-
nasos79, από όσο ξέρω τα ίδια έκανε και η Ομάδα Σ και τελικά τους ξήλωσαν...
Βασικά ξύλο θέλουν, όχι ξήλωμα!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Sorry, αλλά επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το περιστατικό, οι μπάτσοι αυτοί κάνουν κόντρες με ανυποψίαστους ανόητους και μετά τους σταματάνε και τους σκίζουν για ταχύτητα;;;
Ρε παιδιά, ένα κανάλι να τους βγάλει στη φόρα γ@μώ την πουτ@ν@ μου!!!
συμβαίνει συχνά, αν δουν κανένα γρήγορο ή 'γρήγορο' να το προκαλούν για κόντρες/σφήνες κλπ και μόλις βαρεθούν ανάβουν φάρο για να ρίξουν κλήσεις
δεν λέω ότι είμαι ο πιο 'αθώος' οδηγός και σε άλλη περίπτωση μάλλον θα ενέδιδα, αφού όμως έλεγχα καλά τα φώτα (μακριά από octavia/xsara )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ανέβαινα χαλαρά (90-100, σχετικά άδεια) χτες το βράδυ τη Συγγρού στην αριστερή και κάπου δεξιά πιάνει το μάτι μου μία Xsara να πηγαίνει ακόμα πιο χαλαρά.Μετά από λίγο κοιτάζω καθρέπτη, φώτα κακό προφυλακτήρες και... μαρσαρίσματα
Εκείνη τη στιγμή ήταν άλλος στη δεξιά, μόλις τον πέρασα, φλας δεξιά, γιατί τα φώτα μου φάνηκαν πολύ 'ύποπτα'.
Φυσικά ποιοι ήταν; οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ που ψαχνόντουσαν
Φυσικά με κοίταξαν με βλέμμα απορίας που δεν ενέδωσα
Πόσο βλάκες -για να μην πω τίποτ' άλλο- μπορεί να είναι;
όχι δεν κυνηγούσαν κανέναν ούτε καταδίωξη έκαναν
σου εδειξαν ταυτοτητα ή τους ξερεις φατσικώς και εισαι σιγουρος οτι ηταν 'οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ που ψαχνόντουσαν'???
Εχουν κατι ιδιαιτερο τα φωτα τους που δεν εχουν αλλα xsara?
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Ανέβαινα χαλαρά (90-100, σχετικά άδεια) χτες το βράδυ τη Συγγρού στην αριστερή και κάπου δεξιά πιάνει το μάτι μου μία Xsara να πηγαίνει ακόμα πιο χαλαρά.
Μετά από λίγο κοιτάζω καθρέπτη, φώτα κακό προφυλακτήρες και... μαρσαρίσματα
Εκείνη τη στιγμή ήταν άλλος στη δεξιά, μόλις τον πέρασα, φλας δεξιά, γιατί τα φώτα μου φάνηκαν πολύ 'ύποπτα'.
Φυσικά ποιοι ήταν; οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ που ψαχνόντουσαν
Φυσικά με κοίταξαν με βλέμμα απορίας που δεν ενέδωσα
Πόσο βλάκες -για να μην πω τίποτ' άλλο- μπορεί να είναι;
όχι δεν κυνηγούσαν κανέναν ούτε καταδίωξη έκαναν
σου εδειξαν ταυτοτητα ή τους ξερεις φατσικώς και εισαι σιγουρος οτι ηταν 'οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ που ψαχνόντουσαν'???
Εχουν κατι ιδιαιτερο τα φωτα τους που δεν εχουν αλλα xsara?
μάλλον δεν το κατάλαβες... γνωστοί δεν σημαίνει 1-2 άτομα, σημαίνει η 'γνωστή' συνομοταξία που επιδίδεται σε προκλήσεις... 'γνωστής' φιλοσοφίας να το θέσω διαφορετικα.
να δεις πως το λένε αυτό με νομικούς όρους...
να προσθέσω ότι η Xsara ή ήταν 'πειραγμένη' ή είχε τρύπια εξάτμιση (κάποιον άλλον βέβαια θα τον έγραφαν για θόρυβο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
συμβαίνει συχνά, αν δουν κανένα γρήγορο ή 'γρήγορο' να το προκαλούν για κόντρες/σφήνες κλπ και μόλις βαρεθούν ανάβουν φάρο για να ρίξουν κλήσειςο.κ. ρε παιδια... ειναι πολυ υπουλο το συγκεκριμενο σκηνικο!
ηλιθιο και ανωριμο, ομως δεν ειναι να 'ενδωσει' καποιος σε μια τετοια προκληση, ειδικα μεσα στους δρομους της Αθηνας?:roll:
και καλα να δεις εναν 'πιτσιρικα' να το κανει, που το αιμα του βραζει και το μυαλο δεν εχει πηξει ακομα... αλλ οταν βλεπω γκριζομαλλιδες να επιδιδονται σε επιδειξεις οδηγικων ικανοτητων, μεσα στους δρομους της Αθηνας.... μου ρχεται να βαλω τα γελια (ή τα κλαματα) -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μάλλον δεν το κατάλαβες... γνωστοί δεν σημαίνει 1-2 άτομα, σημαίνει η 'γνωστή' συνομοταξία που επιδίδεται σε προκλήσεις... 'γνωστής' φιλοσοφίας να το θέσω διαφορετικα.
να προσθέσω ότι η Xsara ή ήταν 'πειραγμένη' ή είχε τρύπια εξάτμιση (κάποιον άλλον βέβαια θα τον έγραφαν για θόρυβο)
αυτο που δεν καταλαβα και που δεν εξηγεις, ειναι το πως εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτοι οι τυποι ηταν μπατσοι. Απο ενστικτο?
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
αυτο που δεν καταλαβα και που δεν εξηγεις, ειναι το πως εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτοι οι τυποι ηταν μπατσοι. Απο ενστικτο?
Ίσως επειδή ήταν κανονικό ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. Επίσης τα πολιτικά μπατσικά Xsara έχουν μεταλλική κεραία πίσω που ευτυχώς φαίνεται και στο σκοτάδι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ίσως επειδή ήταν κανονικό ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ. Επίσης τα πολιτικά μπατσικά Xsara έχουν μεταλλική κεραία πίσω που ευτυχώς φαίνεται και στο σκοτάδι.
xaxaxaxxa
που πήγαν οι εποχές που ερχόταν το αημένιο cosworth και σου κόλλαγε απο πίσω, ανοιγες ότι είχες (νίτρα, τουρμπο, coca cola, red bull) και στο φαναρι ερχόταν διπλά και με τρόμο έβλεπες τη γνωστη στρογγυλή σταμπα στην πόρτα του...
πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που όταν ακόμα γύρναγα στα στέκια που έβλεπα κανονικά περιπολικά να κάνουν ανοίγματα μεταξύ τους...
θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν πρωτο ήρθαν οι octavia α στήνεται στη βούτα με astra και να τα καίνε μέχρι τη γέφυρα υπό τα βλέμματα των παρεβρισκομένων.....
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ημέρα: Τετάρτη 13 Ιουλίου 2005
Ώρα: 7μ.μ.
Τόπος: Λεωφόρος Ηρακλείτου Χαλάνδρι (συνέχεια Δουκ. Πλακεντίας)
Τοπικό ΖαχαροπλαστείοΣτοιχεία φωτογραφιών: 8 στρουμφάκια εν υπηρεσία πλακώνουν νουγκατίνες. Ένα στρουμφόχημα παρκαρισμένο παράνομα στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου.
http://img308.imageshack.us/my.php?imag ... 0489xm.jpg
ΚΡΑΞΙΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανά smiley με ΜΟΥΤΖΑ δεν υπάρχει ρε παιδιά;
_||/ NA ΖΩΑ!
(ΛΕΒΕΝΤΗΣ) -
Ευρηματική μούτζα!!!!
Αριστερόχειρας, ε;;; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ευρηματική μούτζα!!!!
