-
Γιωργο και cmarin,ευχαριστω για τις συμβουλες.Ειχα ηδη ξεκινησει τη διαδικασια(μειωση εικονας,ανεβασμα σε server κτλ).Ελπιζω η κατασταση να καλυτερεψε.
Ακυρη λοιπον η αιτηση στον administrator...
Αντε να ανεβουμε λιγο!!
Παιδια,προτεινω οσοι κανουν μια καλη εξορμηση και εχουν καμμια καλη εικονα να την ανεβαζουν στο forum.
-
[quote='kostis20']Το group VW αποφασιζει για το ειδος της τετρακινησης που θα τοποθετησει στα διαφορα μοντελα του ομιλου αναλογα με την τοποθετηση/διαταξη του κινητηρα.Το συστημα με τα τρια διαφορικα δε μπορει να τοποθετηθει σε μοντελα με τον κινητηρα εγκαρσια τοποθετημενο(Α3,Golf,OCTAVIA,LEON).Ετσι τα μοντελα με το κινητηρα τοποθετημενο κατα μηκος του αμαξωματος (PASSAT ,A8) παιρνουν την τετρακινηση με τα τρια διαφορικα,που κατα την αποψη μου ειναι και η καλυτερη,εστω οριακα,αφου το αυτοκινητο υπερστρεφει ευκολοτερα,ενω το ολο συστημα εχει γρηγοροτερη αποκριση.
ckosm
Nαι Ο.Κ.! Αλλά το Αudi A4 1.8T (150hp)-2WD (προσθιοκίνητο) έχει τον κινητήρα εγκάρσια, ενώ το 4WD (τετρακίνητο) τον ίδιο ακριβώς κινητήρα παράλληλα. Αρα το θέμα είναι απλώς αναδιάταξης του κινητήρα εάν η VAG θελήσει ποτέ να βάλει Torsen σε Leon, A3, Octavia, κλπ.Τώρα για το Passat που αναφέρεσαι, νομίζω από όσο ξέρω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ότι με τον 1.8Τ δεν υπάρχει 4Χ4 ούτε με Haldex ούτε με Torsen. To Passat 2.0 με 115 hp έχει έκδοση 4 Motion με σύστημα τετρακίνησης Haldex.
kostis20:
Φιλε το Α4 ,ακομα και το 1,6 ,εχει τον κινητηρα κατα μηκος τοποθετημενο.Το ιδιο ισχυει και για το 1,8Τ 2WD.Δε νομιζω να ειναι τοσο ευκολη η αναδιαταξη του κινητηρα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο.
Το PASSAT υπαρχει 4 motion σε 1,9TDI , 2,5TDI, 2,8V6 και με τον W8 και με τον 2,0. Σε ολα τα μοντελα ο κινητηρας ειναι τοποθετημενος κατα μηκος και η τετρακινηση με τρια διαφορικα. -
[quote='kostis20']Το group VW αποφασιζει για το ειδος της τετρακινησης που θα τοποθετησει στα διαφορα μοντελα του ομιλου αναλογα με την τοποθετηση/διαταξη του κινητηρα.Το συστημα με τα τρια διαφορικα δε μπορει να τοποθετηθει σε μοντελα με τον κινητηρα εγκαρσια τοποθετημενο(Α3,Golf,OCTAVIA,LEON).Ετσι τα μοντελα με το κινητηρα τοποθετημενο κατα μηκος του αμαξωματος (PASSAT ,A8) παιρνουν την τετρακινηση με τα τρια διαφορικα,που κατα την αποψη μου ειναι και η καλυτερη,εστω οριακα,αφου το αυτοκινητο υπερστρεφει ευκολοτερα,ενω το ολο συστημα εχει γρηγοροτερη αποκριση.
ckosm
Nαι Ο.Κ.! Αλλά το Αudi A4 1.8T (150hp)-2WD (προσθιοκίνητο) έχει τον κινητήρα εγκάρσια, ενώ το 4WD (τετρακίνητο) τον ίδιο ακριβώς κινητήρα παράλληλα. Αρα το θέμα είναι απλώς αναδιάταξης του κινητήρα εάν η VAG θελήσει ποτέ να βάλει Torsen σε Leon, A3, Octavia, κλπ.Τώρα για το Passat που αναφέρεσαι, νομίζω από όσο ξέρω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ότι με τον 1.8Τ δεν υπάρχει 4Χ4 ούτε με Haldex ούτε με Torsen. To Passat 2.0 με 115 hp έχει έκδοση 4 Motion με σύστημα τετρακίνησης Haldex.
kostis20:
Φιλε το Α4 ,ακομα και το 1,6 ,εχει τον κινητηρα κατα μηκος τοποθετημενο.Το ιδιο ισχυει και για το 1,8Τ 2WD.Δε νομιζω να ειναι τοσο ευκολη η αναδιαταξη του κινητηρα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο.
