-
Έτσι είναι . Άν κάνεις την παράβαση για την οποία βγήκαν 'παγανιά' και έχουν ΕΝΤΟΛΗ να γράφουν την έβαψες . Αλλοίως και με κόκκινο να περάσεις από μπροστά τους δεν θα σε σταματήσουν
Υ.Γ. Ακόμη του μιλάει του γείτονα? -
Γιατί σας ενοχλεί που τον έγραψε;
Φορούσε ή δεν φορούσε ζώνη;
Και επειδή ήταν γείτονας (ή μπατζανάκης ή ότι άλλο) έπρεπε να μη τον γράψει;Αυτή λογική μας έχει φάει! Ο παραβάτης είναι κολλητός κάποιου 'αρμόδιου' και του χαρίζονται τα πάντα! Είτε πέφτει στα μαλακά έχοντας κάνει απάτη, είτε κάνοντας στραβά μάτια σε ρεμούλες, είτε χαρίζοντάς του κλήση. Η ίδια -άρρωστη και διεφθαρμένη- λογική.
Τον είδε να παρανομεί και του έβαλε πρόστιμο.
Καλά έκανε! -
ελεος! τον εγραψε και ειναι γειτονας του?
καλα εγω θα τον σκωτονα ακου εκει!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και επειδή ήταν γείτονας (ή μπατζανάκης ή ότι άλλο) έπρεπε να μη τον γράψει;Αυτή λογική μας έχει φάει! Ο παραβάτης είναι κολλητός κάποιου 'αρμόδιου' και του χαρίζονται τα πάντα! Είτε πέφτει στα μαλακά έχοντας κάνει απάτη, είτε κάνοντας στραβά μάτια σε ρεμούλες, είτε χαρίζοντάς του κλήση. Η ίδια -άρρωστη και διεφθαρμένη- λογική.
Καλά έκανε!φορούσε και την έβγαλε να παρκάρει...
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ελεος! τον εγραψε και ειναι γειτονας του?καλα εγω θα τον σκωτονα ακου εκει!
Δηλαδή αν ο γείτονάς σου παρανομεί, θα τον αφήνεις να συνεχίζει;
Αν πετάει τα σκουπίδια του χύμα στον δρόμο; Τι θα πείς; Δε βαριέσαι γείτονάς μου είναι, δεν πειράζει;Και οι βουλευτές που δεν παραπέμπουν τους 'συναδέλφους' τους να δικαστούν για υπέρβαση ορίου, γιατί σε ενοχλούν; Κι αυτοί το ίδιο λένε:
'Θα παραπέμψω τον συνάδελφό μου; Δε γίνονται αυτά!' -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Καλά έκανε!Αυτό που θα μας φάει είναι ότι αν ήταν ο δήμαρχος ή κανένας συνάδελφος ή ο καθηγητής της κόρης του ή η τσατσά στο μπορντέλο που πάει και χαριεντίζεται δε θα τον έγραφε...
Αυτό θα μας φάει...
Το γείτονα τον είχε γραμμένο ήδη, απλά το έκανε επίσημο...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλά έκανε!Αυτό που θα μας φάει είναι ότι αν ήταν ο δήμαρχος ή κανένας συνάδελφος ή ο καθηγητής της κόρης του ή η τσατσά στο μπορντέλο που πάει και χαριεντίζεται δε θα τον έγραφε...
Αυτό θα μας φάει...
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαιτούμε να τιμωρούνται όλοι! Όχι κανένας ....
-
ειναι λιγο κουφη περιπτωση...ετσι οπως περιγραφεται...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αυτό θα μας φάει...
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απαιτούμε να τιμωρούνται όλοι! Όχι κανένας ....
Συμφωνοι, αλλα αν τον ειδε που εβγαλε τη ζωνη για να παρκαρει ειναι τουλαχιστον **κουτοπονηρια **να του 'φαει' ετσι τα 83 ευρω.
Αν ηταν δικος μου γνωστος και μου εφτιαχνε τετοιο 'κουστουμακι' με δικαιολογια την τυφλη εφαρμογη των νομων δε θα το αφηνα να περασει ετσι. -
Στην περιπτωση αυτη αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Πως να αποδειξεις οτι την φοραγες και την εβγαλες για να παρκαρεις?
Εχω φαει 2 κλησεις για ζώνη εντελως χαζες (λιγο πριν φτασω σπιτι την εβγαλα για να παρω τσιγαρα και λεω σιγα μην βαλω ζωνη για 500m ) και απο τότε παντα ζωνη, ακομα και όταν ξεπαρκάρω
-
Το 'όργανο' νόμιζε ότι έχει κάτι από Θεό.....
Δεν έχετε ακούσει το σοφό λαό : Γείτονα έχεις, ΘΕΟ έχεις!!! -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Στην περιπτωση αυτη αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Πως να αποδειξεις οτι την φοραγες και την εβγαλες για να παρκαρεις?Γιατι, πως θα αποδειξεις **γενικοτερα **αν δεν εχεις π.χ. καποιο συνεπιβατη ως μαρτυρα ή αν δεν ειναι η καμερα του Τριανταφυλλοπουλου διπλα και σε παιρνει, οτι φοραγες ζωνη οταν σε σταματησαν - ειτε οντως τη φορουσες ειτε οχι;;;
Αν ειναι να ισχυει ο,τι πουν τα στρουμφακια, ειτε δικιο εχεις ειτε αδικο, εισαι χαμενος/η.
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Αν ειναι να ισχυει ο,τι πουν τα στρουμφακια, ειτε δικιο εχεις ειτε αδικο, εισαι χαμενος/η.
Δυστυχώς όμως αυτό γίνεται πάντα
-
Δεν το είδα με τα μάτια μου, είδα όμως φωτογραφία.
Κάποιος λοιπόν που τον στεναχώρησε προφανώς η ιστορία με τις ταυτότητες θεώρησε καλή ιδέα να τοποθετήσει στη μάσκα του Daewoo Lanos του ένα τεράστιο στρογγυλό ανάγλυφο- σα νόμισμα στην εμφάνιση, σαφώς μεγαλύτερο όμως σε διάμετρο- το οποίο απεικονίζει τον Αγ. Γεώργιο να καρφώνει το δράκο... -
αμαν πια!!!
τι εκανε μωρε τη ζωνη εβγαλε λιγο πριν παρκαρει αν εκανε κατι χοντρο ναι να τον γραψει αλλα αυτο ειναι υπερβολικο τι μου λετε τωρα!!
-
Τι πιο φυσιολογικό ερχόμενο από Συγγρού για ΣΕΦ να κόψει κάθετα ένα Cordoba για... Ιππόδρομο
Παραλίγο η καραμπόλα από αυτούς που πήγαιναν κανονικά από Π.Φάληρο για ΣΕΦ
Στο ίδιο σημεία σήμερα το πρωί ένα Α3 πίτα με ένα άλλο που δεν πρόλαβα να δω (όχι δεν σταμάτησα να δω τι έγινε)
-
Πριν από κανένα μισάωρο στα φανάρια στην Εθνικής Αντιστάσεως (Ρόδος):
Αρχαίο uno απροσδιορίστου χρώματος, με αυτοκόλλητο Burn Out αριστερά και Max Power δεξιά. Αυτό είναι συνηθισμένο θα μου πείτε. Όντως.
Το απίθανο είναι ότι στους λασπωτήρες κάτω έχει ένα πραγματάκι με καμιά δεκαριά μπλε φωτάκια απ'άκρη σε άκρη τα οποία αναβοσβήνουν διαδοχικά (όπως του χριστουγεννιάτικου δέντρου ένα πράγμα) όσο έχει πατημένο το φρένο. Μιλάμε για πολύ τραγική περίπτωση...
Το βγάλαμε φωτογραφία με το κινητό, και θα την ανεβάσω μόλις την μεταφέρουμε σε Η/Υ. -
Χθες το απόγευμα στην Πατησίων στην πλ.Αμερικής. Το πως κατάφερε το Yaris να το κάνει δεν ξέρω....
Μετά από λίγο η παρακάτω κυρία, οδηγάει το παπάκι με το ένα χέρι, με το άλλο έχει στο ώμο τσάντα, κρατάει κινητό και μιλάει και το κράνος (από αυτά ψεύτικα των 15-20 Ε) κρέμεται από το τιμόνι. Α, ναι για 1 λεπτό περίπου κάνει οχτάρια.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χθες το απόγευμα στην Πατησίων στην πλ.Αμερικής. Το πως κατάφερε το Yaris να το κάνει δεν ξέρω....Μετά από λίγο η παρακάτω κυρία, οδηγάει το παπάκι με το ένα χέρι, με το άλλο έχει στο ώμο τσάντα, κρατάει κινητό και μιλάει και το κράνος (από αυτά ψεύτικα των 15-20 Ε) κρέμεται από το τιμόνι. Α, ναι για 1 λεπτό περίπου κάνει οχτάρια.....
Μπορει να πεταχτηκε κανενας πεζός και να προσπαθησε το Γιαρις να τον αποφύγει και να επεσε πανω στην κολώνα... Ειδικά αν είχε και αρκετα χιλιομετρα...
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!