-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κουφάθηκα σήμερα,βλέποντας ένα AUDI TT, μέ πλαϊνό αυτοκόλητο.....Quadrifoglio Verde!!!!(πού'σαι ρε Technik!!!! )
...ετσι ειναι αυτα...οτι δεν εκαναν οι Ιταλοι το 1990 με την 4κινητη Hyena, εκαναν οι Γερμανοι μετα απο χρονια.
Οποτε....μαλλον επρεπε να ειχε κανενα Ελεφαντακι κολημενο, που να θυμιζει Lancia παρα Alfa Romeo.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κουφάθηκα σήμερα,βλέποντας ένα AUDI TT, μέ πλαϊνό αυτοκόλητο.....Quadrifoglio Verde!!!!Iεροσυλία για τις Άλφα...
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
...ετσι ειναι αυτα...οτι δεν εκαναν οι Ιταλοι το 1990 με την 4κινητη Hyena, εκαναν οι Γερμανοι μετα απο χρονια.Οποτε....μαλλον επρεπε να ειχε κανενα Ελεφαντακι κολημενο, που να θυμιζει Lancia παρα Alfa Romeo.
παραλληλίζεις την Ύαινα με τον 'πατημένο-στην-πρέσα-σκαραβαίο'???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...ετσι ειναι αυτα...οτι δεν εκαναν οι Ιταλοι το 1990 με την 4κινητη Hyena, εκαναν οι Γερμανοι μετα απο χρονια.
Οποτε....μαλλον επρεπε να ειχε κανενα Ελεφαντακι κολημενο, που να θυμιζει Lancia παρα Alfa Romeo.
Oxi καθε αλλο, δεν αναφερθηκα καθολου στο design, αναφερθηκα ομως στο πακετο επιλογων, Τουρμπο, 4κινηση, διαφορετικο design, 2θεσια...αντε 2+2, πραγματα που χαρακτηριζουν και τα 2, με διαφορα οτι η Υαινα, ειναι πολυ πιο ομορφη, με καλυτερη 4κινηση, πιο ελαφρια και αλουμινενια.
Τελος παντων, επρεπε να ειχε προχωρησει το project και οχι να βγουν μονο 20-25 αυτοκινητα, απο τα 70 που ηταν αρχικως το σχεδιο.
-
Ειδα αυτοκινητο να κυκλοφορει στο δρομο με την πισω δεξια πορτα ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτουσα και ξανακοιτουσα και δεν πιστευα στα ματια μου.
Καθως τον εβλεπα να ερχεται απο το αντιθετο ρευμα εβγαλα το χερι μου και αρχισα να του κορναρω, αλλα αυτος παρολο που περασαμε σχεδον στα 10 μετρα δεν καταλαβε τιποτα.
Και καλα να χτυπησει η πορτα καποιο αλλο αυτοκινητο, να μην χτυπησει κανενα παιδακι ή καποιο αλλο ανθρωπο...
Ε ρε και να πιασουν οι ζεστες. -
Τι στο καλό τόσο αναίσθητος είναι, δε την έβλεπε, δε σε άκουσε.
Τελικά το ότι έχουμε 'μόνο' 2500 νεκρούς το χρόνο, δείχνει το πόσο τυχεροί είμαστε. (Ή άραγε οι υπόλοιποι που κυκλοφορούμε στους δρόμους είμαστε καλοί οδηγοί τους ξεχωρίζουμε μέσα στους υπόλοιπους και τη γλυτώνουμε). -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα αυτοκινητο να κυκλοφορει στο δρομο με την πισω δεξια πορτα ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καθως τον εβλεπα να ερχεται απο το αντιθετο ρευμα εβγαλα το χερι μου και αρχισα να του κορναρω, αλλα αυτος παρολο που περασαμε σχεδον στα 10 μετρα δεν καταλαβε τιποτα.
Και καλα να χτυπησει η πορτα καποιο αλλο αυτοκινητο, να μην χτυπησει κανενα παιδακι ή καποιο αλλο ανθρωπο...
Ε ρε και να πιασουν οι ζεστες.Μηπως το αλλο του αμαξι ειναι ενα 1007 ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ε ρε και να πιασουν οι ζεστες.Μηπως το αλλο του αμαξι ειναι ενα 1007 ;
ΛΕΣ;
Απο το σοκ που επαθα δεν θυμαμαι ουτε τι αμαξι οδηγουσε. Νομιζω πρεπει να ηταν καποιο Κορεατικο μικρομεσαιο/μεσαιο. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι μου φαινοταν σαν να οδηγουσε υπνωτισμενος λες και τον ειχε πειραξει πραγματικα η ζεστη!!!
Ημονη λογικη εξηγηση ειναι οτι σταματησε να αφησει καποιον που καθοταν πισω και ο οποιος μαλλον ξεχασε να κλεισει τη πορτα, αλλα και οδηγος μαλλον ηταν πολυ 'σπιρτο' -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ημονη λογικη εξηγηση ειναι οτι σταματησε να αφησει καποιον που καθοταν πισω και ο οποιος μαλλον ξεχασε να κλεισει τη πορτα, αλλα και οδηγος μαλλον ηταν πολυ 'σπιρτο'
Μάλλον σπίρτο βρεγμένο ήταν.
