-
Καλως τονΑγη. Και καλα που ειναι αυτα τα Ιντερνετ καφε στο κεντρο της Αθηνας? Τον αλλο μηνα ερχομαι και εγω να παρω την δωση μου απο Ελλαδα
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η δικια μου εταιρια εχει παρακλαδια στην Ιαπωνια και Ευρωπη και τα πραγματα εκει ειναι δυσκολα επισης. Δεν ξερω που ειναι πιο δυσκολα. Γενικα η παγκοσμοια οικονομια δεν ειναι σε καλη θεση τωρα.
Νικος
Τελικα σε ποια εταιρια δουλευεις? Στειλε μου email εαν δεν θες να το γραψεις εδω. gavriil1@yahoo.com
εστειλα...
Νικος
-
ΥΓ καλα απο το ποστ του Γαβριηλ για το καινουργιο Ιμπρεζα που φτασαμε σε Αμερικανικη νομοθεσια μεταναστευσης
Ειμαστε...το κατι αλλο
..Κι αυτή ειναι και η 'μαγεία' αυτού του forum!
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Διαβάζω τα postings και απορώ. Takinen εσύ δεν είσουν που εριχνες shit στην Αμερική, τώρα ενδιαφέρεσαι να γίνεις μετανάστης (διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος);Ναι λάθος κατάλαβες
Δεν είχα σκοπό να έρθω στην Αμερική. Μάλλον για Αγγλία με βλέπω. Θελω όταν τελειώσω τη σχολή να ασχοληθώ με motorsports και τα αμερικάνικα δεν με εκφράζουν αν και έχουν περισσότερα χρήματα από τα Ευρωπαϊκά.Κάναμε μια συζήτηση για την Αμερική. Το οτι υπάρχουν κάποια πράγματα εκεί που δεν μου αρέσουν και τα αναλύουμε, δεν σημαίνει οτι ρίχνω 'shit'.
Εϊναι πιθανόν ορισμένες φορές η συζήτηση να ξεφεύγει και το παραδέχομαι αλλά δεν είμαι αντιαμερικανος όπως ίσως νομίζετε.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν και της 'ρίχνω shit' αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή. -
Tak, 205 δεν εχω οδηγησει αλλα εχω οδηγησει M Roadster, Boxster, S4, M3, C5 και κατι αλλα. Τι λες? Ξερω απο αισθηση τιμονιου?
Εσύ πιο πιστεύεις οτι είχε την καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι από όσα έχεις οδηγήσει;
-
Εισαι (οπως ειμουν και εγω καποια στιγμη) Legal AllienΕτσι εξηγείται και το
'I'm an Alien. I'm a Legal Allien, I'm an Englishman In New York'!!! -
Άλλωστε αν δεν έχεις οδηγήσει 205 gti είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σημάίνει αίσθηση στο τιμόνι
Tak, 205 δεν εχω οδηγησει αλλα εχω οδηγησει M Roadster, Boxster, S4, M3, C5 και κατι αλλα. Τι λες? Ξερω απο αισθηση τιμονιου?
C5 Citroen? Σήμερα οδηγούσα το C5 του πατέρα μου, ωραίο είναι αν σου αρέσουν οι κρουαζιέρες!!!
Τα μικρά γαλλάκια έχουν αμεσότητα σχεδόν gocart στο τιμόνι, πιθανότατα να είναι πιο άμεσο από πολλά supercars. Πάντως Ας είχα οδηγήσει αυτά που λες, και ας μην έβλεπα 205 ούτε σε φωτογραφία!
Gocarts έχετε στις ΗΠΑ? Όχι εκείνα που μου είπαν πως έχουν στον Καναδά που είναι μεγάλα βαριά με αναρτήσεις, αλλά αυτά που έχουμε εδώ, 100-125cc δίχρονου πισωκίνητου διαβόλου. 20-30 άλογα σε ένα πλαίσιο με ένα φάιμπεργκλάς δοχείο που χρησιμεύει για κάθισμα, χωρίς αναρτήσεις, συνολικό βάρος 60-65 κιλών, και από άκρη σε άκρη το τιμόνι να κόβει κάτι παραπάνω από ΜΙΣΗ στροφή!!!
