-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
BMW 3αρα προηγουμενο μοντελο.Μπορντω χρωμα ,αεροτομη αλα EVO ( ; ) διωροφη σαν σιδερωστρα ρουχων ,μαυρα τζαμια και πισω ταμπουρα.**Οχι οποιαδηποτε ταμπουρα ομως, τρυπητα!!!! **οπως οι τρυπητοι δισκοι.ΚΑι εβγαζε ενα ντουμανι απο την εξατμηση σαν να ηταν διχρονο.Ε, αυτό, πρώτη φορά το ακούω!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε, αυτό, πρώτη φορά το ακούω!
Και που να το εβλεπες
-
Λοιπον προχθες γυρνωντας το βραδυ ειμαι στη συγρου με το αμαξι και κατεβαινω προς πραλιακη στο δευτερο φαναρι τις συγρου στου φιξ εχει κοκκινο οπως πηγαινω σιγα σιγα για να σταματισω βλεπω μια φερραρι σταματαμε στο φαναρι οποτε ξεκινα να μαρσαρη γουσταρω και εγω οποτε ξεκιναω να του λεω 'λιωστο μεγαλε πετξε του τα ματια εξω' και διαφορα τετοια αναβει το φαναρι πρασινο ξεκιναει αυτος με τρελα γκαζια φευγω και εγω σιγα σιγα( τη να κανω με fabia 1,2 ) οποτε ερχεται διπλα μου ενα οκταβια περιπολικο και αναβει το φαρο τρελενομαι δεν ειχα προλαβει να ανεβασω ανοιγω το παραθυρο και κοιταω τον αστυνομικο αφου με κοιταει και αυτος μου λεει τον ειδες το μαλακα. Ναι του λεω. Τωρα να δεις τη θα παθει και γκαζωνει και αυτος οποτε σκευτομαι μα καλα πιστευει οτι θα τον πιασει αυτος θα ειναι ειδη χιλιομετρα μακρια. η πλακα ειναι οτι προς το τελος της συγρου κοντα στο δελτα τους βλεπω στο πλαι σταματημενους και ο αστυνομικος να τον γραφει
Μπραβο επιμονη η Ελληνικη Αστυνομια Μου εκανε εντιπωση γι αυτο και το εγραψα
-
δεν καταλαβα γιατι επρεπε να σου δωσει εσενα αναφορα...
κ δεν καταλαβα γιατι επρεπε να τον γραψει καν(γιατι εχει ferrari ειναι η πιοπι8ανη απαντηση)... αν τον εφτασε σημαινει οτι η ferrari δεν πρεπει να πηγαινε με πολλα( ). τεσπα. -
παιδιά ο τύπος με τη Φεράρι προφανώς και διαθέτει μπόλικα $$$ οπότε χέστηκε να πληρώνει κλήσεις....προφανώς λοιπόν και δεν προσπάθησε να ξεφύγει από τον μπάτσο, ίσως μάλιστα να έσπασε και πλάκα μαζί του την ώρα που τον έγραφε (ΟΥΑΟΥ τι γρήγορο περιπολικό είναι αυτό κυρ-αστυνόμε και τέτοια...)
βέβαια αν μιλούσαμε για καμιά εθνική οδό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έκανε τον μπάτσο ν'αφρίσει προσπαθώντας να τον πιάσει.... (και δεν θα τον έπιανε και ποτέ...)
Σπύρος
-
δε 8α γελουσε περισσοτερο αν εκανε ενα μινι Gettaway in Athens? 8α ειχε κ ιστορια να διηγη8ει στους φιλους του..
-
Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Οδηγείς γρήγορα και επιδεικτικά; Πλήρωσε την κλήση. Αφού λοιπόν την πλήρωσε καλώς έπραξε. Σκέφτομαι όμως μήπως με την οικονομική του επιφάνεια μπορέσει να πάρει γόμα να τη σβήσει, οπότε γιατί να ρισκάρει καμιά ζημιά; Γράψε με να τελειώνουμε, έχω και να γκαζώσω παρακάτω...
Επίσης παίζει να το γκάζωσε και μετά να τον πήρε η μυρωδιά από το κάθισμα (όχι από τα δέρματα της Φεράρι... ) και να έκοψε τοσο, ώστε τον έφτασε.
Πάντως σωστός ο αστυνομικός! Υπάρχουν και αγώνες ντράγκστερ αν έχεις όρεξη!
-
Πριν λιγοειμαι σε φαναρι και διπλα μου ενα μαυρο Civic ο οδηγος του οποιου εχει αγριες διαθεσεις. 'Μαρσαρε' επιμονα και ασταματητα.
Αλλα ο παλιος (εγω δηλαδη) ειναι αλλιως. Μετα το φαναρι αυτο υπαρχουν αλλα 2 και η πειρα μου εχει δειξει οτι ξεκινοντας και πηγαινοντα με 2ρα δεν σταματας καθολου.
Αναβει το πρωτο πρασινο, φευγει ο Γιαπωνεζος με τρομερο θορυβο κανοντας μου μια ματια, για να δει αν ψαρωσα!! .
Ενω ειναι σταματημενος στο επομενο φαναρι, περναει ο γραφων χαλαρα και 10 μετρα πριν, αναβει πρασινο...
Ενω εχω περασει ακουω παλι φασαρια απο εξατμηση και με ξαναπερναει ο τυπος. Ξανασταματαει, και παλι ομως και περναω παλι εγω χαλαρα χαλαρα παρολο που ακουγα AC/DC και Overdose.
Με ξαναπερναει αλλα και παλι σταματησε στο τελευταιο φαναρι για να φυγω ΚΑΙ ΠΑΛΙ και για τελευταια φορα.
Αντε Γεια!!! -
Ακουστε αυτο,
εχθες το βραδυ ειμουν στον πειραια, και ωντας τυχερος βρηκα μια θεση για παρκινγκ κοντα στο σημειο που ηθελα να παω, το σκηνικο:
ενα μικρο αμαξι με τα αλαρμ αναμενα να βγαινει απο την θεση του και πισω του ακριβως ενα φόκους παρκαρισμενο να εχει επισεις τα αλαρμ αναμενα. εγω εκατσα με τα αλαρμ ανοιχτα λιγο πιο πισω και αριστερα απο το φοκους και περιμενα να βγει το μικρο για να μπω εγω.
μολις βγηκε το αμαξακι και εγω περιχαρης πηγα να παρκαρω βλεπω γεματος εκπληξη την 'κυρια' με το φοκους να ξεκιναει και να κανει ελιγμους στην θεση της και την θεση μου (υπηρχε αρκετος χωρος και για τους 2 δυο) λεω ισως θελει να το βαλει πιο μεσα, και περιμενα.
Ελα ομως που αντι να μπει πιο μεσα την ειδα με περισιο θρασος, να κανει λιγο μπροστα και να πιανει με το μισο αμαξι και τον δικο μου χωρο
βγηκε εξω και ενω εγω κορναρα και επαιζα τα φωτα, εκανε τον κινεζο και εφυγε τρεχοντας, αφηνοντας με εμενα με τα αλαρμ και το στομα ανοιχτο.
Τελικα η καφριλα φιλοι μου δεν εχει ορια ουτε στους αντρες ουτε στις γυναικες. δυστιχως.
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Ακουστε αυτο,εχθες το βραδυ ειμουν στον πειραια, και ωντας τυχερος βρηκα μια θεση για παρκινγκ κοντα στο σημειο που ηθελα να παω, το σκηνικο:
ενα μικρο αμαξι με τα αλαρμ αναμενα να βγαινει απο την θεση του και πισω του ακριβως ενα φόκους παρκαρισμενο να εχει επισεις τα αλαρμ αναμενα. εγω εκατσα με τα αλαρμ ανοιχτα λιγο πιο πισω και αριστερα απο το φοκους και περιμενα να βγει το μικρο για να μπω εγω.
μολις βγηκε το αμαξακι και εγω περιχαρης πηγα να παρκαρω βλεπω γεματος εκπληξη την 'κυρια' με το φοκους να ξεκιναει και να κανει ελιγμους στην θεση της και την θεση μου (υπηρχε αρκετος χωρος και για τους 2 δυο) λεω ισως θελει να το βαλει πιο μεσα, και περιμενα.
Ελα ομως που αντι να μπει πιο μεσα την ειδα με περισιο θρασος, να κανει λιγο μπροστα και να πιανει με το μισο αμαξι και τον δικο μου χωρο
βγηκε εξω και ενω εγω κορναρα και επαιζα τα φωτα, εκανε τον κινεζο και εφυγε τρεχοντας, αφηνοντας με εμενα με τα αλαρμ και το στομα ανοιχτο.
Τελικα η καφριλα φιλοι μου δεν εχει ορια ουτε στους αντρες ουτε στις γυναικες. δυστιχως.
Για αυτους τους τυπους που αφηνουν μισο αμαξι χωρο πισω και μισο μπροστα για να χωραν να βγουν πρεπει να εχεις δυο smart! να βαλεις το ενα καθετα σφηνα μπροστα και το αλλο καθετα σφηνα πισω και αντε γεια!
-
Εγώ κάποτε είχα ήδη αρχίσει να παρκάρω , είχα βάλει όπισθεν δηλαδή, και έρχεται με φόρα κάποιος διαγώνια και το βάζει στην θέση που θα έμπαινα εγώ, ανεβαίνοντας και το πεζοδρόμιο...
Είδα την φάτσα του...κατάλαβα με τι έχω να κάνω...και έφυγα χωρίς να ασχοληθώ άλλο...
Αυτό έγινε στην 3’Σεπτεμβρίου στις 4 έξω από το Million Dollars οπότε... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αλλα ο παλιος (εγω δηλαδη) ειναι αλλιως. Μετα το φαναρι αυτο υπαρχουν αλλα 2 και η πειρα μου εχει δειξει οτι ξεκινοντας και πηγαινοντα με 2ρα δεν σταματας καθολου.Να ανοι3ουμε τοπικ με τα 'κολπα' της Α8ηνας?
3ερω κι εγω μερικα τετοια φαναρια...Στο σπιτι μας συχνα εχουμε ανεγκεφαλους που κλεινουν την εισοδο γκαραζ μας. κ φαινεται κ εχει κ την πινακιδα του γκαραζ κ ραμπα κ ολα για να καταλαβει κ ο πιο ασχετος οτι υπαρχει γκαραζ.. τι να πει κανεις.. Οταν ειναι να παρκαρω κ μου χει κλεισει την εισοδο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην το σφηνωσω καπως ετσι ωστε η να μην μπορει να 3επαρκαρει η να μην μπορει να μπει στο αυτοκινητο του απο τη 8εση του οδηγου... το σημειωμα μπαινει οταν δεν μπορω να κανω κατι απο τα πραπανω.. διαβασα κατι καλες εναλλακτικες ομως...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Οταν ειναι να παρκαρω κ μου χει κλεισει την εισοδο, δεν υπαρχει περιπτωση να μην το σφηνωσω καπως ετσι ωστε η να μην μπορει να 3επαρκαρει η να μην μπορει να μπει στο αυτοκινητο του απο τη 8εση του οδηγουή να σου βάλει την πόρτα του αυτοκινήτου 2 μέτρα μέσα ΚΑΙ να αποχωρήσει σαν κύριος
-
οκ, μεχρι τωρα σ'αυτες τις 2-3-4 περιπτωσεις δε μου χει βαλει κανεις την πορτα μεσα. ζημια 8α πα8αινε και το δικο του!
-
Στο ιδιο στυλ πριν μια βδομαδα στην οδο φαληρου στο κουκακι πσαχνω να παρκαρω οπος πεπναω κοντα σε ενα καδο βλεπω σκουπιδια μες τη μεση του δρομου θεωρω πως απλα παλι καποιος μ... πεταξε τη σακουλα απ το μπαλκονι και συνεχιζζω οποτε βλεπω κατι να προσγηωνεται στο παρμριζ μου και μετα να χτυπα στην οροφη τρελαθηκα σταματαω και κοιταω το αμαξι τιποτα απολυτος βλεπω ομως οτι αυτα στο δρομο ειταν ρολα χαρτιου υγειας . απ οτι καταλαβα καποιος μ... τα πεταγε πανω στα αυτοκινητα θεωρωντας οτι ειναι αστειο του την εστησα πεζος μεχρι που περασε το επομενο αυτοκινητο και ξανα πεταξε το τι ακουσε για την μανα του δεν φανταζεσαι αλλα εκεινη την ωρα και λιγα που ειπα στην κατασταση που ειμουν
-
Ειχα μιαν ιδεα..
καλο θα ηταν να πέρναμε οσοι εχουν ψηφιακη φωτογραφικη και να καναμε ενα αρχειο με τα οσα απιστευτα βλεπουμε στους Ελληνικους δρομους.
Οχι για να καταδειξουμε οτι ΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ, αλλα για να εχουμε μια πιο 'χειροπιαστή' εικονα για το τι γινεται και να το συζητουμε,
δεν ξερω κατα ποσο συμφωνειτε αλλα το σκεφτομουν ενω πηγαινα προς το σπιτι μου και μπροστα μου εβλεπα ενα απορριματοφορο χωρις ιχνος φωτως πισω, σημιωταιον οτι ετρεχε πανω απο 100 σε δρομο σκοτεινο και στενο,
επισεις το σκεφτικα και την ωρα που περιμενα σε μια διασταυρωση το φαναρι να γινει πρασινο για να ξεκινησω, τα ποσα ΑΠΙΣΤΕΥΑ ειδα σε αυτα τα 30'' που περιμενα.
περιμενω να ακουσω αποψεις για το αν συμφωνειτε.
ευχαριστώ.
-
ξέρω κάποιον που πετούσε πατάτες αντί για ρολλά υγείας
Σπύρος
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
στην οδο φαληρου στο κουκακιΤι μου θύμισες τώρα... Η παλιά μου γειτονιά!
Αν ήταν στη Ματρόζου πριν από κάποια χρόνια, μπορεί και να ήταν ο παππούς μου που πέταγε τα σκουπίδια από το μπαλκόνι του δεύτερου, επειδή δεν μπορούσε να κατέβει... (Τη μία φορά που το αντιληφθήκαμε, έφαγε πολύ βρίσιμο και το σταμάτησε).
-
Μια ερώτηση pls
Είμαι κολλημένος στο Περιφαρειακό και στο ακριβώς πίσω αμάξι η lady οδηγός βάφει βλεφαρίδες, χίλια, βαζει ρουζ, κλπ. Τι να κάνω για να μην πέσει πάνω μου αφου κοιτάει μόνο τους καθρέπτες για να δει αν είναι ωραία? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μια ερώτηση pls
Είμαι κολλημένος στο Περιφαρειακό και στο ακριβώς πίσω αμάξι η lady οδηγός βάφει βλεφαρίδες, χίλια, βαζει ρουζ, κλπ. Τι να κάνω για να μην πέσει πάνω μου αφου κοιτάει μόνο τους καθρέπτες για να δει αν είναι ωραία?Σε κάποιο ξεκίνημα βάλε όπισθεν και ξεκίνα απότομα, κάνε μερικούς πόντους και σταμάτα εξ'ίσου απότομα λίγο πριν την χτυπήσεις. Αν δεν τρομάξει αρκετά ώστε να σε προσέχει μετά μάλλον τίποτα δεν θα τη συγκινήσει.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!