-
Σε σχεση με το παρκαρισμα
Μου συνεβει το εξης. Ηθελα να παω στο ταχυδρομειο για μια δουλεια. Λιγο πιο πανω απο το ταχυδρομειο υπηρχε ενα καθαριστηριο ρουχων.
Μου λεει λοιπον η τυπισα που δουλευε εκει 'βαλτο εδω απεναντι μπροστα στο γκαραζ (ειχε 3 αυτοκινητα μεσα).'
Της λεω μα εδω ειναι γκαραζ!
Μου απανταει 'μην ανησυχεις τα αυτοκινητα ειναι των παιδιων εδω διπλα που εχουν ενα κρεοπωλειο, φευγουνε το βραδυ'Το βαζω λοιπον και γυριζοντας μετα απο 10 λεπτα βλεπω εναν κυριο να περιμενει ο οποιος μου την ειπε κανονικα (και με το δικιο του). Τελικα το τριτο αυτοκινητο στο γκαραζ ηταν του ανθρωπου που εμενε απο πανω και οχι των παιδιων στο κρεοπωλειο. Του ζητησα 'χιλια συγνωμη' και εφυγα.
-
Ο χρήστης LastOfTheMohicans έγραψε:
PX: Parkarei kapou pou nomize oti einai OK alla einai paranoma...
Re paidia, sygnomi gia na katalabo...to amaxi apofasise kai ekane tin paranomia? H o odigos tou???
Pos timoris to amaxi?Δεν τιμωρείς το αμάξι, τιμωρείς τον (τους) ιδιοκτήτη(ες) του που είναι συνυπεύθυνος(οι) για οτιδήποτε γίνει με κάτι το οποίο του(ς) ανήκει. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι κάτι που το αποδεχόμαστε τη στιγμή που αγοράζουμε ένα αμάξι.
Diladi (xtypa ksylo) odigaei h gynaika sou me to autokinito sas kai skotonei anthropo.
Eisai synypeuthinos kai esy?
Se auti tin periptosi giati ftaiei mono o odigos?
Giati pinakides den tha sou aferesoun
Paralogia tou nomou...
Apo tin mia leei to 1 kai apo tin alli leei to 2o. -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
PX: Parkarei kapou pou nomize oti einai OK alla einai paranoma...
Re paidia, sygnomi gia na katalabo...to amaxi apofasise kai ekane tin paranomia? H o odigos tou???
Pos timoris to amaxi?Δεν τιμωρείς το αμάξι, τιμωρείς τον (τους) ιδιοκτήτη(ες) του που είναι συνυπεύθυνος(οι) για οτιδήποτε γίνει με κάτι το οποίο του(ς) ανήκει. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι κάτι που το αποδεχόμαστε τη στιγμή που αγοράζουμε ένα αμάξι.
Diladi (xtypa ksylo) odigaei h gynaika sou me to autokinito sas kai skotonei anthropo.
Eisai synypeuthinos kai esy?
Se auti tin periptosi giati ftaiei mono o odigos?
Giati pinakides den tha sou aferesoun
Paralogia tou nomou...
Apo tin mia leei to 1 kai apo tin alli leei to 2o.Αν δεν κάνω λάθος, ποινικά δεν είσαι συνυπεύθυνος. Αστικά, όμως, είσαι. Δηλαδή οι συγγενείς του θύματος διεκδικούν αποζημίωση και από τους δύο σας. Αν γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα, ας μας πει.
-
Ma to thema den einai ekei...
Esy an thes next day to kykloforeis to amaxi.
Eno apo paranomo parkarisma oxiTo elliniko kratos tha eitan kalitera (to idio kai oi polites tou) an efarmoze oti kanoun kai oi alles europaikes xwres,
Paradeigmata anefera kai pio pano. -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Re paidia ti lete?Ti douleia exei to autokinito me tis malakies tou odigou?
Ginete se kamia alli xwra auto to pragma?Από όσο ξέρω δε γίνεται.
Όμως στην Ελβετία αν πιαστείς με 41+ από το όριο χάνεις αυτόματα την άδεια για ένα χρόνο και πληρώνεις πάνω από 5.000 ευρώ πρόστιμο!!!
Προσωπικά θα προτιμούσα να μου ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ το αμάξι από τα 5.000, μιας και οδηγώ... φτηνότερο!!!!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και που να το βαλει ρε γιωργο ο κοσμακης το αμαξι???? να το παρει παρασκελα ή να το βαλει στο μαγικο βαλιτσακι του σπορ μπιλυ????
και μην πεις το κλασικο : ας μην το παρει και ας το αφησει σπιτι του , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ...........Στη Σιγκαπούρη για να σου επιτρέψουν να αγοράσεις αμάξι πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως έχεις θέση πάρκιν!!!
Στο κάτω κάτω ΕΣΥ δε βρίσκεις να παρκάρεις, ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ σου φταίει;;
Άλλωστε όπως κι εσύ σαν οδηγός έχεις προβλήματα από το κράτος (πάρκιν) έτσι κι εκείνος έχει προβλήματα από το κράτος (κακοχτισμένα πεζοδρόμια).
Με ποιο δικαίωμα να του προσθέτεις κι άλλα;;
(όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω. )
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
το τζιπ απολυθηκε?
Λογικά ναι, αλλά πολύ πρόσφατα. Δεν νομίζω ότι υπαρχουν πια Μ38 / Μ38Α1 εν ενεργεία.
Απολύθηκα το 1999 από την Α' ΕΑΝ. Πέρα από διοίκηση/επιτελείο, οι λοιποί είχαν M38.
-
Οδηγούσα στη Βασ. Γεωργίου στον Πειραιά με κατεύθυνση προς Γρ. Λαμπράκη. Βγάζω φλας για να στρίψω αριστερά στο στενό της Ανδρούτσου.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Β. Γεωργίου είναι λεωφόρος με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διπλή διαγράμμιση στη μέση.
Στρίβω λοιπόν και νιώθω ένα χτύπημα στο αυτοκίνητο. Μια κοπέλα σε σκουτεράκι οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω μου στο αριστερό τμήμα του πίσω προφυλακτήρα. Εγώ δεν την είδα γιατί ήμουν στην αριστερή λωρίδα της κατεύθυνσής μου και κοίταζα από την άλλη για να βρω ελεύθερο πεδίο προκειμένου να στρίψω αριστερά.
Έπεσε κάτω η κοπέλα, σταμάτησα απέναντι εγώ και βγήκα έξω. Ευτυχώς εκτός από ένα πόνο στον γοφό και κάτι γρατζουνιές στο σκουτεράκι από την πτώση, δεν υπήρχε άλλη ζημιά (ούτε στο αυτοκίνητό μου είδα κάτι).
Ορίστε, στα καλά καθούμενα παραλίγο να έχουμε ιστορίες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οδηγούσα στη Βασ. Γεωργίου στον Πειραιά με κατεύθυνση προς Γρ. Λαμπράκη. Βγάζω φλας για να στρίψω αριστερά στο στενό της Ανδρούτσου.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Β. Γεωργίου είναι λεωφόρος με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διπλή διαγράμμιση στη μέση.
Στρίβω λοιπόν και νιώθω ένα χτύπημα στο αυτοκίνητο. Μια κοπέλα σε σκουτεράκι οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω μου στο αριστερό τμήμα του πίσω προφυλακτήρα. Εγώ δεν την είδα γιατί ήμουν στην αριστερή λωρίδα της κατεύθυνσής μου και κοίταζα από την άλλη για να βρω ελεύθερο πεδίο προκειμένου να στρίψω αριστερά.
Έπεσε κάτω η κοπέλα, σταμάτησα απέναντι εγώ και βγήκα έξω. Ευτυχώς εκτός από ένα πόνο στον γοφό και κάτι γρατζουνιές στο σκουτεράκι από την πτώση, δεν υπήρχε άλλη ζημιά (ούτε στο αυτοκίνητό μου είδα κάτι).
Ορίστε, στα καλά καθούμενα παραλίγο να έχουμε ιστορίες.Πριν καμιά ώρα, στο ΙΔΙΟ σημείο ακριβώς: σκουπιδιάρικο κατέβαινε δουλευοντας την Γεωργίου στο πλακόστρωτο κομμάτι, στο άγαλμα της μητέρας (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση)... το μποτιλιάρισμα πίσω του είχε φτάσει στο bowling center
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ορίστε, στα καλά καθούμενα παραλίγο να έχουμε ιστορίες.Πριν καμιά ώρα, στο ΙΔΙΟ σημείο ακριβώς: σκουπιδιάρικο κατέβαινε δουλευοντας την Γεωργίου στο πλακόστρωτο κομμάτι, στο άγαλμα της μητέρας (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση)... το μποτιλιάρισμα πίσω του είχε φτάσει στο bowling center
Μήπως ήταν λόγω του ότι ο Μάνος είχε σταματήσει για την κοπέλα?
-
Μπα, έγινε το πρωί και την έδιωξα στα γρήγορα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπα, έγινε το πρωί και την έδιωξα στα γρήγορα.είδε το OPEL και τυφλώθηκε
-
Χθες ειδα ενα punto το οποιο ο τυπος δεν φτανει που ειχε αναμμενους τους προβολεις ομιχλης αλλα ειχε 4 προβολεις πανω στην μασκα σε σειρα + 2 φωτα , ολα αναμενα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Χθες ειδα ενα punto το οποιο ο τυπος δεν φτανει που ειχε αναμμενους τους προβολεις ομιχλης αλλα ειχε 4 προβολεις πανω στην μασκα σε σειρα + 2 φωτα , ολα αναμενα.Its Christmas time
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπα, έγινε το πρωί και την έδιωξα στα γρήγορα.
είδε το OPEL και τυφλώθηκε
Μαγνήτης κανονικός.
-
Εχθές στην ΑΟ.
Suzuki Baleno Stattion...οδηγός ~60, συνοδηγός κυρία στα ίδια περίπου χρόνια!
Ολο το αυτοκίνητο νορμάλ.Ομως...
**Μια φτερούγα τύπου 205Τ16 τοποθετημένη στην οροφή!!!! **
Μιλάμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!Απίστευτο θέαμα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχθές στην ΑΟ.Suzuki Baleno Stattion...οδηγός ~60, συνοδηγός κυρία στα ίδια περίπου χρόνια!
Μήπως η συνοδηγός είχε στο μάρσιπο το μικρό καγκουράκι και το πήγαιναν για εμβόλιο??????
-
Μαλλον το ζευγαρι εχει γιο καγκουρο ετων 19-23
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχθές στην ΑΟ.Suzuki Baleno Stattion...οδηγός ~60, συνοδηγός κυρία στα ίδια περίπου χρόνια!
Τώρα θα τους βγάλεις και κάγκουρες!!!
Απλά η κυρία δεν πρόλαβε να σιδερώσει, και την κοτσάρανε πίσω τη σιδερώστρα να του πατήσει λίγο την τσάκιση πριν την συνεστίαση!!!
-
Σεναριο:
Εγω και ο πατερας μου εχουμε και οι δυο αδεια οπλοφοριας. Μου δανιζει το οπλο του που εχει αγορασει νομιμα, για να παω για σκοποβολη. Στον δρομο πλακωνομαι με καποιον, βγαζω το οπλο και του καρφωνω μια στο κεφαλι. Θα γυρισει καποιος δικαστης να πει στον πατερα μου 'περαστε απο την φυλακη μερικα χρονακια επειδη ειστε συνυπευθυνος για τον φονο γιατι επρεπε να ξερετε οτι ο γιος σας θα τρελλαθει και θα καθαριζει κοσμο στον δρομο'? Οχι, σε καμμια περιπτωση.
Πραγματικοτητα:
Εγω και ο πατερας μου εχουμε αδεια οδηγησης. Παιρνω το αυτοκινητο του και το παρκαρω πανω στην Βουλη για να 'πεταχτω για μια δουλιτσα'. Ο πατερας μου χανει τις πινακιδες του ενω εγω μπορω ανετοτατα να κυκλοφορω με το δικο μου αυτοκινητακι ανενοχλητος.
Οποιος ΑΚΟΜΑ επιμενει οτι αυτο ειναι λογικο, εχω και αλλα επιχειρηματα:
Ο ΚΟΚ λεει ξεκαθαρα οτι ο ιδιοκτητης ενος οχηματος ΔΕΝ ειναι συνυπευθυνος για τις πραξεις του οδηγου, εκτος αν ΓΝΩΡΙΖΕ οτι το οχημα θα χρησιμοποιηθει για παρανομες πραξεις (πχ ληστειες κλπ) η αν εν γνωσει του το εδωσε σε καποιον που δεν εχει διπλωμα η ειναι μεθυσμενος.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Εξηγηστε μου λοιπον με ποια λογικη καλως ταλαιπωρειται ο Χ για την παρανομια του Ψ μεσω της αφαιρεσης πινακιδων αφου ο ιδιος ο ΚΟΚ λεει ξεκαθαρα οτι δεν πρεπει να γινεται κατι τετοιο. Γιατι να τιμωρηθω εγω για το λαθος του πατερα μου?
Οποιος απο εσας λεει 'καλα να παθεις αφου το δινεις σε καποιον που θα παρανομησει' ειστε εκτος πραγματικοτητας. Πρωτον γιατι ειναι αδυνατον να γνωριζεις το αν θα παρανομησει ο αλλος (εκτος αν επικρατει Gestapo στο σπιτι σας...) και δευτερον επειδη επικροτειτε λογικες τυπου 'ενας κανει την μλκια, ολοι την πληρωνουν'. Λογικες που ευδοκιμουσαν στην χουντα, στα λιμανακια που οι μπατσοι κυνηγανε οσους καθονται σταματημενοι και οχι οσους κυνηγιουνται, και παει λεγοντας. Συγχαρητηρια...
ΥΓ Μονο και μονο το οτι η αφαιρεση πινακιδων ειναι ελληνικη πατεντα και δεν εφαρμοζεται σε ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ πολιτισμενη χωρα (αν πχ γινοταν κατι τετοιο στις ΗΠΑ και εμενε καποιος χωρις αυτοκινητο για την μλκια του αλλου, θα ειχαν πεσει τοσες μηνυσεις και τοσες προσφυγες σε ανωτατα δικαστηρια που θα του εδιναν τις πινακιδες πισω και δωρο μια blowjob...), καθως και το γεγονος οτι πληρωνοντας το τριπλασιο του προστιμου μπορεις να τις παρεις πισω την ιδια μερα, θα επρεπε να αρκουν για να σας πεισουν για το φοροεισπρακτικο χαρακτηρα του 'μετρου'.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!