Το PASSAT υπαρχει 4 motion σε 1,9TDI , 2,5TDI, 2,8V6 και με τον W8 και με τον 2,0. Σε ολα τα μοντελα ο κινητηρας ειναι τοποθετημενος κατα μηκος και η τετρακινηση με τρια διαφορικα.Συγνωμη για το μπαχαλο,ελπιζω να καταλαβατε τωρα τι θελω να πω.kostis20.
-
ΟΚ, τώρα με τα ονόματα το κατάλαβα, πριν ήταν ψιλογρίφος
Αν και πάλι τα quote έχουν μείνει και ψιλομπερδεύουν, τώρα βγαίνει νόημα
-
fast&safe1 : Το χωριο ειναι κοντα στο χωριο Ανθηρο αν θυμαμαι καλα. Εκπληκτικη
περιοχη. Εχω παει 3 φορες αλλα εμενα στο Μουζακι και εκανα γυρω την λιμνη!
Δοκιμασα να κατεβω Νοτια (Νοτια Πινδος). Χωματοδρομος βατος μεσα στο δασος,
ονειρο! Προορισμος ο δρομος που ενωνει Καρπενησι-Λαμια. Δυστυχως σε καποιο
σημειο υπηρχε υπερχειλιση του Ταυρωπου (μαλλον) και επρεπε να εχω το υψος
κανονικου τζιπ για να περασω απο το κατεστραμενο περασμα. Ειπαμε πηραμε
4WD αλλα οχι και ετσι! Για CAMEL TROOFY θα προτιμησω το TUAREG (αχ-βαχ)!paris2 :
'Σ κ α λ ω σ ε ο προφυλακτηρας(το βασικο προβλημα του Octavia-μικρη
αποσταση απο εδαφος μπροστα και μεγαλος προβολος) και δεν εκανε βημα.
Απουσια αληθινου μπλοκε.......
Ο Γιωργος δεν εχει αδικο που λεει οτι με μονιμο 4χ4 θα εβγαινε.Αλλα πιθανως να
εμενε και ο προφυλακτηρας επι τοπου!!(το ξεσκαλωσαμε στην κυριολεξια σηκωτο)'Αν δεν σου κανει κοπο θα ηθελα καποιες διευκρινησεις στα παραπανω λογια σου.
Τι ειναι αυτο που ειδες οτι λειπει και θα σε ξελασπωνε? (ξεαμμουδευε μαλλον,
αλλα δεν εχει την λεξη ο Μπαμπινιωτης!!!)
Το EDL & 4WD πρεπει να ηταν μπλοκαρισμενα συνεχεια και να ενοιωθες τα χτυπηματα
του ABS προσπαθωντας να βγεις. Ηταν καποιος απεξω ωστε να κοιταξει οτι και οι 4
ροδες σκαβαν σχεδον ταυτοχρονα? Σε περιπτωσεις σαν και αυτες, ΟΝΤΩΣ εχουμε
κανονικο μπλοκε, καλυτερο (λογω EDL) απο πολλα τζιπ!
Τα ρωταω αυτα διοτι αν και εχω διαβεβαιωση περι του αντιθετου απο την αντιπροσωπεια,
εχω την υποψια οτι δεν εχουμε EDL στις πισω ροδες. Οποιος ξερει κατι ας μιλησει!!
Θα ηθελα και την γνωμη οποιων βρεθηκαν σε παρομοιες καταστασεις σε χιονια-λασπη. -
Ο χρήστης steve έγραψε:
Αν δεν σου κανει κοπο θα ηθελα καποιες διευκρινησεις στα παραπανω λογια σου.
Τα ρωταω αυτα διοτι αν και εχω διαβεβαιωση περι του αντιθετου απο την αντιπροσωπεια,
εχω την υποψια οτι δεν εχουμε EDL στις πισω ροδες. Οποιος ξερει κατι ας μιλησει!!
Θα ηθελα και την γνωμη οποιων βρεθηκαν σε παρομοιες καταστασεις σε χιονια-λασπη.Τι ακριβώς είναι η λειτουργία του EDL?
Σε πάγο με Γκολφ τετρακίνητο με αντισπίν (ενεργοποιημένο) σπινάριζε πρώτα εμπρός, μετά πίσω, και αμέσως μετά κοπάναγε το ABS και έφευγε πραγματικά σφαίρα! (εννοείται από στάση)
Πάντως για να αρχίσει να πιάνει το ABS στην περίπτωση αυτή, έπρεπε πρώτα να σπινάρει μπροστά, μετά (και ενώ δενφρενάρει ακόμα το ABS) να σπινάρει πίσω, και τότε θα έπιανε το ABS. Έτσι θεώρησα πως στην άμμο θα έσκαβε κάπως.
Αλήθεια, στην ακραία αυτή περίπτωση, που η υπάρχουσα τριβή από την άμμο δεν είναι ικανή να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο, τι κάνει το αντισπίν;; Αφήνει το σπινάρισμα, ή σβήνει τον κινητήρα όταν αφήσουμε τελείως τον συμπλέκτη; Από την μικρή πείρα μου στο τετρακίνητο Γκολφ, αλλά και την λογική λέω πως θα επιτρέψει μικρό σπινάρισμα.
-
Xristo, dyskolyeomai na pistepsw ayta poy anafereis. 8a paw stin antiprwsopeia Audi na dw to ftront-trac A4 gia ton kinitira.
To Passat 4motion edw ston Kanada (V6) exei torsen sigoura, to leei to website.
Aγη,
Το Α4 1.8Τ Quattro στο τελευταίο τεύχος των 4Τ δείχνει τον κινητήρα που είναι τοποθετημένος παράλληλα στο αμάξωμα.
Τώρα γιά το Passat 4 Motion, μην το συζητάς, προφανώς έχεις δίκιο!!!
Αλλωστε το είπα ότι δεν είμαι σίγουρος γιά αυτό που έλεγα. Νομίζω ότι κάπου το είχα διαβάσει γιά Haldex στο 4 Motion, αλλά μάλλον ήταν λάθος γραμμένο. Δυστυχώς πολλά περιοδικά γράφουν ανακρίβειες...Ευχαριστώ,
Chris -
Ο χρήστης steve έγραψε:
Ckosm βλεπω οτι εισαι φανατικος Octaviakias!!!
Tώρα ναί, σωστά μάντεψες. Και που να φανταστείς ότι από το 1991 και μετά με διάφορες πικρές εμπειρίες (αναξιοπιστίας και μόνο) που είχα από κάποια άλλα αυτοκίνητα (ας μην πούμε ονόματα και θίξουμε κανένα), μέχρι δηλαδή να αγοράσω το Octavia, είχα σιχαθεί τα αυτόκίνητα γενικώς. Το Octavia όντως μου ξαναζέστανε τη διάθεση γιά αυτοκίνητο!
Δεν εχω εμπειρια απο τα Bridgestone, θα σου πω ομως τι εχω συμπερανει
απο τους αλλους στο net.
To RE720 θεωρειτα καλο μονο οταν ζεσταθει. Οι γνωμες ειναι διφορουμενες
μεταξυ πολυ ευχαριστημενων και δυσαρεστημενων! Δεν υπαρχουν ενδιαμεσοι!
Οσοι τα ζοριζουν και τα ζεσταινουν ειναι αρκετα ευχαριστημενοι με το
λαστιχο αυτο. Αν εχεις 15αρα ζαντα ειναι μια φτηνοτερη επιλογη απο το
S03.
Και το S03 θελει ζεσταμα και επιπλεον βαρυ (τουλαχιστον Octavia!) και
δυνατο αμαξι απο οτι λενε. Oσοι πληρουν τα παραπανω (και ειδικα αν εχεις
το ΑΒΤ κιτ) και το 'κυνηγας' θα μεινεις παρα πολυ ευχαριστημενος (τουλαχιστον
στο στεγνο διοτι οπως θα ειδες και στο τεστ του EVO δεν τα παει καλα στο
βρεγμενο- εδω που τα λεμε ποιος θελει να τρεξει στους δικους μας βρεγμενους
δρομους ;)) Παρ'ολο την γνωμη του τεστ ομως, στο net ειναι ευχαριστημενοι
ΚΑΙ στο βρεγμενο.
Για τα ContiSPORT Contact που ηρθαν δευτερα και στο τεστ, εχω ακουσει και
εγω καλα λογια, αν και δεν τα βαζουν πολλοι λογω κοστους ισως. Παντως το
οτι ειναι λαστιχα πρωτης τοποθετησης σε ΔΥΝΑΤΑ Γερμανικα αμαξια
(ακομα και PORSCHE!) κατι πρεπει να λεει!!!
