-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
ΔΕΙΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!!!!P.S. Uparxei to post kai sto Australia uber ALLES!!!!!
Απλά είπα να μην το χάσει κανείς!
έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
-
τι κυρώσεις προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. για τη μάνα(?) που κάθεται στο μπροστινό κάθισμα κρατώντας το μόλις 2 μηνών μωρό στην αγκαλιά της?
-
Την εποχή των Ολυμπαικών Αγώνων (για να μην ξαχνιόμαστε κιόλας) στην Λ. Κηφισίας φτιάχθηκαν δυο ανισόπεδοι κόμβοι ένας στον Φάρο και ένας στον Παράδεισο....
Δυο χρόνακια μετά και σε καθημερινή χρήση σαν κάτι να φαίνεται ότι κάτι δεν έχει σχεδιαστεί και πολύ σωστά!!!!!Έτσι,
-
όσοι περιμένουν να στρίψουν αριστερά κατα κάποιο τρόπο φράζουν το πράσινο φανάρι σε όσους θέλουν να πάνε ευθεία!!!!
-
στις δεξιές λωρίδες της ανόδου (μιλάμε για από πάνω στην γέφυρα) παρκάρουν μονίμως!!!!
-
Στην επιτόπου στροφή ενώ έχει λωρίδα επιτάγχυνσης κάποιο σταματάνε για να διασχίσουν κάθετα και να μπούν στα στενά
-
είναι έτσι σχεδιασμένοι οι κόμβοι που για τις αριστερές στροφές μπορείς να τους διπλώσεις εύκολα όλους (δεν το κάνει και κανένας στην Ελλάδα ) και οι άλλοι πίσω μένουν φρακαρισμένοι γιατί πχ έχουν κόκκινο φανάρι στο Φάρο αυτοί που θέλουν να κάνου αναστροφή
-
Απο κάτω από την γέφυρα τώρα......... στο Φάρο προς Κηφισιά και ιδίως βράδυ με τον φωτισμό που έχει το μέρος.... αν δεν προσέξει αυτός που είναι στην δεξιά ή μεσαία λωρίδα την έχει καρφωσει την νησίδα χαλαρά
-
Τα φρεάτια για τα νερά μάλλον μοιάζουν σε χαντάκια ή χοάνες!!!!!
κλπ κλπ.......................
-
-
http://bloka.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2354 APO TA BLOKA
-
Εχει μπει ηδη δυο φορες εδω περα το συγκεκριμενο βιντεο.
-
Και κατι που αφορα γονεις.
Ειμαι σταματημενος σε διασταυρωση. Διπλα μου ακριβως ειναι ενα Polo σταθμευμενο εξω απο ενα ψιλικατζιδικο. Εκεινη την στιγμη βγαινει μια νεαρη μαμα με το γιοκα της, γυρω στα 5. Ο μικρο κυριολεκτικα κλαιει και χτυπιεται προφανως γιατι η μαμα του δεν του πηρε τη σοκολατα που ηθελε. Περνώντας ο μικρος πισω απο το αμαξι ξαφνικα σταματαει και με τα δυο του χερια τραβαει προς τα κατω με ολη του τη δυναμη τον πισω υαλοκαθαρηστηρα μεχρι που ακουγεται ενα 'κρατς' και ο υαλοκαθαρηστηρας σπαει
Κοντοστεκεται η μαμα του για ενα δυο δευτερολεπτα και μετα του λεει χωρις ιχνος θυμου: 'Μπες τωρα μεσα στο αμαξι'Αλλα βεβαια αυτη θα πληρωσει; Ο κακομοιρης ο αντρας της πληρωνει τα σπασμενα.
Αν ηταν αυτο δικο μου παιδι θα του ειχε κανει το πισινο μαυρο στο ξυλο. -
Να δεις τι θα του ειχα κανει εγω οχι αν ηταν δικο μου το παιδι, αλλα το αυτοκινητο...
-
Πεντάχρονος αρκετά δυνατός να ξηλώσει τον καθαριστήρα...; Μα καλά τι ταίζουνε τα σημερινά παιδιά;
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Πεντάχρονος αρκετά δυνατός να ξηλώσει τον καθαριστήρα...; Μα καλά τι ταίζουνε τα σημερινά παιδιά;Δεν υπάρχει καθαριστήρας που να μπορεί να αντέξει το βάρος παιδιού 5 ετών, όσο μικροκαμωμένο κι αν είναι.
Όσον αφορά στην αντίδραση του πιτσιρικά, ας πρόσεχαν οι γονείς του. Τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις (και αντιγράφουν ό,τι βλέπουν ).
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Πεντάχρονος αρκετά δυνατός να ξηλώσει τον καθαριστήρα...; Μα καλά τι ταίζουνε τα σημερινά παιδιά;Να μη σου τυχει πεισματαρης και νευριασμενος πιτσιρικας.Σου γκρεμιζει το σπιτι.
-
Εγώ είχα κλωτσήσει την πόρτα του οικογενειακού starlet. Ευτυχώς δεν κατέληξα τρόφιμος σωφρονιστικών ιδρυμάτων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ είχα κλωτσήσει την πόρτα του οικογενειακού starlet. Ευτυχώς δεν κατέληξα τρόφιμος σωφρονιστικών ιδρυμάτων.Aτακτουλη!!!
Χθες το βραδυ ειδα αλλο κουφο, παλι με παιδι.
Παρκαρισμενο Kalos, ο πιτσιρικας στη θεση του συνοδηγου. Οπατερας του ηταν καμμια 30αρια μετρα πιο πισω. Ξαφνικα ο μικρος μαλλον θελησε να απλα να γυρισει το διακοπτη για να ανοιξει το ραδιοφωνο αλλα γυρισε το κλειδι λιιιιιγο περισοτερο απο οσο επρεπε και 'μπαμ' στο τοιχο.
Μπαμπας: 'Χρηηηηηηηηηηστοοοοοοο. Γαμω τη πουτανααααααα μουουουου. Τί εκανες εκει;'Φαντασου τωρα το αμαξι να ηταν παρκαρισμενο σε κανενα χαντακι ή σε καμμια προβλητα.
-
Ο πιτσιρικάς φταίει ή αυτός που άφησε τα κλειδιά στον κινητήρα;
Γνωστό ότι τα παιδιά είναι περίεργα και πειράζουν τα πάντα
-
Ποτέ δεν αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αμάξι απομακρυνόμενοι. Πόσο μάλλον όταν δίπλα είναι παιδί. Καλά, ούτε χειρόφρενο δεν είχε τραβήξει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποτέ δεν αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αμάξι απομακρυνόμενοι. Πόσο μάλλον όταν δίπλα είναι παιδί. Καλά, ούτε χειρόφρενο δεν είχε τραβήξει;Και χειρόφρενο να είχε τραβήξει, αν είχε πρώτη το αμάξι μέσα πετάγεται μπροστά με τη μιζιά. Ειδικά αν είναι πισωκίνητο.
-
Πόσο μπροστά πια ώστε να φτάσει 'στον τοίχο'; Μόνο αν απείχε μερικά εκατοστά μόνο. Γιατί στο πρώτο σκούντημα το παιδί θ' άφηνε το κλειδί φοβισμένο.
-
Χθες κάθοδος Κηφισίας. Δύο όρμορφα κορίτσια περνάμε τον δρόμο εκτός διάβασης ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα στο φανάρι. Προσπάθούν να περάσουν πάνω από το διάζωμα της νησίδας αλλά δεν τα καταφέρνουν, και έτσι αρχίζουν να περπατούν στο διάζωμα, η μία στο μικρό χώρο που αφήνει κένο και η άλλη στην άσφαλτο παράλληλα με τα σταματημένα.
Δύο αυτοκίνητα εμπρος μου βρίσκεται ΜΧ-5 μπορντώ. ξεκινάει και λίγο πριν φτάσει τα κορίτσια, βγαίνει ένα χέρι έξω από το παράθυρο του οδηγού και ενώ κυλάει το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να πιάσει στην μία τον κ@#ο. 10 εκατοστά πριν τον ακουμπήσει, τραβάει το χέρι και τελειώνει η σκηνή.
500 μέτρα πιο κάτω πιάνω δεξιά για να στρίψω και έρχομαι δίπλα στο miata. κοιτάζω και 2 ξανθιές γκ@#$%^&ς βρίσκονται μέσα
-
-
Σόδομα και Γόμοραααααα!!!
-
Ωραία πράγματα Απόδειξη ότι ως κοινωνία έχουμε 'εξελιχθεί' και έχουμε ξεφύγει από στερεότυπα του παρελθόντος (π.χ. ότι μόνο οι άντρες κάνουν τέτοιες κινήσεις)!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!