-
ΤΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ SEAT (AROSA,IBIZA,CORDOBA,LEON,TOLEDO)? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?
-
ΤΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ SEAT (AROSA,IBIZA,CORDOBA,LEON,TOLEDO)? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?
-
-
Φίλε μου είχα SEAT Corboba απο το 1995 μέχρι το 1999. Στοιβαρή κατασκευή, καλούς εσωτερικούς χώρους με σχετικά καλή ποιότητα υλικών, τεράστιο μπαγκάζ, μηχανούλα του Golf 1.4 8βάλβιδη απροβλημάτιστη. Δεν ήταν κάτι το γρήγορο. Παρ'όλα αυτά όμως έκανες άνετο ταξίδι. Τέλος θέλω να βάλω στα θετικά του την αρίστη εξηπυρέτηση της ατνιπροσωπείας Τεχνοκάρ.
-
εγω εχω ibiza και δεν εχω κανενα προβλημα. και γκαζια εχει, και κρατημα, και βαρος, και ποιοτητα κατασκευης, και κανενα προβλημα
-
Εγο ειχα το idiza 1.4 16v του '98 και με εβγαλε παλληκαρι.Για 5 χρονια χωρις προβληματα,εκτος απο τα αναλωσιμα βεβαια.
Με ενα σετ αμορτισερ/ελατηρια της bilstein και ενα ψιλοτσιγκλισμα του μοτερ,περασα πολυ καλες στιγμες με το ibizaki μου. -
Εγώ πάλι δεν γουστάρω τη SEAT σα μάρκα και φυσικά δεν θα αγόραζα ποτέ seat!
-
Φιλε macker εχω το LEON Sport 1.6 εδω και δυο μηνες τωρα και μπορω να πω πως ειμαι ιδιαιτερα ενθουσιασμενος τοσο απο την αποδοση του κινητηρα,την αισθηση οδηγησης οσο και απο την πραγματικα κορυφαια ποιοτητα κατασκευης του εσωτερικου του (και οχι μονο...) Γι αυτο λοιπον...Go for SEAT!!! (και το Ibizaκι ειναι τρελα το Leon RULES ομως )
-
Φιλε Λαμπρο και τιποτα να μην εγραφες,μονο με την υποφραφη σου,καταλαβαινουμε οτι εισαι SEAT maniac.
-
Sigoura exei kanei terastia proodo se sxesi apo to parelthon...
Parola ayta liga problima poiotitas einai orata...Bebaia an ta ftiaxoun kai ayta tote to ibiza tha einai idio me to polo,to leon me to golf klp....
Prosferei tamperamedo pantos sto VW Group kai exei ektopisei polla italika modela-kyrios tis fiat kai lancia-....
-
Eγω παντως απο SEat εαν επαιρνα ποτε, θα επελεγα μονο τα κορυφαια μοντελα CUPRA !
-
Τα Σέατ και ειδικά τα ίμπιζα,μοντ. 2000 και μοντ2002 που έχω εμπειρία,πάνω απο όλα ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ. Να μήν ξεχάσω να σας πώ ότι ΤΡΙΖΟΥΝ
-
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Φιλε Λαμπρο και τιποτα να μην εγραφες,μονο με την υποφραφη σου,καταλαβαινουμε οτι εισαι SEAT maniac.Φιλε μου nestora εχεις δικιο κι αυτο διοτι πιστευω πως η εταιρια εχει κανει μεγαλα αλματα προς τα εμπρος και πιστευω πως ειναι μια ''τιμια'' εταιρια.ΑΑΑ!!! ΣΤΟ ΠΑ??? ανηκει και στο Group VAG
-
Το θέμα δεν έχει να κάνει τόσο με το αυτοκίνητο αλλά με την αντιπροσωπεία και το κατάστημα από το οποίο αγοράζεις ένα προϊόν.
Με το δικό μου 'βελτιωμένο ημιαγωνιστικό' Ιμπίθα έχω ταπεινώσει αρκετά 'ψεύτικα' κεντροδυτικής Ευρώπης όπως και πολλά σαραβαλο Xantia 1.8 16V.Το θέμα με τους τριγμούς είναι υπαρκτό μόνο εφόσον το αμάξι είναι ιδιαίτερα σκληρό.Πάντως εφόσον συντηρούντσι συχνά και σωστά τα Ιμπίθα ποτέ δε θα σε αφήσουν.Μειονέκτημα τα 7500 χλμ από τον κατασκευαστή καθώς και η έλλειψη τεχνογνωσίας και επαγγελματισμού κάποιων αντιπροσώπων όπως ************.
Τα Λεόν είναι κατασκευαστικά σαφώς καλύτερα αυτοκίνητα από τα Ιμπίθα και γενικά αν επιλέξει κανείς πλαίσιο VW-Group , καλύτερα να επιλέξει Πόλο τώρα πιά στα μικρά , Οκτάβια ή Λεόν στα μεσαία και να κρατήσει τα γρήγορα Άουντι για κάτι διαφορετικό.
Φιλικά -
Από το '88 μέχρι και το 94 είχα ένα ibiza πρώτης γενιάς 1.200 cc και πήγαινα 4-6 φορές το χρόνο Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη τσίτα - χωρίς στάση.(Ημουν πιο νέος τότε και άντεχα 8-9 ώρες οδήγηση τέρμα γκάζι)..
Το συντηρούσα πολύ καλά (αμορτισέρ-ελατήρια-αντιστρεπτικές κλπ κλπ) και ποτέ δεν μου είχε κάνει τσικ. Το ότι έτριζε λίγο , ναι αλλά με τα αμορτισέρ που είχε και τα ελατήρια , λογικό ήταν.Εδώ και δύο μήνες έχω πάρει ένα toledo Volcan 20VT.
Η γνώμη μου : για τα λεφτά που κάνει (περίπου 30.000 ευρώ) και τον εξοπλισμό που προσφέρει , δεν θα βρεις άλλο ανάλογων επιδόσεων..
Ποιότητα.... δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.. -
Ειδικά όταν τα μαμίσια, αλλά και 'βελτιωμένα ημιαγωνιστικά', Ibiza 1.4 101 ίππων κάνουν 1'14' στις Σέρρες (που ακόμα και BMW M3 με οδηγό αγώνων ή έμπειρο δημοσιογράφο στο τιμόνι δυσκολεύονται να κατέβουν από το 1'40'), ε εκεί πια τα έχουμε ακούσει και δει όλα για την απόλυτη υπεροχή της SEAT...
-
μια χαρα μου φαινονται πια...απο εκεινο το γκρεντος εχουν περασει χρονια!
δηλαδη θα σκεφτομουν και Σεατ πια... -
........moderator!!....
-
Γενικά τα Σέατ αν τα συντηρήσεις σωστά δε δημιουργούν προβλήματα.
-
.........moderator!!......
ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ SEAT