-
-
-
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Quiz:
Η συγκεκριμένη αεροτομή που μπορεί να χρησιμέυει???(γιατί για ομορφια δεν νομιζω)
αυτό πάει στο τόπικ της 'Αυστραλίας'
φυσικά στην κάθετη δύναμη στις υψηλών ταχυτήτων ανοιχτές καμπές των 250+ Η απάντηση είναι προφανής νομίζω
Δε νομίζω αγαπητέ συνάδελφε, διότι δε διακρίνω τζάμια τόσο σκούρα που να βοηθούν στις ταχύτητες αυτές. Άρα μάλλον είναι 'στημένο' για πιο αργές καμπές.
-
Απο τις χειρότερες καγκουριές που έχω δει!!!
-
We have a winner......
-
Που είναι το περίεργο ρε σείς?Ήθελε ο άνθρωπος αεροτομή οροφής και έβαλε! Εσείς τι πάθατε?
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πολλες φορες απορω με την αισθητικη καποιωνΜε την πιά;
-
Χωρίς σχόλιο...
-
Οδος Ταυρου, στον Ταυρο, στο υψος του γηπέδου προπονήσεων του Ολυμπιακου. Εκει ο δρομος ειναι 2 κατευθυνσεων, αλλα το πλάτος του δρομου κανει με το ζόρι για ενα αμάξι ενω σημειωτεων δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, ενω και απο τισ 2 πλευρες υπάρχει φράχτης. Επίσης αυτος ο δρομος καταλήγει σε εισοδο - εξοδο της Εθνικής οδου..... και περιμενεις να ειναι ενας κανονικος δρομος και οχι ενας κολοδρομος.
Λοιπον επειδη εκει η περιοχη εχει μονο βιοτεχνίες-επιχειρήσεις, περνανε συνεχεια μεγαλα φορτηγα.
Η κίνηση εχει ως εξής: ο στενος δρομος ειναι ασ πουμε 60 μετρα, οταν οι οδηγοι απο το ενα ρευμα βλέπουν οτι δεν υπάρχει αμαξι στο τελος του στενου τμηματος του δρομου , περνανε. Οταν το κομβοι που εχει σχηματιστει , περναει ολο , τοτε το κομβοι στην αλλη πλευρα του δρομου αρχιζει την διελευση. Το καλο ειναι οτι τυχαινει το μηκος των κομβοι να ειναι σχετικα μικρο, ετσι ωστε οταν εχει περάσει το κομβοι που π.χ. πηγαινει, τυχαινει να μην έρχεται και αλλο αμαξι η κομβοι και εται οι οδηγοι απο το αλλο ρευμα μπορουν να ξεκινησουν.Απο την μια πλευρα το γηπεδο του ολυμπιακου, απο την αλλη πλευρα ενα εργοστασιο πολυεθνικης fast moving consumer goods βλεπε σαπουνια κτλ και στην μεση ενας δρομος που δυσκολευει την οδικη επικοινωνια επιχειρησεων. Τοσο πισω ειμαστε.
ΑΑ για καμια 50αρια μετρα παρακατω ο δρομος ειναι ο χειρωτερος που εχετε δει ποτε σας με διαφορα.
Για να μην πω τιποτα για την Ορφεως στον Βοτανικο που σε δρομο 2 κατευθυνσεων που περνανε 70% φορτηγα, που υπάρχουν μεταφορικές ο δρομος φρακαρει αφορητα λογω στενοτητας. Και πουθενα δεν υπάρχουν πινακιδες με τους αριθμους της Οδου.
Οταν δεν εχετε εμπειρια απο τετοιες περιοχες, δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι μποτιλιαρισμα σας μιλαω (και η ορφεως βγαινει στην ΕΟ) ΟΥΓΚΑΝΤΑ
Για να μην πω για την Θεμιδος στον ταυρο που παλι εχει σημεια που δεν χωρανε 2 φορτηγα.
Χιλιες φορες να υπηρχαν τετοιοι δρομοι σε οικιστικες περιοχες και οχι σε εμποροβιομηχανικες μεσα στην Αθηνα (αν επρεπε καπου να υπάρχουν). Ειναι λυπηρο και παρα πολυ εκνευριστικό οταν η ελληνικη παραγωγη ,που ηδη παει κατα διαολου να υφισταται αυτην την ταλαιπωρια που ριχνει πολυ χαμηλα την παραγωγικοτητα αμεσα σε χρονους και εμμεσα σε ψυχολογικη φθορα.
Ειναι η περιφημη περιοχη του Ελαιωνα που στα χαρτια εχει ελιες και στην πραξη ειναι ενα απολυτα χαοτικο συγκροτημα επιχειρησεων με αδιεξοδα, στενα δρομακια για καρα, χωματοδρομους, νεροφαγωματα, χωρις πεζοδρομια.
Κανονικα, με το γραμμα του νομου η πολεοδομια θα επρεπε να τα ειχε σφραγισει ολα. Αυτος ειναι ο παραγωγικος ιστος της Αθηνας, και αυτη η συμβολη και η στρατηγική των κυβερνησεων στο στησιμο του επιχειρηματικου περιβαλλοντος στην Ελλαδα.
Καθε Ελληνας παραγωγος ειναι ΜΟΝΟΣ του (πουθενα στην Ευρωπη δεν ειναι μονος του) και αυτο δηλώνουν και οι δρομοι.
-
Χθες το απογευμα κατευθηνομαι προς το αεροδρομιο. Εξω απο τη ΣΕΑΠ ο δρομος ειναι αδειος. Κανενα αυτοκινητο μπροστα μου και κανενα πισω μου. Στο αντιθετο ρευμα επισης το ιδιο με εξαιρεση ενα Twingo. Οδηγοντας πολυ αργα και σαν γνησιος Ελλην γεματος περιεργια, αρχισα να κοιταζω μεσα στο αλλο αυτοκινητο. Οδηγος αντρας, συνοδηγος γυναικα βλεπω οτι εχουν μια συζητηση σε πολυ εντονο υφος. Την ωρα που περνανε απο διπλα μου σηκωνει η τύπησα το δεξι της χερι και ριχνει του αντρα ενα χαστούκι... , ο τυπος θα πρεπει να ειδε πολλα αστεράκια. Παρολο που ειχαν τα παραθυρα κλειστα μου φανηκε οτι ακουσα το 'πλατς'!!! Η πλακα ειναι οτι ενστικτωδώς εκανα μια κινηση με το σωμα μου προς τα δεξια για να μη με παρουν κι εμενα τα 'σκάγια'.
Εντυπωση μου εκανε οτι ο οδηγος ουτε που εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου, συνεχισε κανονικα να οδηγαει.
Συνηθισμενο το βουνο στα χιόνια!!! -
Χθες το βραδυ μια γνωστη μου επιστρεφοντας στο σπιτι τους προσπαθουσαν για πολυ ωρα να βρουν μερος να παρκαρουν. Ηταν αδυνατον γιαυτο και μετακινησαν μια μηχανη η οποια επιανε μια ολοκληρη θεση σταθμευσης και εβαλαν το αμαξι τους, μαρκας Ibiza χρωματος σκουρο μπλε το οποιο ειχε μαζεψει αρκετη σκονη πανω του αφου ειχαν καιρο να το πλυνουν (εχει σημασια αυτο που γραφω). Τη μηχανη την εβαλαν λιγο πιο περα χωρις να εμποδιζει, χωρις να της προξενησουν τη παραμικρη ζημια.
Ξυπναει το πρωι η γνωστη μου, παει να παρει τι αμαξι και τί να δει; Μια τεραστια χαρακιά στο μπροστα δεξι φτερο και αλλη μια πανω στο καπώ.
Το χειρωτερο απο ολα ηταν οτι πανω στο καπώ καποιος ειχε γραψει, χρησιμοποιοντας τη σκονη που ειχε το αμαξι, το εξης: 'Οι χαρακιές ειναι για τη μηχανη μου'
Σε οσους το ειπε η γνωστη μου της ειπαν να παει στην ασφαλεια να το καταγγειλει, αφου δεν εσβησε το μηνυμα απο το καπώ του αυτοκινητου της και μπορει να το χρησιμοποιησει στην καταγγελια της. Το, ας το πουμε, καλο της ιστοριας ειναι οτι η συγκεκρημενη μηχανη δεν της ειναι αγνωστη, την εχει ξαναδει στη γειτονια οποτε ελπιζει να βγει κατι καλο απο αυτη την ιστορια.
Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι ο κοσμος δεν παει καθολου καλα!!!!!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χθες το απογευμα κατευθηνομαι προς το αεροδρομιο. Εξω απο τη ΣΕΑΠ ο δρομος ειναι αδειος. Κανενα αυτοκινητο μπροστα μου και κανενα πισω μου. Στο αντιθετο ρευμα επισης το ιδιο με εξαιρεση ενα Twingo. Οδηγοντας πολυ αργα και σαν γνησιος Ελλην γεματος περιεργια, αρχισα να κοιταζω μεσα στο αλλο αυτοκινητο. Οδηγος αντρας, συνοδηγος γυναικα βλεπω οτι εχουν μια συζητηση σε πολυ εντονο υφος. Την ωρα που περνανε απο διπλα μου σηκωνει η τύπησα το δεξι της χερι και ριχνει του αντρα ενα χαστούκι... , ο τυπος θα πρεπει να ειδε πολλα αστεράκια. Παρολο που ειχαν τα παραθυρα κλειστα μου φανηκε οτι ακουσα το 'πλατς'!!! Η πλακα ειναι οτι ενστικτωδώς εκανα μια κινηση με το σωμα μου προς τα δεξια για να μη με παρουν κι εμενα τα 'σκάγια'.
Εντυπωση μου εκανε οτι ο οδηγος ουτε που εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου, συνεχισε κανονικα να οδηγαει.
Συνηθισμενο το βουνο στα χιόνια!!!Φτάνεις σε έρημο δρόμο, κάνεις δεξιά και με πολύ ευγενικό τρόπο της λες να κατέβει από το αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Φτάνεις σε έρημο δρόμο, κάνεις δεξιά και με πολύ ευγενικό τρόπο της λες να κατέβει από το αυτοκίνητο...
Και πότε την κάνεις μαύρη στο ξύλο πρίν η μετά που θα της ζητήσεις να κατέυει???
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Φτάνεις σε έρημο δρόμο, κάνεις δεξιά και με πολύ ευγενικό τρόπο της λες να κατέβει από το αυτοκίνητο...
Και πότε την κάνεις μαύρη στο ξύλο πρίν η μετά που θα της ζητήσεις να κατέυει???
Δεν χρειάζεται ξύλο...
Καμιά φορά μπορείς να 'σφάξεις' και με βαμβάκι...
Υ.Γ. Α! Και κλείνοντας την πόρτα της πετάς ένα 20ευρώ και της λες 'Ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου...' Δεν χρειάζεται να σηκώσεις χέρι...
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Και αν της ελεγε εκεινη την ώρα οτι πηγαινει με την καλυτερη της φιλη,εχασε ολα τα λεφτα τους στο Λουτρακι,οτι υποθήκευσε το σπιτι και οτι πήρε δανεικα απο την μάνα της;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Χθες το βραδυ μια γνωστη μου επιστρεφοντας στο σπιτι τους προσπαθουσαν για πολυ ωρα να βρουν μερος να παρκαρουν. Ηταν αδυνατον γιαυτο και μετακινησαν μια μηχανη η οποια επιανε μια ολοκληρη θεση σταθμευσης και εβαλαν το αμαξι τους, μαρκας Ibiza χρωματος σκουρο μπλε το οποιο ειχε μαζεψει αρκετη σκονη πανω του αφου ειχαν καιρο να το πλυνουν (εχει σημασια αυτο που γραφω). Τη μηχανη την εβαλαν λιγο πιο περα χωρις να εμποδιζει, χωρις να της προξενησουν τη παραμικρη ζημια.
Ξυπναει το πρωι η γνωστη μου, παει να παρει τι αμαξι και τί να δει; Μια τεραστια χαρακιά στο μπροστα δεξι φτερο και αλλη μια πανω στο καπώ.
Το χειρωτερο απο ολα ηταν οτι πανω στο καπώ καποιος ειχε γραψει, χρησιμοποιοντας τη σκονη που ειχε το αμαξι, το εξης: 'Οι χαρακιές ειναι για τη μηχανη μου'
Σε οσους το ειπε η γνωστη μου της ειπαν να παει στην ασφαλεια να το καταγγειλει, αφου δεν εσβησε το μηνυμα απο το καπώ του αυτοκινητου της και μπορει να το χρησιμοποιησει στην καταγγελια της. **Το, ας το πουμε, καλο της ιστοριας ειναι οτι η συγκεκρημενη μηχανη δεν της ειναι αγνωστη, την εχει ξαναδει στη γειτονια **οποτε ελπιζει να βγει κατι καλο απο αυτη την ιστορια.
Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι ο κοσμος δεν παει καθολου καλα!!!!!!!there you go.
εγω θα έλεγα να αφήσει ενα χαρτάκι με το κόστος της επισκευής και αν δεν συμορφωθεί ο φίλος μας να *********************************** (καταλαβαίνεις)
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!