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Έχω χα8εί απο το forum γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να πηγαίνω συνεχώς στο μοναδικό internet cafe με DSL που υπάρχει στην Αθήνα!!!Ω, στην Αθηνα εισαι? Ποτε ερχεσε πισω?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Διαβάζω τα postings και απορώ. Takinen εσύ δεν είσουν που εριχνες shit στην Αμερική, τώρα ενδιαφέρεσαι να γίνεις μετανάστης (διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος);
Ναι λάθος κατάλαβες
Δεν είχα σκοπό να έρθω στην Αμερική. Μάλλον για Αγγλία με βλέπω. Θελω όταν τελειώσω τη σχολή να ασχοληθώ με motorsports και τα αμερικάνικα δεν με εκφράζουν αν και έχουν περισσότερα χρήματα από τα Ευρωπαϊκά.Κάναμε μια συζήτηση για την Αμερική. Το οτι υπάρχουν κάποια πράγματα εκεί που δεν μου αρέσουν και τα αναλύουμε, δεν σημαίνει οτι ρίχνω 'shit'.
Εϊναι πιθανόν ορισμένες φορές η συζήτηση να ξεφεύγει και το παραδέχομαι αλλά δεν είμαι αντιαμερικανος όπως ίσως νομίζετε.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν και της 'ρίχνω shit' αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή.Α ρε Τακ...πλακα εχεις
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Εσύ πιο πιστεύεις οτι είχε την καλύτερη αίσθηση στο τιμόνι από όσα έχεις οδηγήσει;
Το Μ3 Ε36 με το Μ Roadster πρωτα, το Boxster και το Μ3 Ε40 δευτερα και μετα τα αλλα.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εισαι (οπως ειμουν και εγω καποια στιγμη) Legal Allien
Ετσι εξηγείται και το
'I'm an Alien. I'm a Legal Allien, I'm an Englishman In New York'!!!Χεχε
Ναι. Ετσι εξηγητε.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άλλωστε αν δεν έχεις οδηγήσει 205 gti είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σημάίνει αίσθηση στο τιμόνι
C5 Citroen? Σήμερα οδηγούσα το C5 του πατέρα μου, ωραίο είναι αν σου αρέσουν οι κρουαζιέρες!!!
Τα μικρά γαλλάκια έχουν αμεσότητα σχεδόν gocart στο τιμόνι, πιθανότατα να είναι πιο άμεσο από πολλά supercars. Πάντως Ας είχα οδηγήσει αυτά που λες, και ας μην έβλεπα 205 ούτε σε φωτογραφία!
Gocarts έχετε στις ΗΠΑ? Όχι εκείνα που μου είπαν πως έχουν στον Καναδά που είναι μεγάλα βαριά με αναρτήσεις, αλλά αυτά που έχουμε εδώ, 100-125cc δίχρονου πισωκίνητου διαβόλου. 20-30 άλογα σε ένα πλαίσιο με ένα φάιμπεργκλάς δοχείο που χρησιμεύει για κάθισμα, χωρίς αναρτήσεις, συνολικό βάρος 60-65 κιλών, και από άκρη σε άκρη το τιμόνι να κόβει κάτι παραπάνω από ΜΙΣΗ στροφή!!!
Ελπιζω να αστειευεσαι. C5 ειναι το Corvette. Η τελευταια εκδοση ειναι το Ζ06 που εχει 405 αλογα. Επισης ακουσα οτι στριβει κιολας.
Νικος
-
Απο το ματευω οτι αστειευεσε. Αλλα σε περιπτωση που δεν αστειευεσε, η C5 ειναι αυτη:
C5 σημαινει Corvette 5th generation (η C6 ερχεται σε ενα χρονο σχεδον). Ακομη μια χρονια εμεινε στην τωρινη γενια.
-
Τα μικρά γαλλάκια έχουν αμεσότητα σχεδόν gocart στο τιμόνι, πιθανότατα να είναι πιο άμεσο από πολλά supercars.
Οπως το σοφο ρητο λεει 'σπορ αυτοκινητο δεν ειναι μονο ο κινητηρας του' ετσι ενα αλλο σοφο ρητο λεει 'σπορ αυτοκινητο δεν ειναι μονο το τιμονι του'.
-
Εχει οτι ειδους Gocarts θες εδω.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Η τελευταια εκδοση ειναι το Ζ06 που εχει 405 αλογα. Επισης ακουσα οτι στριβει κιολας.
Στριβει λεει? Με το 911 Τουρμπο μαζι πανε στην πιστα (με στροφες) για το 1/3 της τιμης.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ελπιζω να αστειευεσαι. C5 ειναι το Corvette. Η τελευταια εκδοση ειναι το Ζ06 που εχει 405 αλογα. Επισης ακουσα οτι στριβει κιολας.
ΝικοςΠΕΣ ΤΟ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ!!!
Νόμιζα πως του gavriil άρχισαν να του αρέσουν τα εξωλέμβια!!!
Δεν έκανα πλάκα, άγνοια ήταν!
Όπως είπα και νωρίτερα, ορισμένα πράγματα εδώ μόνο ζωγραφιστά τα βλέπουμε!!! ( Ή και καθόλου... )
-
Απο το ματευω οτι αστειευεσε.C5 σημαινει Corvette 5th generation (η C6 ερχεται σε ενα χρονο σχεδον). Ακομη μια χρονια εμεινε στην τωρινη γενια.
Όχι, gavriil, δεν αστειευόμουν, απλώς έβαλα τα γέλια γιατί νόμιζα πως εσύ αστειευόσουν που έβαλες το CITROEN C5 δίπλα στα υπόλοιπα...
Που να ξέρω...Εν τω μεταξύ επειδή τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ήταν ευρωπαϊκής προέλευσης ούτε που μου πήγε το μυαλό...
Αν ο πατέρας μου είχε το C5 που οδήγησες δεν θα καθόμουν να γράφω στο φόρουμ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!!!
Α,ρε κάτι C5 που έχει εκεί! C6 θα έρθει και εδώ του χρόνου, λένε πως θα είναι ακόμα μεγαλύτερη βάρκα!!! Ξέρω, ξέρω, η δική σας C6 δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό...
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και να μην με περιλάβουν οι γαλλόφιλοι, τέτοια άνεση σε αυτοκίνητο δεν έχει ξαναγίνει. Για ταξίδια είναι άπαιχτο (καίει και πολύ λίγο για 1800 με τέτοιο βάρος αν οδηγηθεί ήρεμα, όπως της αρμόζει).
-
Αν ο πατέρας μου είχε το C5 που οδήγησες δεν θα καθόμουν να γράφω στο φόρουμ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!!!
Το C5 δεν ειναι και τοσο ακριβο αν και βλεπω πολλους 'ηληκιωμενους' να οδηγουν πολλα απο τα Κορβετ. Αρχιζει απο τα $44,000 και με $51,000 παιρνεις την Z06. Πριν 3 χρονια αρχιζε απο τα $38,000 το βασικο μοντελο.
-
Το C5 δεν ειναι και τοσο ακριβο αν και βλεπω πολλους 'ηληκιωμενους' να οδηγουν πολλα απο τα Κορβετ. Αρχιζει απο τα $44,000 και με $51,000 παιρνεις την Z06. Πριν 3 χρονια αρχιζε απο τα $38,000 το βασικο μοντελο.
Σιγουρα. Και για 50 χιλιαρικα το Ζ06 ειναι φοβερο αυτοκινητο. Το μονο κακο που εχει ειναι οτι ειναι διθεσιο. Η γυναικα μου δεν με αφηνει να παρω διθεσιο αυτοκινητο. Μου λεει 'ειμαστε τρεις στην οικογενεια' (Εγω η γυναικα μου και η κορη μου) οποτε δεν μπορεις να εχεις κατι που δεν χωραμε ολοι μεσα. Επισης και αμα το επαιρνα θα πρεπει να πουλησω το WRX. Και αυτο προς το παρον δεν το πουλαω με τιποτα. Ολοι μου λενε οτι ειμαι πολυ κολλημενος και εχουν δικιο.
Νικος
"Νεο" 2003 Impreza