-
Σάββα.
-
δεν νομίζω να σε βλέπουν, γιατί το Saxo είναι πολύ χαμηλό!
-
όταν σε κοιτάνε έτσι, βγάζε τους τη γλώσσα! Είναι η καλύτερη λύση!
-
-
Χα χα χα καλο!
Την επομενη φορα γλωσσα λοιπον να δουμε ποσο γρηγορα θα ξυνισει η μαπα τους!!!!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χα χα χα καλο!
Την επομενη φορα γλωσσα λοιπον να δουμε ποσο γρηγορα θα ξυνισει η μαπα τους!!!!!Ρε είσαι τρελός!?!??!? Θα τους δείξεις ότι σε πείραξε κάτι!?!?
Μα επιτέλους πότε θα μάθουμε (και εγώ) ότι η αδιαφορία γενικά και σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ειρωνικό χαμόγελο ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
-
Εγώ έκανα κάτι ακόμα χειρότερο... Μια Αμερικανίδα (εμφανίσιμη, ειρήσθω εν παρόδω) εδώ στα Χανιά (μάλλον σύζυγος Αμερικανού αξιωματικού της Βάσης) οδηγεί ένα Ford Explorer. Τυχαίνει να ξέρω ότι μπορεί να μιλήσει και να καταλάβει Ελληνικά, γιατί την έχω δει να συνεννοείται στη γλώσσα μας στο Περίπτερο στα Κουνουπιδιανά. Καθώς πάρκαρα πίσω από το έκτρωμά της, την ώρα που εκείνη επιβιβαζόταν, εγώ, κοιτώντας το αυτοκίνητό της, ανεφώνησα...
'Τι μ@λ@κία είναι αυτή;'
Η γυναίκα έμεινε κάγκελο!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
2) όταν σε κοιτάνε έτσι, βγάζε τους τη γλώσσα! Είναι η καλύτερη λύση!Ακόμα καλύτερα στείλε ένα αυθάδικο, χαμογελαστό, περιφρονητικό φιλάκι. Εκεί να δεις κόμπλα που θα πάθουν!
-
Χθες συνειδητοποίησα πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ένας ταρίφας με το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του :
Οδηγούσε λοιπόν το Skoda Superb το οποίο δυσκολεύτηκα να αναγνωρίσω από πίσω( μοιάζει αρκετά με vw passat) αφού ΕΙΧΕ ΒΑΨΕΙ κίτρινο το στρογγυλό σήμα της skoda στο κέντρο του παρτ μπακαζ και ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ απ'τη δεξιά μεριά το λογότυπο superb αφήνοντας μόνο την από κάτω γραμμούλα που γράφει π.χ glx ή κάτι τέτοιο.......
υγ. μου θύμισε κάποιους άλλους που σε octavia βάζουν σηματάκι vw και κάποια smart το αστέρι της mercedes
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Χθες συνειδητοποίησα πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ένας ταρίφας με το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του :Οδηγούσε λοιπόν το Skoda Superb το οποίο δυσκολεύτηκα να αναγνωρίσω από πίσω( μοιάζει αρκετά με vw passat) αφού ΕΙΧΕ ΒΑΨΕΙ κίτρινο το στρογγυλό σήμα της skoda στο κέντρο του παρτ μπακαζ και ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ απ'τη δεξιά μεριά το λογότυπο superb αφήνοντας μόνο την από κάτω γραμμούλα που γράφει π.χ glx ή κάτι τέτοιο.......
υγ. μου θύμισε κάποιους άλλους που σε octavia βάζουν σηματάκι vw και κάποια smart το αστέρι της mercedes
Χωρίς να θέλω να κρίνω την κίνηση του ταρίφ-man....θέλω να πώ οτι εγώ που έχω βγάλει τα σήματα του skoda-fabia δεν το έκανα γιατι ντρέπομαι για την skoda ...κάθε άλλο μάλιστα....σε κάθε ευκαιρία δέχομαι συζητήσεις συγκρίσεων με οποιονδήποτε χωρίς κόμπλεξ ή μειονεκτική διάθεση...!!!
Απλά ήθελα να το 'καθαρίσω' και να το κάνω να δείχνει μια πιο 'μασίφ' εντύπωση...!!!Γενικά να μη δείχνει 'λατέρνα' με τόσα σήματα και λογότυπα που μερικοί τα φορτώνουν...!!!Αλήθεια.....είναι παράνομο να βγάλει καποιος τα σήματα με αποτέλεσμα να ειναι δύσκολη η αναγνώριση της ταυτότητας του αυτοκινήτου...???Αν ναι......τί ποινή - κλήση επιβάλλεται...??
Thanks...!!