Αριστερόχειρας, ε;;;Kλεμμένη είναι, δεν είναι δικιά μου
Πάντως είμαι αριστερόχειρας.. έχω πλεονέκτημα στις δεξιόστροφες πίστες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ίσως επειδή ήταν κανονικό ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ.
Ε πες το ντε!
-
Από ταξίδι αστραπή το ΣουΚου που πέρασε στην Πρέβεζα...
Λίγο μετά το Αγρίνιο σε ένα σημείο μέσα σε χωριό έχει φανάρι...
Ο δρόμος στενός με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και διπλή διαχωριστική...
Ψιλοκίνηση και όλοι να πηγαίνουν σιγά.
Ήμουν στη μέση της ουράς και πίσω μου ακολουθούσε ένα octavia περιπολικό... (την τύχη μου )Κάποια στιγμή ακούω σειρήνα και βλέπω φώτα, αλάρμ, πάει λέω την κάτσαμε, μετά όμως κατάλαβα ότι αυτός που ακολουθούσε το περιπολικό προσπάθησε να το προσπεράσει και ο μπάτσος τον έβαλε στη θέση του...
Δεν τον σταμάτησε.
Συνεχίζουμε...Παρακάτω σε διασταύρωση, ένα αυτοκίνητο μπροστά (κυρία 40 φεύγα Μαίων οδηγός) αντί να στρίψει δεξιά, σταμάτησε όπως ήταν, το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει λίγο δεξιά και να σταματήσει κλείνωντας το ρεύμα αυτών που ήθελαν να μπουν από δεξιά...
Σειρήνες το περιπολικό, φώτα, κακό, στματάει δίπλα, κατεβαίνει ο οδηγός του μέσα στην ζοχάδα και το τί επακολούθησε..... δυστυχώς το έχασα αφού συνέχισα
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Λίγο μετά το Αγρίνιο σε ένα σημείο μέσα σε χωριό έχει φανάρι...Εχω παρατηρήσει ότι σε αυτό το σημείο οι αστυνομικοί φέρονται πολύ εντάξει.
Αν κάποιος έξυπνος, για παράδειγμα, πάει και τους προσπερνάει όλους από το μεσαίο διαχωριστικό (με τις διαγώνιες διαγραμμίσεις), κλασικά τον σταματάνε, και 'τον βάζουν στη θέση του'.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λίγο μετά το Αγρίνιο σε ένα σημείο μέσα σε χωριό έχει φανάρι...
Εχω παρατηρήσει ότι σε αυτό το σημείο οι αστυνομικοί φέρονται πολύ εντάξει.
Αν κάποιος έξυπνος, για παράδειγμα, πάει και τους προσπερνάει όλους από το μεσαίο διαχωριστικό (με τις διαγώνιες διαγραμμίσεις), κλασικά τον σταματάνε, και 'τον βάζουν στη θέση του'.
Στην Νεαπολη ειναι αυτο, πριν την γεφυρα του Αχελλοου.....πριν το φαναρι εχει και καμερα που δουλευει κατα καιρους , και 'χτυπα' οσους κατευθυνονται προς Αμφιλοχια.
-
Επιστροφή από παραλία σε δρόμο 2 λωρίδων, 10km πριν την πόλη και πάμε όλοι καροτσάκι με 60-70. Μέχρι εκεί συναντούσες γκρουπάκια 4-5 αυτοκινήτων που τα περνούσες άνετα σε 1-2 ευθείες, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ψιλοφρακάρει η κατάσταση και παρ' ότι έχει ευθεία, έχει και διπλή γραμμή καθώς και πολλές διασταυρώσεις που ξεχύνονται στην εθνική οδό.
