-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Προς το παρον υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες ανεργοι με πολυ τεχνικες γνωσεις. Οποτε καταλαβαινεις δυσκολα τα πραγματα.
Νικος
Δεν έχω καμια διάθεση για αντιπαράθεση όμως άλλα μας έλεγες gavriil...
Και είπαμε ....Κακός ο Σανταμ Καλός ο jr, όσοι θέλετε EVO 8 ή 9 ή 10....Και για να καταλάβω επι της ουσίας πόσο εύκολο είναι να αποκτήσει κάποιος εκεί Evo?
Δηλαδή μας είπατε πόσο κάνει. Ένας εργαζόμενος πανεπιστημιακού επιπέδου όμως πόσα παίρνει (στο περίπου);ΟΚ. Κανενα προβλημα οταν ρωταει καποιος για το πως ειναι τα πραγματα στις ΗΠΑ. Σε τετοια περιπτωση μπορω να παρω μερος στην συζητηση επι χρονια και σε οποιο φορουμ θες. Δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης οταν με ρωτας, 'ποσα περνει....', κτλ.
Τωρα, εγω, ουτε καποιος αλλος, δεν δωσαμε τιμη για το Εβο ποτε. Εδωσα τιμη για το Μαστανγκ Κομπρα Ες Βι Τι. Αλλα μιας και το ρωτας, οι φημες για το Εβο 8 που θα κανει την εμφανιση του εδω καποια στιγμη τους επομενους 9 μηνες ειναι για βασικη τιμη κατω των $30,000. Δηλαδη θα αρχισει απο τα περιππου $28,000. Με εξτρα θα παει στα $35,000. Και αυτα ειναι οι φημες.
Δεν εχω ιδεα ποσα παιρνει ενας πανεπηστιμιακος ομως ειμαι σιγουρος οτι ο μισθος θα παιζει κατα πολυ αναλογα το σχολειο, τα χρονια εμπειριας, τον βαθμο, κτλ.
Να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα. Ενα μισθος $45,000 τον χρονο (πριν φορων) ειναι μεσο ορος μισθος για τα ΗΠΑμερικανικα δεδομενα. Και επηδει οι περισσοτερες οικογενειες δουλυουν και οι 2, διπλασσιασετο για να βρεις το ολικο για την οικογενεια.
-
- Να σε σπονσοραρει εταιρια (πολυ σπανιο μεν, δυνατο δε).
Τι εννοείς να σε σπονσοράρει; Να σου δώσει χρήματα;
Οχι. Και αυτην την ενναλακτικη λυση την ξερω καλα διοτι την προσπαθησα ανεπιτυχως ενω ο καλυτερος μου φιλος ηταν τυχερος με την δικη του προσπαθεια, αλλα βασικα δουλυει ως εξης:
Ειρθες (οπως και εγω και οπως λεει να ερθει ο Γιωργος Ταμπ.) στις ΗΠΑ για πτυχιο σε σχολειο. Σου δινουνε βιζα ετσι, αρα μπενεις στο κρατος νομιμα. Κανενα προβλημα. Στην δικη μου περιπτωση το ΜΒΑ μου κρατησε σχεδον 2 χρονια. Αυτοι που εδωσαν βιζα για 3. Ο 3ος χρονος τον ονομαζουν κατι σαν 'πρακτικη' που λετε εικει. Εαν θες να βρεις δουλεια δηλαδη. ΑΠο εκει και περα, εαν σου τελειωσει η βιζα, εισαι παρανομος στην χωρα.
Εαν ομως βρεις μια δουλεια σε μια εταιρια και το αφεντικο σου, οπως και αλλοι, θελουν να μπουν στον κοπο να σε 'σπονσοραρουν' για Πρασινη Καρτα, τοτε μπαινεις σε μια τουλαχιστον 3ετη εαν οχι 5εατη γραφιοκρατικη διαδικασια, η οποια στο τελος εχει ως αποτελεσμα την πρασινη καρτα για σενα.
Δεν χρειαζετε να γινεις ΗΠΑμερικανος πολιτης για την πρασινη καρτα. Εισαι (οπως ειμουν και εγω καποια στιγμη) Legal Allien στην αρχη και μετα γινεσε Permanent Resident, δηλαδη ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Η εννοια του μονιμου πολιτη ειναι η ιδια ακριβως με αυτη του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ που λενε στην Ελλαδα, και κατι τετοιο ειναι ΚΑΙ επισημο. Οταν γινεσε ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και σου δωσουνε μια καρτα η οποια λεει οτι εισαι Permanen Resident, αυτη ειναι η λεγομενη πρασινη καρτα (η οποια δεν ειναι πρασινη ποια - ηταν πρασινη πολυ παλια). Σε αυτο το σημειο μπορεις να μεινεις και να δουλεψεις στις ΗΠΑ χωρις οριο χρονου (δεν υπαρχει ημερομηνια ληξης). Εαν θελεις ομως, μπορεις να γινεις και ΗΠΑμερικανος πολιτης, το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να ψηφιζεις και να εχεις ΗΠΑμερικανικο διαβατηριο.
-
Το οτι διαφωνούμε σε ενα θέμα δεν σημαίνει, πως είμαστε και εχθροί, ή οτι θα διαφωνούμε σε όλα τα θέματα.
Καλά λεφτά πάντως παίρνετε εκει!!!
Και τα αυτοκίνητα είναι πολυ πιο φθηνά από εδώ.Δεν πειράζει όμως καλά είναι και τα μικρά που έχουμε εμείς εδώ. Άλλωστε αν δεν έχεις οδηγήσει 205 gti είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σημάίνει αίσθηση στο τιμόνι
Βέβαια με τα μικρά, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει να έχεις και 400 άλογα από κάτω σου αλλά και πάλι τι να τα κάνεις;
Στις ευθείες όλοι γρήγοροι είμαστε και τις στροφές δεν τις στρίβουν τα άλογα αλλά τα χέρια. -
Σημερα φωτο στο in.gr:
Οι υπολοιπες εδω:
http://www.in.gr/auto/news/images/big/p ... STi_01.jpg
http://www.in.gr/auto/news/images/big/S ... 2_6191.jpg
http://www.in.gr/auto/news/images/big/S ... 4_6191.jpg
'Φυσικά, τα μηχανικά σύνολα δεν αλλάζουν, διαθέτουν όμως διαφορετικές ρυθμίσεις: στην περίπτωση του WRX ο κινητήρας αποδίδει πλέον 225 ίππους, από τους 218 του προηγούμενου μοντέλου. Αναφορικά με την απόδοση της έκδοσης STi ενδεχομένως δεν θα υπάρξουν αλλαγές, μολονότι η εταιρεία δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσει συγκεκριμένα στοιχεία.
Σχετικά με τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, οι επιπλέον βελτιώσεις αφορούν στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων σε όλες τις εκδόσεις Impreza, παρέχοντας μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης αλλά και ακόμα καλύτερα οδικά χαρακτηριστικά.'
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Είχα την εντύπωση πάντως, πως η Αμερική, όπως και κάθε τεχνολογικά προηγμένη χώρα, είναι δεκτική τουλάχιστον σε επιστήμονες.
Τι σχέση έχει η 11/9 με κάποιον που θέλει να ζήσει εκεί;
Μόνη λύση είναι να παντρευτείς αμερικανίδα;Εαν ηταν δεκτικη ηταν πριν απο το 11/9 και οταν η οικονομια καλπαζε (και χρειαζοταν πολυ κοσμος). Τωρα που η οικονομια ειναι αστα να πανε και ολοι εχουν ψιλοφρικαρει με ολους τους μεαλαχρινους ξενους Θα κοιτανε καλα καλα τις αιτησεις για μεταναστευση. Φυσικα αν ερχεσαι για 'σπουδες' και μετα καταφερεις να βρεις δουλεια εχει καλως. Προς το παρον υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες ανεργοι με πολυ τεχνικες γνωσεις. Οποτε καταλαβαινεις δυσκολα τα πραγματα.
Νικος
Ειναι σημαντικο να προσεξουμε τι εννοει ο Νικος με το 'υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες ανεργοι...'. Τα πραγματα ειναι σε κακη κατασταση σε σχεση με το τι γινοταν στην δεκαετια του 90 (σε ολη την δεκαετια μαλιστα, μεχρι και το 2000). Οποτε η οικονομια των ΗΠΑ περασε την μεγαλυτερη εποχη αναπτυξης που περασε ποτε. Η ανεργια ηταν 4.3% πριν 3 χρονια, τωρα ειναι στο 5.7%-5.9%.
Αλλα, σε σχεση με την Ευρωπη και το τι γινετε στην Ιαπωνια, τα πραγματα ειναι ροδινα οσον αφορα την οικονομια εδω.
