-
Ο χρήστης billypan έγραψε:
Χθες το βραδυ αργα, στη Λεωφόρο Σπάτων. Saxo και Rover (δεν το αναγνωρισα καν) σε φούλ μετωπική.... Σμπαράλια και ευτυχώς κανενα θύμα... Ο οδηγός του **Rover **(τυφλα στο μεθύσι) μπήκε στο αντίθετο και χτπυπησε το Saxo...
Μιλάμε για 100% μετωπική... Ούτε σημάδι να είχε βάλει ο γελοίος....
Τελικά μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.Σε ποιο ύψος περίπου θυμάσε??
Άλλος ένας απελπισμένος οδηγός Rover...
Από που έβγαλες το συμπέρασμαοτι έχω Rover???
Opel έχω και ρώτησα σε ποιο ύψος γιατί μένω κοντά στην περιοχήNot you!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα ειχα παρεα στο αυτοκινητο τι καμακι να μου κανει???Δε μασάνε κάτι τέτοιες, το ίδιο συνέβη στο δρόμο προς χιονοδρομικό κέντρο φέτος, σε σημείο που είχαμε σταματήσει για να βάλουμε αλυσίδες ένας φίλος μου και εγώ (στο αυτοκίνητο ήταν και οι δικές μας).
Όση ώρα προσπαθούσαμε ήταν πίσω μας ένα τσερόκι. Όταν μάλιστα τελειώσαμε ήρθε το τσερόκι δίπλα μας με δύο πουρούδες που μας ρώτησαν αν ξέρουμε πως εμπλέκεται η τετρακίνηση (λες και χρειαζόταν).
Αφού τους εξηγήσαμε μας πρότειναν (δύο φορές μάλιστα) να μας πάρουν μαζί μέχρι το χιονοδρομικό, χωρίς -φυσικά- να ντρέπονται που στο δικό μας αυτοκίνητο βρίσκονταν οι δικές μας...
Άντε να βγάλεις άκρη...
-
Ρε παιδιά δεν το ξέρετε; Τα πλούσια πουρά που κυνηγούν τεκνά είναι εντελώς ξετσίπωτα, δεν κολλάνε πουθενά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε παιδιά δεν το ξέρετε; Τα πλούσια πουρά που κυνηγούν τεκνά είναι εντελώς ξετσίπωτα, δεν κολλάνε πουθενά!όταν δεν σου μένει κ πολύς χρόνος δεν κολάς πουθενά! αν περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία... πάει το 'πουλάκι' αχαχαχα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- γεια
- νεαρε τρεχεις πολυ!
- οριστε?
- τρεχεις πολυ και σε σταματησα για να σε **συνετισω **(!!!!)
- μα δεν ετρεχα!
- ετρεχες! Μη νομιζεις οτι σε σταματησα για να σου κανω καμακι (!!!!!), εχεις και ωραια γυναικα διπλα σου, σε σταματησα για να σε **συνετισω **να μην το ξανακανεις (!!!!)
- μαλιστα...
- σου ξαναλεω, δε σου κανω καμακι!
- οκ, γεια σας
- γεια σου
Άστα αυτά που δεν έκανε καμάκι... Η κυρία ήταν dominatrice και έψαχνε 'θύμα'!!!
μα ειχα παρεα στο αυτοκινητο τι καμακι να μου κανει???
Μπορεί να έψαχνε και 'θύματα', που ξέρεις?
(Πολύ ΧΧΧ το κάναμε το θέμα... )
'Ώριμη κυρία με αυταρχικές τάσεις ψάχνει νεαρό για να τον συνετίσει. Δεκτά και ζευγάρια'
-
σημερα
clio αναποδα στην εισοδο της εθνικης προς σινδο (πηγαινε προσ την εθνικη)
ποσο βλαμενος πρεπει να εισαι για να φτασεις ως εκει (τον πετυχα πανω στη γεφυρα -εγω στο ρευμα προς θεσσαλονικη)
-
Xθες βράδυ κατά τις 12:30 στην Κύπρου στου Παπάγου!
4-5 ζώα, μάλλον πίθικοι, σε συσκευασία ανθρώπου κατέβαιναν με τα πόδια τον ερημικό δρόμο και έκαναν πλάκα - άκουσον, άκουσον - ανεβαίνοντας πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα τρέχοντας, πάτούσαν καπώ, οροφή, πορτ μπαγκάζ και κατέβαιναν....Αμέσως πήρα τηλέφωνο και τους έδωσα! Δεν ξέρω τι έγινε επειδή βιαζόμουν. Σίγουρα δεν θα σταματούσα, επειδή η περιοχή είναι ερημική και αυτοί ήταν αρκετοί και μεθυσμένοι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Xθες βράδυ κατά τις 12:30 στην Κύπρου στου Παπάγου!
4-5 ζώα, μάλλον πίθικοι, σε συσκευασία ανθρώπου κατέβαιναν με τα πόδια τον ερημικό δρόμο και έκαναν πλάκα - άκουσον, άκουσον - ανεβαίνοντας πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα τρέχοντας, πάτούσαν καπώ, οροφή, πορτ μπαγκάζ και κατέβαιναν....Αμέσως πήρα τηλέφωνο και τους έδωσα! Δεν ξέρω τι έγινε επειδή βιαζόμουν. Σίγουρα δεν θα σταματούσα, επειδή η περιοχή είναι ερημική και αυτοί ήταν αρκετοί και μεθυσμένοι!
εκεί χρειάζεται να τους μαζέψεις και να τους σπάσεις στο ξυλο.χωρις ελεος ομως.
-
Σήμερα το απόγευμα γυρνώντας με τα πόδια στο σπίτι βλέπω Land Rover να ξεπαρκάρει ακριβώς μπροστά μου (ήταν και πάνω στο πεζοδρόμιο) κοιτάζω λοιπόν το καπό και βλέπω τα άσπρα γράμματα LAND ROVER ανάποδα !!! όπως ακριβώς και στα οχήματα έκτακτης ανάγκης ασθενοφόρα κλπ.
Δηλαδή αν δω τον τύπο στον καθρέφτη πρέπει να του ανοίξω δρόμο επειδή έχει Land Rover....
-
που ειναι τα ΜΑΤ οταν τα χρειαζεσαι?
-
Ο χρήστης GeorgeY έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα γυρνώντας με τα πόδια στο σπίτι βλέπω Land Rover να ξεπαρκάρει ακριβώς μπροστά μου (ήταν και πάνω στο πεζοδρόμιο) κοιτάζω λοιπόν το καπό και βλέπω τα άσπρα γράμματα LAND ROVER ανάποδα !!! όπως ακριβώς και στα οχήματα έκτακτης ανάγκης ασθενοφόρα κλπ.Δηλαδή αν δω τον τύπο στον καθρέφτη πρέπει να του ανοίξω δρόμο επειδή έχει Land Rover....
Απλά χαζό και εντελώς άχρηστο... Τα μόνα οχήματα που μπορεί να προσπεράσει ένα Land Rover δε διαθέτουν καθρέφτες (=ποδήλατα)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
που ειναι τα ΜΑΤ οταν τα χρειαζεσαι?Λίιιιγο πιο συγκεκριμένα???
-
βαριεμαι να κανω quote...στον cmarin και στην ιστορια του αναφερομουν...
-
δεν είναι ό,τι πιο απίθανο έχω δει αλλά ό,τι πιο βλακεία, fiat punto ασημί με θυληκή νεαρά οδηγό, και στο κέντρο του πίσω μέρους το σήμα της ferrari
το απίθανο που είδα ήταν ένα μαύρο αμάξι στην Ανάβυσσο εκεί που ανοίγει ο δρόμος κι έχει μια ευθεία να έχει πέσει στα δέντρα στο διαχώρισμα αριστερά του. Ελπίζω πάντως να είναι καλά ο άνθρωπος και να μην υπήρχαν τραυματίες.
edit: δεν ήταν απίθανο το ατύχημα, αλλά πολύ περίεργη η θέση που είχε πάρει και είχε βρεθεί το αυτοκίνητο, σε κάνει να αναρωτιέσαι με πόσα πήγαινε...
-
Απίστευτο αλλά αληθινό!!
Φίλος μου βρίσκεται σε αντιπροσωπεία της Opel και ακούει τον εξής διάλογο μεταξύ μιας κοπελιάς- πελάτισσας και του πωλητή:
-Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, μπορεί να είναι και χαζομάρα όμως...
-Παρακαλώ, πείτε μου!
-Η απορία μου είναι η εξής. Πιάνουν σκόρο τα αυτοκίνητα;
-Σκόρο; Όχι βέβαια!
-Και τότε γιατί γράφετε '12 χρόνια αντισκωριακή προστασία;'Παιδιά φαίνεται απίστευτο αλλά έγινε ακριβώς έτσι ο διάλογος..
Ο πωλητής έκανε κανένα δεκάλεπτο για να συνέλθει...... -
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Απίστευτο αλλά αληθινό!!
Φίλος μου βρίσκεται σε αντιπροσωπεία της Opel και ακούει τον εξής διάλογο μεταξύ μιας κοπελιάς- πελάτισσας και του πωλητή:
-Παρακαλώ, πείτε μου!
-Σκόρο; Όχι βέβαια!
-Και τότε γιατί γράφετε '12 χρόνια αντισκωριακή προστασία;'Παιδιά φαίνεται απίστευτο αλλά έγινε ακριβώς έτσι ο διάλογος..
Ο πωλητής έκανε κανένα δεκάλεπτο για να συνέλθει......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπράβο του! Εγώ θα χρειαζόμουν τουλάχιστον μισή ώρα για να συνέλθω!
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Απίστευτο αλλά αληθινό!!
-Παρακαλώ, πείτε μου!
-Σκόρο; Όχι βέβαια!
Ο πωλητής έκανε κανένα δεκάλεπτο για να συνέλθει......'Ειδοποία' τι θα γράψεις να φυλαχτούμε λίγο.
Ο πωλητής μπορεί πλέον να πεί ότι τα έχει ακούσει όλα.
Ας παραιτηθεί και να γράψει τα απομνημονεύματά του.
Άραγε αυτό το 'πράγμα' που έκανε αυτή την ερώτηση κυκλοφορεί ανάμεσά μας, οδηγεί, ψηφίζει, έχει γνώμη και άποψη;
'Αρα λίγα γίνονται (παθαίνουμε) σε αυτή τη χώρα. -
k που να βγει η 'κοπελιά' με το νέο της οπελ στους δρόμους για να .... κυνηγήσει σκόρους.......
Τον αριθμο της pls κ γρήγορααααααα πωπω τι είπε το άτομο!
Anpisteftable μιλάμε!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απίστευτο αλλά αληθινό!!
-Παρακαλώ, πείτε μου!
-Σκόρο; Όχι βέβαια!
Ο πωλητής έκανε κανένα δεκάλεπτο για να συνέλθει......'Ειδοποία' τι θα γράψεις να φυλαχτούμε λίγο.
Ο πωλητής μπορεί πλέον να πεί ότι τα έχει ακούσει όλα.
Ας παραιτηθεί και να γράψει τα απομνημονεύματά του.
Άραγε αυτό το 'πράγμα' που έκανε αυτή την ερώτηση κυκλοφορεί ανάμεσά μας, οδηγεί, ψηφίζει, έχει γνώμη και άποψη;
'Αρα λίγα γίνονται (παθαίνουμε) σε αυτή τη χώρα.καλά τι ακούνε όσοι έρχονται σε επαφή με κόσμο δεν λέγεται!
μετά από μερικά χρόνια σε τεχνική υποστήριξη (είτε ως τεχνικός είτε ως manager) μπορώ να πω ότι έχω ακούσει άπειρα μαργαριτάρια κ άλλα τρελλά! (έγιναν σε γραφείο όμως όχι στον δρόμο, οπότε το αφήνουμε για άλλο τόπικ )ΝΙκόλας
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Μπορώ να πω ότι έχω ακούσει άπειρα μαργαριτάρια κ άλλα τρελλά! (έγιναν σε γραφείο όμως όχι στον δρόμο, οπότε το αφήνουμε για άλλο τόπικ )ΝΙκόλας
Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός μάλλον δεν ανήκει στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς δεν είναι ότι πιο απίθανο έχω δει σε δρόμο, αλλά δεν ήξερα πού αλλού να το γράψω.....
Παιδιά μιλάμε ότι όπως μου το διηγήθηκε ο φίλος που ήταν παρών στη φάση, όλα τα λεφτά ήταν το έκπληκτο - απλανές - απορημένο - μουδιασμένο - αποσβολωμένο βλέμμα του πωλητή......
Και το συνεχίζω εγώ: Αν ζητούσε το οπελάκι για test drive, θα της το έδιναν;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!