Οσο για το thread οντως υπαρχει λιγη κουραση. Ισως να φταιει και το
weekend (και εγω την εκανα αν και οχι μακρια! Τριτη φευγω για μακρινο ταξιδι!).
Και εγω εχω παρα πολλες ερωτησεις να κανω, ποιος θα μου απαντησει υπευθυνα
δεν ξερω ομως. Ασε που πρεπει να κοιτω το thread καθημερινα για να γινει
διαλογος και αυτην την βδομαδα δεν προβλεπεται...
Later....Νομίζω ότι έχεις δίκιο σχετικά με τα ελάστικά. Τα RE 720 μάλλον μου ταιριάζουν καλύτερα, όπως με έχουν συμβουλεύσει και κάποιοι άλλοι φίλοι.
Οσο γιά την επικοινωνία μέσω του site μην αγχώνεσαι, ας είμαστε καλά και θα τα λέμε, όποτε ευχερείς.
Ευχαριστώ,
Chris -
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
...για να σκασουν απ τη ζηλεια τους οι δικινητοι και οι RSαδες.......
...τωρα μαλιστα!Paris 2,
Νομίζω ότι μας κατατρόπωσες!
Καταπληκτική η photo. Mπρρρ...ράβο σου!
Σε πιό περιοδικό/site την βρήκες???
Chris
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
...για να σκασουν απ τη ζηλεια τους οι δικινητοι και οι RSαδες.......
...τωρα μαλιστα!Paris 2,
Νομίζω ότι μας κατατρόπωσες!
Καταπληκτική η photo. Mπρρρ...ράβο σου!
Σε πιό περιοδικό/site την βρήκες???
Chris
Γιατι ρε φιλε με δουλευεις???Δεν τοκανα με πολλη 'κακια'.Με λιγη!!(πλακα κανω,καλα?Μην αρχισουν παρεξηγησεις κτλ)
Παρε κι εσυ τη Βεδουινα σου κι ελα(με τα ποδια...)Οσο για το site το εκανα δημοσιευση πριν δυο τρεις μερες.Ψαξε λιγο στα παληα posts.Εχει πολυ και καλο υλικο.(Νομιζω μου ειχες απαντησει εσυ τοτε).
-
Ο χρήστης steve έγραψε:
paris2 :
'Σ κ α λ ω σ ε ο προφυλακτηρας(το βασικο προβλημα του Octavia-μικρη
αποσταση απο εδαφος μπροστα και μεγαλος προβολος) και δεν εκανε βημα.
Απουσια αληθινου μπλοκε.......
Ο Γιωργος δεν εχει αδικο που λεει οτι με μονιμο 4χ4 θα εβγαινε.Αλλα πιθανως να
εμενε και ο προφυλακτηρας επι τοπου!!(το ξεσκαλωσαμε στην κυριολεξια σηκωτο)'Αν δεν σου κανει κοπο θα ηθελα καποιες διευκρινησεις στα παραπανω λογια σου.
Θα ηθελα και την γνωμη οποιων βρεθηκαν σε παρομοιες καταστασεις σε χιονια-λασπη.Δες τι εγινε.Ολοι οι τρχοι σπιναρανε λιγο,ισα-ισα που το αμαξι εκανε αυτους τους 20-30 ποντους πισω.Με το που κοντραρε πλεον ο προφυλακτηρας και,το βασικοτερο,εμποδισε τον μπροστα ΑΡ τροχο να 'πιασει' κατω αφου τον κρεμασε,εκει τελειωσαν ολα.Ουτε με ουτε χωρις ΕSP.Το χειροτερο ηταν οτι ουτε μπροστα πηγαινε.Βαθεια αμμος,βαλε και το σανιδι....
Η συνεχεια γνωστη,πλεον.
Παντως το ESP πιανει και πισω,στι τετρακινητο τουλαχιστο.
Α,οσο για το μπλοκε,εχω την εντυπωση οτι θα βοηθουσε στην κινηση προς τα εμπρος περισσοτερο.Πιθανως το ESP απο καποιο σημειο και πανω απενεργοποιειται.
Τι να πω?Συμβαινουν,τα βλεπω μετα και γελαω.Για να το λυσουμε το ζητημα πρεπει να μαζευτουμε και να το κανουμε επιτηδες,για να δουμε τι ακριβως θα συμβει -...και μερα,ε?Γιατι ως γνωστον της νυχτας τα καμωματα κτλ κτλ. Αυτα.
-
Τι να πω?Συμβαινουν,τα βλεπω μετα και γελαω.Για να το λυσουμε το ζητημα πρεπει να μαζευτουμε και να το κανουμε επιτηδες,για να δουμε τι ακριβως θα συμβει -...και μερα,ε?Γιατι ως γνωστον της νυχτας τα καμωματα κτλ κτλ. Αυτα.NAI NAI NAI!!!!
Βάλε εσύ το αμάξι και (αφού το ευχαριστηθώ φυσικά πρώτα ) στο κολλάω όπου θέλεις, ό,τι ώρα της ημέρας και αν θέλεις!! -
Περασε κανενας 'Οκταβιος' απο δω??
...παντου πανε ρε....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τι να πω?Συμβαινουν,τα βλεπω μετα και γελαω.Για να το λυσουμε το ζητημα πρεπει να μαζευτουμε και να το κανουμε επιτηδες,για να δουμε τι ακριβως θα συμβει -...και μερα,ε?Γιατι ως γνωστον της νυχτας τα καμωματα κτλ κτλ. Αυτα.
NAI NAI NAI!!!!
Βάλε εσύ το αμάξι και (αφού το ευχαριστηθώ φυσικά πρώτα ) στο κολλάω όπου θέλεις, ό,τι ώρα της ημέρας και αν θέλεις!!Φιλαρακο,εχει και test drive.Ενα πολυ ωραιο ασημι,θα κανει και ωραια εικονα μεσ την αμμο....Φυγαμε!
Υ.Γ. Μη σου βαζω ιδεες τωρα.Ηρεμαα
-
Γιατι ρε φιλε με δουλευεις???Δεν τοκανα με πολλη 'κακια'.Με λιγη!!(πλακα κανω,καλα?Μην αρχισουν παρεξηγησεις κτλ)
Παρε κι εσυ τη Βεδουινα σου κι ελα(με τα ποδια...)Οσο για το site το εκανα δημοσιευση πριν δυο τρεις μερες.Ψαξε λιγο στα παληα posts.Εχει πολυ και καλο υλικο.(Νομιζω μου ειχες απαντησει εσυ τοτε).
Oχι δεν σε δούλευα καθόλου! Γιά τη βεδουϊνα το είπα και εγώ.
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...Γειά χαρά και καμμία παρεξήγηση.
Chris
-
Εγώ παιδιά το κόλλησα από βλακεία στην άμμο.... είχε βρέξει και ήταν στο σημείο που άρχιζε η άμμος και γω έκανα κύκλος μιά στο χώμα και μια στην άμμο .... σε μία από τις στροφές μου ήρθε η φαεινή ιδέα να το σταματήσω στην άμμο να δώ τι θα γίνει ..... εεεε.... έτσι όπως ήταν σκαμμένη.... με ρούφηξε .. πάντως και οι 4 τροχοί πάλευαν αλλά ....... τελικά την λύση την έδωσε ένα τζιπάκι ( καλή του ώρα) που με τράβηξε ..... όλα με μέτρο παιδια .... όλα με μέτρο ......
Σήμερα το μεσημέρι το πήγα και μου έβαλαν μόνωση στο καπό ...... δεν έχω δει ακόμα διαφορά γιατί δεν το έχω τρέξει ...... επίσης τα παιδιά μου 'βίδωσαν' το κάτω μέρος της μάσκας, γιατί από τη μάνα του είναι κολλήμενο σε δύο σημεία και απο τους κραδασμούς ξεκόλλησε.... έχετέ το υπ'όψη σας....επίσης του έκανα το 'μπρος πίσω' με τους τροχούς , ζυγοστάθμιση και ευθυγράμιση ..... πάνω στην συζήτηση τους ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω το ταμπλό από μαύρο - άσπρο σε κάτι άλλο και μου είπαν ότι έχουν και σε άσπρο - κόκκινο και σε άσπρο - πράσινο.... θα μου τα δείξουν αύριο.... το κόστος ...60 euro..... είδομεν..... αααα... παρεπιπτόντως .... του έχω βάλει και αυτόματο πιλότο .....εξάρτημα της Skoda με 2 χρόνια εγγύηση ..... κόστος γύρω στα 100 euro.... το χρησιμοποιώ αρκετά σε πολύωρα ταξίδια και πιστέψτε με σου κάνει τρομερή οικονομία και είναι και αρκετά ξεκούραστο......αυτά
-
Με την ευκαιρια απο αυτο που ανεφερε ο fast@safe για καποια ομορφα αξεσουαρ πατε στο
http://www.smbros.gr/
Αν και η εταιρεια ειναι εδω(Θεσσαλονικη),σιγουρα εχει παρακλαδι και Αθηνα. Το εχω ξαναβαλει σε post,αλλα λεω μηπως περασε απαρατηρητο.