Στην πραγματικοτητα εδω (εν ΗΠΑ) τα πραγματα ειναι λιγακι φλου. Οι εταιριες απολυουν δεξια και αριστερα αλλα λενε οτι υπαρχει και 'φως στο τελος του τουνελ'
Η δικια μου εταιρια εχει παρακλαδια στην Ιαπωνια και Ευρωπη και τα πραγματα εκει ειναι δυσκολα επισης. Δεν ξερω που ειναι πιο δυσκολα. Γενικα η παγκοσμοια οικονομια δεν ειναι σε καλη θεση τωρα.
Νικος
-
Προς το παρον υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες ανεργοι με πολυ τεχνικες γνωσεις. Οποτε καταλαβαινεις δυσκολα τα πραγματα.
Νικος
Και είπαμε ....Κακός ο Σανταμ Καλός ο jr, όσοι θέλετε EVO 8 ή 9 ή 10....Και για να καταλάβω επι της ουσίας πόσο εύκολο είναι να αποκτήσει κάποιος εκεί Evo?
Δηλαδή μας είπατε πόσο κάνει. Ένας εργαζόμενος πανεπιστημιακού επιπέδου όμως πόσα παίρνει (στο περίπου);ΟΚ. Κανενα προβλημα οταν ρωταει καποιος για το πως ειναι τα πραγματα στις ΗΠΑ. Σε τετοια περιπτωση μπορω να παρω μερος στην συζητηση επι χρονια και σε οποιο φορουμ θες. Δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης οταν με ρωτας, 'ποσα περνει....', κτλ.
Τωρα, εγω, ουτε καποιος αλλος, δεν δωσαμε τιμη για το Εβο ποτε. Εδωσα τιμη για το Μαστανγκ Κομπρα Ες Βι Τι. Αλλα μιας και το ρωτας, οι φημες για το Εβο 8 που θα κανει την εμφανιση του εδω καποια στιγμη τους επομενους 9 μηνες ειναι για βασικη τιμη κατω των $30,000. Δηλαδη θα αρχισει απο τα περιππου $28,000. Με εξτρα θα παει στα $35,000. Και αυτα ειναι οι φημες.
Δεν εχω ιδεα ποσα παιρνει ενας πανεπηστιμιακος ομως ειμαι σιγουρος οτι ο μισθος θα παιζει κατα πολυ αναλογα το σχολειο, τα χρονια εμπειριας, τον βαθμο, κτλ.
Να σου δωσω ενα αλλο παραδειγμα. Ενα μισθος $45,000 τον χρονο (πριν φορων) ειναι μεσο ορος μισθος για τα ΗΠΑμερικανικα δεδομενα. Και επηδει οι περισσοτερες οικογενειες δουλυουν και οι 2, διπλασσιασετο για να βρεις το ολικο για την οικογενεια.
Βεβαια αμα ζεις στη Καλιφ κοντα στο Σαν Φρανσισκο που ειναι και απο τα πιο ακριβα μερη, χρεαζεσαι αρκετα καλυτερους μισθους. Υποθετω με δυο μελη τις οικογενειας να δουλεβουν δηλαδη με $90 χιλιαδες θα εισαι σχετικα ενταχει αλλα δεν θα εχεις λεφτα να παρεις σπιτι και εισαι νοικι. Βεβαια αμα εισαι τυχερος αγορασες το σπιτι πριν το μεγαλο boom στις τιμες των σπιτιων.
Και μετα αν αρχισεις να εχεις και οικογενεια βρασε ρυζι. Χωρια που η Αμερικη ειναι κολητικη. Ολοι θελουμε να γυρισουμε (μετοικεσια) και παμε διακοπες και ολα αυτα αλλα συμβαινει σπανια. Και εαν ανοιξεις οικογενεια εδω ζησε Μαη μου. Που να τους τραβας ολους. Και αυτο συμβαινει σε πολλους ξενους στην Αμερικη οχι μονο τους ελληνες.
Προσωπικα εγω θα ελεγα παρε Μαστερ/ Διδακτορικο (στην Ευρωπη) κτλ και μετα γυρνα στην Ελλαδα.
Νικος
-
- Να σε σπονσοραρει εταιρια (πολυ σπανιο μεν, δυνατο δε).
