-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Τα 450 άλογα με τα 63 κιλά ροπής είναι του γούστου σου?
Στα ίδια λεφτά με τα ίδια άλογα, βγάζει κι ΑΛΛΑ αυτοκίνητα ΔΡΟΜΟΥ η Πόρσε
Ναι αλλα δε πάνε στα βουνά
ουτε ταξιδευουν χαλαρα με 230+
-
Ο χρήστης pentraks έγραψε:
Ενώ τα λάστιχα με το 40άρι ή 35άρι προφίλ σε πάνε άνετα, ε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όσο άνετα πάει στα βουνά η 450άρα Καγιέν, πάει και μια 911
Εξίσου άνετα επίσης, πάει χαλαρά με 230+.
-
Αν δειτε εστω και μια Cayenne σε βουνο(off road παντα μιλαω) να με χ...ετε..
-
Μόνο αν τουμπάρει και κατρακυλίσει εκτός δρόμου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσο άνετα πάει στα βουνά η 450άρα Καγιέν, πάει και μια 911
Εξίσου άνετα επίσης, πάει χαλαρά με 230+.
Χαλαρά με 230 η Καγιέν;;;;;;;;
Φαντάζομαι μιλάτε για δρόμο που έχει διαζύγιο με ελληνικές λακούβες και στροφές!!!
Το έχω ξαναγράψει: το περασμένο Πάσχα (των καθολικών) με πέρασε μια Καγιέν στην ευθεία από Γένοβα προς Μιλάνο σε κάποια ευθεία, ανώ πήγαινα χαλαρά με 120-130.
Μετά αρχίσαν οι κοιλαδογέφυρες. Τούνελ-γέφυρα-τούνελ όλα σε μία κορδέλα στροφών. Συνέχισα απτόητος, απλά πλέον δεν ήμουν κρούζιν, αλλά ούτε πίεζα καθόλου κιόλας (δεν είχα όρεξη για πολλά μιας και ένιωθα αδύναμος και πράγματι, την επόμενη μέρα ήμουν με πυρετό...).
Η Καγιέν; ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ, έπιανε δύο λωρίδες στις 3, έκοψε δραστικά και πάλι δε μπορούσε!! Μεταφορές βάρους μαζί με αρμούς (ιταλικούς, όχι ελληνικούς...) τον είχαν κάνει πινκ πονκ...
Ήταν να τον λυπάσαι...
Δε νομίζω να πάσχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη Πόρσε από τέτοιο ΧΑΛΙ!!!Χαλαρά με 230;; Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αν δειτε εστω και μια Cayenne σε βουνο(off road παντα μιλαω) να με χ...ετε..Πρόσεξε λίγο τη διατύπωσή σου, σε βλέπω... βόθρο!!
Να εξηγηθώ:
Καγιέν σε ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ δρόμο ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ οδηγούμενη από τον τυπικό Χόμους Νεόκουλους τσιτοειδώς να μελώσει και το μωρό από παραδιπλέως (πες επιστροφή από Καλάβρυτα πχ!!) και ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ η θεία δίκη αυτοφατσίως και τούμπατης η Καγιέν OFF ROAD στου χαντάκ!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πρόσεξε λίγο τη διατύπωσή σου, σε βλέπω... βόθρο!!
Να εξηγηθώ:
Καγιέν σε ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ δρόμο ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ οδηγούμενη από τον τυπικό Χόμους Νεόκουλους τσιτοειδώς να μελώσει και το μωρό από παραδιπλέως (πες επιστροφή από Καλάβρυτα πχ!!) και ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ η θεία δίκη αυτοφατσίως και τούμπατης η Καγιέν OFF ROAD στου χαντάκ!
...και το Fiat Panda (Steyr)4x4, να περνάει από δίπλα με τις πόρτες, με ανοιχτό παράθυρο, απλωμένο έξω το χέρι και υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο... ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μαλλον δε θα ηταν η turbo...
ερχομενος απο modena (180+ ειχα) με περασε η τουρμπο και οχι μονο δεν ταραχτηκε, αλλα ειμαι σιγουρος οτι επαιζε με το κομπολόι του μεσα ο τυπος...
παντως δοκιμαστηκε η τουρμπο στα βουνα της ουαλιας (καμια σχεση με τους ελληνικους δρομους βεβαια αλλα δεν παυουν να ειναι βουνα) και απο πισω ηταν το RS6. ξεκινησαν με 5 αμαξια αποσταση και στο τελος της διαδρομης δεν ειχε καλυψει καθολο το audi....... κι εκει που παθανε πραγματικη πλακα οι δοκιμαστες ηταν αυτο που εγινε μετα το λυσσαγμα. ειχε μια μεγαλη ευθεια και μετα βενζιναδικο. σταματανε και τα φρενα της πορσε ηταν απλα ζεστα ενω απο το audi κοχλαζαν....
με τα φρένα είναι περίεργο, αφού και τα δύο φοράνε το ίδιο οκταπίστονο σύστημα και η Cayenne είναι βαρύτερη
-
Για όσους γνωρίζουν τις στροφές στην κατηφόρα της Καρδίας γυρίζοντας από Χαλκιδική, το καλοκαίρι με πέρασε εκεί Cayenne που πήγαινε με 180 χαλαρά, χωρίς να πατήσει ούτε ένα φρένο.
Όσο για off road, αν δεν την λυπάσαι, τα πάει πολύ καλα. Έχει δει κανείς το αντίστοιχο Top Gear;Τυλίξτε μου μια!
-
Να εξηγηθώ:
Δεν εννοουσα να με χ(ε)σετε αλλα να με χ(α)σετε
Παντως δεν πιανει αυτο που ειδες
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Χαλαρά με 230 η Καγιέν;;;;;;;;
Φαντάζομαι μιλάτε για δρόμο που έχει διαζύγιο με ελληνικές λακούβες και στροφές!!!
Το έχω ξαναγράψει: το περασμένο Πάσχα (των καθολικών) με πέρασε μια Καγιέν στην ευθεία από Γένοβα προς Μιλάνο σε κάποια ευθεία, ανώ πήγαινα χαλαρά με 120-130.
Μετά αρχίσαν οι κοιλαδογέφυρες. Τούνελ-γέφυρα-τούνελ όλα σε μία κορδέλα στροφών. Συνέχισα απτόητος, απλά πλέον δεν ήμουν κρούζιν, αλλά ούτε πίεζα καθόλου κιόλας (δεν είχα όρεξη για πολλά μιας και ένιωθα αδύναμος και πράγματι, την επόμενη μέρα ήμουν με πυρετό...).
Η Καγιέν; ΧΟΡΟΠΗΔΑΓΕ, έπιανε δύο λωρίδες στις 3, έκοψε δραστικά και πάλι δε μπορούσε!! Μεταφορές βάρους μαζί με αρμούς (ιταλικούς, όχι ελληνικούς...) τον είχαν κάνει πινκ πονκ...
Ήταν να τον λυπάσαι...
Δε νομίζω να πάσχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη Πόρσε από τέτοιο ΧΑΛΙ!!!μαλλον δε θα ηταν η turbo...
ερχομενος απο modena (180+ ειχα) με περασε η τουρμπο και οχι μονο δεν ταραχτηκε, αλλα ειμαι σιγουρος οτι επαιζε με το κομπολόι του μεσα ο τυπος...
παντως δοκιμαστηκε η τουρμπο στα βουνα της ουαλιας (καμια σχεση με τους ελληνικους δρομους βεβαια αλλα δεν παυουν να ειναι βουνα) και απο πισω ηταν το RS6. ξεκινησαν με 5 αμαξια αποσταση και στο τελος της διαδρομης δεν ειχε καλυψει καθολο το audi....... κι εκει που παθανε πραγματικη πλακα οι δοκιμαστες ηταν αυτο που εγινε μετα το λυσσαγμα. ειχε μια μεγαλη ευθεια και μετα βενζιναδικο. σταματανε και τα φρενα της πορσε ηταν απλα ζεστα ενω απο το audi κοχλαζαν....
Όποια και να ήταν έκοψε γιατί έπαιζε πάνω στις αναρτήσεις το αμάξωμα στο ομολογουμένως μάλλον κακό οδόστρωμα...
Δε λέω πως στρίβει άσχημα, αλλά σε κυματοειδές με στροφές απλά είναι χάλι...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Να εξηγηθώ:
Δεν εννοουσα να με χ(ε)σετε αλλα να με χ(α)σετε
Παντως δεν πιανει αυτο που ειδες
Nice try!!!
-
Δεν κανει κακο να προσπαθεις
-
δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, ή αν το έχετε ήδη συζητήσει εδώ...αλλά μου έτυχε για πρώτη φορά χτες και έπαθα σοκ...
στην εθνική απο Κόρινθο γι'Αθήνα, κάφρος οδηγούσε στην Λωρίδα Ασφαλείας με πολλά και αναβόσβηνε και τα φώτα στους προπορευόμενους να πάνε πιο γρήγορα ...
τελευταία φορά που έλενξα στην Ελλάδα ήμουν ακόμα και η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι η αριστερή...ή μήπως κάνω λάθος;;; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, ή αν το έχετε ήδη συζητήσει εδώ...αλλά μου έτυχε για πρώτη φορά χτες και έπαθα σοκ...
στην εθνική απο κόρινθο γι'Αθήνα, κάφρος οδηγούσε στην Λωρίδα Ασφαλείας με πολλά...και αναβόσβηνε και τα φώτα στους προπορευόμενους να πάνε πιο γρήγοραΠολλοί όμοιοι του χθες στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας...
-
ξέρεις τι μου τι δίνει περισσότερο;;;
όταν γίνει ατύχημα και δεν έχει πρόσβαση το ασθενοφόρο εξαιτίας των κάφρων που έχουν κλεισει την Λωρίδα Ασφαλείας, είναι αυτοί οι ίδιοι που βγαίνουν στα παράθυρα και λένε οτι καθυστέρησε το ασθενοφόρο και αν είχε έρθει νωρίτερα ίσως να είχαν σωθεί άνθρωποι κλπ.κλπ...
αν σκεφτόντουσαν οτι την επόμενη φορά μπορεί οι ίδιοι να είχαν ανάγκη απο το ασθενοφόρο ίσως και να άλλαζαν μυαλά...
αλλά στην Ελλάδα, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, δυστυχώς... -
Aν όπως είναι μπλοκαρισμένοι (όχι σε συμβάν με σωματικές βλάβες) τους έπιανε το αστυνομικό που ΕΙΝΑΙ εκεί, και τους έκοβε τον πισινό, και το έκανε όχι μέχρι να βγει η βδομάδα, αλλά για μερικά χρονάκια, θα σου πω για πότε θα γινόμασταν Ελβετία!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αν σκεφτόντουσαν οτι την επόμενη φορά μπορεί οι ίδιοι να είχαν ανάγκη απο το ασθενοφόρο ίσως και να άλλαζαν μυαλά...
αλλά στην Ελλάδα, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, δυστυχώς...Το να πάθει κάτι (και να μάθει ή όχι) το 'πράγμα' (γιατί άνθρωπος σίγουρα δεν είναι) που δε σκέφτεται δε θα με πειράξει καθόλου. Εξάλου αν πάθει οτιδήποτε θα βγεί θα κλαφτεί για το κράτος που δε φροντίζει και λοιπές αηδίες και στο τέλος θα ζητά και τα ρέστα γιατί έτσι έχει μάθει. Το ότι μπορεί όμως κάποιος αθώος να πάθει εξαιτίας του 'πράγματος' με νοιάζει και με παρανοιάζει.
-
Aν όπως είναι μπλοκαρισμένοι (όχι σε συμβάν με σωματικές βλάβες) τους έπιανε το αστυνομικό που ΕΙΝΑΙ εκεί, και τους έκοβε τον πισινό, και το έκανε όχι μέχρι να βγει η βδομάδα, αλλά για μερικά χρονάκια, θα σου πω για πότε θα γινόμασταν Ελβετία!Μα τι λές τώρα είναι δυνατόν να γίνει αυτό στη χώρα της ελευθερίας;
Αν παρελπίδα γίνει κάτι τότε θα βγούν οι υπερασπιστές των αδυνάτων ειδησεοπαρουσιαστές και αλοίμονο σε όποιον εφάρμοσε το νόμο. Γιατί νόμος υπάρχει απλά κανείς δε τον εφαρμόζει.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!