-
ηθελε να κανει ρευμα?
-
Fiat Croma SW σε άθλια κατάσταση, τρακαρισμένο μπροστά με το ένα φώς διαλυμένο. Είναι απίστευτο ότι τέτοια αυτοκίνητα περνάνε μπροστά απο τροχονόμους, μπλόκα, κτλ, και δεν τα σταματάνε.
Τεσπά.
Το κουφό ήταν στο συγκεκριμένο ότι ο τύπος οδηγούσε με **τροχό ανάγκης **(ξέρετε, αυτούς με μεγάλα αυτοκόλητα που γράφουν 50km/h) με **ξεφούσκωτο **λάστιχο και κατέβαινε τον Κηφισό με 90χαω !
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Fiat Croma SW σε άθλια κατάσταση, τρακαρισμένο μπροστά με το ένα φώς διαλυμένο. Είναι απίστευτο ότι τέτοια αυτοκίνητα περνάνε μπροστά απο τροχονόμους, μπλόκα, κτλ, και δεν τα σταματάνε.Τεσπά.
Το κουφό ήταν στο συγκεκριμένο ότι ο τύπος οδηγούσε με **τροχό ανάγκης **(ξέρετε, αυτούς με μεγάλα αυτοκόλητα που γράφουν 50km/h) με **ξεφούσκωτο **λάστιχο και κατέβαινε τον Κηφισό με 90χαω !
Και φυσικα θα σταματησουν εσενα με το 350Ζ για να σε γραψουν επειδη πηγαινες με 110.....
-
υπερβολες!!! το ΤΤ ειναι γαματο, μονο σε χωρους πασχει, και οτι στο εξωτερικο βγαινει αγαπημενο αμαξι των gay
(για ελλαδα δεν εχουμε τετοια στατιστικα, αλλα τωρα που το σκεφτομαι... )κατα τα αλλα ειναι σουπερ! και μ'ενα προγραμμα, αντε πιαστο το 225αρι....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το ΤΤ ειναι γαματο, μονο σε χωρους πασχει, και οτι στο εξωτερικο βγαινει αγαπημενο αμαξι των gayΜε ποιά κριτήρια γίνεται αυτό????
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
το ΤΤ ειναι γαματο, μονο σε χωρους πασχει, και οτι στο εξωτερικο βγαινει αγαπημενο αμαξι των gay
Με ποιά κριτήρια γίνεται αυτό????
'ΜΟΝΟ σε χωρους πασχει'
καλο!
μεταφορα στα ανεκδοτα!
-
Σήμερα στο Μαρούσι είδα ένα smart μπλε όπου ο τύπος του είχε βάλει μπρος πίσω το αστέρι της Mercedes!
Έρε γέλια!....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Σήμερα στο Μαρούσι είδα ένα smart μπλε όπου ο τύπος του είχε βάλει μπρος πίσω το αστέρι της Mercedes!Έρε γέλια!....
γιατί γελάς? Εγώ τα μισά τουλάχιστον Σμαρτ που βλέπω έχουν βάλει το σήμα της Mercedes.
Συμβαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα πάντως. Πχ. Φίατ με σήμα της Φερράρι
-
γιατί γελάς? Εγώ τα μισά τουλάχιστον Σμαρτ που βλέπω έχουν βάλει το σήμα της Mercedes.Συμβαίνει και σε άλλα αυτοκίνητα πάντως. Πχ. Φίατ με σήμα της Φερράρι
Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της Chevrolet;
Μα φυσικά το αυτοκόλλητο σήμα της που έχουν αρχίσει να το κολλάνε σε... Lanos (Daewoo)
Η πλήρης αναβάθμιση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γιατί γελάς? Εγώ τα μισά τουλάχιστον Σμαρτ που βλέπω έχουν βάλει το σήμα της Mercedes.
Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της Chevrolet;
Μα φυσικά το αυτοκόλλητο σήμα της που έχουν αρχίσει να το κολλάνε σε... Lanos (Daewoo)
Η πλήρης αναβάθμιση
Σε ένα AVEO πάντως που είχε πέσει στα χέρια μου για λίγες μέρες το πίσω σηματάκι έλειπε. Τυχαίο?
-
Σήμερα στο Μαρούσι είδα ένα smart μπλε όπου ο τύπος του είχε βάλει μπρος πίσω το αστέρι της Mercedes!
Έρε γέλια!....
Καλά έχω δει ένα σωρό πουντάκια,500αρακια, να έχουν βάλει το σήμα της Ferrari! Μέχρι και σε Alfa Romeo έχω δει!!!!
Καλά για τα νταεβού δεν το συζητάμε! Έχω δει στον Πειραιά ματιζ να γράφει Chevrolet Corvette!
Πολλά χιουντάι κουπε έχουν βγάλει το σήμα της χιουντάι!
Ενα μάλιστα έκεί που πλένω το αμάξι μου είχε βάλει το σήμα της Porsche!Το κορυφαίο που έχω δει είναι Porsche Cayenne να έχει βγάλει το σήμα της Porsche και να έχει βάλει της Ferrari!!!! Εκεί να δειτε γέλιο!!!
Αρε Έλληνα με τα ωραία σου!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!