-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...και πιροσκί στη Βαλεντίνα ? (όχι οδήγηση μετά τις βότκες )Η ταβέρνα λέγεται 'Συνάντηση' αν θυμάμαι καλά, τη Βαλεντίνα δεν την ξέρω. Τελικά μένεις κι εσύ Καλλιθέα;
αλλά το θέμα είναι: είμαστε έτοιμοι να 'έρθουμε στα χέρια' ? Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν πιστεύω πως μπορώ. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε να αντιδράσουμε ενάντια στα γαϊδούρια (προσβάλλω και τα συμπαθή τετράποδα ) δεν μπορούν οι θρασύδειλοι ψευτοτσαμπουκάδες να βγαίνουν πάντα από πάνω...
Όμως αν πει 'έλα κάτω ρε' όσο βλέπει ένα κεφαλάκι από το μπαλκόνι και κατέβει δίμετρος σε ύψος και εναμισάμετρος σε πλάτες μάλλον τουμπεκί ψιλοκομμένο θα κάνει και θα γίνει και ρεζίλι και στο ξ3κwλο δίπλα του. Το τελευταίο, ο εξευτελισμός δηλαδή, είναι μάλλον το μόνο που πιάνει στα γαϊδούρια, μόνο τότε υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν πριν το ξανακάνουν την επόμενη φορά. Δες το λοιπόν έτσι, ότι κάνεις χάρη δηλαδή στο επόμενο πιθανό θύμα, και κατέβα κάτω και κάνε και αρκετή φασαρία αν σου τύχει κι εσένα.
-
Εχετε δοκιμασει πατατα στην εξατμηση ?
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη ???
ολο σε ανθρωπους που δεν ειναι 'σπαρκωμενοι' συμβαινουν αυτά...
εγω παρακαλαω για κατι τετοιους τυπους αλλα με δερνει η ατυχιαΕ τζιαι πίου ρε σπάρκυ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εχετε δοκιμασει πατατα στην εξατμηση ?.....μπανάνα κάνει?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχετε δοκιμασει πατατα στην εξατμηση ?
.....μπανάνα κάνει?
Η μπανανα ειναι για αλλους βιτσιοζους.
Με την εξατμηση (του αυτοκινητου) βουλομενη,δεν θα τον γραψουν για καυσαερια -
έχω δει καλο αμαξι να του έχουν γράψει σε ολοκληρη τη μια πλεύρα με σπρευ 'ΝΟ PARKING' Oιδιοκτήτης του σίγουρα θα το ξανασκεφτεί να κλείσει παρκινγκ
-
Ρε predator δεν είναι μόνο να είσαι γυμνασμένος.. Πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις ζημιά στον άλλο ρίχνοντας ΔΥΝΑΤΕΣ αλλά και να αρχίσεις εσύ πρώτος να ρίχνεις αβέρτα ώστε να μην προλάβει να αντιδράσει ο άλλος(και βγάλει και κανά μαχαίρι-όπλο). Δυστυχώς δεν είμαστε έτσι, αν και εγώ προσπαθώ...Ακούστε τί έπαθα εχτές..
Είμαι έξω από τα κεντρικά της σέατ, κα΄νω τσιγάρο και περιμένω την υπεύθυνη να γυρίσει απ΄οτο διάλλειμα της(μια πολύ ευγενική και συνεργάσιμη κοπέλα, θα σας πω όταν..παραλάβω).
Λοιπόν, περνάει μια ωραία γερμανίδα γύρω στα 35-40 και από πόσω της φωνάζει ένας τύπος- Έλληνας. Την προλαβαίνει και αρχίζουν ν αλογομάχούν στα γερμανικά ενώ της κραταέι το χέρι για να μη φύγει. Κάποια στιγμή αρχίζει νατην σπρώχνει .. Ε εκεί σοβάρεψαν τα π΄ραγματα και επεμβαίνω. Τους λέω στα αγγλικά πως φωνάζω την αστυνομία, και ο τύπος στα ελληνικά αρχίζει να μου λέει πως είναι γυναίκα του και αν την αφήσει θα πάει στην Αυστρία Μου λεει να φύγω και όταν του λεω να μην την ακουμπαει, αρχίζει να με απειλεί και να έρχεται προς το μέρος μου για να μου επιτεθεί.Ε εκεί θέλει ακριβώς την ψυχολογία που δεν έχουμε εμείς, παρά όταν βλέπουμε πως τα παίζουμε όλα για όλα!!
Αρχίζω να τον απειλώ και να τον βρίζω φοβερά, παω εγώ προς τπο μέρος του για να τον αρχίσω στα μπουνίδια και ο τελικά ο ΜΑΛΑΚΑΣ κολωσε. Εκείνη τη στιγμή θα τον έκανα τουλούμι, αλλά και πάλι, οι πιο πολλοί δεν είμαστε έτσι,(εγώτον είχα δει να βαράει γυναίκα, και τα είχα παρει, άσε που σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε και κανά όπλο για να την φάει λάχανο, αφού πραγματικά γυάλιζε το μάτι του).
Αν το έχεις μέσα σου, και 75κιλα να είσαι, αιφνιδιάζεις τον άλλον και..τέρμα -
Ετσι είναι,αν τά 'πάρεις' δέν λογαριάζεις τίποτα!!!
ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς άντρες!
-
να σου το θεσω απλα...
εχω να πλακωθω απο τοτε που πλακωνωμουν με τον αδερφο μου οταν ημασταν μικροι
απο τοτε τιποτα...
εχω ομως βρεθει απειρες φορες μισο βημα πριν το πλακωματο παν ειναι η προληψη
οχι η καταστοληθυμαμαι φαση που ειχαμε παει για ποδοσφαιρο και η αλλη ομαδα ηταν υπερβολικα εριστικη
ενας κολλητος μου 175 και 65 κιλα επαιζε επιθεση και τον κλαδευαν επανηλημμενα
σε καποια φαση ξαναγινεται αυτο και αρχιζει το παιδι να διαμαρτηρεται και στον διαιτητη (ο οποιος ειχε δωσει φαουλ αλλα τιποτα παραπανω) και στους αλλους
και παει ο τυπος που εκανε το φαουλ , 40αρης 185 καμια 80αρια κιλα με ξυρισμενο κεφαλι, κολλαει πανω του και του λεει δυνατα 'αμα σαρεσει φιλε...'
αυτο ηταν
βγαζω ενα ΕΕΕΕΕΕΕ και αρχιζω σπριντ απο την αμυνα ....
ο τυπος κριφτηκε πισω απο τα δικτυα και ο διαιτητης πηγε να παρει τηλεφωνο ....
δεν χρειαστηκε συνεχειαοι τυποι που φτανουν να πλακωθουνε ειναι κατα 99,9% κομπλεξικοι που εχουν κατι να αποδειξουν και με το που βρισκουν καποιον ο οποιος πιστευουν οτι ειναι του χεριου τους πλακωνονται
οσοι δεν εχουν τετοια κομπλεξ δεν χρειαζεται να πλακωθουν...ειναι σαν το γυμναστηριο οπου τα πιο πολλα κιλα δεν τα βαζουν οι πιο δυνατοι αλλα οι πιο κομπλεξικοι
(φυσικα τα πιο πολλα κιλα τα **κανουν **οι πιο δυνατοι)φυσικα επειδη υπαρχουν και τρελοι οι οποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν αν τους παιρνει και αρχιζουν καυγα ετσι κιαλλιως, και γιαυτο πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα εφωσον ανακατευεσαι
αλλα νταξει, οτι και να γινει μια εμπειρια ειναι κιαυτο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς άντρες!παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας που να αμφισβητει οτι στην ελλαδα, ειδικα στο δρομο, ολοι λενε τα καλυτερα βρισιδια που ξερουν αλλα κανενας δεν τολμαει να πλακωθει...
προσωπικα εχω ακουσει απειρες φορες να βριζονται δεν εχω δει ποτε να πλακωνονταικαι η καλυτερη βρισια πεφτει παντα στην αποχωρηση
-
Ναι αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί ψάχνονται ΚΑΙ για ξύλο...
Πάντως εγώ δεν το ρισκάρω....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς άντρες!ο τίτλος παει σε έναν οικοδόμο που ηρθε μετά!
-τί έγινε ρε φιλε;Κόντεψε να την σκοτώσει ο μαλ@#$ την γυναίκα! Στο τσακ δεν την πατησε το αμάξι!
Του εξηγώ και του λεω πως είναι γυναίκα του, και λέει:
-Α, γυναίκα του είναι; τότε καλά της έκανε της μαλα@#$ -
Το θεμαι ειναι τι γινεται αν πεσεις σε κανεναν απο αυτους που ξερουνε κατι ΑΙΚΙΝΤΟ η κατι αλλες μλκιες... ειναι τυποι που δεν φενονται αλλα ΑΝΕΤΑ σου κανουνε ζημια... εχω φιλο σαν εμενα στο σωμα που ξερει αικιντο (183 υψος 70 κιλα) και την λεει σε ΟΛΟΥΣ... δεν του την εχει πει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ... μια φορα ενας κατεβηκε να τον δειρει, και ο φιλος μου του εκανε μια λαβη (ο φιλος μου με ποδηλατο ο αλλος ΙΧ που τον εβριζε) και τον πεταξε κατω και ο αλλος μπηκε στο αμαξι και εφθγε σπινιαροντας...
το θεμα ειναι οτι ξερουνε τετοια πραγματα και ανθρωποι που δεν ειναι καλα, και προκαλουνε... -
Παρόμοια φάση μου είχε τύχει στη Θεσσαλονίκη με έναν τύπο καμιά 45άρια χρονών ο οποίος έδερνε τη γυναίκα του η οποία πρέπει να ήταν ναρκομανής. Τελικά μείναμε στα λόγια
-
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
Το θεμαι ειναι τι γινεται αν πεσεις σε κανεναν απο αυτους που ξερουνε κατι ΑΙΚΙΝΤΟ η κατι αλλες μλκιες... ειναι τυποι που δεν φενονται αλλα ΑΝΕΤΑ σου κανουνε ζημια... εχω φιλο σαν εμενα στο σωμα που ξερει αικιντο (183 υψος 70 κιλα) και την λεει σε ΟΛΟΥΣ... δεν του την εχει πει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ... μια φορα ενας κατεβηκε να τον δειρει, και ο φιλος μου του εκανε μια λαβη (ο φιλος μου με ποδηλατο ο αλλος ΙΧ που τον εβριζε) και τον πεταξε κατω και ο αλλος μπηκε στο αμαξι και εφθγε σπινιαροντας...
το θεμα ειναι οτι ξερουνε τετοια πραγματα και ανθρωποι που δεν ειναι καλα, και προκαλουνε...1ον
το θεμα δεν ειναι να ξερεις πολεμικη τεχνη
το θεμα ειναι
-να την ξερεις σε επιπεδο που να μπορεις να την χρησιμοποιεις στην πραγματικοτητα και οχι μονο να αμυνεσαι σε προγραματισμενες επιθεσεις...
-να εχεις την ψυχραιμια να την χρησιμοποιησεις
-ο αντιπαλος να ειναι της κατηγοριας σου, τον πρωταθλητη παλης στα 55 κιλα αν τον βαλεις να δειρει ενα μετριο παλαιστη στα 110 θα κλασει μεντες
(εδω ο carelli, πως τον λενε, εχασε απο τον αμερικανο διοτι ο αμερικανος ειχε μια κοιλια ασηκοτη (συνολικη διαφορα βαρους ~5 κιλα) και ολο τον αγωνα σφιγοντουσαν αδικα)2ον
στατιστικα οι ανθρωποι που μπορουν να 'τα καταφερουν με ολους' ειναι ας πουμε 1 στους 1000 ?? (και αμφιβαλλω)
ε ποσοι απο αυτους ειναι τοσο αρρωστοι που να μην τους φτανουν οι καυγαδες στο ριγκ και θελουν και εξω ??
αρα σε ολη την αττικη να υπαρχουν 10 τετοιοι
ε το να πεσεις πανω σε ενα τετοιο και να πρεπει να κανεις φασαρια ειναι ο ορισμος της γκαντεμιας
παντως η εμπειρια μου (μικρη) απο τετοιους τυπους λεει οτι για να φτασεις τοσο ψηλα δεν χρειαζεται τοσο τρελλα οσο συστηματικη προσπαθεια και μυαλο
πηγαινε σε μια σχολη aikido και δες τους δασκαλους ποσο ωριμοι ειναι
ε καποιος αρρωστος αν παει εκει πολυ απλα θα τα παρατησει συντομα διοτι δεν θα τον σηκωνει το κλιμα και διοτι θα τρωει πολυ ξυλο στην προπονηση, κατι που δε θα μπορει να ανεκτει... -
Ο χρήστης predator έγραψε:
και η καλυτερη βρισια πεφτει παντα στην αποχωρησηΗ οποία όλως περιέργως συμβαίνει μόλις ανοίξεις την πόρτα ή, αν ο άλλος είναι παρατηρητικός, μόλις λύσεις τη ζώνη (μου έχει τύχει).
Α, και όπως πάντα, οι παπάκηδες αρπάζονται με το τίποτα ('γιατί δεν τσακίστηκες να κάνεις χώρο να περάσω ρε!' ), ακόμα κι όταν φταίνε αυτοί και βρίζουν χειρότερα απ'όλους προφανώς γιατί η διαφυγή τους είναι σίγουρη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χθες βράδυ στις 12:30 και βλέπω Megane cabrio να έχει κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ, όχι μόνο του δικού αλλά και του γείτονα (θέλει πολύ κόπο να τα καταφέρεις από ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά ο τύπος τα κατάφερε). Αφού είδα πως δεν είναι κάποιος επισκέπτης στην πολυκατοικία μου, παρκάρω 300 μέτρα μακριά. Μία ώρα μετά και ενώ είμαι στο μπαλκόνι έρχεται τύπος μετά ξανθιάς καλλονής να πάρει το κάμπριο. Του λέω ευγενικά για το θράσος που έχει να κλείνει τόσο απλά 3 θέσεις (στο 1 μπαίνουν 2 αυτοκίνητα) και άρχισε τον τσαμπουκά του στυλ 'κατέβα κάτω να μου τα πεις από κοντά' και τέτοια. Του είπα ότι γλύτωσε τα Ευράκια του που δεν έφερα τους μπλε και επίσης ήταν τυχερός γιατί αν ήθελα να βγω και όχι να μπω και ήταν ανάγκη θα το έβρισκε στη μέση του δρόμου. Με απείλησε ξανά ότι αν βρει γρατζουνιές θα είμαι υπευθυνος εγώ και το πληρώσω πολύ ακριβά. Του είπα καληνύχτα και ότι πολύ θα ήθελα να παρκάρω ένα φορτηγό στο δικό του πάρκινγκ και μπήκα μέσα, επειδή κατάλαβα ότι δεν ήταν άνθρωπος για συζήτηση.
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία....Καλα και εσυ δεν ειχες καμμια γλαστρα στο μπαλκονι να 'την παρει ο αερας.....'?
Και να καταληξει πανω στο καπω του ? -
καλα ολα αυτα ομως το θεμα των παρκινγκ ειχε τεθει και στο παρελθον και το αποτελεσμα που προεκυψε απο την συζητηση ηταν το εξης:
εαν η εισοδος σε ιδιωτικη θεση σταθμευσης μονοκατοικιας ή και πολυκατοικιας δεν ειναι ΝΟΜΙΜΗ .......[δηλαδη μετα απο αιτηση στον οικειο δημο και μετα την εγκριση της τοποθετηθουν σχετικες πινακιδες απο τον δημο και εφ'οσον καθε χρονο πληρωνονται και τα αναλογουντα τελη] τοτε κανεις δεν νομιμοποιηται να απαγορευει με οποιονδηποτε τροπο την σταθμευση στο σημειο αυτο αλλου αυτοκινητου και ουτε μπορει η τροχαια να δινει κληση σε αυτο ή να το μετακινει με γερανο.
εχει κανεις μηπως κατι υπ'οψιν του που ανατρεπει αυτα που αναφερω;;;;
σημ.δεν ειναι επαναλαμβανω δικη μου τεκμηριωμενη αποψη μετα απο ερευνα που εκανα αλλά λογια αλλων φιλων σε αναλογο θρεντ που συζητηθηκε στο παρελθον.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
σημ.δεν ειναι επαναλαμβανω δικη μου τεκμηριωμενη αποψη μετα απο ερευνα που εκανα αλλά λογια αλλων φιλων σε αναλογο θρεντ που συζητηθηκε στο παρελθον.Συμφωνώ. Η ιδιοκτήτης του δικού μου πάρκινγκ πήρε άδεια από το δήμο αλλά και από την τροχαία. Η μόνη 'παρέκκλιση' από τα λεγόμενά σου είναι ότι τις πινακίδες τις έβαλε μόνη της. Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί ο δήμος να βάλει πινακίδες τώρα.
Α, και σημειωτέον, όταν φωνάζουμε την αστυνομία για αυτοκίνητο που έχει κλείσει την είσοδο τρώει δύο κλήσεις, μία από την τροχαία και μία από το δήμο.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!