Ήταν ένας γνωστός Άγγλος συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου νομίζω (δεν θυμάμαι, έβαλα έναν φίλο μου να το ψάξει και θα σας πω) που έκανε μια βιντεοκασσέτα με τα καλύτερα και τα χειρότερα αυτοκίνητα. Τα χειρότερα τα 'τιμωρούσε' καταστρέφοντάς τα. Είχε κάτι ανατολικοευρωπαϊκά, άλλα τα κάλυψε με κοπριά, άλλα τα ανατίναξε, άλλα τα έριξε από γερανό, πολλή πλάκα είχε! Μετά δείχνει μια Κορβέτ, την παρκάρει στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε η Κορβέτ κοίταζε στην άλλη κατεύθυνση (και καλά, πόσο εύκολα διώχνει τον κώλο!! ).
Μετά είπε πως πρέπει να την τιμωρήσει και αυτήν, οπότε έκανε το εξής εμπνευσμένο: Πηγαίνει σε μία φλάτ έρημο και παίρνει μια κοτρώνα και την βάζει στο γκάζι. Βγαίνει έξω και σπρώχνει το λεβιέ στο drive και το αμάξι φεύγει μόνο του. Μετά ανεβαίνει σε ελικόπτερο και πετάει από πάνω. Μετά με ένα δολοφονικό χαμόγελο ανοίγει πυρ μέ ένα πολυβόλο που πέταγε μερικές χιλιάδες σφαίρες το λεπτό!! Το βάραγε μέχρι που το αυτοκίνητο σταμάτησε να κινείται!!!
Μπορεί σε όσα λέω να υπάρχει μια ασάφεια, δεν θυμάμαι 100% την κασέτα, την είδα μία φορά μόνο και πριν αρκετά χρόνια, αλλά θα προσπαθήσω να την ψάξω! Θα σας πω και τον τίτλο, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα!!! Ακόμα θυμάμαι τις 'τιμωρίες' που έβαλε, δεν θυμάμαι όμως τα άλλα αυτοκίνητα, γιατί δεν μου έκαναν τόση εντύπωση όσο το ότι κατέστρεψε μια κορβέτ!
Μετά είχε και τα καλύτερα αυτοκίνητα παραγωγής, στα οποία συμπεριέλαβε το Νισσάν Σκάιλάιν (ως το κορυφαίο αν θυμάμαι καλά), το οποίο και έβλεπα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Αυτό όμως δεν μου έκανε τότε πολλή εντύπωση σε σχέση με τις 'τιμωρίες'!
Α! Εκείνη την εποχή δεν είχα καθόλου αυτοκίνητο, οπότε και η καταστροφή του Λάντα ακόμα μου είχε φανεί σαν το αμάρτημα των πρωτόπλαστων!!!