Πάδρε φαμίλιας με ασημί mondeo, με θείτσα δίπλα του και άλλα 4 μέλη της φαμίλιας πίσω, βιάζεται και επιβαρύνει άσκοπα την ήδη επιφορτισμένη κυκλοφοριακή κατάσταση (η οποία τελειώνει σε 10km) προσπερνόντας έναν-έναν το κονβόϊ και φτάνει πίσω μου στο cm. Κάνουμε έτσι λίγα μέτρα, μέχρι να αδειάσει κάπως η απέναντι λωρίδα, οπότε και κατεβάζει (!) και μην το είδατε. Αχ, που' ναι ένας μπάτσος όταν τον χρειάζεσαι, και λοιπές ευχές... Λόγω αυτοκινήτου κρατάω συνήθως 2πλάσια απόσταση από τον μπροστινό μου 3-4sec πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάστικε να φρενάρω για να χωρέσει το άνιμαλ...όμως τι είναι αυτό στη διαπλάτυνση? μπλόκο?!?
Και ναι, πριν προλάβει να κολλήσει στον μπροστινό μου, αλλόφρονες 2 μπάτσοι έχουν βγεί μέχρι την άσφαλτο και του γνέφουν. Ο θείτσος χρειάστικε να μπλοκάρει για να σταματήσει. Η εκδίκηση σερβίρεται και κρύα άλλα όταν είναι ζεστή είναι πολύ γλυκιά. Αφου σκέφτηκα να πάρω σοκολατάκια και να τους τα πάω στο μπλόκο. Δεν τον χάλασε τον μπάρμπα που καθυστέρησε. Ούτε τα γιούρο που φύγανε τον χαλάσανε.
Ομολογουμένως, ναι ήταν επικίνδυνος ο τρόπος που σταμάτησε/τον σταμάτησαν. Μπορεί να τον απέφυγα με έναν μικρό ελιγμό λόγω απόστασης αλλά αν ήμουν κολλημένος μπορεί και να τον ακούμπαγα.
Μήπως, λέω μήπως, τα μπλόκα στήνονται σε 'ασφαλή' σημεία για την ασφαλή ακινητοποίηση των παραβατών; Μήπως η θέση του μπλόκου πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις; Ορατότητα, θέσεις ασφαλούς στάθμευσης κλπ κλπ. Μήπως αν τη έστηναν πάνω σε τυφλές στροφές παρκάροντας στη μισή λωρίδα αντί για φοροεισπράκτορες είχαμε να λέμε για φονιάδες; -
χτες το πρωί οι 'φίλοι' μας την είχαν στήσει στο... Τροκαντερό, στη στάση των λεωφορείων, προς Γλυφάδα στην ευθεία μετά τις στροφές.
Πόσο είναι το όριο εκεί;
80; 70; 60;
μπααααα 50!!! Λόγω των φοβερά επικίνδυνων στροφών του Τροκαντερό, το όριο είναι 50
Και φυσικά επειδή ο δρόμος ήταν άδειος Παρασκευή πρωί 19 Αυγούστου είχαν αρκετούς πελάτες
-
Έγινες και συ πελάτης, ε κοντράκια?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χτες το πρωί οι 'φίλοι' μας την είχαν στήσει στο... Τροκαντερό, στη στάση των λεωφορείων, προς Γλυφάδα στην ευθεία μετά τις στροφές.Πόσο είναι το όριο εκεί;
80; 70; 60;
μπααααα 50!!! Λόγω των φοβερά επικίνδυνων στροφών του Τροκαντερό, το όριο είναι 50
Και φυσικά επειδή ο δρόμος ήταν άδειος Παρασκευή πρωί 19 Αυγούστου είχαν αρκετούς πελάτες
ωχ!
πρώτη φορά ακούω μπλόκο εκεί!
Την άρπαξες? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
χτες το πρωί οι 'φίλοι' μας την είχαν στήσει στο... Τροκαντερό, στη στάση των λεωφορείων, προς Γλυφάδα στην ευθεία μετά τις στροφές.
Πόσο είναι το όριο εκεί;
80; 70; 60;
ωχ!
πρώτη φορά ακούω μπλόκο εκεί!
Την άρπαξες?όχι, τους είδα πηγαίνοντας προς Πειραιά, αλλά έτσι κι αλλιώς στρίβω στην 180 προς Π.Φάληρο
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα