-
Προ arselift:
Μετά arselift:
Λέω arselift γιατί μπροστά δεν έχει αλλάξει καθόλου.
-
Thanks pedia!
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Thanks pedia!ψηνεσαι για compact?
-
Psinome leei!! Malon aftes tis meres tha tin kliso tin compact 316ti. Tin eida apo konta ke mou arese para poli. Mono kanena tsipaki tha xriasto na prostheso gia na pari liga aloga akomi gia na petaei.
Stin arxi imuna ligo epifilaktikos giati elega na perimeno gia tin seira 1, alla etsi pou vlepo ta prota sketsakia den mou aresi katholou kai ase pou den pistevo na exei kai kaliteri odiki simperifora apo tin compact kai i kinitires idi tha ine, ara ine anofelo na perimenis. -
tupac, σε παρακαλώ μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, όπως ορίζουν οι Οδηγίες Χρήσης, για να μη στραμπουλάμε τα μάτια μας να διαβάζουμε τις δημοσιεύσεις σου;
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Psinome leei!! Malon aftes tis meres tha tin kliso tin compact 316ti. Tin eida apo konta ke mou arese para poli. Mono kanena tsipaki tha xriasto na prostheso gia na pari liga aloga akomi gia na petaei.
Stin arxi imuna ligo epifilaktikos giati elega na perimeno gia tin seira 1, alla etsi pou vlepo ta prota sketsakia den mou aresi katholou kai ase pou den pistevo na exei kai kaliteri odiki simperifora apo tin compact kai i kinitires idi tha ine, ara ine anofelo na perimenis.το M-pack υπαρχει ακομα? για κοιταξε το
-
Το M-pack δίνει στην Compact Μ-εμφάνιση. Αν θυμάμαι καλά περιλαμβάνει άλλα πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή εμπρός, μεταλλικά πεντάλ και λεβιέ και Μ-τιμόνι. Τα πλαϊνά μαρσπιέ του Μ μου φαίνονται χειρότερα από τα νέα της Compact. Τα άλλα λίγο-πολύ τα έχει και η έκδοση Sport, χωρίς το σηματάκι βέβαια...
-
Τι προτείνετε .Να επωφεληθώ από την έκπτωση της Compact 316ti και να την αγοράσω ή να περιμένω την BMW 1? Έχω μεγάλο δίλημμα.
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Τι προτείνετε .Να επωφεληθώ από την έκπτωση της Compact 316ti και να την αγοράσω ή να περιμένω την BMW 1? Έχω μεγάλο δίλημμα.Θες 3θυρο ή δε σε χαλαει το 5θυρο 1series?
-
Θέλεις τώρα ή όποτε έρθει η 1 (Οκτώβριο σίγουρα);
Και θα έπερνες αυτοκίνητο μόλις έχει βγει στην παραγωγή, ακόμα και BMW; -
Telika tha paro tin compact se mavro kai me exra metaliko xroma-klimatismo-provolis omixlis. Ine koukla etsi. Kseri kanenas ama pezi kanena kalo tsiparisma gia tin mixani tou (1.600kivika)? Kamia 20ps akoma ta theli
-
μια ερώτηση παιδιά θα ήθελα να κάνω....
η νέα BMW compact 1.6 sports ti ...
πόσα κυβικά είναι?
ένας επίσημος κατάλογος που πήρα από την μία αντιπροσωπεία αναφέρει πως τα μοντέλα της compact είναι τα αξής:
316i 1.6
316ti 1.8
318ti
325tiοπότε, αυτή η ti 1.6 που λέει...... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ????
όταν πήγα στην αντιπροσωπεία δεν είχα και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση, ειδικά όταν τους είπα ότι είμαι μεταξύ Α3 και κόμπακτ και πως θεωρώ το Α3 καλύτερο αυτοκίνητο... (ειδικά έχοντας στο μυαλό μου πως μιλάμε για τον 1.6 κινητήρα της BMW)....
οπότε ούτε που κατάλαβα πως υπάρχει αυτή η διαφορά...και έτσι δε ρώτησα κιόλας!!!(αντίθετα στην αντιπροσωπεία της AUDI όταν τους είπα ότι μόλις έρχομαι από εκείνη της BMW δε 'κόλωσαν' και περέμειναν ευγενικοί και πρόθυμοι)
οπότε, ξαναρωτάω αν υπάρχει κανείς που γνωρίζει...
η νέα προσφορά της BMW για την compact 1.6 sports ti... φοράει 1,600 ή 1,800 κινητήρα?
-
Einai 1.600 kivika, me 115 ps. Eixa kai ego stin arxi tin eidia aporia alla pira tilefono sta kentrika kai me diafotisan. Tora to dilima me audi kai A3 to eixa kai ego alla dialeksa tin compact. Giati 1) 24.200 kostizi to A3 me kinitira 1600 kai 102 aloga(den paei mia me tosa ps) 2) Odigisa kai ta 2 kai i compact einai makran to amaksi me tin kaliteri odiki simperifora(pisokinisi-timoni-frena) 3) To compact mazi me to body kit einai koukla
4) Einai BMW -
Ξέρει κανείς τι χρόνο παράδοσης έχει to Compact από την αντιπροσωπεία?
-
Σήμερα που πήρα τη δική μου από το service είδα 3 στο οικιόπεδο με τα καινούργια. Υποθέτω ότι θα έχουν αρκετές σε στοκ, αν θέλεις τα τυπικά χρώματα.
Όσο για το body kit, μου τη σπάνε τα εντελώς άσπρα πίσω φώτα. Ταιριάζει σε ασημί ή μαύρο, αλλά σε άλλα χρώματα δεν μου παέι. Είδα ένα μαύρο σήμερα με το kit αλλά με τα ολοκόκκινα πίσω φώτα και μου φάνηκε πιο καλό. Όσο για το δικό μου χρώμα (pistacchio green) τελικά δεν φαίνεται ωραίο ούτε με τα ολοκόκκινα ούτε με τα ολόασπρα. Θέλει τα παλιά τρίχρωμα...
Παρατήρησα όμως ότι στο kit και τα πλαϊνά μαρσπιέ είναι διαφορετικά, με πολύ έντονες ακμές που δεν φαίνονται στο site, και μου άρεσαν περισσότερο.
Όσο για το i, ti, κλπ. Όλα τα BMW έχουν το i στο όνομα -κατάλοιπο από το injection. Τα άλλα γράμματα δηλώνουν τη διαφοροποίηση μέσα στη σειρά. Για παράδειγμα:
316i = sedan
316Ci = coupe
316CiC = cabrio
316iT = station
316ti = compact
και για δύσκολα:
325iTx = station με τετρακίνηση
Στην πράξη όλοι λένε μόνο το νούμερο και το όνομα της έκδοσης, αλλά στον κατάλογο συχνά μπερδεύονται, και ιδιαίτερα όταν έχεις '316' με 1600 αλλά και με 1800 κυβικά... -
Ο χρήστης sarris έγραψε:
Ξέρει κανείς τι χρόνο παράδοσης έχει to Compact από την αντιπροσωπεία?To amaksi fiaxnete katopin paraggelias stin germania kai kani peripou 3 mines na erthi! Eidika i sigekrimeni prosfora epidi exei poli zitisi mporei na exei ligo parapano xrono paradosis. Ego tin eklisa exthes kai mou ipan stis 10 iouniou tha erthi.
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Einai 1.600 kivika, me 115 ps. Eixa kai ego stin arxi tin eidia aporia alla pira tilefono sta kentrika kai me diafotisan. Tora to dilima me audi kai A3 to eixa kai ego alla dialeksa tin compact. Giati 1) 24.200 kostizi to A3 me kinitira 1600 kai 102 aloga(den paei mia me tosa ps) 2) Odigisa kai ta 2 kai i compact einai makran to amaksi me tin kaliteri odiki simperifora(pisokinisi-timoni-frena) 3) To compact mazi me to body kit einai koukla
4) Einai BMWμε απογοήτευσες.....
είμαι οπάδός της BMW και ψάχνω λόγους για τους οποίους να προτιμήσω την κόμπακτ από το Α3 αλλά προσωπικά δε βρίσκω.....
και όταν μιλάω για το Α3, αναφέρομαι στο νέο Α3 1.6 FSI στην ambition έκδοση, που μαζί με αυτόματο κλιματισμό και ραδιοCD είναι 26,000 ακριβώς.
(115 άλογα -δυναμομετρημένος κινητήρας στα 127 από το AMS-, σπορ ανάρτηση, 225 λάστιχα με 17άρες και εξαιρετικά πλούσιος εξοπλισμός που η κόμπακτ στα 23,000 φυσικά και δεν έχει.....)το μοναδικό μέχρι τώρα που βρίσκω καλύτερο στην κόμπακτ είναι η εμφάνιση και τίποτα άλλο (χωρίς να λέω το Α3 άσχημο, απλά ενα μικρό κλικ παραπάνω η BMW)
ίσως να ανοίγαμε κανένα θέμα να μοιραστούμε απόψεις?
όσο για το χρόνο παράδοσης της κόμπακτ επιβεβαιώνω πως έχουν στοκ και αν δε θέλεις κανένα εχτρά που δεν τοποθετείται εδώ (πχ φώτα ομίχλης εμπρός που δεν έχει από ότι κατάλαβα στα βάζουν εδώ) τότε η παράδοση είναι άμεση.
Διαφορετικά 3 μήνες περίπου..... -
Ο χρήστης tupac έγραψε:
To amaksi fiaxnete katopin paraggelias stin germania kai kani peripou 3 mines na erthi! Eidika i sigekrimeni prosfora epidi exei poli zitisi mporei na exei ligo parapano xrono paradosis. Ego tin eklisa exthes kai mou ipan stis 10 iouniou tha erthi.
το FAX από την BMW HELLAS που έχω μπροστά μου (μου το έδωσαν από την αντιπροσωπεία) λέει:
2.Retrofit kit
a. Η νέα 316 sports ti θα περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό το κατωτέρω περιγραφόμενο kit, το οποίο θα προμηθεύεστε από τα ανταλλακτικά της BMW Hellas και θα τοποθεταίται ως retrofit στην έκδοση comfort της Ε46/5. Το retrofit kit περιλαμβάνει τα εξής:....οπότε μάλλον εδώ τα βάζουν τα εξτρά γιατί όπως είπα μου μίλησαν για άμεση παράδοση.... (εκτός και αν τους τελείωσαν τα στοκ και πλεόν τα ζητάνε έτοιμα από Γερμανία..... αλλά πριν μία εβδομάδα πήγα!!!)
-
Ο χρήστης KonstantinosMD έγραψε:
To amaksi fiaxnete katopin paraggelias stin germania kai kani peripou 3 mines na erthi! Eidika i sigekrimeni prosfora epidi exei poli zitisi mporei na exei ligo parapano xrono paradosis. Ego tin eklisa exthes kai mou ipan stis 10 iouniou tha erthi.
το FAX από την BMW HELLAS που έχω μπροστά μου (μου το έδωσαν από την αντιπροσωπεία) λέει:
2.Retrofit kit
a. Η νέα 316 sports ti θα περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό το κατωτέρω περιγραφόμενο kit, το οποίο θα προμηθεύεστε από τα ανταλλακτικά της BMW Hellas και θα τοποθεταίται ως retrofit στην έκδοση comfort της Ε46/5. Το retrofit kit περιλαμβάνει τα εξής:....οπότε μάλλον εδώ τα βάζουν τα εξτρά γιατί όπως είπα μου μίλησαν για άμεση παράδοση.... (εκτός και αν τους τελείωσαν τα στοκ και πλεόν τα ζητάνε έτοιμα από Γερμανία..... αλλά πριν μία εβδομάδα πήγα!!!)
To stok afora mono to kit! diladi tous exoun mini arketa body kit kai ta topothetoun aftoi. To amaksi omos paraggelnete apo tin stigmi pou tous to zitisis esi. Den iparxei digma apo amaksia stis perisoteres antiprosopies. Piga o idios se 3 antiprosopies kai se alles 4 pira tilefono kai oloi mou apantisan to idio: Oti i paradosi tha ginei se 3 mines kai kati meres!
-
Άρα έχουν ήδη περισσότερες παραγγελίες απ' ότι περίμεναν...
Πρόπερσι που πήρα τη δικιά μου, μού βρήκαν μία ετοιμοπαράδοτη στο χρώμα που ήθελα στη Θεσσαλονίκη. Αλλά αν υπάρχει αυξημένη ζήτηση, μάλλον οι έμποροι δεν θέλουν να ανταλάσσουν αυτοκίνητα...
BMW compact