-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Γενικως εχω παρατηρησει (με αφορμη το κειμενο του Tab) οτι οι ξενοι τροχαιοι φερονται αρκετα ευγενικα στους ξενους στη χωρα τους οταν κανουν παραβασηΑπό όσα έχω ακούσει για εξωτερικό η νοοτροπία των μπάτσων εκεί είναι ...μιλάμε πάρα πολύ ευγενικά στην αρχή αλλά αν ΔΕΝ καταλάβει ο άλλος τότε αλλάζουμε συμπεριφορά...
-
Τίποτα ιδιαίτερο..
Παρά λίγο να με πατούσε ένας Ζητάς ηλίθιος που θα πέρναγε με κόκκινο το φανάρι και εγώ πέρναγα την διάβαση!
Έτσι απλά! -
Ελάτε Χανιά να θαυμάσετε ζητάδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκηνήσουν χωρίς να μαρσάρουν μεσημεριάτικα, να σπινιάρουν σε κεντρικούς δρόμους και να κάνουν σφήνες. Καημό το χω να μου κάνει σφήνες ζητάς και να μαι με το L200 να του παίξω το χτυπαρίδι να μου φτιάχνει και το φτερό που χει μπαρούλα! ΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟ ΘΕΛΟΥΝΕ!
-
Δυο φορες μου εχουν κανει σωματικη ερευνα
Με σταματησαν τις δυο αυτες φορες συγκεκριμενα,επειδη ακουγα δυνατα μουσικη.Δεν με εγραψαν ομως
Μια φορα με εγραψαν στη Συγγρου πηγαινοντας με 118(δεν ειναι γελιοι?)
Αντι να σταματανε τους ηλιθιους που χρησιμοποιουν τους προβολεις ομιχλεις
η αυτους που δεν εχουν σωστα φωτα και να τους κοβουν τον κολο,ξεφτιλιζουν την τροχαια με τις κλησεις για 'υπερβολικη ταχυτητα'
ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ 'ΣΩΜΑΤΟΣ'? -
Ο χρήστης OCTAVIAs έγραψε:
Ελάτε Χανιά να θαυμάσετε ζητάδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκηνήσουν χωρίς να μαρσάρουν μεσημεριάτικα, να σπινιάρουν σε κεντρικούς δρόμους και να κάνουν σφήνες. Καημό το χω να μου κάνει σφήνες ζητάς και να μαι με το L200 να του παίξω το χτυπαρίδι να μου φτιάχνει και το φτερό που χει μπαρούλα! ΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟ ΘΕΛΟΥΝΕ!Δώσε μετάφραση στις λέξεις χτυπαρίδι και μπαρούλα
-
Δώσε μετάφραση στις λέξεις χτυπαρίδι και μπαρούλα
Πάντως μπαρούλα σημαίνει χτύπημα στο αυτοκίνητο (κοιλότητα).
Τα κρητικά μου με έχουν εγκαταλείψει ως προς το δεύτερο ερώτημα[/quote]
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ελάτε Χανιά να θαυμάσετε ζητάδες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκηνήσουν χωρίς να μαρσάρουν μεσημεριάτικα, να σπινιάρουν σε κεντρικούς δρόμους και να κάνουν σφήνες. Καημό το χω να μου κάνει σφήνες ζητάς και να μαι με το L200 να του παίξω το χτυπαρίδι να μου φτιάχνει και το φτερό που χει μπαρούλα! ΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟ ΘΕΛΟΥΝΕ!
Δώσε μετάφραση στις λέξεις χτυπαρίδι και μπαρούλα
Η λέξη χτυπαρίδι προέρχεται εκ του ρήματος χτυπώ. Δηλαδή παίζω χτυπαρίδι σημαίνει χτυπάω. Εν τοιαύτη περιπτώση τρακέρνω. Ποιός είμαι ο Μπαμπινιώτης ? ατςςςςςςςςςς ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΛΙΤΡΟΙ! (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μια φορα με εγραψαν στη Συγγρου πηγαινοντας με 118(δεν ειναι γελιοι?)Συγγνώμη, αλλά 120 παρά μέσα στην πόλη είναι λίγα;
-
Κι'άλλο ωραίο ρεπορτάζ στην TV μας αλλά είπα να το γράψω σε αυτό το topic!
Έδειχνε την τρομερή δουλειά που κάνουν οι αστυνομικοί...το βράδυ και αφού είδαμε πως πιάσανε διάφορα πρεζόνια στην Αθηνά και πως σταμάτησαν μια μηχανή επειδή δεν είχε πινακίδες αλλά και πως με διακριτικότητα τσέκαραν τι συμβαίνει σε ένα ύποπτο αυτοκίνητο.
Τελικά έδειξε πως σταμάτησαν ένα μηχανάκι και αντί να ακούσουμε κάποιες παρατηρήσεις ή συμβουλές για το κράνος που δεν φόραγε, ακούσαμε τον απίστευτο διάλογο που μου θυμίζει ελληνικές ταινίες ίσως :
**Όργανο **- Καλά τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα στην ερημιά ?
**Νεαρός **- Βόλτα κάνω
**Όργανο **- Και το βλέπεις λογικό τέτοια ώρα να κάνεις βόλτα εδώ ?ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ!!!!!
-
όσο αυτοί φροντίζουν για την ασφάλεια μας εγώ είμαι ο Φιντέλ Κάστρο σε διακοπές στην Ουάσινγκτον...δε μ'έχουν πειράξει ακόμα αλλά από αυτά που ακούω είναι μερικοί για πιστόλι...ειδικά άμα είναι βράδυ....
-
Ειμαι σημερα στις 9.30 μ.μ. Πατησιων και Καποδιστριου σταματημενος με το μηχανακι μου επι της Πατησιων περιμενοντας το φαναρι να αναψει πρασινο. Κατεβαινε ενας γερανος της Τροχαιας την Καποδιστριου και διεσχιζε καθετα την Πατησιων. Το αυτοκινητο που κουβαλουσε ηταν ενα ολοκαινουργιο Fiat Stilo το οποιο ειχαν ανασηκωσει στο εμπροσθιο μερος για να το μεταφερουν.
Πριν ομως καλα καλα περασει ο γερανος απο μπροστα μου (καθετα) ακουγα ενα θορυβο σαν σφυριγμα η συρσιμο. Μολις περασε μου λυθηκε η απορια για το συρσιμο. Ο δρομος που κατεβαινε ο γερανος ηταν λιγο βρεμενος και αυτοι που ειχαν σηκωσει το αυτοκινητο δεν ειχαν τοποθετησει ροδακια στους πισω τροχους με αποτελεσμα το αυτοκινητο να γλυστραει στο βρεγμενο οδοστρωμα με τους πισω τροχους μπλοκαρισμενους. Μολις εισηλθε στην Πατησιων βρηκε ολοστεγνη ασφαλτο και τοτε το πισω δεξι ελαστικο αρχισε να γραφει στην ασφαλτο, να στριγγλιζει λιγο και να βγαζει και καπνο. Ο γερανος ομως συνεχισε κανονικα με ελαχιστα μικροτερη ταχυτητα, ισως λογω της μεγαλυτερης αντιστασης που βρηκε. Δεν ειδα τι εγινε παρακατω, αλλα λυπηθηκα το αυτοκινητο. Λυπαμαι ομως πιο πολυ για την πραξη αυτων και για την ασχημη εικονα που εδωσαν και δινουν και με αλλες τους πραξεις.
Τα υπολοιπα σχολια δικα σας! -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Ειμαι σημερα στις 9.30 μ.μ. Πατησιων και Καποδιστριου σταματημενος με το μηχανακι μου επι της Πατησιων περιμενοντας το φαναρι να αναψει πρασινο. Κατεβαινε ενας γερανος της Τροχαιας την Καποδιστριου και διεσχιζε καθετα την Πατησιων. Το αυτοκινητο που κουβαλουσε ηταν ενα ολοκαινουργιο Fiat Stilo το οποιο ειχαν ανασηκωσει στο εμπροσθιο μερος για να το μεταφερουν.
Πριν ομως καλα καλα περασει ο γερανος απο μπροστα μου (καθετα) ακουγα ενα θορυβο σαν σφυριγμα η συρσιμο. Μολις περασε μου λυθηκε η απορια για το συρσιμο. Ο δρομος που κατεβαινε ο γερανος ηταν λιγο βρεμενος και αυτοι που ειχαν σηκωσει το αυτοκινητο δεν ειχαν τοποθετησει ροδακια στους πισω τροχους με αποτελεσμα το αυτοκινητο να γλυστραει στο βρεγμενο οδοστρωμα με τους πισω τροχους μπλοκαρισμενους. Μολις εισηλθε στην Πατησιων βρηκε ολοστεγνη ασφαλτο και τοτε το πισω δεξι ελαστικο αρχισε να γραφει στην ασφαλτο, να στριγγλιζει λιγο και να βγαζει και καπνο. Ο γερανος ομως συνεχισε κανονικα με ελαχιστα μικροτερη ταχυτητα, ισως λογω της μεγαλυτερης αντιστασης που βρηκε. Δεν ειδα τι εγινε παρακατω, αλλα λυπηθηκα το αυτοκινητο. Λυπαμαι ομως πιο πολυ για την πραξη αυτων και για την ασχημη εικονα που εδωσαν και δινουν και με αλλες τους πραξεις.
Τα υπολοιπα σχολια δικα σας!Το κακό είναι ότι πλέον διαβάζουμε τέτοια και δεν μας κάνει και τρομερή εντύπωση!
Anyway νιώθω τυχερός που το χειρόφρενο μου πιάνει μπροστά!!!!!! -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Τα υπολοιπα σχολια δικα σας!Το κακό είναι ότι πλέον διαβάζουμε τέτοια και δεν μας κάνει και τρομερή εντύπωση!
Anyway νιώθω τυχερός που το χειρόφρενο μου πιάνει μπροστά!!!!!! -
pianei mprosta??? ti amaksi exeis? trolleu ? (ama8hs isws, pes mou na kserw)
Spyros
-
na pw ki egw thn pikrh mou empeiria apo mpatsous....pisteuw oti ligoi apo sas exete perasei kati paromoio...
xeimwnas 96-97, 4 to prwi se kapoio steno gurw apo thn omonoia (monodromos), exw stamathsei se fanari gia na stripsw aristera se dromo pou bgazei sthn 3hs septembriou, me flash, ola kanonika.
thn wra pou ksekinaw, erxetai apo pisw mhxanaki me xilia kai epixeirei na me perasei apo aristera kai na paei eu8eia. Apotelesma? sfhnw8hke sthn aristerh porta tou autokinhtou (daihatsu feroza tou '91). Anoigontas thn porta na dw an einai kala o an8rwpos, shkwnetai panw kai mou rixnei kana duo mpounies en psuxrw!!!
Lew: de g@miesai, mpainw mesa, kleinw porta kai ksekinaw na fugw, afhnontas ton ekei (la8os mou). Ap tis mpounies h mourh mou mesa sta aimata. Dipla h kopela mou den pisteuei sta matia ths, kai opws odhgw psilozalismenos, me skountaei kai mou deixnei to para8uro.
O tupos exei kremastei apo th sxara tou autokinhtou me to ena xeri, kai me to allo xtupaei to tzami san trelos!!! Egw ta exw dei ola (6 mhnes odhgousa tote olous ki olous), bgainw me fora sthn 3hs septembriou (8umh8hka oti eixe mploko sthn omonoia, lew 8a me swsei h policia), thn anebainw anapoda (2o la8os) kai stamataw mprosta sto mploko.
KAI TWRA STO PSHTO: anoigw porta, katebainw, htan 2 aspra peripolika me faro alla xwris diakritika (mitsubishi galant apo ta palia) kai 5 mpatsoi me politika kai opla perasmena ston wmo, prin prolabw na milhsw me pianoun 3 apo autous, me petane me th mourh panw se ena peripoliko, enas mou pernaei xeiropedes pisw kai oi alloi duo me klwtsane aluphta sta pleura kai sta podia! me petane sto peripoliko, sernoun (sthn kurioleksia) kai thn kopela mou mesa kai mas trabane olous mazi sthn t.o.t.a. omonoias.
