-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
[
Α, και όπως πάντα, οι παπάκηδες αρπάζονται με το τίποτα ('γιατί δεν τσακίστηκες να κάνεις χώρο να περάσω ρε!' ), ακόμα κι όταν φταίνε αυτοί και βρίζουν χειρότερα απ'όλους προφανώς γιατί η διαφυγή τους είναι σίγουρη.Κώστα,η καλύτερη μέθοδος 'αυτοάμυνας' αυτή είναι!!!
ΑΙΚΙΝΤΟ....καί πράσινα άλογα σού λέει!!! -
αναμεσα στα ''απιθανα'' ή ευτραπελα που μπορει να συναντησει καποιος στους δρομους ειναι και μερικα πολυ τραγικα πραγματα!!!!
ακομα εχω στο μυαλο μου την εικονα που ειδα σημερα το μεσημερι στην λ.βουλιαγμενης!!!!
κινουμενος προς Γλυφαδα στο φαναρι των πολυκλαδικων σχολειων βλεπω πλησιαζοντας με την μηχανη μου κοσμο να συγκεντρωνεται ....... καταλαβαινω οτι κατι εγινε και εκεινη την στιγμη φτανωντας βλεπω ενα νεο παλληκαρι ξαπλωμενο μπρουμητα ακινητο στην ασφαλτο και διπλα την μηχανη του με την οποια ειχε εμβολισει ενα γκολφ που διεσχιζε τον δρομο!!!
ο οδηγος του μολις ειχε βγει απο μεσα και χτυπαγε με τα χερια του το κεφαλι του ενω το αυτοκινητο του κυτταζοντας αντιθετα προς αθηνα στο ρευμα προς γλυφαδα ακομα κυλαγε σιγα σιγα μεχρι που καποιος τρεχοντας και καθως η πορτα ηταν ανοιχτη τραβηξε το χειροφρενο.
το παιδι ηταν τελειως ακινητο και το τραγικοτερο ολων ηταν η θεα του αιματος να κυλαει στον δρομο απο το κεφαλι του ενω το ΚΡΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.........δεν γνωριζω εαν το κραταγε απλα περασμενο στο χερι του οπως πολλοι δυστυχως συνηθιζουν ή το ειχε δεμενο στη σελα ή στο τεποζιτο παντως ακομα και να το φοραγε ηταν σιγουρα λυτο και του εφυγε!!!!!!!
ειναι η δευτερη ζωη που χανεται μεσα σε λιγες μερες σχεδον στο ιδιο σημειο [23αχρονος πριν 2 εβδομαδες στο προηγουμενο φαναρι της volvo]νεου μοτοσυκλετιστη επειδη καποιος παραβιασε το κοκκινο!!!!!!!
παντως οδηγαω 20 και πλεον χρονια μηχανη ομως η θεα αυτων που δεν φορανε κρανος με εξοργιζει και εαν αδιαφορουν για την κληση της τροχαιας κανενα προβλημα ομως τελικα αδιαφορουν για την ιδια τους την ζωη!!!!!!!!
ΚΡΙΜΑ!!!!!!!
-
Εγώ είδα μια χοντρέλω τις προάλλες να πάει με το σκούτερ της ΧΑΛΑΡΑ παραβιάζοντας το μονόδρομο μεταξύ Πολυκλαδικού και Τάφων Βενιζέλων και να έχει το κράνος στο ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ της... ΛΥΤΟ.
-
θλιβερες φιγουρες ειναι και ολοι αυτοι που για να αποφυγουν την κληση της τροχαιας προμηθευτικαν αυτα τα γελοια και κατ'ευφημισμο κρανη που στερουνται καθε προδιαγραφης ασφαλειας μοιαζοντας σαν κελυφη αυγων και τα φορουν στα κλούβια απο μυαλο κεφαλια τους!!!!!!
εδω θα πρεπει να γινει νομοθετικη ρυθμιση που να απαγορευει την εισαγωγη και πωληση τετοιων αθλιων κατασκευασματων, αν και θα μπορουσε να πει καποιος οτι ειναι για ποδηλατες,................ομως θα μπορουσε τουλαχιστον να ισχυει η υποχρεωτικη χρηση απο τους μοτοσυκλετιστες μονο αυτων που διαθετουν εγκριση και πληρουν τις προδιαγραφες ασφαλειας και φυσικα να ελεγχεται αυστηρα κατι τετοιο απο την τροχαια.
τελος η μειωση του Φ.Π.Α. στον εξοπλισμο ασφαλειας των μοτοσυκλετιστων θα ειναι ενα σοβαρο βημα απο το κρατος για να δειξει επιτελους οτι ενδιαφερεται για τους πολιτες του.......[χλωμο το βλεπω]
-
ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (2 ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ 4 ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ !!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!!!