Τι εννοείς να σε σπονσοράρει; Να σου δώσει χρήματα;
Οχι. Και αυτην την ενναλακτικη λυση την ξερω καλα διοτι την προσπαθησα ανεπιτυχως ενω ο καλυτερος μου φιλος ηταν τυχερος με την δικη του προσπαθεια, αλλα βασικα δουλυει ως εξης:
Ειρθες (οπως και εγω και οπως λεει να ερθει ο Γιωργος Ταμπ.) στις ΗΠΑ για πτυχιο σε σχολειο. Σου δινουνε βιζα ετσι, αρα μπαινεις στο κρατος νομιμα. Κανενα προβλημα. Στην δικη μου περιπτωση το ΜΒΑ μου κρατησε σχεδον 2 χρονια. Αυτοι που εδωσαν βιζα για 3. Ο 3ος χρονος τον ονομαζουν κατι σαν 'πρακτικη' που λετε εικει. Εαν θες να βρεις δουλεια δηλαδη. ΑΠο εκει και περα, εαν σου τελειωσει η βιζα, εισαι παρανομος στην χωρα.
Εαν ομως βρεις μια δουλεια σε μια εταιρια και το αφεντικο σου, οπως και αλλοι, θελουν να μπουν στον κοπο να σε 'σπονσοραρουν' για Πρασινη Καρτα, τοτε μπαινεις σε μια τουλαχιστον 3ετη εαν οχι 5εατη γραφιοκρατικη διαδικασια, η οποια στο τελος εχει ως αποτελεσμα την πρασινη καρτα για σενα.
Δεν χρειαζετε να γινεις ΗΠΑμερικανος πολιτης για την πρασινη καρτα. Εισαι (οπως ειμουν και εγω καποια στιγμη) Legal Allien στην αρχη και μετα γινεσε Permanent Resident, δηλαδη ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Η εννοια του μονιμου πολιτη ειναι η ιδια ακριβως με αυτη του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ που λενε στην Ελλαδα, και κατι τετοιο ειναι ΚΑΙ επισημο. Οταν γινεσε ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και σου δωσουνε μια καρτα η οποια λεει οτι εισαι Permanen Resident, αυτη ειναι η λεγομενη πρασινη καρτα (η οποια δεν ειναι πρασινη ποια - ηταν πρασινη πολυ παλια). Σε αυτο το σημειο μπορεις να μεινεις και να δουλεψεις στις ΗΠΑ χωρις οριο χρονου (δεν υπαρχει ημερομηνια ληξης). Εαν θελεις ομως, μπορεις να γινεις και ΗΠΑμερικανος πολιτης, το οποιο σου δινει την δυνατοτητα να ψηφιζεις και να εχεις ΗΠΑμερικανικο διαβατηριο.
Βασικα υπαρχουν διαφορετικοι τροποι να αρχισεις να δουλεβεις στις ΗΠΑ.
Μετα το σχολειο βρισκεις δουλεια και εχεις αυτο που λενε Η1 βιζα. Αυτο ειναι εγκυρο μονο οσο δουλεβεις για την εταρια που σου εδωσε δουλεια. Νομιζω οτι αμα εχεις ορισμενα χρονια με Η1 βιζα μπορεις να κανεις αιτηση για μονιμη κατοικια (πρασινη καρτα- που δεν ειναι πρασινη αλλα ροζ )
Αν παρεις την μονιμη κατοικια με αυτο τον τροπο τοτε σε 5 χρονια μπορεις να κανεις αιτηση για Αμερικανικη Υπηκοοτηκα.
Αν τα μπλεχεις με Αμερικανα τα πραγματα ειναι πολυ πιο γρηγορα. Αφου εχεις την αδεια γαμου αμεσως κανεις αιτηση για μονιμη κατοικια (πρασινη καρτα). Και δικαιουσαι αδεια εργασιας αμεσως. Απο την ημερα που παιρνεις πρασινη καρτα (μονιμος κατοικος) σε 3 χρονια εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση για υπηκοοτητα.
Βεβαια αυτα αλλαζουν τωρα μετα το 11/9 γιατι το ΙΝS (τμημα αλλοδαπων) τωρα κοιταει τα πραγματα πολυ με το μικροσκοπιο. Οποτε οτι λεω μπορει να μην ειναι απολυτα σωστο.
Νικος
ΥΓ καλα απο το ποστ του Γαβριηλ για το καινουργιο Ιμπρεζα που φτασαμε σε Αμερικανικη νομοθεσια μεταναστευσης
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Η δικια μου εταιρια εχει παρακλαδια στην Ιαπωνια και Ευρωπη και τα πραγματα εκει ειναι δυσκολα επισης. Δεν ξερω που ειναι πιο δυσκολα. Γενικα η παγκοσμοια οικονομια δεν ειναι σε καλη θεση τωρα.