H sunexeia ths istorias einai peritth, katalabainete mono se ti xali me brhke o pateras mou pou hr8e kai me mazepse, spasmena moutra kai melanies se olo mou to swma, kai h kopela mou ektos eautou na klaiei kai na paramilaei. Na shmeiw8ei telos, oti o mpatsos pou phge to autokinhto mou mexri thn t.o.t.a. kapnise 2 tsigara mesa, ta opoia kai esbhse me to podi sto xalaki sto patwma.
Apo tote eixa ki alles empeiries me mpatsous (to olo skhniko me to trakarisma den to upologizw, mporei na sumbei ston ka8ena), alla kamia toso sobarh, wstoso pantote mou milhsan me ageneia, me egrapsan gia hli8io logo kai alla polla (odhgw polu blepeis).
KAI TELOS FILOI OMOIOPA8EIS SKEFTEITE: OI MPATSOI EINAI MPATSOI GIATI DEN MPORESAN NA GINOUN KATI ALLO. EXOYN KOMPLEX APENANTI STON KA8ENA APO MAS, GI AYTO AKRIBWS TON LOGO. PAIRNOYN BONUS GIA KA8E KLHSH POY KOBOYN, KA8WS AYTO EINAI TO MONO POY MPOROYN NA KANOYN, AFOY GIA TIPOTA SOBARO DEN EINAI IKANOI (ton passarh oi roumanoi ton piasane, kai o koufontinas do8hke monos tou....)
gi auto as tous sugxwrhsoume oloi mazi me mia fwnh tous kahmenous tous sk@tompatsous, den ftaine autoi oi kahmenoi bre....
Spyros
-
Φυσικά και θα τους συγχωρήσουμε τους σκατοφλωρόμπατσους...
ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φυσικά και θα τους συγχωρήσουμε τους σκατοφλωρόμπατσους...ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΑΝ!!!!!
pianei mprosta??? ti amaksi exeis? trolleu ? (ama8hs isws, pes mou na kserw)
Spyros
Κι'όμως δεν είναι τρόλευ!
Είναι Citroen Ami 8 !!!
-
Krusenstern η ιστορία σου πραγματικά με τρέλλανε... Περιγράφεις και άψογα, σα να έβλεπα βίντεο από τις κλασικές γαλλικές ταινίες καταδιώξεων!
Βέβαια πρέπει να ρίξουμε κι ένα δίκαιο στα στρουμφάκια.
Σκέψου λέει να είσαι στη θέση τους και να ανεβαίνει 'μαλλιά' ένα τζιπάκι ανάποδα την 3ης Σεπτεμβρίου, με έναν ματωμένο τύπο στη θέση του οδηγού, μία γυναίκα σε κατάσταση σοκ στη θέση του συνοδηγού κι έναν τύπου που κρέμεται απ'έξω!!! Δεν είναι κάτι που το βλέπεις κάθε μέρα...Ερώτηση: τι έγινε με το τσογλάνι που σε βάρεσε;;;
-
Πάντως με αφορμή αυτή την τρομερή ιστορία ...και μαζί με άλλες που ακούω τελικά καταλαβαίνω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί (αλλά και τυχεροί όσον αφορά την ιστορία του Krusenstern γιατί το παιδί δεν έκανε και τίποτα)
Δηλαδή έχω ακούσει για περιπτώσεις που κάποιος είπε ευγενικά σε κάποιον για το STOP που πέρασε με αποτέλεσμα να φάει ΤΟ ξύλο.
Δεν φαντάζεστε τελικά τι τσαμπουκάς και τι όρεξη για ξύλο υπάρχει στο δρόμο.
(βέβαια δεν είναι πάντα εύκολο να μην μιλάμε και να το βουλώνουμε) -
Μπάτσοι σήμερα γουρούνια...
Αύριο ΜΠΕΪΚΟΝ.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα