-
Χρονια πολλα σε ο λ ο υ ς.Καλες γιορτες και να εχουμε μια ευχαριστα γεματη και δημιουργικη νεα χρονια.
Υ.Γ.Κρις,ασε τις αντιδικιες με τους 'μικρους'.Μην αναλλωνεσαι αδικα.Αλλη κατηγορια,αλλος τροπος 'διασκεδασης',αλλες ηλικιες!
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
Χρονια πολλα σε ο λ ο υ ς.Καλες γιορτες και να εχουμε μια ευχαριστα γεματη και δημιουργικη νεα χρονια.
Υ.Γ.Κρις,ασε τις αντιδικιες με τους 'μικρους'.Μην αναλλωνεσαι αδικα.Αλλη κατηγορια,αλλος τροπος 'διασκεδασης',αλλες ηλικιες!
That's right man...Aloste an simfonousame se ola tha itan vareto...Padws pera apo tin paratetameni adidikia,(pou se polus sigura fanike astia ws pros to adikimeno tis...) egine dimiurgikos dialogos o opios proswpika me efharistise ke mu emathe some new tricks,elpizw to idio na sinevi ke me ton filtato chris ke na min mu kratai kakia,ine axiologo atomo(den ime agenis re si,giati parexigithikes,alou vriskete i usia tis evgenias,min kolas stus tipus).Kales giortes ke kali hronia pedia.
-
Ο χρήστης garrett-man έγραψε:
That's right man...Aloste an simfonousame se ola tha itan vareto...Padws pera apo tin paratetameni adidikia,(pou se polus sigura fanike astia ws pros to adikimeno tis...) egine dimiurgikos dialogos o opios proswpika me efharistise ke mu emathe some new tricks,elpizw to idio na sinevi ke me ton filtato chris ke na min mu kratai kakia,ine axiologo atomo(den ime agenis re si,giati parexigithikes,alou vriskete i usia tis evgenias,min kolas stus tipus).Kales giortes ke kali hronia pedia.Κανένα απολύτως προβλημα φίλε μου από τη στιγμή που οι προθέσεις σου φαίνονται και είναι καλές.
Και εγώ με τη σειρά μου σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς.!! Αντε και με Peugeot 206 RC τη νέα χρονιά η και αργότερα, το οποίο σημειωτέον μου άρεσε πολύ!
Πολλές ευχές σε όλους.
Chris
-
Ο χρήστης steve έγραψε:
Για την 'σκαστρα', ειναι βλαμενη αν εχεις μονιμη απωλεια δυναμης
και αν στο διαγνωστικο βγαζει καποιο μυνημα του τυπου '17705 loss
of pressure bla bla bla...' συνεχως! Δεν υπαρχει προβλημα να την αλλαξεις,
δες μονο αν βαζεις DV006 or DV007.Φίλε Steve,
H συζήτηση γιά την Pop-off-valve ή Diverter Valve (ας την πούμε 'σκάστρα') φαίνεται ήταν πολύ επίκαιρη γιά μένα. Συγκεκριμένα σήμερα πήγα στο συνεργείο γιά κάποιο άλλο θέμα και άκουσα άλλο ιδιοκτήτη (Octavia 1.8T-ABT Combi) να μιλά γιά αλλαγή του ήχου της 'σκάστρας'. Το ίδιο παρατήρησα και εγώ σε πρόσφατο ταξίδι στη Εθνική οδό το περασμένο Σ-Κ. Ενας τραχύς ήχος αντι γιά τσαφ-τσούφ. Το είπα στον υπεύθυνο, μου απήντησε ότι δεν το πιάνουν συνήθως τα διαγνωστικά και το δοκίμασε και αυτός, και όντως συμφώνησε ότι υπήρχε πρόβλημα και την αντικαταστήσαμε.
Αυτό που είχα προσέξει στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου ήταν μία απροθυμία ας πούμε χαμηλά και κρέμασμα μετά τις 5000-5500 rpm στις χαμηλές σχέσεις 1-2-3η, ενώ με 4η-5η κανένα πρόβλημα, το αυτοκίνητο ανέβαζε άνετα και σταθερά. Η πιθανή εξήγηση που δίνω είναι ότι μέσω της 'σκάστρας', εάν είναι ελλαττωματική, υπάρχει λιγότερη εκτόνωση αέρα από το turbo προς την εισαγωγή όταν αυτό κάνει υπερπλήρωση (overboost), με αποτέλεσμα να στεγνώνει ο κινητήρας από καύσιμο? Δεν ξέρω πιθανόν να λέω και ανακρίβειες, αλλά κάπως έτσι το εκλαμβάνω.
Δεν ξέρω, αλλά η δυσλειτουργία της 'σκάστρας' κάνει τελικά απώλεια ισχύος. Γιατί μετά την αλλαγή της το αυτοκίνητο μου φαίνεται ποιό ζωντανό.
Επίσης έχω ακούσει ότι υπάρχουν πολύ καλές aftermarket diverter valves μεγάλης αξιοπιστίας όπως αυτή της Forge (Forge DV).XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM
Chris
-
Μου κάνει εντύπωση που στην Auto Turbo δεν αλλάζουν πλήρη εξάτμιση. Κανονικά όταν αλλάζεις τουρμπινα σε μεγαλύτερη χρειάζεσαι αλλαγή στην πολλαπλή εξαγωγής (exhaust mainifold) και turbo-back exhaust system.
Aπ' οσο θυμαμαι (γιατι εχει πολυ καιρο που ρωτησα) δεν εχει αλλαγη απο
καταλυτη και πισω. Δεν νομιζω να χρειαζεται αλλαγη της πολλαπλης εξαγωγης.
Πρεπει να κουμπωνει πανω της οπως η Κ03 (αλλωστε καπου αλλου διαβασα οτι σε
καποιες Κ04 το 'σαλιγκαρι' ειναι ιδιο με την Κ03 και αλλαζουν οι φτερωτες
αλλα τελικα αν δε το δεις ο ιδιος δεν βγαινει ακρη. Ειναι τοσα πολλα αυτα που
λεγονται που καμια φορα τα χανεις!). Φιλτρο θα αλλαζε με πιο ελευθερο,αλλα οχι
φιλτροκουτι. Μεγαλυτερα μπεκ και ρυθμιστης πιεσης μεχρι 240 ΗΡ δεν χρειαζονται!
Οσο για το intercooler ειναι καλη κινηση, μια και το καλοκαιρι μας ειναι καυτο!!
Για να φτασεις πανω απο 240 ΗΡ χρειαζονται οι παραπανω αλλαγες που λες με την
αναλογη Κ04 του ΤΤ. Βεβαια και τα σωθικα της μηχανης ειναι διαφορετικα και
αν δεν τα αλλαξεις απλα παιζεις με τις πιθανοτητες!! (BTW ενα σετακι πιστονια-
μπιελες με αντοχη 2 bar-περιπου 400ΗΡ κανει 3000Ε).
Οσο για την σκαστρα που αλλαξες, συνηθως την πιανει το διαγνωστικο. Εμενα μου βγαζει
το παραπανω λαθος (σποραδικα) ενω την εχω ελεγξει να δουλευει καλα (πιστευω οτι την
ελεγξα καλα και δεν εκανα καποιο λαθος)
Απ' οτι καταλαβα εβαλες παλι την ιδια. Αν την πληρωσες (αν εισαι εκτος εγγυησης) κακως
εκανες, επρεπε να πας σε καποια αλλη (εδω υπαρχουν οι Forge).
Oντως εχεις απωλεια δυναμης και μακροπροθεσμα χαλαει το turbo γιατι
αναγκαζεται να γυριζει σε περισσοτερες στροφες
για να αναπληρωσει την απωλεια πιεσης. Δεν πρεπει να 'στεγνωνει' ο κινητηρας διοτι βλεπει
τον λιγοτερο αερα και εχει και τον λ να ελεγχει την ποιοτητα της καυσης.
Υ.Γ. Δεν δεχεσαι PM μου λεει το site για να σου στειλω το email μου... -
.........πιο επικαιρη εικονα.
Και παλι Χρονια Πολλα σε ολους τους φιλους._
-
Ο χρήστης steve έγραψε:
Απ' οτι καταλαβα εβαλες παλι την ιδια. Αν την πληρωσες (αν εισαι εκτος εγγυησης) κακως
εκανες, επρεπε να πας σε καποια αλλη (εδω υπαρχουν οι Forge).
Oντως εχεις απωλεια δυναμης και μακροπροθεσμα χαλαει το turbo γιατι
αναγκαζεται να γυριζει σε περισσοτερες στροφες
για να αναπληρωσει την απωλεια πιεσης. Δεν πρεπει να 'στεγνωνει' ο κινητηρας διοτι βλεπει
τον λιγοτερο αερα και εχει και τον λ να ελεγχει την ποιοτητα της καυσης.