Νικος
Τελικα σε ποια εταιρια δουλευεις? Στειλε μου email εαν δεν θες να το γραψεις εδω. gavriil1@yahoo.com
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΥΓ καλα απο το ποστ του Γαβριηλ για το καινουργιο Ιμπρεζα που φτασαμε σε Αμερικανικη νομοθεσια μεταναστευσης
Ειμαστε...το κατι αλλο
-
Η Mustang την έφερε την συζήτηση, και τώρα ψάχνομαι πως να φέρει κι εμένα!
Θέλω να την βρώ την άκρη... Στην δυτική Ευρώπη έζησα και δούλεψα κιόλας (ακόμα δουλεύω μέσω internet, από εκεί ουσιαστικά συντηρούμαι). Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά θέλω και κάτι άλλο. Και αν είμαι μέσα στις ΗΠΑ, δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα των διαφόρων Σαντάμ και της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, αφού πλέον δεν θα είμαι απ'έξω (αυτό που έλεγα και παλιότερα πως είναι η ιδανική χώρα για τους πολίτες της).
Τώρα, από τις λύσεις που άκουσα γυναίκα ήδη έχω (όχι επίσημα, αλλά έχω), ενώ λεφτά δεν έχω! Έτσι πρέπει να βρώ σπόνσορα... Μάλλον θα το ψάξω για μεταπτυχιακό και όπου βγάλει...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά!
-
Takinen, δεν έχω οδηγήσει 205, αλλά κατά καιρούς έχω οδηγήσει το αγωνιστικό μας 106 cup. Όχι απλώς αίσθηση στο τιμόνι, αλλά ηδονή! Όποιανού του δοθεί η ευκαιρία να το βάλει στο χέρι, ΜΗΝ την χάσει με τίποτα! Όμως δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο που βασίζεται σε ένα μοντέλλο που έχει πωλήσει εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια μόνο στην μικρή μας χώρα...
Επίσης έχω οδηγήσει δυνατότερα και σπανιότερα αμάξια, μέχρι 200 άλογα (Mercedes C280), αλλά το δυνατότερο ουσιαστικά ήταν το Integra Type R. Φυσικά και ΔΕΝ τα οδήγησα στην Ελλάδα αυτά... Πολύ ευχάριστο ήταν και το FIAT Stilo 3d 2.4 Abarth με το selespeed, όπως και το VW Golf 1.9 TDi 130 hp με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ροπή και το εξάρι κιβώτιο. (και αυτά έξω...)
Πάντως κι εκεί προνομιούχος ήμουνα!Αλλά ρε γαμώτο, και αυτά που οδήγησα έξω (εκτός του Integra) είναι μοντέλα που το σουλούπι τους το βλέπω κάθε μέρα. Ακόμα και τα Ενο και τα Σουμπαρού τα βλέπεις αρκετά συχνά πλέον στον δρόμο.
Αλλά το Mustang πραγματικά ΜΟΝΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ το βλέπουμε!!! Άσε που έχει 400 άλογα με 'μόνο πίσω πόδια' (τι είπα ο ποιητής!).
Αυτό που το βάζεις; Εκτός από το αγωνιστικό καρτάκι που είχα κάποτε κανένα από τα πισωκίνητα αυτοκίνητα που οδήγησα (και η C280) δεν έκανε ούτε για φτύσιμο! Και μιλάμε για 400 άλογα, περισσότερα μάλλον από όσα έχει ο Μακρέι! Περισσότερα από τα δύο δυνατότερα αυτοκίνητα που έχω βάλει χέρι μαζί!!Μάστανγκ δαγκωτό! Κι ας πρέπει να βρώ πατέρα βενζινά! Αλλά τι λέω; ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΦΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!
(Αν σταματήσω να γράφω στο φόρουμ, ο ζουρλομανδύας θα τα φταίει!!! )
-
H παραπάνω ήταν η 200στή δημοσίευσή μου. Καλό στοιχείο πως διακοσαρίζω!!! (να το έκανε και το αμάξι μου!!! )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το Integra Type R έρχεται στις ΗΠΑ; Αν ναι, είναι ίδιο με την έκδοση που έρχεται στην δυτική Ευρώπη; Το καινούριο το δίλιτρο R έχει έρθει;Το Integra είναι ένα αυτοκίνητο που φτιάχτηκε για την αγορά της Β. Αμερικής και απλώς εξάγουν μερικά στην Δ. Ευρώπη. Πρέπει να είναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο που 8εωρείται μικρό coupe εκεί.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αλλά το Mustang πραγματικά ΜΟΝΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ το βλέπουμε!!! Άσε που έχει 400 άλογα με 'μόνο πίσω πόδια' (τι είπα ο ποιητής!).
