-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αν ο πατέρας μου είχε το C5 που οδήγησες δεν θα καθόμουν να γράφω στο φόρουμ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!!!
Το C5 δεν ειναι και τοσο ακριβο αν και βλεπω πολλους 'ηληκιωμενους' να οδηγουν πολλα απο τα Κορβετ. Αρχιζει απο τα $44,000 και με $51,000 παιρνεις την Z06. Πριν 3 χρονια αρχιζε απο τα $38,000 το βασικο μοντελο.
Σιγουρα. Και για 50 χιλιαρικα το Ζ06 ειναι φοβερο αυτοκινητο. Το μονο κακο που εχει ειναι οτι ειναι διθεσιο. Η γυναικα μου δεν με αφηνει να παρω διθεσιο αυτοκινητο. Μου λεει 'ειμαστε τρεις στην οικογενεια' (Εγω η γυναικα μου και η κορη μου) οποτε δεν μπορεις να εχεις κατι που δεν χωραμε ολοι μεσα. Επισης και αμα το επαιρνα θα πρεπει να πουλησω το WRX. Και αυτο προς το παρον δεν το πουλαω με τιποτα. Ολοι μου λενε οτι ειμαι πολυ κολλημενος και εχουν δικιο.
Νικος
Μια στιγμη, η γυναικα σου τι οδηγαει?
-
Εχεις ζήσει με Ραλί, έχεις τη δυνατότητα να οργώσεις έξυπνους γλιστερούς δρόμους με STi και ΕVO και θα ασχοληθείς με τη μπουρούχα, την Κορβετ;
Πας καλά βρε γιώργη;
Ούτε για άτσαλη πάντα δεν κάνει αυτό!
ΣΧΝΑΙ ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ< ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ!
-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Εχεις ζήσει με Ραλί, έχεις τη δυνατότητα να οργώσεις έξυπνους γλιστερούς δρόμους με STi και ΕVO και θα ασχοληθείς με τη μπουρούχα, την Κορβετ;
Πας καλά βρε γιώργη;
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΘΗΡΙΑ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ CooperS.
ΜΙΚΡΟ,ΚΑΚΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!!
ΣΤΡΑΤΗ,ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΡΙΑ ΜΑΣ?
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ -
Πας καλά βρε γιώργη;
ΣΧ, βάζω τον γλιστερό δρόμο, βάζεις το STi ή EVO;
Έχω ζήσει με Ραλί, αν και το αποφεύγω γιατί με ξεφτιλίζει σαν οδηγό, μου δείχνεί πόσο λίγος είμαι, αλλά σε Μιτσου δεν έχω μπεί ποτέ (ακόμα και Κόλτ!), ενώ σε Σουμπαρού μόνο σε 1600 όταν ανεπιτυχώς προσπαθούσα να πείσω τον πατέρα μου να αγοράσει αυτό αντί του Γκόλφ που τελικά πήρε. Ήξερε! Σου λέει, σιγά μην οδηγεί το Γκόλφ, ενώ το Σουμπαρού θα το βλέπω μόνο όταν θέλει σέρβις!!!
Πάντως δεν θα έλεγα όχι και για την μπουρούχα! Από πισωκίνητα η εμπειρία μου εξαντλείται σε ένα καρτάκι που είχα πριν 5-6 χρόνια, από το οποίο μόνο καλές αναμνήσεις έχω (το ότι πάντα χάλαγε αλλιώς δεν έφευγα το ξέχασα ήδη!! )
-
Πας καλά βρε γιώργη;
Εσυ ποσες φορες εχεις οδηγησει Βετ?
-
Πας καλά βρε γιώργη;
Μπορεις να ορισεις τι σημαινει 'εξυπνο αυτοκινητο' για σενα επισης? Και τι σημαινει 'μπουρουχα'?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πας καλά βρε γιώργη;
ΣΧ, βάζω τον γλιστερό δρόμο, βάζεις το STi ή EVO;
ΣΧ? Ω, τωρα ειμαι ακομη πιο περιεργος. Για πες μας τους ορισμους της 'μπαρουχας' και του 'εξυπνου...' (Ραλλι) '...αυτοκινητου'
-
Ήταν ένας γνωστός Άγγλος συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου νομίζω (δεν θυμάμαι, έβαλα έναν φίλο μου να το ψάξει και θα σας πω) που έκανε μια βιντεοκασσέτα με τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτοκίνητα. Τα χειρότερα τα 'τιμωρούσε' καταστρέφοντάς τα. Είχε κάτι ανατολικοευρωπαϊκά, άλλα τα κάλυψε με κοπριά, άλλα τα ανατίναξε, άλλα τα έριξε από γερανό, πολλή πλάκα είχε! Μετά δείχνει μια Κορβέτ, την παρκάρει στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε η Κορβέτ κοίταζε στην άλλη κατεύθυνση (και καλά, πόσο εύκολα διώχνει τον κώλο!! ).
Μετά είπε πως πρέπει να την τιμωρήσει και αυτήν, οπότε έκανε το εξής εμπνευσμένο: Πηγαίνει σε μία φλάτ έρημο και παίρνει μια κοτρώνα και την βάζει στο γκάζι. Βγαίνει έξω και σπρώχνει το λεβιέ στο drive και το αμάξι φεύγει μόνο του. Μετά ανεβαίνει σε ελικόπτερο και πετάει από πάνω. Μετά με ένα δολοφονικό χαμόγελο ανοίγει πυρ μέ ένα πολυβόλο που πέταγε μερικές χιλιάδες σφαίρες το λεπτό!! Το βάραγε μέχρι που το αυτοκίνητο σταμάτησε να κινείται!!!
Μπορεί σε όσα λέω να υπάρχει μια ασάφεια, δεν θυμάμαι 100% την κασέτα, την είδα μία φορά μόνο και πριν αρκετά χρόνια, αλλά θα προσπαθήσω να την ψάξω! Θα σας πω και τον τίτλο, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα!!! Ακόμα θυμάμαι τις 'τιμωρίες' που έβαλε, δεν θυμάμαι όμως τα άλλα αυτοκίνητα, γιατί δεν μου έκαναν τόση εντύπωση όσο το ότι κατέστρεψε μια κορβέτ!
Μετά είχε και τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, στα οποία συμπεριέλαβε το Νισσάν Σκάιλάιν (ως το κορυφαίο αν θυμάμαι καλά), το οποίο και έβλεπα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Αυτό όμως δεν μου έκανε τότε πολλή εντύπωση σε σχέση με τις 'τιμωρίες'!
Α! Εκείνη την εποχή δεν είχα καθόλου αυτοκίνητο, οπότε και η καταστροφή του Λάντα ακόμα μου είχε φανεί σαν το αμάρτημα των πρωτόπλαστων!!!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΣΧ? Ω, τωρα ειμαι ακομη πιο περιεργος. Για πες μας τους ορισμους της 'μπαρουχας' και του 'εξυπνου...' (Ραλλι) '...αυτοκινητου'Ρε Gavriilακο γιατί τσιτώνεις με το παραμικρό;
Δηλαδή και τον ΣΧ τον αμφισβητείς;
Είναι ανάγκη κάποιος να σου ορίσει τη μπουρούχα για να καταλάβεις τι θέλει να πεί; Εσύ λές οτι είσαι τόσα χρόνια συνδρομητής 4Τ. Τίποτα δεν καταλαβαίνεις από αυτά που διαβάζεις; -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αν ο πατέρας μου είχε το C5 που οδήγησες δεν θα καθόμουν να γράφω στο φόρουμ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ!!!
Το C5 δεν ειναι και τοσο ακριβο αν και βλεπω πολλους 'ηληκιωμενους' να οδηγουν πολλα απο τα Κορβετ. Αρχιζει απο τα $44,000 και με $51,000 παιρνεις την Z06. Πριν 3 χρονια αρχιζε απο τα $38,000 το βασικο μοντελο.
Σιγουρα. Και για 50 χιλιαρικα το Ζ06 ειναι φοβερο αυτοκινητο. Το μονο κακο που εχει ειναι οτι ειναι διθεσιο. Η γυναικα μου δεν με αφηνει να παρω διθεσιο αυτοκινητο. Μου λεει 'ειμαστε τρεις στην οικογενεια' (Εγω η γυναικα μου και η κορη μου) οποτε δεν μπορεις να εχεις κατι που δεν χωραμε ολοι μεσα. Επισης και αμα το επαιρνα θα πρεπει να πουλησω το WRX. Και αυτο προς το παρον δεν το πουλαω με τιποτα. Ολοι μου λενε οτι ειμαι πολυ κολλημενος και εχουν δικιο.
Νικος
2002 Jeep Grand Cherokee ( Με το V8 High Output)
Νικος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πας καλά βρε γιώργη;
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΘΗΡΙΑ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ CooperS.
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣυμφωνω και εγω απολυτως....
Οπως βλεπεις
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2465175[/img]
Νικος
-
Χωρίς την αεροτομή !!!???
-
Καλως τονΑγη. Και καλα που ειναι αυτα τα Ιντερνετ καφε στο κεντρο της Αθηνας? Τον αλλο μηνα ερχομαι και εγω να παρω την δωση μου απο ΕλλαδαΝικος
Einai stin Akadimias (opws anebainoume apo tin Kaniggos stin aristeri pleyra). Einai poly kalo alla, mou eipan, to monadiko stin A8ina. Sto meion einai oti exei dynati mousiki kai den mporeis na doulepseis eykola.
-
Νικος
2002 Jeep Grand Cherokee ( Με το V8 High Output)
Νικος
Giati den epernes ena X5?
-
Πας καλά βρε γιώργη;
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣυμφωνω και εγω απολυτως....
Οπως βλεπεις
http://forums.i-club.com/forums/attachm ... id=2465175[/img]
Νικος
nice...
poio einai to ktirio sto background?
to email mou einai agisd@yahoo.com
-
Ήταν ένας γνωστός Άγγλος συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου νομίζω (δεν θυμάμαι, έβαλα έναν φίλο μου να το ψάξει και θα σας πω) που έκανε μια βιντεοκασσέτα με τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτοκίνητα. Τα χειρότερα τα 'τιμωρούσε' καταστρέφοντάς τα. Είχε κάτι ανατολικοευρωπαϊκά, άλλα τα κάλυψε με κοπριά, άλλα τα ανατίναξε, άλλα τα έριξε από γερανό, πολλή πλάκα είχε! Μετά δείχνει μια Κορβέτ, την παρκάρει στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε η Κορβέτ κοίταζε στην άλλη κατεύθυνση (και καλά, πόσο εύκολα διώχνει τον κώλο!! ).Μετά είπε πως πρέπει να την τιμωρήσει και αυτήν, οπότε έκανε το εξής εμπνευσμένο: Πηγαίνει σε μία φλάτ έρημο και παίρνει μια κοτρώνα και την βάζει στο γκάζι. Βγαίνει έξω και σπρώχνει το λεβιέ στο drive και το αμάξι φεύγει μόνο του. Μετά ανεβαίνει σε ελικόπτερο και πετάει από πάνω. Μετά με ένα δολοφονικό χαμόγελο ανοίγει πυρ μέ ένα πολυβόλο που πέταγε μερικές χιλιάδες σφαίρες το λεπτό!! Το βάραγε μέχρι που το αυτοκίνητο σταμάτησε να κινείται!!!
Μπορεί σε όσα λέω να υπάρχει μια ασάφεια, δεν θυμάμαι 100% την κασέτα, την είδα μία φορά μόνο και πριν αρκετά χρόνια, αλλά θα προσπαθήσω να την ψάξω! Θα σας πω και τον τίτλο, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα!!! Ακόμα θυμάμαι τις 'τιμωρίες' που έβαλε, δεν θυμάμαι όμως τα άλλα αυτοκίνητα, γιατί δεν μου έκαναν τόση εντύπωση όσο το ότι κατέστρεψε μια κορβέτ!
Μετά είχε και τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, στα οποία συμπεριέλαβε το Νισσάν Σκάιλάιν (ως το κορυφαίο αν θυμάμαι καλά), το οποίο και έβλεπα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Αυτό όμως δεν μου έκανε τότε πολλή εντύπωση σε σχέση με τις 'τιμωρίες'!
Α! Εκείνη την εποχή δεν είχα καθόλου αυτοκίνητο, οπότε και η καταστροφή του Λάντα ακόμα μου είχε φανεί σαν το αμάρτημα των πρωτόπλαστων!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ(ΠΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ) Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο JEREMY CLARKSON ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ TOP GEAR ΣΤΟ BBC KAI ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TOP GEAR.ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ MAΛΛON ΤΟ APOCALYPSE CLARKSON
-
Agisd, δεν υπάρχει μόνο ένα internet καφε σε όλη την Αθήνα!!
Ψυχραιμία! Μην μας δυσφημίζεις! -
Ήταν ένας γνωστός Άγγλος συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου νομίζω (δεν θυμάμαι, έβαλα έναν φίλο μου να το ψάξει και θα σας πω) που έκανε μια βιντεοκασσέτα με τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτοκίνητα. Τα χειρότερα τα 'τιμωρούσε' καταστρέφοντάς τα. Είχε κάτι ανατολικοευρωπαϊκά, άλλα τα κάλυψε με κοπριά, άλλα τα ανατίναξε, άλλα τα έριξε από γερανό, πολλή πλάκα είχε! Μετά δείχνει μια Κορβέτ, την παρκάρει στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε η Κορβέτ κοίταζε στην άλλη κατεύθυνση (και καλά, πόσο εύκολα διώχνει τον κώλο!! ).Μετά είπε πως πρέπει να την τιμωρήσει και αυτήν, οπότε έκανε το εξής εμπνευσμένο: Πηγαίνει σε μία φλάτ έρημο και παίρνει μια κοτρώνα και την βάζει στο γκάζι. Βγαίνει έξω και σπρώχνει το λεβιέ στο drive και το αμάξι φεύγει μόνο του. Μετά ανεβαίνει σε ελικόπτερο και πετάει από πάνω. Μετά με ένα δολοφονικό χαμόγελο ανοίγει πυρ μέ ένα πολυβόλο που πέταγε μερικές χιλιάδες σφαίρες το λεπτό!! Το βάραγε μέχρι που το αυτοκίνητο σταμάτησε να κινείται!!!
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ! ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00004CV4T/ref=pd_sim_v_dp/202-3670437-1026236
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Agisd, δεν υπάρχει μόνο ένα internet καφε σε όλη την Αθήνα!!
Ψυχραιμία! Μην μας δυσφημίζεις!Ena me DSL. 3ereis ti einai to DSL?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Χωρίς την αεροτομή !!!???Να σου πώ, εμένα μ' άρεσε περισσότερο έτσι! Πιο διακριτικό αλλά εξίσου θανατηφόρο!!!!
"Νεο" 2003 Impreza