-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Paris ελπίζω να έκανες τη βόλτα που ήθελες!
Chris
............την εκανα λεει.......ηταν οτι ακριβως χρειαζομουνα!!
-
Ο χρήστης paris 2 έγραψε:
..............να ρωτησω κατι.Εχετε ιδεα του τι αλλο ομορφο 'παραγουν' οι Τσεχοι??
Αλλος κανεις??Καμμια ιδεα??
-
....
..........να ρωτησω κατι.Εχετε ιδεα του τι αλλο ομορφο 'παραγουν' οι Τσεχοι??
Αλλος κανεις??Καμμια ιδεα??
Eκτός από πολύ καλά αυτοκίνητα και ωραίες γυναίκες!!! Θα άξιζε τον κόπο να κάνεις ένα ταξίδι στην Πράγα, η οποία είναι πανέμορφη πόλη. Βέβαια τελευταία είχε και τις πλημμύρες εκεί...
Chris
-
..........να ρωτησω κατι.Εχετε ιδεα του τι αλλο ομορφο 'παραγουν' οι Τσεχοι??
Άραγε είμαι ο μόνος που δεν είδα τις ωραίες γυναίκες στην Τσεχία; Δεν λέω ψηλές ήταν όλες, αλλά δεν είδα και ιδιαίτερα ωραίες...
Πάντως οι τσέχοι φτιάχνουν και εξαιρετική μπύρα. Θα βρείτε και μεγάλα στα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα. -
........αααυτο ηταν λοιπον!!Το βρηκατε.Τοβραδυ θαχουμε και μπαλλετα....
-
Thanks guys για την βοήθεια σας. Ο φίλος μου αρχες του άλλου μηνός θα το πάρει.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Thanks guys για την βοήθεια σας. Ο φίλος μου αρχες του άλλου μηνός θα το πάρει.Λοιπον,ας το παρει πρωτα,βεβαια, και ας του ειναι καλοταξιδο και καλογκαζωτο.____και βεβαια,α μ ε σ ω ς μ ε τ α να μπει στο forum......
-
...υπνοι τρελλοι και παλαβοι πεφτουν,απ οτι βλεπω.Και καλα κανετε!!(κι εγω μπηκα για λιγο και ...π α ω)
Απο βδομαδα λοιπον,και παντα ψηλα,ολα.
Υ.Γ. Τα μπαλλετα τελικα θα βγουν αλλη μερα..........
-
...υπνοι τρελλοι και παλαβοι πεφτουν,απ οτι βλεπω.Και καλα κανετε!!(κι εγω μπηκα σερνοντας για λιγο και ...π α ω)Απο βδομαδα λοιπον,και παντα ψηλα,ολα.
-
........τετοια ωρα,τετοια μηνυματα.Για αλλο πηγαινε,αλλου βγηκε.Ας συρθω για αλλου κι ας τ αφησουμε ο λ α για αλλη μερα....
-
...υπνοι τρελλοι και παλαβοι πεφτουν,απ οτι βλεπω.Και καλα κανετε!!(κι εγω μπηκα για λιγο και ...π α ω)Απο βδομαδα λοιπον,και παντα ψηλα,ολα.
Paris,
Mάλλον θα είσαι στις αγκαλιές του μορφέα τώρα στις 3.00 περίπου το πρωϊ. Εμένα τα μπαλέτα με αφήνουν αδιάφορο. Μου αρκεί η Eva Herzigova!!!
Είδες και άλλος φίλος μελλοντικός σύντομα κάτοχος Octavia RS θα μπεί στο site ελπίζω, και το club χτίζετε. Ετσι ελπίζω με αυτόν θα είμαστε 2WD - 4WD = 2 - 2, και δεν θα μου είστε πλειοψηφία με τον Fast&Safe.
Chris
-
..γουστα ειν αυτα,δε λεω.Ας δουμε ομως μερικα Τσεχικα 'πρωτοτυπα'......
οπως και αυτο...(προσεξτε το φοντο εδω)
και αυτα τα δυο μοντελακια....
.....βγαζουν ομως και κατι τετοια.Κανεις δεν ειναι αλανθαστος!!
και μετα σχεδιασαν,με γερμανικη βοηθεια, το Octavia...
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
...υπνοι τρελλοι και παλαβοι πεφτουν,απ οτι βλεπω.Και καλα κανετε!!(κι εγω μπηκα για λιγο και ...π α ω)
Απο βδομαδα λοιπον,και παντα ψηλα,ολα.
Paris,
Mάλλον θα είσαι στις αγκαλιές του μορφέα τώρα στις 3.00 περίπου το πρωϊ. Εμένα τα μπαλέτα με αφήνουν αδιάφορο. Μου αρκεί η Eva Herzigova!!!
Είδες και άλλος φίλος μελλοντικός σύντομα κάτοχος Octavia RS θα μπεί στο site ελπίζω, και το club χτίζετε. Ετσι ελπίζω με αυτόν θα είμαστε 2WD - 4WD = 2 - 2, και δεν θα μου είστε πλειοψηφία με τον Fast&Safe.
Chris
......ξεχασες μηπως καποιον???Βαλε και τον Steve!Οποτε παλι μπροστα ειμαστε οι τετρα.3-2 λοιπον...
Καποιοι αλλοι που γραφαν στο forum χαθηκαν.Π.χ. ο takiskoym με το φοβερο μονολεκτικο post 'Skoda' στην εβδομη σελιδα(τα ειπε ολα με μια λεξη...) και ακομα δυο-τρεις που δεν θυμαμαι τωρα.Τι εγινε,δεν μας αντεχαν αλλο??...
-
O steve είναι Κοζάνη, μόλις μίλησα μαζί του. Μου είπε οτι χθές διασκέδαζε στα χιόνια
-
Τωρα εγώ τι πρέπει να κάνω; Να κάνω Delete η δεν υπάρχει πρόβλημα; Εσείς θα μου πείτε
Αλλά δε μπορώ να καταλάβω, για το Octavia δεν είναι το θέμα; Πως φτάσαμε ως εδώ; -
Βρε paris 2, τι είναι αυτά;
Τα καινούρια ΜΟΝΤΕΛΑ ( ) της Σκόντα;Προσωπικά δεν με ενοχλούν, αλλά αν αρχίσουμε να το το χοντραίνουμε, μην χάσουμε το όριο...
ΟΚ, είχα βάλει στην σελίδα της καλοπέρασης των αγώνων μια τύπισσα (καλό μοντέλο κι αυτή! ), αλλά ήταν φάτσα, και ήταν ΟΝΤΩΣ συνοδηγός αγώνων (θέμα στην ενότητα Ελληνικοί Αγώνες: Οι αγωνες θέλουν καλοπέραση).
Ξέρω γω; Εμένα δεν με ενοχλεί για να διαγραφεί, αλλά μέτρο παιδιά!
(πάντως από σχεδίαση οι Τσέχοι δεν ξέρω τι λένε, οι Τσέχες όμως σκίζουν! ) -
......ξεχασες μηπως καποιον???Βαλε και τον Steve!Οποτε παλι μπροστα ειμαστε οι τετρα.3-2 λοιπον...Καποιοι αλλοι που γραφαν στο forum χαθηκαν.Π.χ. ο takiskoym με το φοβερο μονολεκτικο post 'Skoda' στην εβδομη σελιδα(τα ειπε ολα με μια λεξη...) και ακομα δυο-τρεις που δεν θυμαμαι τωρα.Τι εγινε,δεν μας αντεχαν αλλο??...
Paris,
Από τις φωτογραφίες που έβαλες θα προτιμούσα τη 2η και 3η. Η τελευταία θυμίζει Τσεχία πριν την Περεστρόϊκα, ή επιζήσαντα του Αουσβιτς - Νταχάου .
Τώρα όμως σοβαρολογώντας, μην βάλλεις τίποτα άλλο τέτοιο γιατί όπως είδες ο Trakousellis (από το περιοδικό-τους 4Τ) σε τσάκωσε, και ας μην του δώσουμε κάποιο άλλοθι γιά να διαγράψει το thread γιά το Octavia, το οποίο προφανώς σε κάποιους προκαλεί πόνο ... φόβο ... και πάθος
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Chris
-
Το 'ως εδω' δεν καταλαβα του κ.Τρακουσελη.Απλα ορμωμενος απο την χωρα κατασκευης και επειδη τα ατομα αυτα ειναι οντως Τσεχοι(το καλοκαιρι βρισκομαι συχνα σε μερος που ερχονται Τσεχοι και οι εικονες ειναι πρωτοτυπες,δικες μου και οχι απο καποιο site αλλου) θυμηθηκα τις εικονες και ειπα να το διασκεδασουμε λιγο.
Νομιζω οτι ειναι μεσα στα ορια.Δεν προσβαλουν ουτε ηθη ουτε τιποτα.Συνηθισμενες εικονες που ολοι βλεπουμε στις παραλιες.Αλλωστε φαινεται οτι δεν μπηκαν με σκοπο την οποιαδηποτε προκληση,η τελευταια μαλλον προς το χιουμοριστικο κλινει.
Αν παρ ολα αυτα καποιος πειραχτηκε για τον ο π ο ι ο δ η π ο τ ε λογο και επιμενετε να τις βγαλω,ενταξει,καμμια αντιρρηση.Και παλι φιλοι ειμαστε.
Υ.Γ.Σε καποια αλλα post αναφερονται και λεξεις 'κακες'.Εκεινο πιστευω ειναι ποοολυ χειροτερο.
Τελος παντων.Περιμενω την υποδειξη του κ.Τρ.
-
:roll: Το 'ως εδω' δεν καταλαβα του κ.Τρακουσελη.Απλα ορμωμενος απο την χωρα κατασκευης και επειδη τα ατομα αυτα ειναι οντως Τσεχοι(το καλοκαιρι βρισκομαι συχνα σε μερος που ερχονται Τσεχοι και οι εικονες ειναι πρωτοτυπες,δικες μου και οχι απο καποιο site αλλου) θυμηθηκα τις εικονες και ειπα να το διασκεδασουμε λιγο.Νομιζω οτι ειναι μεσα στα ορια.Δεν προσβαλουν ουτε ηθη ουτε τιποτα.Συνηθισμενες εικονες που ολοι βλεπουμε στις παραλιες.Αλλωστε φαινεται οτι δεν μπηκαν με σκοπο την οποιαδηποτε προκληση,η τελευταια μαλλον προς το χιουμοριστικο κλινει.
Αν παρ ολα αυτα καποιος πειραχτηκε για τον ο π ο ι ο δ η π ο τ ε λογο και επιμενετε να τις βγαλω,ενταξει,καμμια αντιρρηση.Και παλι φιλοι ειμαστε.
Υ.Γ.Σε καποια αλλα post αναφερονται και λεξεις 'κακες'.Εκεινο πιστευω ειναι ποοολυ χειροτερο.
Τελος παντων.Περιμενω την υποδειξη του κ.Τρ.
Paris,
Οπως αντελήφθεις κάποια πράγματα ενοχλούν, αν και πιστεύω ότι όλα αυτά τα έκανες από χιουμοριστική διάθεση και μόνο. Εξ' άλλου νομίζω ότι όλοι, και ο Κος Τρακουσέλλης, συμφωνούμε στο ότι το περιεχόμενο των φωτογραφιών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ( ) σε καμμία περίπτωση, που είναι κάτι που απαγορεύεται ρητά και αποτελεί όρο αποδοχής από το χρήστη η μη δημοσίευση τέτοιου υλικού!
Τώρα βέβαια από την άλλη πλευρά και ο Τρακουσέλλης έχει δίκιο, στο ότι αποκλίνουμε αρκετά από το αρχικό μας θέμα με μιά τέτοια πλάκα. Ας το σταματήσουμε λοιπόν, γιατί νομίζω ότι έχουμε πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα να συνεχίσουμε τη συζήτηση πάνω στο θέμα.Θα πρότεινα λοιπόν πέραν των πολλών επαίνων που αποδώσαμε στα Octavia μας, είτε 2WD, είτε 4WD, ή Sedan ή Combi, θα πρέπει ίσως να αναφερθούμε και στα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου από πλευράς μηχανικών βλαβών, βλαβών σε συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (φρένα, αναρτήσεις, κλπ), αμάξωμα, εσωτερικό, κλπ.
Ετσι λοιπόν θα πρότεινα ο κάθε κάτοχος Octavia να αναφέρει Km που έχει διανύσει μέχρι στιγμής και τυχόν βλάβες και service που έχει κάνει στα αντίστοιχα Km.Chris
-
Παιδιά το έχετε συνειδητοποιήσει? Το thread Octavia είναι μέσα στα πιό δημοφιλή του Forum των 4Τ. Πλησιάζουμε και είναι σίγουρο ότι θα σαρώσουμε και το thread 'Το Εντζο του Στρατή' από τον Gavriil, το οποίο βέβαια τώρα έχει σχεδόν εγκαταληφθεί. Ε βέβαια τέτοιο θέμα που διάλεξαν να αντιπαρατεθούν - εντελώς άσχετο! Διάβασα προσεκτικά αυτό το θέμα και νομίζω ότι ήταν χάσιμο χρόνου απ' όλες τις πλευρές!
Καληνύχτα,
Chris
Skoda Octavia 1.8 T