-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Η έκπληξη πολλών για το φόρεμα της ζώνης στα πίσω καθίσματα, δείχνει την οδηγική παιδεία που έχουν απ' το σπίτι τους...
Ναι, και μετά σου λένε σε συζήτηση πως 'δεν αγοράζω τη ΧΥΖ μάρκα γιατί δεν είναι ασφαλής' ή πως 'το επόμενο αυτοκίνητο πρέπει να έχει απαραίτητα μια δωδεκάδα αερόσακους'.
Άμα φοράς ζώνη 1 στις 10 ρε μάστορα τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα; Για ψυχολογικούς λόγους;Οι δικοί μου γνωστοί δεν ξέρω τι κάνουν στα δικά τους αμάξια (δεν τους πολυεμπιστεύομαι, με λίγες εξαιρέσεις που λειτουργούν πολύ σωστά), αλλά τουλάχιστον στο δικό μου έχουν μάθει τον 'κανονισμό'.
όταν είμαι συνεπιβάτης και κάθομαι πίσω, βάζω ζώνη μόνο σε ταξίδι ή αν είναι να πάμε κάπου μακριά και όχι κάπου κοντά, πάντως σαν οδηγός βάζω ζώνη ακόμα και σ'ένα στενό παρακάτω να πάω. Περίεργο ε?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όταν είμαι συνεπιβάτης και κάθομαι πίσω, βάζω ζώνη μόνο σε ταξίδι ή αν είναι να πάμε κάπου μακριά και όχι κάπου κοντά, πάντως σαν οδηγός βάζω ζώνη ακόμα και σ'ένα στενό παρακάτω να πάω. Περίεργο ε?Μπα, κι εγώ το ίδιο κάνω. Το 'κοντά' στην πράξη σημαίνει 5km στην Αθήνα. Εκτός πόλης φοράω πάντα.
-
Σήμερα το πρωί βγαίνοντας απο το σπίτι βλέπω λίγο πιο κάτω σε μια διασταύρωση δυο ταξί σταματημένα στην άκρη του δρόμου (κι ένα σταθμευμένο 'κανονικά' αλλά σε σημείο που εμπόδιζε την ορατότητα όσων έβγαιναν από το στενό) και ένα περιπολικό να είναι εκεί.
Προχωρώ και περνάω από το σημείο που ήταν μαζεμένοι όλοι και βλέπω τα ταξί να έχουν ζημιές από τρκάρισμα (μόνο υλικές) και να τσακώνωνται για το τι έγινε και ποιός φταίει.
Ακούω δε τον ένα από τους δύο ταξιτζήδες (αυτόν που έφταιγε μια και είχε στοπ ο δρόμος που βρισκόταν) να λέει στον αστυνομικό να γράψει ότι το σταματημένο ταξί εμπόδιζε την ορατότητα και γι΄αυτό δεν είδε τον άλλο και κτύπησαν μεταξύ τους και να ζητά να του δώσει και κλήση για παράνομη στάθμευση.Μπορεί να μην είναι παράξενο είναι όμως ένας τρόπος να φιάξει η ημέρα. Βλέποντας δυο ταξί κτυπημένα (άρα μέχρι να φιαχτούν για λίγες ημέρες δε θα κυκλοφορούν αναμεσά μας). Δύο οδηγούς ταξί να τσακώνωνται και ένα τρίτο ταξί να παίρνει κλήση για παράνομη στάθμευση.
-
Φεύγει μια οδηγός με κόκκινο και κάποιος αναγκάζεται να πέσει στα φρένα και στην κόρνα.
Αυτός που περίμενε πίσω από την οδηγό στο φανάρι λέει στον δίπλα 'Πέρασε με κόκκινο η καριόλααααα'.Ανάβει πράσινο και ο 'αγανακτισμένος' φεύγει με σπινάρισμα, αναγκάζει δυο πεζούς που πέρναγαν με πράσινο που αναβόσβηνε σχεδόν να κάνουν πλονζόν για να μην τους πατήσει , φρενάρει 20 μέτρα παρακάτω με στρίγγλισμα των ελαστικών και παίξιμο αριστερά-δεξιά του πισινού του αυτοκινήτου γιατί σταμάτησε μπροστά του λεωφορείο σε στάση και καπάκι το προσπέρασε βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα .
-
Η μερα του Μαλακα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η μερα του Μαλακα...Αυτός γιορτάζει κάθε μέρα φιλε.
-
Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων επί της παραλιακής στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Αστέρα Γλυφάδας. Απορώ πως κατάφεραν να τρακάρουν με 30km/h που πηγαίναμε λόγω της κίνησης..
-
Υπάρχει κανένας εθελοντής,να του στείλω ΜΜS να ανεβάσει μία φοβερή φωτό ,που τράβηξα λίγο νωρίτερα;
-
Έτοιμη:
Είχα δει έναν αντίστοιχο φορτωμένο με πατάτες στην Κορίνθου - Πατρών, που το πίσω μέρος κόντευε να ακουμπήσει στο έδαφος. Ευτυχώς ήταν σταματημένο σε μπλόκο.
-
Θένκς ρε Μιχάλη
Εν κινήσει το στιγμιότυπο.Κάθε που έστριβε σε διασταύρωση,οι καρέκλες που κάθεται κουνιότανε αρκετά,αλλά αυτουνού δέν του κάηκε καρφάκι
Μιχάλη,τόν τύπο με τήν μπλούζα στο κεφάλι,πάνω ψηλά,τόν είδες;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μιχάλη,τόν τύπο με τήν μπλούζα στο κεφάλι,πάνω ψηλά,τόν είδες;Είναι ο μαυρούκος με το κυάλι, από τους πειρατές στον Αστερίξ...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Είναι ο μαυρούκος με το κυάλι, από τους πειρατές στον Αστερίξ...
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Είναι ο μαυρούκος με το κυάλι, από τους πειρατές στον Αστερίξ...
Μεγάλε Τάκη!!!
-
Άν έβλεπε τον Krus θα το διέλυαν το Hi Lux...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Άν έβλεπε τον Krus θα το διέλυαν το Hi Lux...Ειδικά αν κωπηλατούσε προς το μέρος τους ε?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άν έβλεπε τον Krus θα το διέλυαν το Hi Lux...
Ειδικά αν κωπηλατούσε προς το μέρος τους ε?!
Παλαβώνω !!!μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
-
Κia Picanto με μαξιλαράκι κρεμασμένο στο πίσω τζάμι με την εξής φράση:
Νύχτα το πήρες?
-
Στην ΕΟ χθές, 10 κλικ πρίν την έξοδο για ΑΟ: ξαφνικό φρενάρισμα, και αυτοκίνητα να πηγαίνουν αριστερά-δεξιά. Αιτία: **καρπούζια **στο δρόμο.
Πέντε κλίκ πρίν την ΑΟ, ξανά το ίδιο σκηνικό, αλλά πιο radical...αιτία: ένα **διπλό στρώμα **στην μεσαία λωρίδα, το οποίο λαμάκας προφανώς το κουβαλούσε άδετο στο Daewoo του.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι σαν κράτος όλο και περισσότερο μοιάζουμε με τριτοκοσμικό κρατίδιο;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πέντε κλίκ πρίν την ΑΟ, ξανά το ίδιο σκηνικό...Καλά τις κάμερες τι τις έχουν; Στο Λονδίνο ο ταξιτζής μου πέρασε με κίτρινο και στο επόμενο φανάρι τον περίμενε η τροχαία για να τον γράψει. Και τον έγραψαν για κόκκινο παρά τις παρακλήσεις του (και ότι είχε δίκιο πως ήταν κίτρινο).
Βέβαια με χαράτσωσε στην τιμή για να βγάλει τα σπασμένα, αλλά αυτό ανήκει σε άλλο θέμα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!