-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ....???
ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ???Εμένα η κυριότερη διαφωνία μου είναι σε αυτό το κομμάτι. Πώς μπορείς να ξέρεις φίλε αστυνομικέ, αν ο άλλος είναι σωστός πολίτης ή ΑΛΗΤΑΡΑΣ από το πρώτο λεπτό που τον βλέπεις???
ΚΑΙ: ποιος είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΑΛΗΤΑΡΑ κατ'εσέ?
-
Όσοι φώναξαν πολύ και επομένως ψιλοχαρακτηρίστηκαν παλιόπαιδα πήραν απάντηση, μιας και ήταν εύκολο.
Εγώ σε αυτά που είπα ΔΕΝ πήρα απάντηση.
Προφανώς έχω δίκιο λοιπόν και απάντηση δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
.Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των χρηστών αυτού του forum δεν είχε ποτέ προσωπική εμπειρία από αστυνομικό που φέρθηκε άσχημα (εκτός αν εννοούμε ως άσχημη συμπεριφορά την εμμονή του οργάνου να μας γράψει για κάποια παράβαση, ή να μας απομακρύνει από τα σημεία στα οποία οργανώνονται αυτοσχέδιοι αγώνες).
Και γω είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν έχεις καθίσει να διαβάσεις αυτό το θέμα και έχεις κι ένα δίκιο διότι είναι τεράστιο.
Αν και όποτε μπορέσεις και το διαβάσεις θα δεις ότι ο καθένας περιγράφει τις εμπειρίες του. Αρα έχει και παραέχει προσωπικές εμπειρίες , οι συντριπτικά περισσότερες από τις οποίες είναι -τουλάχιστο-πολύ άσχημες. -
Οφείλω να αναγνωρίσω στο φίλο jzer40 ότι έχει το θάρρος να μπει σε μια συζήτηση, αναμένοντας να πέσουν όλοι απάνω του. Τέλος πάντων. Είναι ευκαιρία να τα πούμε με αστυνομικό οπότε ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση.
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΠΡΟΣ ΡΕΤΗΙΜΝΟ Ο1
Ο ΚΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.....
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ......ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟ ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΗΜΑΤΑ....Όταν λέμε ότι σε περίπτωση επείγοντος μπορείς να παραβιάσεις το κόκκινο δε σημαίνει ότι περνάς πατημένος. Βγάζεις μπροστά το όχημα, οι λοιποί οδηγοί βλέπουν το περιπολικό με τον αναμμένο φάρο, ακούνε τη σειρήνα, κόβουν ταχύτητα και περνάς ενώ είναι ακόμα κόκκινο. Άμα περάσεις το κόκκινο πατημένος.........
ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΚΑΡΑΖ Η Ο ΚΑΒΓΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ...
Ε όχι βέβαια. Επείγοντα είναι πυροβολισμοί, ληστείες, βιασμοί, ξυλοδαρμοί κλπ κλπ Δε θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ..
Όχι ακριβώς. Το πρόβλημα είναι η κατάχρηση εξουσίας. Δες τα παρακάτω αληθινά περιστατικά.
-
Περιπολικό τρέχει με σειρήνα και αναμμένο φάρο. Μας προσπερνάει. Λίγο πιο κάτω, το βρίσκουμε σταματημένο έξω από ένα σουβλατζίδικο. η περιοχή γύρω είναι ήσυχη και καθαρή. Απλώς οι κύριοι τρέχανε διότι τους είχε κόψει πείνα.
-
Όταν τα ΜΑΤ σχολάνε, οι κλούβες τους ανεβαίνουν τη Μεσογείων, στρίβουν στην Κανελλοπούλου (ή Αλίμου-Κατεχάκη, ο περιφερειακός) και συνεχίζουν για Καισαριανή. Λίγο πριν το φανάρι, ανάβουν σειρήνα, εξαναγλκάζουν τους πάντες να τους ανοίξουν δρόμο και περνάνε νταβατζίδικα. Καμιά φορά, μπορεί να τους συνοδεύει καμιά μοτοσυκλέτα της αστυνομίας. Ορισμένοι μοτοσυκλετιστές κάνουν και τη σούζα τους. Αυτά είναι 100% αληθινά, κυκλοφοράω στη γύρω περιοχή τακτικά.
Αυτά είναι φίλε τα περιστατικά τα οποία εξοργίζουν τον πολίτη. Δεν θα βρεθεί κάποιος να πει 'χέστηκα (με το συμπάθειο) αν τον άλλον τον σφάζουν, εσύ στο κόκκινο θα σταματήσεις'.
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ?
ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ....ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 5 ΣΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΗΞΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ.....ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΠΩ......ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.....Συμφωνώ, έχεις δίκιο.
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???
Θα βγούμε εκτός θέματος. Τέτοιες συζητήσεις στον Αντίλογο.
ΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΜΟΥΡΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:...............................
Πολύ καλά θα έκανες. Αν μπορείς να 'φυστικώσεις' κανένα ασεβή μαγκάκο κάνε το.
3.Ο ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 4-5 ΩΡΕΣ....
Αναφέρεσαι στις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Εάν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης
- Εάν έχει καταδικαστεί ερήμην και εκκρεμεί η σύλληψη για να οδηγηθεί στη φυλακή.
- Εάν είναι μάρτυρας σε δικαστική υπόθεση και έχει διαταχθεί βίαια προσαγωγή.
Να σε ρωτήσω κάτι. Με τις τελευταίες αγορές εξοπλισμού, προ της Ολυμπιάδας, αυτό δεν μπορεί να γίνει πλεόν στα γρήγορα στο δρόμο; Αν μπορείς ενημέρωσε με.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΠ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΜΥΝΗΣΩ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ......(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ)
Η εξύβριση διώκεται ποινικώς βάσει ΠΚ. η αντίσταση κατά της αρχής επίσης διώκεται ποινικώς. Αλλά είναι και η πστ κάποιων αστυνομικών. Όταν κάποιος πολίτης αρνείται να τους 'κατεβάσει το παντελόνι του' να τον στέλνουν στον εισαγγελέα για αντίσταση κατά της αρχής.
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΙΤΙΑ???
Δεν έχω λόγο να πιστέψω κάτι τέτοιο για εσένα. Ούτε για πάρα πάρα πολλούς άλλους. Αλλά υπάρχουν και οι ακατάλληλοι και προβληματικοί στο σώμα σας οι οποίοι την έχουν καταβρει που 'είναι εξουσία'.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ..
Οποιαδήποτε δουλειά σε φέρνει σε επαφή με το κοινό είναι δύσκολη.
ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ...(ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
Πανηλίθιοι θα έλεγα.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ..........
Δικαιολογημένο το παράπονο σου. Υπάρχουν ακατάλληλοι στο σώμα σας. Ορισμένοι θα έπρεπε απλώς να πάρουν δρόμο ενώ άλλοι θα έπρεπε να εκτείουν ποινές καθείρξεως. Αλλά όχι όλοι. Από την άλλη δεν δέχομαι τη φράση 'είναι μειοφψηφία η οποία προσβάλλει το σύνολο'. Πως ξέρουμε ότι είναι μειοψηφία (ή πλειοψηφία); Έχει γίνει ποτέ στατιστική έρευνα; Ούτε οι πολίτες μπορούμε να λέμε 'είναι οι περισσότεροι', αλλά ούτε εσείς να λέτε 'είναι μειοψηφία'./
-
-
.Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των χρηστών αυτού του forum δεν είχε ποτέ προσωπική εμπειρία από αστυνομικό που φέρθηκε άσχημα (εκτός αν εννοούμε ως άσχημη συμπεριφορά την εμμονή του οργάνου να μας γράψει για κάποια παράβαση, ή να μας απομακρύνει από τα σημεία στα οποία οργανώνονται αυτοσχέδιοι αγώνες).
δες σελίδα 7 του παρόντος τόπικ...
-
Κάνεις λάθος, Traveller. Το έχω διαβάσει ολόκληρο, όπως όλα τα θέματα στα οποία έχω εκφέρει γνώμη.
Αυτοί που γράφουν στο συγκεκριμένο νήμα δεν είναι όλοι οι χρήστες του forum. Όπως υπονοεί και ο τίτλος, μάλλον είναι αυτοί που είχαν (έχουν) κάποιο πρόβλημα με την αστυνομία, ή αυτοί που διαφωνούν με τα γραφόμενα ορισμένων (όπως εγώ για παράδειγμα) και θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των χρηστών αυτού του forum δεν είχε ποτέ προσωπική εμπειρία από αστυνομικό που φέρθηκε άσχημα (εκτός αν εννοούμε ως άσχημη συμπεριφορά την εμμονή του οργάνου να μας γράψει για κάποια παράβαση, ή να μας απομακρύνει από τα σημεία στα οποία οργανώνονται αυτοσχέδιοι αγώνες).
Ομολογώ ότι τις δημοσιεύσεις που είναι γραμμένες με Greeklish δεν τις διαβάζω ποτέ (γιατί το βρίσκω εξαιρετικά κουραστικό), και ούτε πρόκειται να αρχίσω τώρα.
-
Κάνεις λάθος, Traveller. Το έχω διαβάσει ολόκληρο, όπως όλα τα θέματα στα οποία έχω εκφέρει γνώμη.Αυτοί που γράφουν στο συγκεκριμένο νήμα δεν είναι όλοι οι χρήστες του forum. Όπως υπονοεί και ο τίτλος, μάλλον είναι αυτοί που είχαν (έχουν) κάποιο πρόβλημα με την αστυνομία, ή αυτοί που διαφωνούν με τα γραφόμενα ορισμένων (όπως εγώ για παράδειγμα) και θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους.
Αν το έχεις διαβάσει το ξέρεις καλύτερα από μενα, οπότε παίρνω δεδομένο ότι είναι έτσι.
Εγώ νομίζω ότι επειδή είναι αυτοκινητιστικό φόρουμ, οι χρηστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οδηγοί και αυτά που περιγράφουν είναι βιώματά τους.
Πάντως έτσι...για το στατιστικό του πράγματος, θα καθίσω μια φορά να βρω ποιοι έχουν καλές και ποιοι κακές εμπειρίες. Ετσι για να δούμε που κυμαίνεται το πράγμα , από καθαρή και μόνο περιέργεια.
-
.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των χρηστών αυτού του forum δεν είχε ποτέ προσωπική εμπειρία από αστυνομικό που φέρθηκε άσχημα (εκτός αν εννοούμε ως άσχημη συμπεριφορά την εμμονή του οργάνου να μας γράψει για κάποια παράβαση, ή να μας απομακρύνει από τα σημεία στα οποία οργανώνονται αυτοσχέδιοι αγώνες).
Ομολογώ ότι τις δημοσιεύσεις που είναι γραμμένες με Greeklish δεν τις διαβάζω ποτέ (γιατί το βρίσκω εξαιρετικά κουραστικό), και ούτε πρόκειται να αρχίσω τώρα.
έχεις δίκιο
ήμουν 'νέοπας' τότε -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ....???
ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ???Εμένα η κυριότερη διαφωνία μου είναι σε αυτό το κομμάτι. Πώς μπορείς να ξέρεις φίλε αστυνομικέ, αν ο άλλος είναι σωστός πολίτης ή ΑΛΗΤΑΡΑΣ από το πρώτο λεπτό που τον βλέπεις???
ΚΑΙ: ποιος είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΑΛΗΤΑΡΑ κατ'εσέ?
Φοράει σκουλαρίκι;=αληταράς
Εχει να κουρευτεί πάνω από μήνα;=αληταράς
Αξύριστος;=αληταράς
Μελαχρινός, μερικές φορές παραπάνω από το 'κανονικό';;=αληταράς
Οδηγεί καμιά μοντίφα;;=αληταράς
Βαμμένο μαλλί;;=αληταράς
Σαξόραλο;=αληταράς
Μιλάει σπαστά ελληνικά;;=αληταράς (...την έχει χιλιογα****σει)Ολοι οι υπόλοιποι ανήκουν στους...κυρίους.
Υπάρχει και η περίπτωση **να διαβάζουν **το φλυτζάνι για να ξεχωρίσουν τους 'αληταράδες' από τους 'σωστούς πολίτες' αλλά δε δίνω πολλές πιθανότητες γι αυτό, και πάντως όχι διότι είναι δύσκολο να φτιάξουν καφέ...
-
NASS....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΧΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ>>>>ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 22 ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΩ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΚΙΜΕΣ..ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.....ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ......
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΚΕΙ ΩΣΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ....ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ...ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ... ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ,ΒΟΥΤΑ ΚΛΠ........
ΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΤΡΕΞΩ....ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ 300ΑΡΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ 250 ΜΕ ΤΟ ΛΕΟΝ....
ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ.....ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ......ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΚΟΚΚΙΝΑ...
ΝΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΦΗΝΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ....
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ..
ΟΤΑΝ ΔΕ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΛΥΣΣΑΞΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΓΑΡΑ....
ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ???ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΙΛΑΜΕ.....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???
Η ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚ Η ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ???
ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ 5 ΛΕΠΤΑ Η ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ=ΛΑΣΤΙΧΑ.......ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ.....
TRAVELLER.....
ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ(ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΤΑΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΘΥΜΙΖΕΙ.......
ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ,ΟΡΝΙΟ ΚΛΠ....ΤΕΛΟΣ...ΕΓΩ (ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ...
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ...
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ... -
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
TRAVELLER.....
ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ(ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΤΑΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΘΥΜΙΖΕΙ.......
ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ,ΟΡΝΙΟ ΚΛΠ....**Ημουνα σίγουρος **ότι στους χαρακτηρισμούς θα αναγνώριζες τον εαυτό σου , παρ' ότι εγώ δεν απευθύνθηκα προς εσένα, διότι απλούστατα δε σε γνωρίζω. Μίλησα για αυτούς που έχω εγώ επαφή στις Ε.Ο
Επαναλαμβάνω ότι καμια έκπληξη δε μου προξένησε, που ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το αντίθετο, ίσως.Διάλογο με σένα δεν πρόκειται να ανοίξω, μην το προσδοκάς.
Όπως και ο κάθε χρήστης, έτσι κι εγώ επιλέγω αυτούς που θα μιλήσω μέσω του forum κι εσύ δεν πληροίς τα κριτηρια.
Το αντίθετο, επίσης θα μου προξενούσε έκληξη.Υ.Γ...αυτά πιθανολογώ ότι διδάσκονται στο δημοτικό :
NASS....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΧΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ>>>>..ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΣ
Το 'καλύπτομαι' δεν είναι συνηρημένο και δε γράφεται 'ω'
Τα εις 'ένω' γράφονται με (αι) εκτός από τα :πλένω-δένω-μένω και μερικά άλλα περίεργα, που δεν είναι για σένα.
Αυτά μάλλον στην Δ' δημοτικού τα διδάσκουν. Ούτε μεχρι εκεί ρε θηρίο;;;
Δεν έχεις συλλάβει ποτέ για υπερβολική ταχύτητα κάποιον κύριο Τριανταφυλλίδη;;; Δεν τον έχεις καν ακουστά;;;
Εμ κάτι ξέρω κι εγω όταν λέω ότι στους χαρακτηρισμούς αναγώρισες την αφεντιά σου.
-
Πολλές φορές πράγματι οι αστυνομικοί μπορεί να μην φερθούν καλά και ειδικά σε μικρότερς ηλικίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο.
Εκεί που διαφωνώ όμως είναι το θέμα της βούτας και τα λιμανάκια. Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλο topic ένας από τους βασικούς λόγους που γίνονται αυτές οι αυτοσχέδιες κόντρες είναι η επίδειξη. Άρα λοιπόν όλοι αυτοί που κάθονται και παρακολουθούν στα συγκεκριμένα σημεία, με τον τρόπο τους συμβάλλουν στο φαινόμενο.
Εκτός του ότι σκοτώνονται αυτοί οι 'μάγκες' που 'μπαίνουν με τόσα' στο πέταλο σκοτώνουν και τους ανυποψίαστους περαστικούς.
Έχει γεμίσει ο κόσμος οδηγάρες που νομίζουν ότι κατέχουν τόσο καλά το αυτοκίνητο που μπορούν να πηγαίνουν στο όριο παντού.
Εντάξει το Συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να βρίσκεται σε όποιο δημόσιο χώρο θέλει όποτε θέλει, αλλα το συνταγματικό δικαίωμα όλων να χρησιμοποιούμε τους δρόμους με ασφάλεια που είναι?Και τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνει η αστυνομία να τους κυνηγάει στη Βουλιαγμένης και στη Σουνίου αυξάνοντας τον κίνδυνο?
Υ.Γ. Για να μην το παίξω έξυπνος και εγώ έχω πάει στα Λιμανάκια και στη Βούτα ως θεατής. Και μάλιστα στη βούτα μου είχαν ζητήσει και ταυτότητα όμως οφείλω να πω πως ήταν ευγενέστατοι! Αυτά όμως παλιά...
-
TRAVELLER
ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΣ......
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
TRAVELLER.....
ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....
ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ,ΟΡΝΙΟ ΚΛΠ....**Ημουνα σίγουρος **ότι στους χαρακτηρισμούς θα αναγνώριζες τον εαυτό σου , παρ' ότι εγώ δεν απευθύνθηκα προς εσένα, διότι απλούστατα δε σε γνωρίζω. Μίλησα για αυτούς που έχω εγώ επαφή στις Ε.Ο
Επαναλαμβάνω ότι καμια έκπληξη δε μου προξένησε, που ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το αντίθετο, ίσως.Διάλογο με σένα δεν πρόκειται να ανοίξω, μην το προσδοκάς.
Όπως και ο κάθε χρήστης, έτσι κι εγώ επιλέγω αυτούς που θα μιλήσω μέσω του forum κι εσύ δεν πληροίς τα κριτηρια.
Το αντίθετο, επίσης θα μου προξενούσε έκληξη.Υ.Γ...αυτά πιθανολογώ ότι διδάσκονται στο δημοτικό :
NASS....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΧΟ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ>>>>..ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΣ
Τα εις 'ένω' γράφονται με (αι) εκτός από τα :πλένω-δένω-μένω και μερικά άλλα περίεργα, που δεν είναι για σένα.
Δεν έχεις συλλάβει ποτέ για υπερβολική ταχύτητα κάποιον κύριο Τριανταφυλλίδη;;; Δεν τον έχεις καν ακουστά;;;
Εμ κάτι ξέρω κι εγω όταν λέω ότι στους χαρακτηρισμούς αναγώρισες την αφεντιά σου.
Κρίμα ρε Ταξιδιώτη. Φαίνεσαι άνθρωπος μυαλωμένος και με σαφή λόγο, αλλά κάποιες φορές καταφεύγεις σε εμφανείς και εμπαθείς προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς που χαλάνε την γενικά καλή εικόνα του λόγου σου. Κρίμα πραγματικά.
-
Μερικοί νομίζουν ότι οι αστυνομικοί είναι κάτι σαν τους τσολιάδες στο σύνταγμα. Ότι μπορούμε να τους λέμε ότι θέλουμε, να τους βρίζουμε, και αυτοί είναι υποχρεωμένοι να μας απαντούν με το σεις και με το σας. Και αν επιχειρήσουν να εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου σε εμάς που τους βρίσαμε, τότε είναι κατάπτυστοι και υπολείμματα των χωροφυλάκων με την αστεία καθαρεύουσα και το τσιγκελωτό μουστάκι.Αυτο ξαναπεστο, διοτι εδω κρυβεται μεγαλο μερος της αληθειας......
-
TRAVELLER.....
ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....
NASS....
Κρίμα ρε Ταξιδιώτη. Φαίνεσαι άνθρωπος μυαλωμένος και με σαφή λόγο, αλλά κάποιες φορές καταφεύγεις σε εμφανείς και εμπαθείς προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς που χαλάνε την γενικά καλή εικόνα του λόγου σου. Κρίμα πραγματικά.
Δεκτή η κριτική σου αλλά ...μονόπαντη
-
jzer40 και TRAVELLER αφηστε τα μιση και πιαστε το (Ας συμπληρωσει την προταση οποιος θελει)
Στα λιμανακια δεν πανε μονο 18χρονα και 20χρονα. Πανε και 40αρηδες με τα Ταξι τους
Ειναι τουλαχιστον βλακεια να πηγαινεις στα λιμανακια και να κανεις κοντρες για να αποδειξεις σε καποιους κολλημενους, που μαζευονται σε ενα πεταλο, οτι εισαι οδηγαρα.
Για ριξτε μια ματια στις πεσμενες μπαριερες και κοιταξτε στο γκρεμο ποσα αμαξια ειναι κατω. Πριν 5 μερες που περασα ,μετρησα 3 αυτοκινητα οπου το ενα ηταν και καμενο.
Τα ιδια και στην κατεχακη. Καθε μερα γινεται και απο ενα τρακαρισμα απο υπερβολικη ταχυτητα.
Οποιος θελει να κανει κοντρες υπαρχει και το face to face στα μεγαρα.
Επισης αν θελεις να κανεις απλα την πλακα σου δινεις 40 ευρο και καθεσαι ολη την μερα στα Μεγαρα και το λιωνεις το αυτοκινητο.Οσον αφορα τους αστυνομικους συμφωνω για πρωτη φορα ισως και τελευταια με την αποψη του TRAVELLER.
-
Μου έχουν τύχει περιστατικά οπου με σταμάτησαν νεα παιδιά για έλεγχο και ήταν ευγενέστατοι, Αντίθετα, με σταμάτησαν για αλκοτέστ στην λιοσίων (ήμουν με την κοπέλα μου και αλλο ένα ζευγάρι -- δεν ειχα πιει τιποτα)
φυσιξα, και μόλις έβαλα μπροστά να φύγω, ο 50χρονος κομπλεξικός αρχιμπάτσος (Υπαξ) ειδε την οθόνη του πλοηγού και ειπε στον νεαρο αστυνομικό:Εσυ! ελα εδω!
ο κύριος έχει τηλεόραση στο αυτοκίνητο, ΓΡΑΨΤΟΝ!
Φυσικά και δεν με έγραψε, αφου του εξηγούσα επι δεκαλέπτου τι κάνει το μηχάνημα, και ειδε ο ιδιος οτι δεν έχει τηλεόραση.- ο πατέρας μου, πήγενε τον αδερφό μου στο ΚΕΒΟΠ, τον σταματάει ο μπάτσος και ο πατέρας μου τον παρακάλεσε να ειναι λίγο σύντομος διότι επρέπε να πάει τον αδερφό μου μέσα.
Μολις ακουσε αυτο ο 'θιγμένος' 'υπηρέτης' του νομου και του πολίτη ειπε με χαρακτηρηστική αγένεια:
**ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ!!!! **ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΡΕ!!!!???
σσ. ο πατερας μου ειναι καποιας ηλικιας, και αν μη τι αλλο λιγο σεβσμό τον αξίζει.Βασικά πιστέυω οτι ευτυχως υπάρχουν καλά στοιχεια στην αστυνομία, αλλα δυστιχώς δεν ειναι αρκετά για να την αλάξουν.
Ο νόμος δεν καλύπτει τον πολίτη σε περίπτωση που το οργανο υπερβει των καθηκοντων του (εξυβριση, ξυλοδαρμό, ταλαιπορία) όπως ειπε και ο φίλος αστυνομικός και συνφορουμίστας πριν, Θα πώ στον δικαστή οτι υπήρχε υποπτο όχημα στο αντίθετο ρέυμα. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Ειναι γεγονός οτι η αστυνομία δεν ειναι σώμα, ειναι ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ!!!
Ναι! τα παιδιά της αμεσης δράσης, που τρέχουν μέρα νύχτα με κυνδινο της ζωής τους κάνουν το ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!
ΑΛΛΑ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
δινει το δικαιομα σε λάθος ανθρωπους να κάνουν σε εμας ολα αυτα που εχουμε γράψει εδω και 55 σελίδες! -
Με ποια κριτήρια επιλέγεται η καταλληλότητα ων υποψηφίων αστυνομικών; Οι εξετάσεις ψυχολόγου έχουν τη δυνατότητα να δείξουν πολλά. Αλλά σε τι εστιάζουν αυτές;
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα