-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Το χρώμα... ένα ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ροζ με μια ιδέα μπλε... Μιλάμε για το πιο άθλιο ροζ που μπορείτε να φανταστείτε...
Ειμαι πολυ περιεργος τι χρωμα αναγραφεται στην αδεια!
δεν την ρωτατε την επομενη φορα;κομμωτριί
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Eπειδή τα απίθανα δεν σημβαίνουν μόνο στους Ελληνικούς δρόμους... ούτε φυσικά η αντικοινωνική συμπεριφορά δείτε (ή μάλλον ξαναδείτε μιας κ κυκλοφορεί χρόνια...) αυτό:http://windward.nodalpoint.net/doc/media/liikenne.swf
Σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε!
Φιλικά
Νικόλας...το YES είναι η ελληνική πραγματικότητα!
-
Στο Πειραιά στην οδό 2ας μεραρχίας Porsche Cayenne με 'λασπωτήρες και κοτσαδόρο' ? !!
-
Κατάλευκο μάλλον αγωνιστικό TypeR με ρολκέιτζ να ανοίγει τρελά στην Μαραθώνος και δίπλα να υπάρχει συμβατικό Xsara με φάρο χωρίς να κάνει τίποτα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κατάλευκο μάλλον αγωνιστικό TypeR με ρολκέιτζ να ανοίγει τρελά στην Μαραθώνος και δίπλα να υπάρχει συμβατικό Xsara με φάρο χωρίς να κάνει τίποτα!Το λευκό Type-R απ' ότι ξέρω είναι ειδική έκδοση που δεν έρχεται στην Ελλάδα.. Ίσως να ναι και το μοναδικό... Είναι όντως κουκλί ή είναι καλύτερο σε ανθρακί/μαύρο/κόκκινο? (σε κάποιο από τα 3 τουλάχιστον)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατάλευκο μάλλον αγωνιστικό TypeR με ρολκέιτζ να ανοίγει τρελά στην Μαραθώνος και δίπλα να υπάρχει συμβατικό Xsara με φάρο χωρίς να κάνει τίποτα!
Το λευκό Type-R απ' ότι ξέρω είναι ειδική έκδοση που δεν έρχεται στην Ελλάδα.. Ίσως να ναι και το μοναδικό... Είναι όντως κουκλί ή είναι καλύτερο σε ανθρακί/μαύρο/κόκκινο? (σε κάποιο από τα 3 τουλάχιστον)
Αυτός είχε και όνομα δίπλα στο παράθυρο (κατα τα πρότυπα των αγωνιστικών) και στην πόρτα την Ηonda αντιπροσωπεία μάλλον!
Είχε λευκές ζάντες, «σαύρα», ρολκέιτζ και ήταν σίγουρα πειραγμένο.
Στα φανάρια ήταν συνέχεια πρώτο (το επιδίωκε; ) και όταν άναβε πράσινο «χάνονταν»... -
Τελικά αξίζει το άσπρο το ταξίδι στην Γερμανία για εισαγωγή ή κάποιο από τα άλλα χρώματα είναι καλύτερο? (δεν θα το αγοράσω, πληροφοριακά ρωτάω)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά αξίζει το άσπρο το ταξίδι στην Γερμανία για εισαγωγή ή κάποιο από τα άλλα χρώματα είναι καλύτερο? (δεν θα το αγοράσω, πληροφοριακά ρωτάω)εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο το μαύρο!
το λευκό μου θυμίζει ένα πράγμα στο συγκεκριμένο car....γαλατάιιιιιιιιςςςς
δεν του πάει καθόλου! -
Ειχα δει το καλοκαιρι στο Λουτρακι ενα μαυρο CTR με κοκκινα μαρσπιε/αεροτομες .
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Επιτέλους,κατάλαβα ότι τό τυρκουάζ είναι τό μπλέ!!!
Χαχαχαχαχα το ιδιο σκεφτηκα και εγω μολις ειδα την φωτογραφια....
Βάλε κι εμένα! Κάτι σε μωβ νόμιζα πως ήταν!
-
Βάλτε και εμένα...
Μόνο που εγώ είμαι σε χειρότερη μοίρα... νόμιζα ότι το τιρκουάζ είναι τρία χρώματα μαζί, κάτι σαν το τρικολόρε!
αχ... καμένος πρέπει να είμαι! -
Α, αυτό είναι το ΤΡΙκουάζ!!
-
Το τιρκουάζ (turquoise) είναι ημιπολύτιμος λίθος με γαλαζοπράσινο χρώμα.
-
Ο οποίος ποτέ δε μου άρεσε, για να πω την αλήθεια...
-
ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ τι μας έκανε μία τιρκουάζ 'ανοιχτή' M3
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά αξίζει το άσπρο το ταξίδι στην Γερμανία για εισαγωγή ή κάποιο από τα άλλα χρώματα είναι καλύτερο? (δεν θα το αγοράσω, πληροφοριακά ρωτάω)Δεν υπάρχει άσπρο Ευρωπαϊκό CTR. Μόνο η Ιαπωνική έκδοση (215 άλογα με άλλη πολλαπλή εισαγωγής και εκκεντροφόρους, μπλοκέ διαφορικό οι διαφορές της από την Ευρωπαϊκή) διατίθεται σε άσπρο χρώμα.
-
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω εχω μεγαλο προβλημα με τα χρωματα οποτε βγαινω με την κοπελα μου για ψωνια........
Για εμενα υπαρχουν τα εξης χρωματα και μονο:
Κιτρινο,κοκκινο,πρασινο,μπλε,μαυρο,ροζ,καφε,γκρι,ασπρο,πορτοκαλι και στο τσακιρ κεφι αντε και κανενα μωβ......Τωρα οταν μου λενε λαδί,σιελ,τυρκουαζ,μπλε ελεκτρικ,μουσταρδί,σομον και λοιπες βλακειες προσπαθω να επεξεργαστω πολυ ωρα το σημα για να καταλαβω περι τινος προκειται.....
Τι μουσταρδί και πρασινα αλογα...Κιτρινο ειναι....
-
Τι μουσταρδί και πρασινα αλογα...Κιτρινο ειναι....Ενώ για μένα που είμαι γραφίστας είναι 20% Ματζέντα, 100% Κίτρινο και 20% Μαύρο!!!
-
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω εχω μεγαλο προβλημα με τα χρωματα οποτε βγαινω με την κοπελα μου για ψωνια........Για εμενα υπαρχουν τα εξης χρωματα και μονο:
Κιτρινο,κοκκινο,πρασινο,μπλε,μαυρο,ροζ,καφε,γκρι,ασπρο,πορτοκαλι και στο τσακιρ κεφι αντε και κανενα μωβ......Τωρα οταν μου λενε λαδί,σιελ,τυρκουαζ,μπλε ελεκτρικ,μουσταρδί και λοιπες βλακειες προσπαθω να επεξεργαστω πολυ ωρα το σημα για να καταλαβω περι τινος προκειται.....
Τι μουσταρδί και πρασινα αλογα...Κιτρινο ειναι....
Πρεπει να ερθεις μια μερα στο μαγαζι μου να μαθεις ολες τις αποχρωσεις(μελιτζανι,ακαζου,ιριζε ,βερυκοκι ,του παγου κλπ).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρεπει να ερθεις μια μερα στο μαγαζι μου να μαθεις ολες τις αποχρωσεις(μελιτζανι,ακαζου,ιριζε ,βερυκοκι ,του παγου κλπ).
Ακου εκει 'ακαζου' -Σαν Αφρικανος φύλαρχος μου ακουγεται....
Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι εφευρεσεις των γυναικων για να μας μπερδευουν..
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!