-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ιταλια (και στις αλλες ευρωπαικες χωρς φανταζομαι) ετσι και διανοηθεις να κανεις τον καουμποι και μπεις στη βοηθητικη λωριδα, ξεχνας διπλωμα για 3 μηνες και αδεια για αλλους 3 (το εχω δει να συμβαινει μπροστα στα ματια μου. περασε ολην την κινηση στην αρχη και μετα απο 10 λεπτα τον ξεβρακωναν)αν παλι εχει γινει ατυχημα και εισαι υπαιτιος που αργησε το ασθενοφορο ή οι μπασκινες..... αμεση φυλακιση που μπορει να σηκωσει μεχρι και 10ετια, αναλογα με τη λαλακια που εκανες...
Πω πωωωω, φασισμό έχουν στην Ιταλία;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
:lol:μπερλουσκονισμο εχουνε!
Τότε να μας δανείσουν λίγο.
-
αυτό μάλιστα...να δείς πως θα κοπούν οι μαγκιές...τρία μηνάκια χωρίς δίπλωμα και άδεια να δούμε θα το ξανακάνεις;;;
βέβαια...όλο και κάποιο άλλο καλόπαιδο θα βρεθεί να λαδωθεί να τα δώσει πίσω και ούτω καθ'εξής...δυστυχώς είπαμε δεν σωζώμαστε με τίποτε... -
Στέρηση διπλώματος-πινακίδων χωρίς δυνατότητα εξαγοράς, έστω και για 1 μήνα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κάφροι.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αυτό μάλιστα...να δείς πως θα κοπούν οι μαγκιές...τρία μηνάκια χωρίς δίπλωμα και άδεια να δούμε θα το ξανακάνεις;;;
βέβαια...όλο και κάποιο άλλο καλόπαιδο θα βρεθεί να λαδωθεί να τα δώσει πίσω και ούτω καθ'εξής...δυστυχώς είπαμε δεν σωζώμαστε με τίποτε...Εδώ στην Ελλάντα δεν είναι και τόσο τραγικό το πράμα...
Φίλος του αδερφού μου που του αφαίρεσαν το δίπλωμα για κανένα μήνα (δεν θυμάμαι τι λαλακία είχε κάνει) οδηγούσε κανονικότατα όλο το διάστημα χωρίς να έχει.Όταν το ρώτησα αν δεν φοβόταν μην τον πιάσουν απάντησε με ένα απλό «έλα μωρέ τώρα, σιγά μην με πιάσουν»...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ιταλια (και στις αλλες ευρωπαικες χωρς φανταζομαι) ετσι και διανοηθεις να κανεις τον καουμποι και μπεις στη βοηθητικη λωριδα, ξεχνας διπλωμα για 3 μηνες και αδεια για αλλους 3 (το εχω δει να συμβαινει μπροστα στα ματια μου. περασε ολην την κινηση στην αρχη και μετα απο 10 λεπτα τον ξεβρακωναν)αν παλι εχει γινει ατυχημα και εισαι υπαιτιος που αργησε το ασθενοφορο ή οι μπασκινες..... αμεση φυλακιση που μπορει να σηκωσει μεχρι και 10ετια, αναλογα με τη λαλακια που εκανες...
στη Γερμανία παίρνουν και το δίπλωμα του συνοδηγού αν μπεις στη βοηθητική λωρίδα.........
τουλάχιστον αυτό μου είπαν γιατί μια φορά που εκανα το Αγγλία-Γερμανία πέσαμε σε μια απίστευτη κίνηση κάπου στο Βέλγιο αν θυμάμαι καλά και εγώ με ένα γερμανό μπροστά μου περάσαμε όλη την ουρά από την βοηθητική λωρίδα..............
η συνοδηγός κοιμότανε πάντως...........τελικά το μποτιλιάρισμα στο ρεύμα μας ήτανε επειδή οι μπροστινοί σταματούσαν για να δούν το δυστύχημα στην άλλη πλευρά..........
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, ή αν το έχετε ήδη συζητήσει εδώ...αλλά μου έτυχε για πρώτη φορά χτες και έπαθα σοκ...
στην εθνική απο Κόρινθο γι'Αθήνα, κάφρος οδηγούσε στην Λωρίδα Ασφαλείας με πολλά και αναβόσβηνε και τα φώτα στους προπορευόμενους να πάνε πιο γρήγορα ...
τελευταία φορά που έλενξα στην Ελλάδα ήμουν ακόμα και η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι η αριστερή...ή μήπως κάνω λάθος;;;Σε μια χώρα που τηρούνται οι νόμοι και οι οδηγοί σέβονται ο ένας τον άλλον, (μακριά από εμάς, δηλαδή) δεν θα υπήρχαν προπορευόμενοι γιατί η κίνηση στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης απαγορεύεται αυστηρώς. Ενδεχομένως, ο εν λόγω οδηγός να είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα π.χ να πήγαινε κάποιον στο νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση η χρήση της ΛΕΑ είναι (ηθικά τουλάχιστον) δικαιολογημένη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στέρηση διπλώματος-πινακίδων χωρίς δυνατότητα εξαγοράς, έστω και για 1 μήνα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κάφροι.ασε τις πινακιδες και την αδεια ησυχη. Ο οδηγος φταιει, οχι το οχημα, ουτε οι υπολοιποι που το χρησιμοποιουν επειδη ο ενας εκανε μλκια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στέρηση διπλώματος-πινακίδων χωρίς δυνατότητα εξαγοράς, έστω και για 1 μήνα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κάφροι.
ασε τις πινακιδες και την αδεια ησυχη. Ο οδηγος φταιει, οχι το οχημα, ουτε οι υπολοιποι που το χρησιμοποιουν επειδη ο ενας εκανε μλκια.
Swstos.
Mono stin ellada ginete auto to paralogo me tis pinakides -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε μια χώρα που τηρούνται οι νόμοι και οι οδηγοί σέβονται ο ένας τον άλλον, (μακριά από εμάς, δηλαδή) δεν θα υπήρχαν προπορευόμενοι γιατί η κίνηση στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης απαγορεύεται αυστηρώς. Ενδεχομένως, ο εν λόγω οδηγός να είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα π.χ να πήγαινε κάποιον στο νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση η χρήση της ΛΕΑ είναι (ηθικά τουλάχιστον) δικαιολογημένη.αγαπητέ χρήστο, αν αντιμετώπιζε πρόβλημα θα χρησιμοποιούσε και άλλους τρόπους ωστε να ζητήσει άμεσα την απομάκρυνση του προπορευόμενου αυτοκινήτου...χωρίς να βάλω και το χέρι μου στην φωτιά, δεν πιστεύω οτι αυτός ήταν ο λόγος που το έκανε...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
ασε τις πινακιδες και την αδεια ησυχη. Ο οδηγος φταιει, οχι το οχημα, ουτε οι υπολοιποι που το χρησιμοποιουν επειδη ο ενας εκανε μλκια.
Swstos.
Mono stin ellada ginete auto to paralogo me tis pinakidesΔεδομένου όμως οτι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να σε σταματήσουν για έλενχο, μπορείς κάλλιστα να οδηγείς και χωρίς δίπλωμα, άν έχεις τις πινακίδες, οπότε ουσιαστικά ούτε γάτα, ούτε ζημιά...
-
όσες φορές μ'έχουν σταματήσει ποτέ δε ζήτησαν δίπλωμα, αλλά ταυτότητα και άδεια
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Swstos.
Mono stin ellada ginete auto to paralogo me tis pinakidesΠρο πεντηκονταετίας που ήταν ο πατέρας μου φαντάρος, ένας παλαβός Ταξίαρχος είχε ρίξει 20άρα αυστηρά φυλάκιση και στον οδηγό του ΚΑΙ στο τζιπ, επειδή το τελευταίο παρουσίασε βλάβη...
-
ΕΣ ολε ολε ολε!!!
παλαβος στρατος μιας παλαβης χωρας!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΕΣ ολε ολε ολε!!!παλαβος στρατος μιας παλαβης χωρας!
Ας μη γενικεύουμε. Τον συγκεκριμένο τον περιφρονούσαν και δεν του μιλούσαν ούτε συμμαθητές του από την Ευελπίδων. Επειδή (ευτυχώς) δεν του είχε ανατεθεί ποτέ διοίκηση μονάδας εκστρατείας, είχε πάρει τα γαλόνια του στα γραφεία και όχι στα πεδία των μαχών, όπως οι συνάδελφοί του της εποχής εκείνης.
Τέλος του off topic. -
το τζιπ απολυθηκε?
-
το τζιπ απολυθηκε?Πλάκα μου κάνεις;;;
Δυσμενή μετάθεση στο ξερονήσι να τρελλαίνεται στα περίπολα στα φυλάκια!!!365 μέσα καμία έξω το πάει το έρμο!!!
-
το τζιπ απολυθηκε?Λογικά ναι, αλλά πολύ πρόσφατα. Δεν νομίζω ότι υπαρχουν πια Μ38 / Μ38Α1 εν ενεργεία.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να σταματήσετε να 'δανείζετε' το αυτοκίνητό σας τότε, αφού 'υποψιάζεστε' ότι το 'ανηψάκι' σας θα το κάνει ντράγκστερ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να σταματήσετε να 'δανείζετε' το αυτοκίνητό σας τότε, αφού 'υποψιάζεστε' ότι το 'ανηψάκι' σας θα το κάνει ντράγκστερ.
Μερικες οικογενειες δεν εχουν την δυνατοτητα να εχουν ενα αυτοκινητο για καθε μελος τους. Οταν λοιπον εσυ θα μεινεις χωρις αυτοκινητο για ενα μηνα επειδη ο γιος σου πηγαινε με 80 στην ευθεια στα Λιμανακια ενω το οριο (απο τις στροφες) ειναι 30, τοτε ελα να μου ξανατραγουδησεις το παραπανω τραγουδακι για την αδεια/πινακιδες...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!