Μάστανγκ δαγκωτό! Κι ας πρέπει να βρώ πατέρα βενζινά! Αλλά τι λέω; ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΦΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!
(Αν σταματήσω να γράφω στο φόρουμ, ο ζουρλομανδύας θα τα φταίει!!! )
Χεχεχε...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Το Integra Type R έρχεται στις ΗΠΑ; Αν ναι, είναι ίδιο με την έκδοση που έρχεται στην δυτική Ευρώπη; Το καινούριο το δίλιτρο R έχει έρθει;
Το Integra είναι ένα αυτοκίνητο που φτιάχτηκε για την αγορά της Β. Αμερικής και απλώς εξάγουν μερικά στην Δ. Ευρώπη. Πρέπει να είναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο που 8εωρείται μικρό coupe εκεί.
Where have you been chief?
-
Άλλωστε αν δεν έχεις οδηγήσει 205 gti είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σημάίνει αίσθηση στο τιμόνι
Tak, 205 δεν εχω οδηγησει αλλα εχω οδηγησει M Roadster, Boxster, S4, M3, C5 και κατι αλλα. Τι λες? Ξερω απο αισθηση τιμονιου?
-
Ακομη 2 φωτο:
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... 8.jpg?1070
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... 99.jpg?794
-
Το Autoexpress γραφει για 265 ιππους στην απλη εκδοση (της Αγγλιας) και 300+ για την εκδοση STi. Ειμαι σιγουρος οτι αυτη η ιδια εκδοση των 265 ιππων θα ειναι αυτη που θα ειναι διαθεσιμη και εδω στις ΗΠΑ.
-
Νικος
Δηλαδή μας είπατε πόσο κάνει. Ένας εργαζόμενος πανεπιστημιακού επιπέδου όμως πόσα παίρνει (στο περίπου);Διαβάζω τα postings και απορώ. Takinen εσύ δεν είσουν που εριχνες shit στην Αμερική, τώρα ενδιαφέρεσαι να γίνεις μετανάστης (διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος);
Πάντως στον Καναδά ειναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις το WRX (αφού η Mitsu δεν υπάρχει καθόλου εκεί) αν εργαστείς για μερικούς μήνες. Κάνει γύρω στα 39.000 καναδέζικα δολλάρια και ένα μέσος μισθός είναι γυρω στα 45.000-50.000 καθαρά τον χρόνο. Για να καταλάβεις ο αρι8μός των WRX στο Toronto πρέπει να είναι τουλάχιστον εκαντονταπλάσιος σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στην Α8ήνα.
Έχω χα8εί απο το forum γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να πηγαίνω συνεχώς στο μοναδικό internet cafe με DSL που υπάρχει στην Αθήνα!!!
-
Το Integra Type R έρχεται στις ΗΠΑ; Αν ναι, είναι ίδιο με την έκδοση που έρχεται στην δυτική Ευρώπη; Το καινούριο το δίλιτρο R έχει έρθει;
Το Integra είναι ένα αυτοκίνητο που φτιάχτηκε για την αγορά της Β. Αμερικής και απλώς εξάγουν μερικά στην Δ. Ευρώπη. Πρέπει να είναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο που 8εωρείται μικρό coupe εκεί.
Where have you been chief?
'Ασε, έχω γυρίσει στα παλιά και ταλαιπωρούμε με ένα παλιό P75 laptop με 28.8 modem και μια εξαιρετικά αργή σύνδεση στο Forthnet (Καναδάς και πάλι Καναδάς, έχουμε cable modem από το 1998). Επιπλέον, είμαι στην Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο ακριβώς ανάμεσα στα έργα και μου έχουν αλλάξει τα φώτα. Πάντως από βδομάδα έρχεται μια 147 1.6 120HP οπότε ελπίζω σε καλύτερες μέρες.
Κοιτάω λίγο την αγορά αυτοκινήτων εδώ: μεγάλη κλοπή, πανάκριβα. Για μια C180 θέλουν περισσοτερα από την C320.
"Νεο" 2003 Impreza