-
Εγώ πάλι συναντώ παντού ευγενέστατους αστυνομικούς. Ειδικά οι νεότεροι, γιατί αν σου κάτσει κάνας καράβλαχος μουστακαλής 45άρης (στην ηλικία, όχι στο όπλο ), τότε δε τη βγάζεις καθαρή.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ 'ΤΟΥΣ ΕΔΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Είναι αδίκημα, πας μέσα, πώς το λένε; -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ πάλι συναντώ παντού ευγενέστατους αστυνομικούς. Ειδικά οι νεότεροι, γιατί αν σου κάτσει κάνας καράβλαχος μουστακαλής 45άρης (στην ηλικία, όχι στο όπλο ), τότε δε τη βγάζεις καθαρή.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ 'ΤΟΥΣ ΕΔΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ'. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Είναι αδίκημα, πας μέσα, πώς το λένε;Kανεις δεν μπορει να δειρει παιδι στο σχολειο? Ειναι αδικημα? Ευτυχως δηλαδη που ειμαι εξω,γιατι εριχνα μερικες φαπες σε καποιους συμμαθητες μου.
-
Τα παιδιά μπορούν να ρίχνουν καμιά μεταξύ τους, οι δάσκαλοι όχι . Ώστε εσύ ευθύνεσαι για τη συμπεριφορά των σημερινών μπάτσων
-
Κι εγώ έτρωγα φάπες, αλλά ούτε αστυνομικός έγινα, ούτε όποτε πιάσω κάποια εξουσία την ξεσκίζω.
Επίσης έδινα φάπες, και όταν μου φέρονται άσχημα, ιδίως εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους μου σπάει το κεφάλι η σκέψη το πόσο γαϊδούρι είναι, αλλά δεν μου περνάει από το μυαλό να τον σαπίσω...
Κομπλεξικοί και καταχραστές της όποιας δύναμης υπάρχουν παντού, ΙΔΙΩΣ σε επαγγέλματα με εξουσία...
Οι πλέον καταχραστές και εκβιαστές είναι οι πολιτικοί, που στην πλειοψηφία τους είτε που είναι πολύ έξυπνοι και πολύ σπουδασμένοι, είτε πάρα πολύ αγαπητοί από τον κόσμο (ηθοποιοί, αθλητές κλπ κλπ), άρα ούτε το αμόρφωτος στέκει, ούτε το ότι δεν τον έκανακ παρέα κλπ...Προσωπικά σπάνια να μου φερθούν όχι καλά στην Ελλάδα (για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άσχημα δε μου φέρθηκαν ΠΟΤΕ!!), ενώ συνήθως είναι ευγενέστατοι και τυπικοί απέναντί μου, όπως κι εγώ άλλωστε!!! Αλλά αν με σταματήσουν (έστω και χωρίς λόγο) δεν θα το παίξω ούτε ενοχλημένος, ούτε βιαστικός και ανυπόμονος. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ του κάνει, και μάλιστα ΣΩΣΤΑ!! Αν αρχίσω το αρνητικό, ΛΟΓΙΚΟ να αρχίσει κι εκείνος, όχι;;
Αντίθετα στα σύνορα της Ελβετίας με έχουν αντιμετωπίσει σαν τρομοκράτη (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) κι ας ήμουν ευγενικός, κι ας είχα κάρτα μόνιμου κατοίκου! Δε με έσπασαν στο ξύλο βέβαια, αλλά το να κρατάει το όπλο του (μέσα στη θήκη, αλλά έτοιμος!!) και να σου λέει να απομακρυνθείς από το αμάξι σου και να σε κρατάει στα 5 μέτρα νομίζω σε θίγει! Παρόλα αυτά δεν είπα κιχ και σε 15 λεπτά (!!!) έφυγα ανενόχλητος! Αν άρχιζα να πουλάω και πνεύμα και αρνητικότητα ίσως να ήμουν εκεί ακόμα, ίσως και κάπου πιο... φρέσκα!! Κι ας μην έκανα τίποτα! -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω σας λεω οτι οταν βλεπετε 'τσουτσεκακια' 22-23 ετων να σας μιλουν ασχημα και να σας ειρωνευονται να ξερετε οτι ηταν τα παιδια που δερνατε στο σχολειο και αυτοι που δεν σηκωναν το κεφαλι. Εγω προσωπικα αν δω καποιο τετοιο πιτσιρικα να μου πουλαει μουρη μπορει και να τον πλακωσω στις μαπες. Συνηθως οσοι αστυνομικοι ειναι πανω απο 30 ετων ειναι ευγενικοι ,αλλα οι 25χρονοι ειναι αναιδεστατοι,εχουν καβαλησει το καλαμι και κανουν οτι θελουν. Εδω εχω ακουσει οτι την πεφτουν και στις κοπελες την ωρα της υπηρεσιας και ζητουν τα τηλεφωνα τους !!!!!!!!!!Δηλαδή για να καταλάβω...
Όσοι είναι αστυφύλακες ή αρχιφύλακες στα 25 τους, είναι παιδιά που έτρωγαν ξύλο είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι του, όταν ήταν μικρά παιδιά...
Μου αρέσει αυτή η λογική.Επίσης ότι όσοι από αυτούς είναι σε αυτή την ηλικία είναι τσογλάνια.
Επίσης όλοι οι 25χρονοι είναι τσουτσέκια και αναιδέστατοι...
Μου αρέσει αυτή η λογική.Α) Δηλαδή όλοι οι αστυνομικοί θα πρέπει να είναι άνω των 30 για να είναι οκ;
Δηλαδή θα μπαίνουν στην σχολή στα 25-27 για να είναι στα 30 του μια χαρά;Β) Μπας και εσύ το βλέπεις κομπλεξικά το θέμα;
Μπας και ήθελες να ήσουν και εσύ στην θέση τους και δεν τα κατάφερες, όπου αυτό σου άφησε κανένα κουσούρι κατωτερισμού;Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Και να σου πω και το άλλο;
Μακάρι να σε βρει κανένα ¨τσουτσέκι¨ που του έριχνες και καμία στο σχολείο... και αντί για καλημέρα να σου ρίξει και αυτός καμιά, αλλά όχι ξύλο... κλήσεις να σε γεμίσει για τα πάντα.
Και επίσης να σου γίνει και μάθημα ότι όσα λες είναι μαλακίες.
Μπορεί ορισμένοι σε αυτή την ηλικία να είναι κομπλεξικοί, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ισοπεδώνουμε τα πάντα... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγω σας λεω οτι οταν βλεπετε 'τσουτσεκακια' 22-23 ετων να σας μιλουν ασχημα και να σας ειρωνευονται να ξερετε οτι ηταν τα παιδια που δερνατε στο σχολειο και αυτοι που δεν σηκωναν το κεφαλι. Εγω προσωπικα αν δω καποιο τετοιο πιτσιρικα να μου πουλαει μουρη μπορει και να τον πλακωσω στις μαπες. Συνηθως οσοι αστυνομικοι ειναι πανω απο 30 ετων ειναι ευγενικοι ,αλλα οι 25χρονοι ειναι αναιδεστατοι,εχουν καβαλησει το καλαμι και κανουν οτι θελουν. Εδω εχω ακουσει οτι την πεφτουν και στις κοπελες την ωρα της υπηρεσιας και ζητουν τα τηλεφωνα τους !!!!!!!!!!
Δηλαδή για να καταλάβω...
Όσοι είναι αστυφύλακες ή αρχιφύλακες στα 25 τους, είναι παιδιά που έτρωγαν ξύλο είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι του, όταν ήταν μικρά παιδιά...
Μου αρέσει αυτή η λογική.Επίσης ότι όσοι από αυτούς είναι σε αυτή την ηλικία είναι τσογλάνια.
Επίσης όλοι οι 25χρονοι είναι τσουτσέκια και αναιδέστατοι...
Μου αρέσει αυτή η λογική.Α) Δηλαδή όλοι οι αστυνομικοί θα πρέπει να είναι άνω των 30 για να είναι οκ;
Δηλαδή θα μπαίνουν στην σχολή στα 25-27 για να είναι στα 30 του μια χαρά;Β) Μπας και εσύ το βλέπεις κομπλεξικά το θέμα;
Μπας και ήθελες να ήσουν και εσύ στην θέση τους και δεν τα κατάφερες, όπου αυτό σου άφησε κανένα κουσούρι κατωτερισμού;Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Και να σου πω και το άλλο;
Μακάρι να σε βρει κανένα ¨τσουτσέκι¨ που του έριχνες και καμία στο σχολείο... και αντί για καλημέρα να σου ρίξει και αυτός καμιά, αλλά όχι ξύλο... κλήσεις να σε γεμίσει για τα πάντα.
Και επίσης να σου γίνει και μάθημα ότι όσα λες είναι μαλακίες.
Μπορεί ορισμένοι σε αυτή την ηλικία να είναι κομπλεξικοί, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ισοπεδώνουμε τα πάντα...Δεν ειναι ολοι οι 25χρονοι αστυνομικοι τσουτσεκακια αλλα οι περισσοτεροι ειναι. Αυτη ειναι η αποψη μου και για σενα μπορει να ειναι μαλακιες αλλα για καποιον αλλο οχι. Το οτι μετα τα 30 ειναι πιο σωστοι(και παλι οχι ολοι.παντου υπαρχουν εξαιρεσεις) αστυνομικοι το λεω ,γιατι 'πηζει' ο εγκεφαλος τους και ωριμαζουν.
Σαφως και δεν ηθελα να μπω στην Αστυνομια. Μπηκα σε καλυτερη σχολη με υψηλοτερο βαθμο.
Τωρα για την ευχη που μου εδωσες στο τελος ,πρεπει να σου πω οτι εχω σχεδον 3 χρονια το διπλωμα και ακομα δεν εχω φαει ουτε κληση. Δικαιωματα δεν δινω ,οποτε αν μου πουλησει καποιος μουρη θα τον πλακωσω και αν τα παρω μπορει να πλακωσω και κανενα περαστικο. -
Η εξουσια φιλε μου σε κανει αλλο ανθρωπο και οταν παιρνει εξουσια καποιος πιτσιρικας ειναι ασχημα τα πραγματα ποσο μαλλον οταν ετρωγε και φαπες μικρος.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις -
Δεν ειναι ολοι οι 25χρονοι αστυνομικοι τσουτσεκακια αλλα οι περισσοτεροι ειναι. Αυτη ειναι η αποψη μου και για σενα μπορει να ειναι μαλακιες αλλα για καποιον αλλο οχι. Το οτι μετα τα 30 ειναι πιο σωστοι(και παλι οχι ολοι.παντου υπαρχουν εξαιρεσεις) αστυνομικοι το λεω ,γιατι 'πηζει' ο εγκεφαλος τους και ωριμαζουν.
Σαφως και δεν ηθελα να μπω στην Αστυνομια. Μπηκα σε καλυτερη σχολη με υψηλοτερο βαθμο.
Τωρα για την ευχη που μου εδωσες στο τελος ,πρεπει να σου πω οτι εχω 3 χρονια το διπλωμα και ακομα δεν εχω φαει ουτε κληση. Δικαιωματα δεν δινω ,οποτε αν μου πουλησει καποιος μουρη θα τον πλακωσω και αν τα παρω μπορει να πλακωσω και κανενα περαστικο.Έτσι τώρα τα περί ηλικίας τα λες σωστότερα από ότι πριν.
ΔΕΝ είναι όλοι τους κομπλεξικοί... αλλά όχι όπως τα έλεγες πριν.Επίσης δεν χρησιμοποίησα την λέξη ¨εύχομαι¨ αλλά την λέξη ¨μακάρι¨ άρα δεν σου εύχομαι τίποτα.
Αλλά λέμε τώρα, ότι συναντάς ένα παλιό γνωστό σου είτε από τα παιδιά που βάραγες στο σχολείο είτε γενικά κάποιον. Και σε ταράξει στις κλήσης... τι θα κάνεις εκεί; απλά θα τον πλακώσεις στο ξύλο και αυτόν αλλά και αν σου την βαρέσει και τους περαστικούς; Και δίκιο να έχεις το χάνεις.
Απλά λες σε όλα ναι... παίρνεις τον αριθμό του και περιμένεις το δικαστήριο, όπου εκεί τον κάνεις ρόμπα σαν κύριος.
Αλλά για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να σε έχει γράψει άδικα. Αν δεν είσαι εσύ πάνω από όλα σωστός, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.By the way και εγώ έχω το δίπλωμα κάπου στα 6 χρόνια και δεν έχω φάει ούτε και εγώ κλήση. Συν ότι όσοι αστυνόμοι με έχουν σταματήσει ήταν ευγενικοί μαζί μου και ας ήταν και ορισμένοι τους κάτω των 30.
-
Η εξουσια φιλε μου σε κανει αλλο ανθρωπο και οταν παιρνει εξουσια καποιος πιτσιρικας ειναι ασχημα τα πραγματα ποσο μαλλον οταν ετρωγε και φαπες μικρος.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινειςΦυσικά και σε καταλαβαίνω!
Απλά δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα... -
Δυό γνωστοί μου από το Λύκειο που πήγαν για 'αστυνομικοί' (μπάτσοι εννοώ ) ενώ πριν ήταν ψιλοnormal παιδιά, έχουν γίνει μετά απο 5 χρόνια οι μεγαλύτεροι μ@λ@κες....
-
Δικαιωματα δεν δινω ,οποτε αν μου πουλησει καποιος μουρη θα τον πλακωσω και αν τα παρω μπορει να πλακωσω και κανενα περαστικο.Είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε μαγκάκο αστυνομικό που θα σου πουλήσει μούρη. Αν όντως έχεις τα κότσια να τον πλακώσεις είσαι υποψήφιος και έτοιμος φαντάζομαι για αρκετά χρονάκια φυλακής.
Ελπίζω να μην περάσω ποτέ απο κάνα μπλόκο που σου πουλάνε μούρη.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Δικαιωματα δεν δινω ,οποτε αν μου πουλησει καποιος μουρη θα τον πλακωσω και αν τα παρω μπορει να πλακωσω και κανενα περαστικο.
Είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε μαγκάκο αστυνομικό που θα σου πουλήσει μούρη. Αν όντως έχεις τα κότσια να τον πλακώσεις είσαι υποψήφιος και έτοιμος φαντάζομαι για αρκετά χρονάκια φυλακής.
Ελπίζω να μην περάσω ποτέ απο κάνα μπλόκο που σου πουλάνε μούρη.
Eνταξει τωρα που το ξανασκεφτηκα δεν μου φταινε οι περαστικοι σε τιποτα
Ομως τους αστυνομικους θα τους δειρω. Παιζει ρολο στο δικαστηριο το λευκο ποινικο μητρωο? -
Εγώ που έχω δίπλωμα 8 χρόνια και έχω φάει ό,τι κλήση υπάρχει...
ΥΓ. Πολύ μου άρεσε πριν που :fence:βριζόσαστε :hairpull:και προσπαθούσατε να σώσετε την κατάσταση με φατσούλες ( ) -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ που έχω δίπλωμα 8 χρόνια και έχω φάει ό,τι κλήση υπάρχει...
ΥΓ. Πολύ μου άρεσε πριν που :fence:βριζόσαστε :hairpull:και προσπαθούσατε να σώσετε την κατάσταση με φατσούλες ( ) -
Να σημειώσω κάτι εδώ: Αστυνομικοί δεν είναι μόνο οι τροχαίοι που το χειρότερο που μπορεί να σου κάνουν είναι να σε καταστρέψουν οικονομικά και να σου χαλάσουν τη μέρα/μήνα/χρόνο κλπ. Υπάρχουν και ασφαλίτες, ΜΑΤ/ΜΕΑ, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ. Όποιος έχει μπλέξει μαζί τους θα ξέχναγε αμέσως τα περί 'τη δουλεία τους κάνουν για να βγάλουν το ψωμί τους όπως όλοι'
Έχω ξαναπεί ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν κακοί/ασυνήδητοι αλλά δεν είναι τυχαίο που συζητάμε διαρκώς για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων: μπάτσοι (με την ευρύτερη έννοια), ταρίφες, βενζινάδες (που είναι και της μόδας)
Η εξουσία φίλτατε htanso21 διαφθείρει, πόσο μάλλον όταν αυτός που την έχει (ή νομίζει ότι την έχει) κουβαλαέι πάνω του διάφορα συμπλέγματα από τα παιδικά χρόνια (καρπαζοεισπράκτορας), την καταγωγή (που πας ρε βλάχο?), την ασχήμια (με τέτοια φάτσα θες και γκόμενα? -ναι, βιάζω ρωσσίδες, ουκρανέζες κλπ.) και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, και δεν με αφορά κιόλας, αλλά αν φοράς μπλε στολη κοίτα λίγο τριγύρω σου και ψάξε για αναγνωρίσιμα πρότυπα συμπεριφοράς
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Να σημειώσω κάτι εδώ: Αστυνομικοί δεν είναι μόνο οι τροχαίοι που το χειρότερο που μπορεί να σου κάνουν είναι να σε καταστρέψουν οικονομικά και να σου χαλάσουν τη μέρα/μήνα/χρόνο κλπ. Υπάρχουν και ασφαλίτες, ΜΑΤ/ΜΕΑ, ειδικές δυνάμεις κλπ κλπ. Όποιος έχει μπλέξει μαζί τους θα ξέχναγε αμέσως τα περί 'τη δουλεία τους κάνουν για να βγάλουν το ψωμί τους όπως όλοι'Έχω ξαναπεί ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν κακοί/ασυνήδητοι αλλά δεν είναι τυχαίο που συζητάμε διαρκώς για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων: μπάτσοι (με την ευρύτερη έννοια), ταρίφες, βενζινάδες (που είναι και της μόδας)
Η εξουσία φίλτατε htanso21 διαφθείρει, πόσο μάλλον όταν αυτός που την έχει (ή νομίζει ότι την έχει) κουβαλαέι πάνω του διάφορα συμπλέγματα από τα παιδικά χρόνια (καρπαζοεισπράκτορας), την καταγωγή (που πας ρε βλάχο?), την ασχήμια (με τέτοια φάτσα θες και γκόμενα? -ναι, βιάζω ρωσσίδες, ουκρανέζες κλπ.) και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, και δεν με αφορά κιόλας, αλλά αν φοράς μπλε στολη κοίτα λίγο τριγύρω σου και ψάξε για αναγνωρίσιμα πρότυπα συμπεριφοράς
Συμφωνω φιλε 100%.
Εγω ομως δεν μασαω και πλακωνω και ασφαλιτες και ΜΑΤ κ.τ.λ .
Αυτα που λεω μην τα δοκιμασετε να τα κανετε και εσεις εκτος αν ειστε ενα μιγμα τσακι τσαν και μπρους λι -
Λίγη σοβαρότητα νομίζω δεν βλάπτει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λίγη σοβαρότητα νομίζω δεν βλάπτει...\
Aυτο σε μενα πηγαινε?
-
Προς Θεού. Στον Τσάκι Τσαν
-
na grafoume ta onomata ton mbatson pou eine malakes kai meta na pigenoun oso pio poloi ston diikith tous kai na kanoun diafores katagelies kai mynishs.xreiazete organosh enadion merikon kolopedon
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα