-
Αγαπητέ Κουκ
Για την συγκεκριμένη στροφή λίγο πριν τα διόδια του σχηματαρίου καθώς γυρνάς για Αθηνά το φαινόμενο είναι σύνηθες και παρατηρείται όχι μόνο από νταλικέρηδες αλλά και από λοιπούς ασυνείδητους που όπως πολύ σωστά είπες «βαριούνται» να κάνουν τον κύκλο των 20 χλμ. και προβαίνουν στο απίστευτο αυτό ΧΑΡΙΛΙΚΙ. Πριν περίπου ένα μήνα πήγε να σκοτωθεί μία φίλη μου σε εκείνο ακριβώς το σημείο !!! Βέβαια το κράτος ήξερε και σε αυτήν την περίπτωση να χρησιμοποιήσει όχι μια και δύο αλλά τρεις κάμερες σε απέραντη ευθεία των Οινοφύτων από Σείριο μέχρι Σχηματάρι και απολύτως καμία «για να στείλει σπίτι» τον κάθε ανεγκέφαλο που ρισκάρει εκτός από το δικό του κεφάλι και το δικό μας.........ακόμα και αν τον έπιανε η τροχαία τι νομίζεις ότι θα έκανε ? εμένα μου φαίνεται ότι θα του έκοβε μια κλίση επειδή πήγαινε ανάποδα ......
-
Ο χρήστης monsterakis έγραψε:
Αγαπητέ ΚουκΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚ τς..τς...τς....ίχνος σεβασμού.Κακό ξεκίνημα έκανες στο φορουμ κύριος
( )
-
Δεν φτανει που ο ανθρωπος ξεκινησε να διαβαζει απο την αρχη το τοπικ του την λες και απο πανω. Μεχρι να φτασει σε αυτες τις δημοσιευσεις μαλλον θα χρειαζεται ζουρλομανδυα
monsterakis Καλως ηλθες .Και καλο διαβασμα!
-
ΛΑΘΟΣ TOPIC
-
Ο χρήστης monsterakis έγραψε:
Αγαπητέ ΚουκΓια την συγκεκριμένη στροφή λίγο πριν τα διόδια του σχηματαρίου καθώς γυρνάς για Αθηνά το φαινόμενο είναι σύνηθες και παρατηρείται όχι μόνο από νταλικέρηδες αλλά και από λοιπούς ασυνείδητους που όπως πολύ σωστά είπες «βαριούνται» να κάνουν τον κύκλο των 20 χλμ. και προβαίνουν στο απίστευτο αυτό ΧΑΡΙΛΙΚΙ. Πριν περίπου ένα μήνα πήγε να σκοτωθεί μία φίλη μου σε εκείνο ακριβώς το σημείο !!! Βέβαια το κράτος ήξερε και σε αυτήν την περίπτωση να χρησιμοποιήσει όχι μια και δύο αλλά τρεις κάμερες σε απέραντη ευθεία των Οινοφύτων από Σείριο μέχρι Σχηματάρι και απολύτως καμία «για να στείλει σπίτι» τον κάθε ανεγκέφαλο που ρισκάρει εκτός από το δικό του κεφάλι και το δικό μας.........ακόμα και αν τον έπιανε η τροχαία τι νομίζεις ότι θα έκανε ? εμένα μου φαίνεται ότι θα του έκοβε μια κλίση επειδή πήγαινε ανάποδα ......
Καλώς ήρθες!
-
- Στο συνεργειο της Hyundai, εχουν κλαπει απο νοικιαρικο Accent δυο μπουλωνια απο καθε τροχο και φυσικα και τα 4 τάσια.
Επισης, χθες φοβερο και τρομερο Renault 5 cabrio!!!
-
Δεν ειναι απιθανο αλλα βαρεθηκα να ψαχνω κανενα τεταρτο για το σωστο τοπικ.
Θυμαστε που λεγαμε για την παρακαμψη να αποφευγουμε τα διοδια της Ελευσινας ?(Στα διοδια δεξια,μεσω Ευταξια ,Νερακι και παλι Ε.Ο.)
Ε εκει στην εξοδο προς την Εθνικη μπορειτε να δειτε το νεο σταθμο των διοδιων.
Δεν ξερω αν λειτουργει μιας και ακολουθω αλλο μονοπατι. -
Δεν πειράζει, η καινούργια παράκαμψη είναι ήδη έτοιμη.
http://www.bloka.com/content/view/219/274/
Με γεια ο νέος σταθμός διοδίων.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ναι, είναι αλήθεια, τώρα πια έχω 1.2 ΜΒ υπογραφή!!!Για όνομα ρε balo, άλλαξέ την σε παρακαλώ!
-
-
-
Κι όχι τίποτε άλλο, είναι και ανορθόγραφος!
Και καλά, το Johny να το δεχτώ (Johnny)... το «παιρνώ» αντί για «περνώ» (εκτός αν γράφει «παίρνω» που δεν το νομίζω...)
-
Χτές καθώς ερχόμουν Αθήνα απο Πάτρα, στα διόδια της Ελευσίνας πέτυχα το απίστευτο...
Ημουν δεύτερος στην ουρά στα διόδια, πληρώνει ο μπροστά μου, ανεβαίνει η μπάρα και ξεκινάει να φεύγει και ξαφνικά ακούω ενα 'βζιιιιιοοοουυυυυ' και μια μηχανή με αναβάτη αλα Ghost Rider περνά απ τα δεξιά της ουράς, προσπερνά το ταμείο και σε δευτερόλεπτα εξαφανίζεται!
Ο τύπος στο ταμείο αρχίζει να ωρίεται, τον πληρώνω και φεύγω και καθώς απομακρύνομαι απο τα διόδια βλέπω οτι λίγο παρακάτω υπήρχε περιπολικό...
Αλλα σιγά μην τον πιάνανε το τύπο έτσι που πήγαινε.
Ενδιαφέρον τρόπος να γλυτώσεις τα διόδια πάντως...
-
Kαι να πεις ότι είναι κάποιο τεράστιο ποσό; Μηχανή είχε!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
'H να φας τη μπάρα στο κεφάλι
-
Αν θέλει κάποιος να μη δώσει την κοροϊδία που λέγεται διόδια υπάρχουν και λιγότερο επικίνδυνοι τρόποι. Ας είναι καλά το http://www.bloka.com/
-
Χτές καθώς ερχόμουν Αθήνα απο Πάτρα, στα διόδια της Ελευσίνας πέτυχα το απίστευτο...Ημουν δεύτερος στην ουρά στα διόδια, πληρώνει ο μπροστά μου, ανεβαίνει η μπάρα και ξεκινάει να φεύγει και ξαφνικά ακούω ενα 'βζιιιιιοοοουυυυυ' και μια μηχανή με αναβάτη αλα Ghost Rider περνά απ τα δεξιά της ουράς, προσπερνά το ταμείο και σε δευτερόλεπτα εξαφανίζεται!
Ο τύπος στο ταμείο αρχίζει να ωρίεται, τον πληρώνω και φεύγω και καθώς απομακρύνομαι απο τα διόδια βλέπω οτι λίγο παρακάτω υπήρχε περιπολικό...
Ενδιαφέρων τρόπος να σκοτωθείς ή/και να πάρεις στο λαιμό σου κι άλλους εννοείς μάλλον...
-
σωπα ρε συ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χτές καθώς ερχόμουν Αθήνα απο Πάτρα, στα διόδια της Ελευσίνας πέτυχα το απίστευτο...
Ημουν δεύτερος στην ουρά στα διόδια, πληρώνει ο μπροστά μου, ανεβαίνει η μπάρα και ξεκινάει να φεύγει και ξαφνικά ακούω ενα 'βζιιιιιοοοουυυυυ' και μια μηχανή με αναβάτη αλα Ghost Rider περνά απ τα δεξιά της ουράς, προσπερνά το ταμείο και σε δευτερόλεπτα εξαφανίζεται!
Ενδιαφέρων τρόπος να σκοτωθείς ή/και να πάρεις στο λαιμό σου κι άλλους εννοείς μάλλον...
Ξέρω οτι όπως το περίγραψα ακούγεται καφρίλα, αλλα ο τύπος ή το είχε ξανακάνει ή ηταν απίστευτα προετοιμασμένος... Απλά περίμενε ποτε θα σηκωθεί η μπάρα και γκάζωσε και πέρασε κρατώντας ταυτόχρονα και καλή απόσταση απο τα αμάξια της ουράς...
Προφανώς και δε υποννοώ οτι ηταν σωστό, αλλα έτσι όπως το είδα επικύνδυνο δε μου φάνηκε (για να καταλάβετε, είχε ήδη περάσει ενώ το μπροστά αμάξι δεν είχε φτάσει κάν κάτω απ τη μπάρα).
-
Άσχετο, τώρα το παρατήρησα: ο Krus πρέπει να έχει το ρεκόρ δημοσιεύσεων στο φόρουμ, πάνω απο 10000!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!