-
Θεία Δίκη...
Δε φτάνει που οι λιμουζίνες έγιναν ακορντεόν. Ο λόγος ήταν ένα αγροτικό που έκοβε μανούβρες σε κεντρική αρτηρία του νομού... έτσι για να μάθουν και οι 'μεγάλοι' τι επικρατεί στην ελληνική επαρχία (με το Χριστό, την Παναγία και μία χούφτα Αγίους στο πλευρό σου, και πάλι δε τη βγάζεις σίγουρα μέχρι το τέλος της διαδρομής )
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
τελος η μειωση του Φ.Π.Α. στον εξοπλισμο ασφαλειας των μοτοσυκλετιστων θα ειναι ενα σοβαρο βημα απο το κρατος για να δειξει επιτελους οτι ενδιαφερεται για τους πολιτες του.......[χλωμο το βλεπω]Γι αυτο που λες ειχα ακουσει τον ανεκδιηγητο διευθυντη του ΕΚΑΒ νομιζω (αυτον με τα 'λιγα' μαλλια αν δεν κανω λαθος), μου διαφευγει το ονομα που ειπε το εξης εκπληκτικο: Αφου εχουν λεφτα για μηχανη, ας δωσουν να παρουν και το κρανος το 18% τους πειραζει τωρα!! Καταλαβαινετε αντιληψεις που εχουν αυτοι οι εντελως δογματικοι ανθρωποι. Και για το λογιστικο της υποθεσης: Για ενα κρανος 150.000 χιλιαδων (καλης ποιοτητας δηλαδη) ο ΦΠΑ βγαινει 22.881 δρχ (0.18χ+χ=150.000, 0.18χ μας κανει 22881) γιατι δηλαδη να μη δωσω αυτα τα χρηματα για ενα ζευγαρι γαντια ωστε να μου μεινουν τα χερακια μου μετα απο ενα πεσιμο. Αποριες ενος απορου που λενε...
-
To ποιο σωστο το ειχε πει ο Σταθακης !
Μαζι με τη μηχανη να σου δινουνε δωρο
το κρανος !!! -
Πριν 20 λεπτα.
Ειμαι σε σταυροδρομι χωρις φαναρια. Ιδιαιτεροτητα του δρομου ειναι οτι μπορεις να στριψεις μονο αριστερα αφου ο καθετος δρομος ειναι μονοδρομος. 3 αυτοκινητα ειναι στο τερμα δεξια του δρομου και ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα δεν εχει φλας οτι προκειται να στριψει αριστερα!!! Αφου λοιπον εγω θελω να παω αριστερα δινω σημα και παω απο αριστερα. Ξαφνικα το μεσαιο αυτοκινητο κοβει το τιμονι αριστερα και ευτυχως που ειχα τα ματια μου ανοιχτα και φρεναρα αφου πατησα και κορνα. Γυριζει λοιπον η οδηγος και με απιστευτο θρασος μου λεει 'Ρε ηλιθιε αφου δεν μπορω να παω δεξια τι θελεις, μονο αριστερα θα μπορουσα να πηγαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεσα σε 3 δευτερολεπτα της ξεστομισα οτι βρισια υπαρχει στο λεξιλογιο μου
και στο τελος της φωναξα 'αν δεν δωσεις σημα παει να πει οτι πας ευθεια μωρη ΚΑΡ@@ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!'
Ουφ ξαλαφρωσα ρε παιδια τωρα που το ειπα.
Παντοδυναμε Θεε μου δωσε μας δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα. -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
To ποιο σωστο το ειχε πει ο Σταθακης !
Μαζι με τη μηχανη να σου δινουνε δωρο
το κρανος !!!Τσαμπα δεν το θελω γιατι θα ειναι καμια μαπα! Μου αρκει να μη με κλεβουν μ΄αυτο το γελοιο ΦΠΑ που το πληρωνω ακομα και στο λογαριασμο του νερου!
-
Χθες το βράδυ, λίγο πριν με πάρει ο ύπνος θυμήθηκα κάτι που είχα δει όταν ήμουν 13-14 χρονών (πριν από καμιά 10ετία δηλαδή).
Ήμουν στο αμάξι ενός θείου μου και γυρνούσαμε από Χαλκιδική. Ο θείος μου ήταν με 120-130 στο αριστερό ρεύμα, γιαί περνούσε κάποιον. Ξαφνικά τον βλέπω να κόβει απότομα και να μπαίνει δεξιά. Κοιτάω μπροστά (ο θείος μου και η θεία μου να έχουν μείνει άφωνοι) και βλέπω πάνω στην νησίδα (μιλάμε για 2 λωρίδες/κατεύθυνση δρόμος πολυσύχναστος - ήταν και Σάββατο) δύο τύπους να έχουν έρθει στα χέρια!!!!
Τα αμάξια (μια BMW 3άρα και ένα Sunny) σταματημένα στην αριστερή μεριά του δρόμου και την στιγμή που περνούσαμε ο ένας είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα τον άλλον και προσπαθούσε να τον πετάξει στον δρόμο!!!!! Γι' αυτό και ο θείος μου τρομοκρατήθηκε και πήγε δεξιά...Το τι έγινε δεν το γνωρίζω, αλλά αυτή η εικόνα και μόνο με κάνει να τρέμω σκεπτόμενος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει η βλακεία των ανθρώπων...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χθες βράδυ στις 12:30 και βλέπω Megane cabrio να έχει κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ, όχι μόνο του δικού αλλά και του γείτονα (θέλει πολύ κόπο να τα καταφέρεις από ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά ο τύπος τα κατάφερε). Αφού είδα πως δεν είναι κάποιος επισκέπτης στην πολυκατοικία μου, παρκάρω 300 μέτρα μακριά. Μία ώρα μετά και ενώ είμαι στο μπαλκόνι έρχεται τύπος μετά ξανθιάς καλλονής να πάρει το κάμπριο. Του λέω ευγενικά για το θράσος που έχει να κλείνει τόσο απλά 3 θέσεις (στο 1 μπαίνουν 2 αυτοκίνητα) και άρχισε τον τσαμπουκά του στυλ 'κατέβα κάτω να μου τα πεις από κοντά' και τέτοια. Του είπα ότι γλύτωσε τα Ευράκια του που δεν έφερα τους μπλε και επίσης ήταν τυχερός γιατί αν ήθελα να βγω και όχι να μπω και ήταν ανάγκη θα το έβρισκε στη μέση του δρόμου. Με απείλησε ξανά ότι αν βρει γρατζουνιές θα είμαι υπευθυνος εγώ και το πληρώσω πολύ ακριβά. Του είπα καληνύχτα και ότι πολύ θα ήθελα να παρκάρω ένα φορτηγό στο δικό του πάρκινγκ και μπήκα μέσα, επειδή κατάλαβα ότι δεν ήταν άνθρωπος για συζήτηση.
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία....Καλα και εσυ δεν ειχες καμμια γλαστρα στο μπαλκονι να 'την παρει ο αερας.....'?
Και να καταληξει πανω στο καπω του ?Και εσυ δεν τα ποτιζες λιγο τα λουλουδια ε και αμα σου εφευγε λιγο το λαστιχο και γεμιζε νερο το καμπριο θα στεγνωνε καποια στιγμη δεν τρεχει και τιποτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γυρνάω σπίτι χθες βράδυ στις 12:30 και βλέπω Megane cabrio να έχει κλείσει την είσοδο του πάρκινγκ, όχι μόνο του δικού αλλά και του γείτονα (θέλει πολύ κόπο να τα καταφέρεις από ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά ο τύπος τα κατάφερε). Αφού είδα πως δεν είναι κάποιος επισκέπτης στην πολυκατοικία μου, παρκάρω 300 μέτρα μακριά. Μία ώρα μετά και ενώ είμαι στο μπαλκόνι έρχεται τύπος μετά ξανθιάς καλλονής να πάρει το κάμπριο. Του λέω ευγενικά για το θράσος που έχει να κλείνει τόσο απλά 3 θέσεις (στο 1 μπαίνουν 2 αυτοκίνητα) και άρχισε τον τσαμπουκά του στυλ 'κατέβα κάτω να μου τα πεις από κοντά' και τέτοια. Του είπα ότι γλύτωσε τα Ευράκια του που δεν έφερα τους μπλε και επίσης ήταν τυχερός γιατί αν ήθελα να βγω και όχι να μπω και ήταν ανάγκη θα το έβρισκε στη μέση του δρόμου. Με απείλησε ξανά ότι αν βρει γρατζουνιές θα είμαι υπευθυνος εγώ και το πληρώσω πολύ ακριβά. Του είπα καληνύχτα και ότι πολύ θα ήθελα να παρκάρω ένα φορτηγό στο δικό του πάρκινγκ και μπήκα μέσα, επειδή κατάλαβα ότι δεν ήταν άνθρωπος για συζήτηση.
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος τελικά, ποια η διαφορά μεταξύ του θύτη και του θύματος? Ιδού η απορία....Καλα και εσυ δεν ειχες καμμια γλαστρα στο μπαλκονι να 'την παρει ο αερας.....'?
Και να καταληξει πανω στο καπω του ?Και εσυ δεν τα ποτιζες λιγο τα λουλουδια ε και αμα σου εφευγε λιγο το λαστιχο και γεμιζε νερο το καμπριο θα στεγνωνε καποια στιγμη δεν τρεχει και τιποτα
Δεν ξέρω σε ποιον όροφο μένεις αλλά αμα ανέβεις στην ταράτσα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. άσε κιόλας που δεν θα ξέρει ποιος το έκανε.
