη στους δρόμους.
Δουλεύω αρκετά, είμαι από τους έλληνες φορολογούμενους που τα ακουμπάνε κανονικά κάθε χρόνο στην εφορία, χωρίς να εισπράττω ανταποδοτικά από το Κράτος αυτά που πρέπει, γιατί απλά, σε αυτή την χώρα οι μισοί ζουν εις βάρος των υπολοίπων. (Μάλλον, δεν ξέρεις πόσο στοιχίζει σε κάθε φορολογούμενο της χώρας, ένας νεκρός ή ένας τραυματίας που πιάνει για μήνες το κρεβάτι ενός νοσοκομείου, από ένα ανόητο ατύχημα επειδή κάποιος θέλει να κατέβει τον Περιφερειακό με 150 χλμ.)
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί ο καθένας και ο τρόπος που συμπεριφέρεται με αυτό στους δημόσιους δρόμους αποτελεί σαφές δείγμα του μυαλού που κουβαλάει.
Ταυτόχρονα, διακρίνω μια υπερβολική εμμονή κάποιων σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Λογικευτείτε λίγο, δεν είναι τα απόλυτα μηχανήματα. Όλα έχουν τα τρωτά τους σημεία και πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που οδηγούμε.
Στο forum καλό είναι να μην υπερβάλουμε και να μην είμαστε επιθετικοί.
Έχω πλήρη γνώση αυτών που λεω, και ζητώ συγνώμη αν ενοχλώ κάποιους.
Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι θα δεχθώ μαζική επίθεση αλλά δεν πειράζει. Παράλληλα, σας αναφέρω ότι έχω χάσει ένα πολύ καλό μου φίλο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς ήταν συνεπιβάτης σε Rallye που προσέκρουσε σε προπορευόμενο λεωφορείο