Υ.Γ. Δεν δεχεσαι PM μου λεει το site για να σου στειλω το email μου...Nαι, τελικά την πλήρωσα την 'σκάστρα', αν και είμαι εντός εγγύησης (1.5 χρόνο από την αγορά του αυτοκινήτου). Ξέρω ότι καλύτερα ήταν να βάλω της Forge, αλλά ήταν αργά το μεσημέρι και λόγω υποχρεώσεων των ημερών θέλησα να τελειώνω γρήγορα και δεν άνοιξα συζήτηση, ούτε είχα το χρόνο να ψάξω. Το κόστος ήταν 90 Euro περίπου.
Τώρα σχετικά με τα PM κάποιο γενικότερο πρόβλημα υπάρχει στο site με αυτά. Το e-mail μου είναι: ckosm@ath.forthnet.gr
Αν θέλεις στείλε μου το e-mail σου και θα σου στείλω το διάγραμμα της δυναμομέτρησης.Χρόνια Πολλά,
Chris
-
Προς όλους τους κατόχους Octavia στο θέμα 'Skoda Octavia 4X4':
Και γιά να μην ξεχνιόμαστε η λίστα των κατόχων αυξάνεται. Μέχρι στιγμής στο θέμα έχουν εμφανιστεί οι εξής:
Paris 2: Octavia Combi 1.8T-4X4
Fast&Safe: Octavia 1.8T-ABT 4X4
georgex: Octavia Combi 1.8T-4X4
Steve: Octavia 1.8T-4X4
Matailonen: Octavia 1.8T-ABT 4X4
ckosm: Octavia 1.8T-ABT (2WD)Εάν κάπου έκανα λάθος και έχω ξεχάσει κανέναν, διορθώστε με σας παρακαλώ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Προς όλους τους κατόχους Octavia στο θέμα 'Skoda Octavia 4X4':Και γιά να μην ξεχνιόμαστε η λίστα των κατόχων αυξάνεται. Μέχρι στιγμής στο θέμα έχουν εμφανιστεί οι εξής:
Paris 2: Octavia Combi 1.8T-4X4
Fast&Safe: Octavia 1.8T-ABT 4X4
georgex: Octavia Combi 1.8T-4X4
Steve: Octavia 1.8T-4X4
Matailonen: Octavia 1.8T-ABT 4X4
ckosm: Octavia 1.8T-ABT (2WD)Εάν κάπου έκανα λάθος και έχω ξεχάσει κανέναν, διορθώστε με σας παρακαλώ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Chris
Εγώ το περιμένω μέσα Φεβρουαρίου. Του steve είναι Combi.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
-
Nαι, τελικά την πλήρωσα την 'σκάστρα', αν και είμαι εντός εγγύησης (1.5 χρόνο από την αγορά του αυτοκινήτου). Ξέρω ότι καλύτερα ήταν να βάλω της Forge, αλλά ήταν αργά το μεσημέρι και λόγω υποχρεώσεων των ημερών θέλησα να τελειώνω γρήγορα και δεν άνοιξα συζήτηση, ούτε είχα το χρόνο να ψάξω. Το κόστος ήταν 90 Euro περίπου.
Αρα εχεις μοντελο με 2ετη εγγυηση. Αρα:
1)Τοτε με ποιο σκεπτικο την πληρωσες?
2)ΛΗΣΤΕΙΑ!!! Δεν επρεπε να σου χρεωσουν πανω απο 40Ε (δεν ξερω αν εχει και την εργασια
μεσα, αλλα σιγα την εργασια για 3 κολιεδες!!) AUDI (Καρεντα) γινηκαμε ξαφνικα!!
Φιλε μου λυπαμαι αλλα στον 'πιασαν'!! Θα μπορουσες να την ξαναβαλεις πανω
μεχρι την Παρασκευη και να επαιρνες την FORGE. Παραπανω λεφτα το ξερω,
αλλα θα επιαναν τοπο. To failute rate της εργοστασιακης στα 'τσιπαρισμενα'
ειναι μεγαλο. -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ!