-
ρε παιδιά κανείς από εμάς δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε..αμάξι (και γενικότερα σε ξένη περιουσία). Αυτά είναι για..άλλους
-
ρε παιδιά κανείς από εμάς δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε..αμάξι (και γενικότερα σε ξένη περιουσία). Αυτά είναι για..άλλους
Αν και το να αρχίσεις να πουλάς τρέλλα και να αρχίσεις στο βρισίδι και στο κατάβρεχμα όποιον σε ξανακλείσει κώστα, θα έχει πλάκα και θα ξεδώσεις κιόλας:P -
H αλήθεια είναι ότι πήρα πολλές ιδέες από εδώ....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι πήρα πολλές ιδέες από εδώ....Στατιστικά δηλαδή πως πάμε?!!
-
Παιδια το καλυτερο παντως που εβγαλα απο τηνσυγεκριμενη συζητηση, ειναι το 'no parking' γραμμενοι με spray πανω στο αυτοκινητο. Ετσι για να γουσταρει ο αλλος. Αμα δεν σε σεβεται εκεινος και παρκαρει εκει που ενοχλει, και το ξερει, και ζηταει και τα ρεστα, τοτε γιατι να σεβαστεις εσυ το αυτοκινητο του???
Οσο για την αδεια απο τον δημο, δικιο εχει αυτος που το εγραψε ΑΛΛΑ..
Αν δεν κανω λαθος, εδω και λιγους μηνες εχει γινει νομοθετικη ρυθμιση που λεει οτι ΟΛΕΣ οι νεες οικοδομες/πολυκατοικιες πρεπει να εχουν απαραιτητα παρκινγκ. Το οποιο προφανως πρεπει να εχει εισοδο. Οποτε το θεωρουμε δεδομενο απο εδω και περα οτι οι πολυκατοικιες εχουν παρκινγκ. Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι αφου ΟΛΕΣ οι πολυκατοικιες ΠΡΕΠΕΙ να εχουν παρκινγκ, γιατι να χρειαζεσαι αδεια για την εισοδο του?
-
ναι ρε παιδια πολυ μαγκια εχει πεσει...ολοι βαρυτεροι απο σιδερο εχουν γινει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
..........................Αν δεν κανω λαθος, εδω και λιγους μηνες εχει γινει νομοθετικη ρυθμιση που λεει οτι ΟΛΕΣ οι νεες οικοδομες/πολυκατοικιες πρεπει να εχουν απαραιτητα παρκινγκ. Το οποιο προφανως πρεπει να εχει εισοδο. Οποτε το θεωρουμε δεδομενο απο εδω και περα οτι οι πολυκατοικιες εχουν παρκινγκ. Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι αφου ΟΛΕΣ οι πολυκατοικιες ΠΡΕΠΕΙ να εχουν παρκινγκ, γιατι να χρειαζεσαι αδεια για την εισοδο του?δεδομενο στη χωρα μας τιποτα δεν μπορουμε να θεωρουμε!!!!
με το σκεπτικο αυτο δεν θα χρειαζοταν νομοθετικη ρυθμιση για την υποχρεωση ολων των κατασκευαστων-ιδιοκτητων ακινητων να προβλεπουν θεσεις σταθμευσης αφου λογω του δεδομενου προβληματος που απο χρονια ταλαιπωρει τους κατοικους των μεγαλουπολεων [και οχι μονον πλεον] θα επρεπε ολοι να τις διαθετουν και οχι να εχουν κανει τα ισογεια και τα υπογεια σπιτια και μαγαζια για να μαζευουν νοικια!!!!
για ολα αυτα τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε δεν φταινε μονο οι αλλοι και το κρατος μονο [ειναι τοσο βολικο αυτο] αλλα και εμεις οι ιδιοι με την συμπεριφορα μας γενικοτερα!!!!!
οσο για την αδεια απο τους δημους πιστευω οτι αυτο ειναι αλλη μια αφορμη για την αυξηση των εσοδων τους.......μαλιστα απορω τωρα που το σκεφτομαι πως δεν σκεφτηκαν ακομα να κανουν μια βολτα και αφου βρουν ολους τους ιδιοκτητες χωρων σταθμευσης να τους υποχρεωσουν [θα βρουν καποιο τροπο σιγουρα οι πολυμηχανοι νομικοι τους συμβουλοι] να πληρωσουν ετησια τελη για κατι που το εχουν δωρεαν αν και τυπικα ειναι παρανομοι!!!!!!
μηπως τα διαβασουν αυτα και τους μπουν ''κακες'' σκεψεις!!!!!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!