-
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν έχει επιπτώσεις να αφαιρέσεις το σήμα της μάρκας του αυτοκινήτου και τα διακριτικά του μοντέλου, των κυβικών ή της έκδοσης. Η ταυτοποίηση γίνεται μέσω του αριθμού κυκλοφορίας από τις πινακίδες τις οποίες απαγορεύεται να κρύβεις, να αφαιρείς ή να παραποιείς. Επίσης νομίζω δεν επιτρέπεται να έχεις αυτοκόλλητα με τη συντομογραφία άλλης χώρας εκτός από αυτής στην οποία είναι καταχωρημένο το όχημα. Αν κάποιος έχει άλλα στοιχεία ας μας διορθώσει.
-
[quote='FABIAMANIAC'Αλήθεια.....είναι παράνομο να βγάλει καποιος τα σήματα με αποτέλεσμα να ειναι δύσκολη η αναγνώριση της ταυτότητας του αυτοκινήτου...???Αν ναι......τί ποινή - κλήση επιβάλλεται...??
Thanks...!![/quote]
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ Δεν βλεπεις που ορισμενα ακριβα μοντελα εχουν μονο το σημα της εταιρειας και περαν τουτου ουδεν ?
Αν ειχες διαβασει παλια τον Νικο Δημου,ελεγε να βγαλεις τα διακριτικα απο ενα δυνατο αυτοκινητο για να μπερδευεται ο αλλος που προσπαθει να φτασει με την'αστραπη' του ενα 'αθωο' Φιατακι. -
Εγώ, αν τροπετίσω το Clio μου, θα κρατήσω τα σηματάκια 16v που φοράνε όλα τα 1200άρια για ξεκάρφωμα! Ίσως δε και τις 'μαμά' ζάντες.
-
Axxxx τι μου θυμισατε τωρα, που στο Xsara ειχα βαλει τα πλαινα του 1.4 που εγραφαν (στα μοντελα 99) 1.4 με μεγαλα γραμματα πανω.
Αχ ποσοι την ειχαν πατησει ετσι.... -
Εγώ σήμερα είδα το εξής ξεκαρδιστικό:
Σκαραβαίο (από τους καινούργιους) που στην πίσω πόρτα, πάνω από το έμβλημα της VW είχε την επιγραφή 'Carrera', με τα πλάγια καλλιγραφικά γράμματα από Porsche.
Beetle Carrera λοιπόν! Κι εγώ που θα ντρεπόμουν να βάλω το πράσινο τετράφυλλο τριφύλλι σε άσπρο τρίγωνο της Autodelta στην 147...
-
Μάλλον πολλοί θέλουν να δείχνουν κάτι παραπάνω από ότι είναι ή τι θα ήθελαν να έχουν αλλά δεν το έχουν αποκτήσει.
-
Και γινονται περιγελος των υπολοιπων οδηγων!
Για μενα το αμαξι..διακριτικο!
Οχι πολλα πολλα..για να κερναμε και κανα 'τσαγακι' -
Ο χρήστης CDL έγραψε:
...και οταν ειδοποίησα περιπολικό στα διόδια απάντησαν οτι θα ειδοποιήσουν το Σχηματαρι πράγμα που εκαναν ....
Πάλι καλά...
Να σου πώ εγώ ανάλογη περίπτωση να σου σηκωθεί η τρίχα απο την απάντηση της αστυνομίας !Επιστρέφω απο Θεσσαλονίκη για Λάρισα, στο κομμάτι της ΠΑΘΕ απο Κατερίνη πρός διόδια Σκοτίνας. Ο δρόμος με διάφορα έργα και παρακάμψεις και τη γνωστή είτε ανύπαρκτη είτε υπερβολική σήμανση.
Ξαφνικά διακρίνω μπροστά μου κάτι 'σκοτεινό' και ενστικτωδώς πέφτω στα φρένα. Είναι μία νταλίκα-πλατφόρμα, με ΔΥΟ Containers επάνω, το πίσω προεξέχει τουλάχιστον 3 μέτρα στον αέρα και με ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ ΟΛΑ.
Φθάνω στα διόδια Σκοτίνας. Ενημερώνω τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκεί με ένα περιπολικό. Η απάντηση ???
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!!
Τα σχόλια δικά σας ... [/quote
Οτι κυκλοφορούν ένα σωρό ηλίθιοι, ούτε λόγος.
Εγώ αποφάσισα απο τότε πού απέκτησα οικογένεια, να οδηγώ όπως κάποτε κορόιδευα (μέ μοναδικό μου σκοπό τήν ελαχιστοποίηση του ρίσκου), και βέβαια χάνοντας κάθε ευκαιρία για πραγματική οδήγηση: δεξιά λωρίδα και πάντα σύμφωνα με τά όρια ταχύτητας (-κλήσεων).
Επειδή όμως η ανευθυνότητα είναι τρόπος ζωής για κάποιους συγκατοίκους τής χώρας αυτής, πρέπει να επισημάνω ότι τα θύματα θά ήταν πολλαπλάσια άν δέν υπήρχαν και οι υπερφιλότιμοι ή οι υπερευσυνείδητοι, για να κρατούν τά ίσα:
Συγκεκριμένα παρά τήν υπεραμυντική στάση μου κινδύνεψα να σκοτωθώ προσπερνώντας στήν αριστερή λωρίδα του δικού μου ρεύματος, στήν εθνική απο Λαμία πρός Αθήνα, ένα φορτηγό, όταν κάποιος κρετίνος μέ Mondeo ανθρακί,( πρόλαβα να δώ), άφησε απο απέναντι τήν δική του αριστερή λωρίδα, και μπήκε στό δικό μου ρεύμα ξαφνικά, για να προσπεράση αλλον πού προσπερνούσε καί εκείνος (διπλό προσπέρασμα), και μάλιστα σέ τμήμα τής εθνικής οδού μέ διπλή διαχωριστική γραμμή.
Αν τό φορτηγό πού προσπαθούσα να προσπεράσω δέν τραβιόταν πρός τα χωράφια,γιά να βρώ χώρο να παραμερίσω , τά δικά μου 120 θα προσθέτονταν στα 160 τουλάχιστον του ηλιθίου και δέν θα έμενε τίποτα.
Η κατάθεση τής εμπειρίας γίνεται πρώτον για να μήν βλέπουμε τούς επαγγελματίες με απόλυτο τρόπο, και δεύτερον μπάς και διαβάζει και ο συγκεκριμένος χριστιανός μέ το φορτηγό το forum, γιατί μέχρι να συνέλθω από τό shock ούτε με σινιάλο δέν κατάφερα νά τον ευχαριστήσω. -
Και οι ασφαλίτες δεν έχουν ασύρματο να καλέσουν περιπολικό της τροχαίας;
Επί τη ευκαιρία, γιατί έχω δει πολλά ασφαλίτικα να βγαίνουν παγανιά για κλήσεις;
Ας τα πουλήσουν πουθενά αλλού αυτά οι κουτοπόνηροι στρουμφ.
Και μπράβο στον νταλικιέρη που σε προστάτεψε από τη βλακεία του τύπου με το Mondeo.
-
Χθες το πρωί είχε μια τεράστια ουρά στην κατηφόρα του Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά. Πάνω από 30 αυτοκίνητα μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα για να περάσουν μπροστά (μιλάμε για απόσταση μεγαλύτερη του χιλιομέτρου). Οι 2 στους 3 πήγαιναν με την όπισθεν για να είναι 'νόμιμοι'.
-
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΟΥΜΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!!
Τα σχόλια δικά σας ...
Επρεπε να τραβηξεις ενα ξεγυρισμενο burn out μπροστα τους (η και τιποτα τρελλες σβουρες αμα εχεις πισωκουνα) και μετα να περιμενεις να σου πουν οτιδηποτε, για να τους απαντησεις 'εσεις ειστε της ασφαλειας, κοιταξτε την δουλεια σας παρακαλω..'
-
Ένα από τα περίεργα των ελληνικών δρόμων είναι η συμπεριφορά των γωνιών και εν συνεχεία των μαθητών το διάστημα μεταξύ 8 και 8:30 το πρωί που πάνε σχολείο.
Τα σκηνικά είναι τραγελαφικά.
Οι γονείς σταματάνε όπου θέλουν, όπως θέλουν.
Βλέπεις μαμάδες να φοράνε ρόμπες και να οδηγάνε. Για ζώνη ασφαλείας ούτε λόγος. (Οι Τροχαίοι που είναι στο σχολείο γιατί δεν δίνουν και μια κλήση για ζώνη κανά πρωινό)
Τα σχολικά ομοίως και ας έχει χώρο δυο αυτοκίνητα πιο κάτω και η κίνηση απο πίσω να περιμένει για να γίνει ο αποχαιρετισμός γονιού και μαθητή και να καλημερίσουμε οδηγό και συνοδό.Όσοι μαθητές πάνε πεζοί στο σχολείο πάνε στην μέση του δρόμου λες και είναι ντροπή να πηγαίνεις στο πεζοδρόμιο και βλέπεις παρέα 4 μαθητών να περπατάει σε μια ευθεία στο δρόμο χωρίς να νοιάζεται για τα αυτοκίνητα.
Αν κορνάρεις το πολύ πολύ να ακούσεις κανά βρισίδι. -
Αν ξεκινήσω την καθημερινή μου 'πορεία' Περιστέρι-Ν.Ψυχικό το πρωί 8:00 με 8:30 ...θα φτάσω μετά απο 60' - 70' λεπτά..!!!Αν ομως ξεκινήσω 7:30 (όπως σήμερα) θα κάνω 35' - 40' λεπτά...!!!!Διαπίστωσα οτι καθοριστικό ρόλο παίζουν τα σχολικά που κάνουν συνεχείς στάσεις και δημιουργειται κίνηση...!!!Σίγουρα είναι και το γεγονός οτι πολλοί πάνε στη δουλειά τους κατα τις 9:00 .....αλλά αυτό με τα σχολικά είναι ανυπόφορο....!!!Μην αρχίσω να λέω και για τα 'καθυστερημένα' σκουπιδιάρικα....
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!