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΑΣΤΡΑΣ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΕ ΑΛΛΑ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ?ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΘΕΛΕΙ ΤΟ ESP Η ΟΧΙ?ΓΙΑ ΤΟ 4Χ4 ΛΕΩ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ CLUB! -
Ο χρήστης steve έγραψε:
2)ΛΗΣΤΕΙΑ!!! Δεν επρεπε να σου χρεωσουν πανω απο 40Ε (δεν ξερω αν εχει και την εργασια
ειναι μεγαλο.Ναι τα περισσότερα που χρέωσαν ήταν γιά την εργασία και το θεωρώ αστείο. Μπορούσα να την τοποθετήσω και εγώ. Είναι δε χαρακτηριστικό όταν πήγα στο λογιστήριο να πληρώσω, ο υπεύθυνος του συνεργείου χάθηκε σε κάποια δουλειά, και φυσικά επειδή έιχα ήδη χάσει πολύ χρόνο δεν μπορούσα να τον περιμένω άλλο, πλήρωσα και έφυγα.
Τώρα γιά τη Forge, ξέρεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ?Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
ειναι μεγαλο.Ναι τα περισσότερα που χρέωσαν ήταν γιά την εργασία και το θεωρώ αστείο. Μπορούσα να την τοποθετήσω και εγώ. Είναι δε χαρακτηριστικό όταν πήγα στο λογιστήριο να πληρώσω, ο υπεύθυνος του συνεργείου χάθηκε σε κάποια δουλειά, και φυσικά επειδή έιχα ήδη χάσει πολύ χρόνο δεν μπορούσα να τον περιμένω άλλο, πλήρωσα και έφυγα.
Τώρα γιά τη Forge, ξέρεις που θα μπορούσα να απευθυνθώ?Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά
Chris
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠ'ΕΞΩ?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! -
Ο χρήστης MATALIONEN έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Στη ΒΙΑΜΑΡ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που είναι και η έκθεση.
Εσύ αλήθεια που το πηγαίνεις, σε ποιά περιοχή? Ετσι που το σκέφτομαι να μην ξαναπατήσω και να απευθυνθώ σε άλλο επίσημο συνεργείο Skoda.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
Chris
-
Φιλε ckosm ,δεν μας ειπες με ποιο σκεπτικο στην χρεωσανε.
Στο συνεργειο της ΒΙΑΜΑΡ στη Βουλιαγμενης την πρων Millie Migla?
Forge πουλανε στην Weber (Kαλλιθεα) και Auto Ergonomics (Μοσχατο).
Κοστος περιπου 200Ε. Τοσο περιπου κανει και στο εξωτερικο.
Δεν θυμαμαι πια, για αυτο ρωτα ποια κανει για σενα. Αν θυμαμαι καλα
εχουν διαφορετικο χρωμα που μεταφραζεται σε διαφορετικο ελατηριο μεσα.
(Εκτος αν αυτο συμβαινει σε καποια αλλη μαρκα, τα'χω χασει πια, πρεπει
για οτι διαβαζω να κραταω σημειωσεις )Φιλε MATALIONE:
Αν διαβασεις στην αρχη του thread (ειδατε πως παραμεγαλωσε, ισως το μεγαλυτερο
του forum και ουσιαστικα ειμαστε 5 ατομα που γραφουμε εδω!) θα δεις διαφορες
οδηγικες εμπειριες για το ESP. Περιληπτικα: Βγαλε το ESP στο χιονι.
Δεν σε αφηνει να ξεκινησεις ιδιαιτερα στην ανηφορα (βλεπει οτι γλυστρας
και κοβει το γκαζι) και επειδη ηδη γλυστραει το αμαξι (αν κανεις ταρζανιες)
οι διορθωσεις του ειναι αχρηστες. Το EDL & ABS συνεχιζουν να λειτουργουν.Και μια και μιλαμε για EDL! Ειμαι ΣΧΕΔΟΝ σιγουρος πια, οτι ΔΕΝ εχουμε EDL
στις πισω ροδες. Το πειραμα ειναι ως εξης: 3 ροδες σε παχυ χιονι και μια
στην ασφαλτο. Αν η μια που ειναι στη ασφαλτο ειναι πισινη το αυτοκινητο
ΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ! Oι υπολοιπες ροδες σκαβουν αλλα αυτη στη ασφαλτο ΔΕΝ γυρναει!
ΤΟ EDL λειτουργει μονο μπροστα! Το εχω πει εδω και ενα χρονο στην
αντιπροσωπεια και αυτοι κοπτονται οτι ειναι ΚΑΙ πισω και οτι κανω λαθος
και οτι ΙΣΩΣ να ετυχε να εχει κλιση το αμαξι και μπερδευτηκε!!!!
και οτι το 'Απαυγασμα της Γερμανικης Τεχνολογια μπλα μπλα μπλα....'
Για καντε και εσεις καμια δοκιμη τωρα στις διακοπες που εχουμε και χιονια
για να μην αισθανομαι σαν τον ηλιθιο του χωριου (ισως και να ειμαι,
ποτε δεν ξερεις... ) -
Φιλε MATALIONE:
Αν διαβασεις στην αρχη του thread (ειδατε πως παραμεγαλωσε, ισως το μεγαλυτερο
του forum και ουσιαστικα ειμαστε 5 ατομα που γραφουμε εδω!) θα δεις διαφορες
οδηγικες εμπειριες για το ESP. Περιληπτικα: Βγαλε το ESP στο χιονι.
Δεν σε αφηνει να ξεκινησεις ιδιαιτερα στην ανηφορα (βλεπει οτι γλυστρας
και κοβει το γκαζι) και επειδη ηδη γλυστραει το αμαξι (αν κανεις ταρζανιες)
οι διορθωσεις του ειναι αχρηστες. Το EDL & ABS συνεχιζουν να λειτουργουν.sorry φιλε μου steve,λογο ελειψης χρονου δεν τα εχω διαβασει ολα,σου υποσχομαι οτι θα το κανω.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!Στη ΒΙΑΜΑΡ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που είναι και η έκθεση.
Εσύ αλήθεια που το πηγαίνεις, σε ποιά περιοχή? Ετσι που το σκέφτομαι να μην ξαναπατήσω και να απευθυνθώ σε άλλο επίσημο συνεργείο Skoda.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
Chris
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΙΛΑΚΟ (ΠΡΩΙΝ ΤΟΥΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ)ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ,ΕΧΩ ΜΟΝΟ 10000ΧΛΜ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -
Ο χρήστης steve έγραψε:
Φιλε ckosm ,δεν μας ειπες με ποιο σκεπτικο στην χρεωσανε.
Στο συνεργειο της ΒΙΑΜΑΡ στη Βουλιαγμενης την πρων Millie Migla?
Forge πουλανε στην Weber (Kαλλιθεα) και Auto Ergonomics (Μοσχατο).
Κοστος περιπου 200Ε. Τοσο περιπου κανει και στο εξωτερικο.
Δεν θυμαμαι πια, για αυτο ρωτα ποια κανει για σενα. Αν θυμαμαι καλα
εχουν διαφορετικο χρωμα που μεταφραζεται σε διαφορετικο ελατηριο μεσα.
(Εκτος αν αυτο συμβαινει σε καποια αλλη μαρκα, τα'χω χασει πια, πρεπει
για οτι διαβαζω να κραταω σημειωσεις )Χωρίς κανένα σκεπτικό...! Το είπα και πρίν, ο υπεύθυνος εξαφανίστηκε γιά κάποια δουλειά και στο λογιστήριο μου είχαν κόψει τιμολόγιο. Βιαζόμουν και δεν μπόρεσα να περιμένω γιά να ζητήσω εξηγήσεις.
Ναί το συνεργείο είναι η πρώην Millie Miglia.Εντάξει, στη Weber έχω και κάποιο γνωστό που μπορεί ίσως να με πληροφορήσει. Πολύ καλή ιδέα μου έδωσες.
Chris
-
Ο χρήστης MATALIONEN έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΟΙΛΑΚΟ (ΠΡΩΙΝ ΤΟΥΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ)ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ,ΕΧΩ ΜΟΝΟ 10000ΧΛΜ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑNαι, αλλά είσαι ακόμα εντός εγγύησης ακόμα και πηγαίνοτας σε άλλο συνεργείο (όχι της Skoda) θα την χάσεις μάλλον. Σκέφτεσαι να μην ξαναπάς σε αυτούς της Skoda και γιατί?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Chris
-
Πάντως Χρήστο , εγώ πήρα τηλέφωνο στο συνεργείο και τους ρώτησα αν η σκάστρα είναι μέσα στην εγγύηση και μου είπαν ότι φυσικά και είναι ....... Αύριο Παρασκευή θα πάω να την τσεκάρω γιατί μάλλον τα΄χει παίξει...... έχεις καμιά άλλη πρόταση αντί για μαμίσια ?
Skoda Octavia 1.8 T