-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα ακούμπησε κάποιον όταν ξεπάρκαρε..... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα ακούμπησε κάποιον όταν ξεπάρκαρε........ κάποιο βυτίο με νιτρογλυκερίνη ίσως...
-
Την πινακίδα την έβγαλε για τα ραντάρ;
-
Θα την έχει στην εταζέρα ίσως...
-
Μήπως ήθελε να πάρει 206 σαν τον Ινδό
-
Μ' αρέσει που ασχολείστε όλοι με τα αυτοκίνητα...
Δεν καταλάβατε ακόμα ότι είναι το νέο Ibiza 2006 που κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο?
Ενσωματώνει μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία του VW Group που λέγεται CBS (Crashed Back System) και βελτιώνει σημαντικά την προστασία από οπίσθια χτυπήματα καθώς ούτως ή άλλως δεν σε νοιάζει εφ' όσον το αμάξι είναι ήδη σώβρακο...Πλάκα-πλάκα, φανταστείτε να τον ακουμπήσει κανάς φουκαράς από πίσω. Θα τον βάλει να του φτιάξει όλο το αυτοκίνητο!!!!
-
Ναι, φανταστείτε σκηνικο: τον ακολουθεί παπάκι ντιλιβερας (οχι ότι ειναι ενα παπακι που παραδίδει πίτσες, το μηχανάκι εννοώ), πλακώνεται στα φρένα αυτός, γίνονται αυτοκόλλητοι και μετά....ρε φίλε, καλά δεν προσέχεις; Κοίτα τι μου έκανες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, φανταστείτε σκηνικο: τον ακολουθεί παπάκι ντιλιβερας (οχι ότι ειναι ενα παπακι που παραδίδει πίτσες, το μηχανάκι εννοώ), πλακώνεται στα φρένα αυτός, γίνονται αυτοκόλλητοι και μετά....ρε φίλε, καλά δεν προσέχεις; Κοίτα τι μου έκανες!Γιατί όχι αν ο ντελιβεράς ήταν αυτός
-
-
Mια γρατζουνια ειναι!!Με λιγη αλοιφη ,την ψιλη ομως ,θα ειναι μια χαρα!!Κανείς δεν θα καταλαβει τιποτα!!
-
Εχω δεί σε πεζοδρόμιο σταματημένο Porsche Cayenne Turbo και στο κάθισμα του οδηγού υπήρχε μαξιλαράκι κεντημένο στο χέρι, ο Ποκοπίκο το οδηγούσε ?
-
Eίναι για γαλαζοαίματα κ@λαράκια...
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Για τον Τσακιρη λετε;α ρε χρονια που μου θυμησες!!!
-
Μαύρη Mercedes SLK καινούρια στην Κηφισιά. Αντί της μπροστινής πινακίδας είχε μία πλαστική που έγραφε 'Ο ΨΙΨΙΚΟΣ'.
-
Accent 8-10 χρονων,
Πρασινο χρωμα,
Στο πισω τζαμι μεγαλο αυτοκολητο Α.Ο.Κ. (Αγωνιστικος Ομιλος Κρητης)
Αεροτομη (φυσικά)
Φιμε τζαμια (φυσικά)
Σπασμενος προφυλακτηρας και φωτιστικο πισω δεξια (φυσικα )
Μεγαλη και μακροστενη λακκουβα πανω στην πισω δεξια πορτα, μαλλον απο καποιο μεγαλο μεταλλικο αντικειμενο.
Μεσα στη λακουβα αυτη, αυτοκολητο 'no fear'
...και για το τελος... χωρις πινακιδες (φυσικα) -
Xτες το απόγευμα που πήγαινα σπίτι σταματάει δίπλα μου ένα matiz σαν το δικό μου.Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα,αν είχα φωτ.μηχανή στο κινητό θα σας την έδειχνα.Το αμάξι ήταν χαμηλωμένο,μόνο που δεν σερνόταν,είχε τουλάχιστον 2-3 νούμερα λάστιχο μεγαλύτερο,μαύρο χρώμα & το κορυφαίο ήταν η εξάτμιση,μια τεράστια μπούκα!!!!!
Ε,ρε τι κυκλοφορεί στο δρόμο -
Δεν το'χα ξαναματαδει,το'δα και αυτο.
Μπροστα στο σπιτι μου Ελληναρας κατεβαινει αντιθετα στον μονοδρομο και στριβει να μπει κανονικα σε αλλο μονοδρομο οπου για κα η του τυχη ερχοταν μια αλλη οδηγαρα ,αντιθετα και αυτη στο μονοδρομο.Μικρες οι ζημιες αλλα μεγαλες οι φωνες!!!! Και απο τους δυο.
Αληθεια υπαρχει περιπτωση να ειναι ο ενας ο φταιχτης αρα και να πληρωσει ? -
Είχα παρκάρει σε γωνία (1 μέτρο πιο μέσα) και επιστρέφοντας είδα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και κόσμο παραδίπλα. Άρχισα να ιδρώνω μέχρι να φτάσω γιατί υποψιάστηκα τα χειρότερα. Τελικά τί είχε γίνει:
κάποιος βγήκε από stop και ανάγκασε ένα xsara που πήγαινε κανονικά να φύγει από το δρόμο και να πέσει σε κολώνα μισό μέτρο από τον πισινό του αυτοκινήτου μου. Το xsara έγινε καλοκαιρινό (ίσως και ολική καταστροφή αφού η ζημιά είχε φτάσει στον κινητήρα) και εγώ έβλεπα το αυτοκίνητό μου να έχει γλιτώσει στο τσακ. -
Αντε να αγοράσεις κανένα λαχείο τυχεράκια.
-
ΔΕΙΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!!!!
P.S. Uparxei to post kai sto Australia uber ALLES!!!!!
Απλά είπα να μην το χάσει κανείς!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!