Fast@safe,τα 'μαχημα' ετσι φαινονται.Αμα δεν κολησουν,δεν.....
-
'Συνεδροι',θα ηθελα μια τεχνικη βοηθεια απο σας που εχετε επαφη με τα service της Αθηνας α μ ε σ α.Ψαχνομαι στο να το ψηλωσω λιγο.Θα ηθελα με την πρωτη ευκαιρια να παρουμε καποιες γνωμες υπευθυνες,το τονιζω,για το ζητουμενο.
Αν δεν σας κανει κοπο και το θυμηθητε,κανετε μια αναφορα στον 'αρχιμαστορα' του συνεργειου.Και οτιδηποτε αλλο,βεβαια,καλοδεχουμενο.
Ευχαριστω εκ των προτερων,που λενε(μην ειμαστε και αγενεις..) -
'Συνεδροι',θα ηθελα μια τεχνικη βοηθεια απο σας που εχετε επαφη με τα service της Αθηνας α μ ε σ α.Ψαχνομαι στο να το ψηλωσω λιγο.Θα ηθελα με την πρωτη ευκαιρια να παρουμε καποιες γνωμες υπευθυνες,το τονιζω,για το ζητουμενο.Αν δεν σας κανει κοπο και το θυμηθητε,κανετε μια αναφορα στον 'αρχιμαστορα' του συνεργειου.Και οτιδηποτε αλλο,βεβαια,καλοδεχουμενο.
Ευχαριστω εκ των προτερων,που λενε(μην ειμαστε και αγενεις..)Εγώ το πηγαίνω σε συνεργείο επίσημο της Skoda στην Πειραιώς..... ο αρχιμάστορας εκεί είναι από την τσεχία, δούλευε στη Skoda εκεί και απ'ότι φαίνεται ο τύπος 'ξέρει'.... σε ότι τον έχω ρωτήσει μου έχει απαντήσει σωστά .... θα τον ρωτήσω σήμερα για τα σχετικά .....
-
'Συνεδροι',θα ηθελα μια τεχνικη βοηθεια απο σας που εχετε επαφη με τα service της Αθηνας α μ ε σ α.Ψαχνομαι στο να το ψηλωσω λιγο.Θα ηθελα με την πρωτη ευκαιρια να παρουμε καποιες γνωμες υπευθυνες,το τονιζω,για το ζητουμενο.Αν δεν σας κανει κοπο και το θυμηθητε,κανετε μια αναφορα στον 'αρχιμαστορα' του συνεργειου.Και οτιδηποτε αλλο,βεβαια,καλοδεχουμενο.
Ευχαριστω εκ των προτερων,που λενε(μην ειμαστε και αγενεις..)Paris,
Υπάρχει λύση που προτείνει η ίδια η εταιρεία με ρυθμιζόμενα καθ' ύψος Bilstein (αν δεν κάνω λάθος σε 6 κλίμακες). Το ρώτησε πρόσφατα ένας φίλος/συνάδελφος στα κεντρικά στην Ιερά οδό, με παρόμοιες ...εκτός δρόμου ανησυχίες με σένα, που θέλει να πάρει το Combi L&K 4X4-ABT, αλλά το κόστος είναι περίπου στις 500-600.000 δρχ Μάλλον λογικό γιά ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Εάν θέλεις μετά να το χαμηλώνεις, ανάλογα με τις διαδρομές, όπως αντιλαμβάνεσαι πρίν από κάθε 'ειδική' πρέπει να πηγαίνεις στο συνεργείο.
Τι θα γίνει βρε παιδιά, άλλοι θέλουν να το ψηλώσουν...!!! Εγώ πάντως, που δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνετε εκτός δρόμου λόγω 2WD , το χαμήλωσα 3.5 cm (Eibach pro sport kit+Proflex Jumbo από Skoda Motorsport προδιαγραφών Group N, μόνο ... 300.000 δρχ) γιατί δεν μου μένει τίποτα άλλο από τις ασφάλτινες επαρχιακές διαδρομές!
Chris
Skoda Octavia 1.8 T